《胡爐》 #食在銅鑼灣 #火鍋📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心3樓-香港人一個星期打幾次邊爐都絕對唔出奇 但次次都係麻辣火鍋就悶左d 所以今次我又黎到百樂搵食 食返d養身火鍋🔹藥膳羊肚菌鮮雞鍋 $298係未落野食之前飲返幾碗湯先 個湯好濃 好似屋企煲嘅藥材湯咁 飲完成個人都暖埋,而雞件都好滑 食完就開始慢慢加料打邊爐啦🔹黑松露蟹肉餃🔝 $68/半好特別 黑松露嘅餃子 配蟹肉個口感唔錯 呢個唔洗碌咁耐 會太淋 可以一試🔹麻辣牛肉餃🌶 $48/半份好大隻餃 入面勁多牛肉 牛味都重嘅 但真心幾辣下 唔食得辣嘅朋友仔要留意下🔹手打芝心牛丸 $52/半牛丸無根 咬開嘅時候小心爆芝士🧀幾好味 今次無嗌肥牛果d 用牛丸代替都唔錯呀🔹蔬菜拼盤 $88/大有4-5款菜 份量都唔小 幾抵食👍🏻 平時食麻辣湯都唔敢食咁多菜 吸哂d油,反而呢個湯底好夾 d菜仲更加甜🔹豆卜 $38/份有無人同我一樣咁鐘意食豆卜😀 打邊爐吸哂d湯特別好味 份量同價錢合理🔹紅薯粉 $48吸哂d湯勁 好似米線咁 但滑過米線醬料款都算多,餐境環境幾好,而且私隱度幾高 睇唔到隔離枱🙈🍴8.8/10
《胡爐》 #食在銅鑼灣 #火鍋

🔹蔬菜拼盤 $88/大

🔹豆卜 $38/份

🔹紅薯粉 $48
吸哂d湯勁 好似米線咁 但滑過米線

醬料款都算多,餐境環境幾好,而且私隱度幾高 睇唔到隔離枱🙈

🍴8.8/10
2019-01-08 47 瀏覽
上個月同大學roommate 食飯,之前有食過尖沙咀嗰間醉胡爐,覺得都幾好食,今次為左就返其中一個朋友係港島返工,所以就揀咗喺銅鑼灣既胡爐試吓。可能因為我哋人數比較多既關係,所以餐廳安排左間房俾我哋坐,裝修都幾有心思,好有中國特色。我哋叫咗個雞煲食,開始嘅時候店員落咗配料同埋酒一齊落去煮隻雞,煮到非常之香,之後再加咗好多椰汁去煲,令到成個鍋非常之有椰汁味。另外我哋亦都叫咗一碟肥牛、墨魚滑、肉丸等等,雖然份量唔算話特別多,但都有一定嘅水準。總括來講,我最鍾意就係佢哋嘅招牌雞煲,非常之有椰汁味,服務都唔錯,周不時都會入嚟房到問吓我哋有冇需要,下次有機會會再過嚟食。
2019-01-08 50 瀏覽
胡爐,應該進駐左銅鑼灣差不多有半年時間,一直都想搵個機會試下佢。不過一到星期五,六夜晚,行過百樂中心門口,見到排緊隊等緊電梯上去嘅人,人數多到要排成個鐘,架電梯又好似烏龜咁,心裡就不禁打退堂鼓。(其實間野係3/F,行上去都可以嘅🤣)呢個星期日,終於付諸實行,訂左夜晚8:30,一定無有怕。😂去到人唔算多。諗左一諗要咩湯底,個靚仔哥哥就黎介紹羊肚菌蟲草花鮮雞鍋,一於聽佢嘅!羊肚菌蟲草花鮮雞鍋不得了,不得了,不得了,這個湯底不得了。認真的,超好味!成晚都無用過碟豉油,啲野入晒味,唔洗用!強烈推薦!啲羊肚菌同雞又多又好味!西班牙黑毛豬豚肉啲豬同個湯好夾,不過係個份量少啲唔夠喉。手打芝心牛丸半份+蟹籽蝦丸半份個芝心牛丸入面真係好多芝士,好香!個蝦丸好彈牙,啲蝦好新鮮!黑松露蟹肉餃半份+手工雲吞半份啲個又係另一推薦!好似意大利雲吞!估唔到又係同個湯禁夾!冰菜因為無晒豆苗,靚仔哥哥推薦的,第一次用冰菜打邊爐,估唔到又幾爽幾好味,不過呢個菜唔洗滾好耐。紅薯粉野生竹笙打邊爐必備,差唔多次次打邊爐都一定叫。芋絲呢個好味過紅薯粉,食完呢個之後食紅薯粉,紅薯粉變左無咁出色。竹䉀茅根一渣個湯底真心令到成餐邊爐昇
(其實間野係3/F,行上去都可以嘅🤣)
呢個星期日,終於付諸實行,訂左夜晚8:30,一定無有怕。😂

