2019-06-24
推薦指數:🤩🤩🤩🤩鮨一日本料理一直係網上評價都不錯,今次生日飯就一於黎試下先得!位於尖沙咀厚福街地段,係樓上鋪有別於一般商場地鋪壽司店的感覺。一行三人嗌左各款壽司🍣我最欣賞的係油甘魚腩壽司,真係好大件同好新鮮。如果坐BAR木台都幾有日本築地市場的壽司店感覺! 因為壽司師傅會親自係你面前手握每件壽司再放到係木盤上,每件都大大件而且食材新鮮。😻另外值得一提的係千層海膽杯,有分大/小size!無論賣相、味道同份量都有驚喜!最岩一班朋友打完卡再慢慢品嚐海膽杯的鮮甜!🤩🤤🍢串燒亦都出色,唔會燒得太乾身。另外仲嗌左一個鰻魚飯🍚,鰻魚油香浸入飯粒裡面,陣陣魚香!唯獨係個鰻魚飯唔夠熱,可能係燒好左一陣未保持到原有的溫度,希望下次再去食再試更多其他菜色!😎記得提前訂位呀🥳
三文魚腩壽司
千層海膽杯(細)
鰻魚飯
記得提前訂位呀🥳