羊肚菌蟲草花鮮雞鍋

西班牙黑毛豬豚肉
啲豬同個湯好夾,不過係個份量少啲唔夠喉。

手打芝心牛丸半份+蟹籽蝦丸半份
個芝心牛丸入面真係好多芝士,好香!
個蝦丸好彈牙,啲蝦好新鮮!

黑松露蟹肉餃半份+手工雲吞半份
啲個又係另一推薦!好似意大利雲吞!估唔到又係同個湯禁夾!

冰菜

紅薯粉

野生竹笙
打邊爐必備,差唔多次次打邊爐都一定叫。

竹䉀茅根一渣

個湯底真心令到成餐邊爐昇華左好多!地方乾淨企理,餐具好精緻!係地方細左少少,所以記得book位🤣
2019-01-06
2019-01-03 83 瀏覽
依幾日天氣咁凍,最適合打邊爐!兩日前book左位同媽咪兩個人黎撐枱腳早左15分鐘黎到,人仲未多,我地坐低後侍應便遞上menu及調味料Openrice上見到優惠係二人同行,每人消費夠$200就會送一個「卜卜蜆鮮蟹魚湯鍋」,姐係全單花費滿$400就會有個免費湯底!個鍋好快就上枱,店員係先炒底料,再加酒同點火,燒一陣就加入上湯!湯底中有不少既蜆,一隻蟹同其他配料。店員建議湯滾左就可以飲左先,飲完就幫我地加水開始打邊爐!我地用左好耐時間睇menu, 因為打邊爐一定要食牛,但呢間既牛肉比較貴,冇平價既肥牛。最後叫左個胡爐牛拼盆(小),手打芝心牛丸(半份),蔬菜拼盆(小)同一份紅薯粉。拼盆有5款牛,牛舌芯、安格斯手切牛、極上手切肥牛、牛胸爽同埋霜降牛柳粒。碟既左邊果款唔記得係咪極上手切肥牛,我個人覺得好正,因為佢肉質夠林!媽咪就鐘意右邊果隻有d咬口。白色果幾片就係牛胸爽,有d好林,有d又好un,我地都唔太鐘意。牛舌同牛柳粒都好好食!牛丸賣相非常吸引及新鮮,咬落彈牙,中間仲有芝士,牛味亦相當重,唔錯!蔬菜拼盆有4款菜,全部都好新鮮最後到薯粉,吸哂d湯既精華,超正埋單$670幾,價格係偏貴既,因為有$
依幾日天氣咁凍,最適合打邊爐!
兩日前book左位同媽咪兩個人黎撐枱腳

蔬菜拼盆有4款菜,全部都好新鮮
最後到薯粉,吸哂d湯既精華,超正

埋單$670幾,價格係偏貴既,因為有$22醬油費,$8茶介同加一。不過有海鮮湯底同埋高級牛肉食都算係咁啦!我地都食得好飽
  • 胡爐牛拼盤(小)
  • 蔬菜拼盤
2019-01-02 54 瀏覽
胡爐之前已經試過 已被入選為特式火爐之一 今日寒冷天氣警告生效⚠️ 打邊爐就最好不過 所以決定帶友人上黎暖暖身☃️☃️上次就男友唔想食雞就嗌左個格格爐,今次我發板 點左個椰子雞湯底🥥先先就煮左雞先 我地重諗緊點解會乾煮冇湯 原來重頭戲要等待既⌛️煮左陣店員就過黎加工 有湯有成個椰子 最記得係落左酒 成個鍋會著火 好彩影得切相 超呃like !因為次次有雞🐥食都係食唔曬 所以冇點太多配料 分別點左午餐肉 芋絲 唧唧鮮牛肉麵同黑松露雲吞和芝士牛丸各半份💁🏻‍♀️午餐肉打邊爐真係好好食😍 同埋佢好夠未 沒全唔洗點醬已經好有味 一份有6條而且係厚切 超滿足❤️黑松露雲吞 記得上次有食過墨松露餃子🥟 兩者比較呢 如果想食超豐富既黑松露味 我覺得餃子會強d 而雲吞內裹都係好多黑松露😎但就被蝦既鮮味覆蓋左🍤 令到黑松露味大大減低 ~所以為左黑松露味既 建議餃子🥟比較好 而反而喜愛食彈牙鮮味既蝦 就要選雲吞了🍤芝士牛丸 又係唔洗點醬 因為點醬會令牛既味大大減淡 本身佢係有牛味同埋比較結實 食到中間時 芝士係爆出黎架!小心熱親呢 芝士夠足料同埋是流心的 推薦!👍🏻唧唧牛肉麵 食這個時笑死了 😂因為佢係比你自己唧嘛
唧唧牛肉麵 食這個時笑死了 😂因為佢係比你自己唧嘛 我地2個女仔 原來力大無窮 竟然唧爆左🤣🤣令到牛肉麵有一些變了牛肉塊😆😆店員都好好 見我地手忙腳亂主動黎幫手 見爆開左還想幫我地換過一條 但其實都係食落肚 係個口感唔同姐 唔好浪費😌大大塊食落去都幾好呀 😃
最尾還有甜品送 但我們都食不下了 整體來說 友人對我既介紹十分滿意 特別係個湯底 基本上我個碗keep住飲緊湯😁但就因為係雞都有小小油 但整體滿意😎
最後送上店內可愛畫畫😍
2018-12-27 64 瀏覽
天寒地凍最好的當然是打邊爐啦,今天與友人來到了這間餐廳,聽聞他們的湯底是十分出色的,很期待呢!去到餐廳,侍應很有禮貌地帶我們入座,然後捧上了各式各樣的醬汁,我要特別提一提這位侍應十分有禮,餐廳除了食物好味之外,服務也很緊要,這個侍應,是一個會令顧客在未吃之前已經覺得到此餐廳是很值得的,之後我們點了這個椰子雞做湯底,真的用湯咬制的邊路湯底我是第一次見的,侍應真的在我們面前炒雞炒椰子, 十分香呢,又再加分。炒了一會再加入濃郁的湯底,香味更加提升令我立刻想把這碗湯喝掉。過了一會湯終於滾了,材料十分豐富,我和友人剛學了兩大碗湯呢。之後覺點了一些材料打邊爐,因為濃郁嘅湯底你所有食物都閃閃生輝,真係好好味呀,除咗喺屋企先會自己煮湯底之外,在這兒也可以用真材實料的湯底打邊爐,識食嘅你一定會到這兒打邊爐。
2018-12-19
2018-12-25 1462 瀏覽
去開銅鑼灣既人都知百樂中心成棟有好多餐廳,想話做翻個百樂中心既介紹 每一間都試下,今次就由比較低層三樓既 胡爐 睇名都知道係打邊爐啦。再上網望下原來都有幾間分店!事不宜遲 入正題想唔到都幾滿座,好好彩仲有位 唔需要等!點餐紙 種類都算多例牌嫁啦 醬料呢家野 任君選擇鮮椰青雞鍋 $298 即刻係你面前整個湯底 齋聞已經好想食首先椰青同雞又幾配合 甜得黎又有雞既味道 幾得意,事關即整 雞唔老 仲係滑既芝心墨魚丸 (半份) / 手打牛丸 (半份)首先講前者先 芝心墨魚丸 我就第一次食 墨魚丸彈牙爽口 一咬落去係日到爆曬d芝士出 正!牛丸無乜根 口感食落就知道同外面食到既有大分別 紐西蘭草嗣羊肉片 $138 羊肉片夠簿 一碌就熟 一份岩岩好夠2個人食皇帝菜 稻庭烏冬菜就無咩好講 正常呀烏冬就彈牙 浸住個椰青湯 甜甜地豆腐大舊之餘 咬落去仲有汁值得一讚既仲有 友人想要杯水/茶 佢地成壺拎黎仲有茶葉係入面 呢個舉動總結,打邊爐黎講水準算中上 有空再去
再上網望下原來都有幾間分店!事不宜遲 入正題

想唔到都幾滿座,好好彩仲有位 唔需要等!

點餐紙 種類都算多

例牌嫁啦 醬料呢家野 任君選擇

鮮椰青雞鍋 $298

即刻係你面前整個湯底 齋聞已經好想食

芝心墨魚丸 (半份) / 手打牛丸 (半份)

牛丸無乜根 口感食落就知道同外面食到既有大分別

菜就無咩好講 正常呀
烏冬就彈牙 浸住個椰青湯 甜甜地

豆腐
大舊之餘 咬落去仲有汁

總結,打邊爐黎講水準算中上 有空再去

2018-12-18
  • 鮮椰青雞鍋
  • 紐西蘭草飼羊肉片
2018-12-24 81 瀏覽
岩岩調左黎銅鑼灣呢邊番工,問同事附近有咩邊爐正…佢地話呢間好正…咁梗係要黎試下啦…我地3個人叫左個椰子雞煲…跟住原來有待應即場係你面前炒隻雞…仲有d火添…哈哈…炒個陣仲要香到一個點…已經急不及待想食…我地叫左個極上肥牛…呢個真心推介一定要食…好耐未試過係香港食d咁好味既肥牛…份量仲要唔少另外,我地都貪得意叫左個黑松露餃食…d餃都真係好新鮮…黑松露味好重…ichiban!咁我地仲叫左d芝心牛丸…蝦滑…魚皮呢d...全部都真係好有水準…服務黎講…由於我地坐係房裡面…但係都見到週不時有人入黎睇下我地有d咩需要…唔錯!!!冬天凍冰冰一定要黎 XDD

2018-12-23 63 瀏覽
最愛打邊爐既我試左好多間唔同既邊爐,一直覺得胡爐既食物質素係名列前茅,今日帶朋友黎試試,朋友們都大讚首選推介龍蝦鍋底,大大隻即煮新鮮生猛龍蝦,絕對夠晒誠意猛火煮過後龍蝦肉質更鮮甜,湯底非常濃郁,真係不得不試A5飛驒和牛刺身,都係必食之選,配埋醬汁帶出晒和牛香味,冇得輸廣島蠔,好大隻而且份量多,抵食白鱔片,肉質甜之餘仲好爽脆,好味到自己一個都食得晒一碟A5和牛肉眼,肉質嫩滑冇得彈午餐肉係朋友至愛,朋友表示非常ok脆腕魚片,咬落真係脆架打邊爐唔少得既蟹柳,陸兩陸就食得響鈴熱辣辣上台,配埋龍蝦湯正薯粉份量多,索晒龍蝦湯好入味
首選推介龍蝦鍋底,大大隻即煮新鮮生猛龍蝦,絕對夠晒誠意
猛火煮過後龍蝦肉質更鮮甜,湯底非常濃郁,真係不得不試
廣島蠔,好大隻而且份量多,抵食
白鱔片,肉質甜之餘仲好爽脆,好味到自己一個都食得晒一碟
A5和牛肉眼,肉質嫩滑冇得彈
午餐肉係朋友至愛,朋友表示非常ok
脆腕魚片,咬落真係脆架
打邊爐唔少得既蟹柳,陸兩陸就食得
響鈴熱辣辣上台,配埋龍蝦湯正
薯粉份量多,索晒龍蝦湯好入味
2018-12-19 43 瀏覽
胡爐真係一試就會愛上,梗係要推介比朋友試下啦,今次我地黎到銅鑼灣分店,由於我地都幾多人,店員就安排左間房比我地,咁就傾計傾到大大聲都唔怕嘈親人醬料選擇一樣咁多,而且乾淨整齊今次推介朋友試龍蝦鍋底,龍蝦真係新鮮架,煮緊果時仲識郁架店員會炒一炒先開始落湯,湯底好濃既龍蝦味,淨係食個湯底朋友們都已經大讚另一重點推介係和牛刺身,幾乎每次食都一定要點,冰凍和牛配埋醬汁真係好好味草飼羊片,食落唔會好蘇人多點少得叫丸同餃,黑松露墨魚丸、芝心蝦丸、韭菜餃、魚皮餃、雲吞,每款都好正,個人偏愛芝心蝦丸,咬落去有大大舊芝士,好好味黑毛豬,肥瘦均勻,肉質鮮嫩午餐肉有賣相得黎仲係靚午餐肉鮮支竹好新鮮有腐竹味紅薯粉大大碟,薯粉煮耐d入晒味好正
醬料選擇一樣咁多,而且乾淨整齊
今次推介朋友試龍蝦鍋底,龍蝦真係新鮮架,煮緊果時仲識郁架
草飼羊片,食落唔會好蘇
黑毛豬,肥瘦均勻,肉質鮮嫩
午餐肉有賣相得黎仲係靚午餐肉
鮮支竹好新鮮有腐竹味
紅薯粉大大碟,薯粉煮耐d入晒味好正
銅鑼灣胡爐喺百樂中心,搭地鐵喺時代廣埸出口行兩步就到,交通非常方便。就算係兩個人,都有屏封可以拉埋,私隱度不錯!醬料 $22 each很精緻,配料亦很新鮮!胡爐四格鍋 $268超級巨型厚實的大煲!幾乎完全淹沒了嵌入式的電磁爐!四格鍋可以一次過滿足晒我嘅慾望!有齊清湯、蕃茄、沙嗲同埋麻辣。而且個煲設計得好好,就算幾滾都好,啲湯都唔會滾到大兜亂,仍能獨立保持四種味道,正!清湯:係芫茜皮蛋清湯,裡面仲有要大磚豆腐,想食返食材嘅原味就用呢個。蕃茄:很濃郁的蕃茄湯,酸酸地幾開胃!裡面有幾舊牛肋肉,烚到腍晒勁入味。沙嗲:超香的花生味,仲有幾片很爽口的豬皮。麻辣:初時食完全唔覺辣,之後就愈來愈麻,愈來愈辣,後勁凌勵,辣得過癮!入面仲有幾舊豬腳。藍妹 $38三十幾蚊有大啤,都算抵玩!可樂 $18打邊爐不可或缺的良伴!豬下青 $138切到好薄,就算係豬肉,都只需烚兩下就食得!好香肉味,仲幾爽口!蔬菜拼盤 $58有小白菜同埋唐生菜,翠綠新鮮!芋絲 $38爽口索味,配咩湯底都係咁夾!蓮藕片 $48又甜又爽,而且份量勁多!

就算係兩個人,都有屏封可以拉埋,私隱度不錯!
醬料

醬料 $22 each
很精緻,配料亦很新鮮!

胡爐四格鍋 $268
超級巨型厚實的大煲!幾乎完全淹沒了嵌入式的電磁爐!
胡爐四格鍋

沙嗲:超香的花生味,仲有幾片很爽口的豬皮。

藍妹

藍妹 $38
三十幾蚊有大啤,都算抵玩!
可樂

可樂 $18
打邊爐不可或缺的良伴!
豬下青

豬下青 $138

蔬菜拼盤

蔬菜拼盤 $58
有小白菜同埋唐生菜,翠綠新鮮!

芋絲 $38
爽口索味,配咩湯底都係咁夾!
蓮藕片

蓮藕片 $48
又甜又爽,而且份量勁多!
醬料
藍妹
可樂
豬下青
蔬菜拼盤
蓮藕片
2018-12-15 56 瀏覽
上個禮拜同班舊同事去咗食胡爐,呢間打邊爐最特別係個龍蝦係真係生勾勾係你面前煮熟佢。雖然極度殘忍但我最鍾意睇!因為包保新鮮唔會係食死龍蝦! 😂😂😂😂火焰龍蝦海鮮鍋呢個龍蝦湯除咗會係你面前煮熟嗰一隻龍蝦之外,仲有專人幫你表演即場炒熟佢,再加湯然後滾一滾。等5分鐘左右,就可以即刻飲個龍蝦湯。龍蝦湯清甜可口極度濃郁。自家製炸響鈴上枱時熱辣辣,食落去鬆脆多層次唔會好硬。但響鈴嘅油分唔算非常高,食落去冇油益味。廣島蠔每隻帶帶隻食落去鮮甜無腥味。唔錯唔錯!午餐肉食得出唔係平嘢貨, G脂肪比例較少但係食落去幾香,但建議可以炸一炸午餐肉會更香口。頂級A5飛驒和牛肉刺身牛肉刺身唔係間間火鍋店有,對上一次食已經講緊係去佢尖沙咀嘅分店食。落去完全唔覺得似食牛肉, 點埋特製醬汁味道好juicy。

火焰龍蝦海鮮鍋

自家製炸響鈴

廣島蠔
每隻帶帶隻食落去鮮甜無腥味。唔錯唔錯!

午餐肉
頂級A5飛驒和牛肉刺身
  • 火焰龍蝦海鮮鍋
  • 自家製炸響鈴
2018-12-15 56 瀏覽
之前已經來過胡爐,因為「龍蝦海鮮火焰鍋」徹底地震驚了我,所以這次便帶媽媽來見識一下這鍋底的厲害~看過餐牌以後,媽媽比較想要吃椰青雞湯鍋,說比較不上火,所以就點了新的鍋底試看看。一來先用牛油爆香雞肉,然後原個椰子的椰汁都倒進去,最後再加入自家製的湯,整個就很真材實料的味道哈哈哈~我媽點了這個小份的牛肉拼盤,有牛舌尖、手切安格斯牛、極上手切肥牛、日本和牛及霜降牛粒5種牛中極品,每樣各五塊。牛味幾濃的,也很新鮮,398元可以嚐到五款優質牛肉,真的很不錯了!其他配料依舊的新鮮好吃~新式打火鍋餐廳中算是很高品質的了。價錢雖然不便宜,但食物品質絕對有保証!

2018-12-04
20 分鐘 (堂食)
放假閒逛銅鑼灣,入夜天氣寒冷,與好友不約而同提議到就近的胡爐吃火鍋~ 店內客人滿多,氣氛熱鬧。卜卜蜆鮮蟹魚湯鍋,魚湯中加入原隻鮮蟹及數量繁多的 海蜆,多重海鮮味道共冶一爐,鮮香微鹹,鮮味十足 ~蟹膏甘香軟滑,蟹鉗肉質結實爽口,蟹肉鮮甜細緻,嚐到海鮮的原汁原味~ 海蜆,粒粒肉嫰可口,盡收魚湯底的精華,更為鮮甜!極上生牛肉刺身,色澤鮮紅,雪花均勻,肉質軟嫩,入口即融,牛味濃郁,肉汁甘甜,配搭特製的酸甜醋汁及生洋蔥絲同吃,鮮上加鮮,齒頰留香~芝心墨魚丸,魚肉彈牙鮮美,咬下時,內釀流心車打芝士溢出,芝香撲鼻,濃厚芳香~招牌炸魚皮,魚皮炸得酥脆可口,油而不膩,充滿胡椒的辛香及鹽的鹹香味,還帶魚鮮味,單食或配湯皆香口惹味!凍柚子蜜,富天然微甜的柚子味,果香清新,冰涼止渴,底層的柚子肉香甜可口,兩個人share剛好~魚湯鍋湯底味道鮮香,提昇海鮮及其他食材的味道,美味補身,冬天必食!

海蜆,粒粒肉嫰可口,盡收魚湯底的精華,更為鮮甜!

2018-12-09
  • 極上生牛肉刺身
  • 卜卜蜆鮮蟹魚湯鍋
2018-12-12 97 瀏覽
冬天時分最適合打火鍋,今天和朋友相約在一間第一次試的火鍋店,整個用餐體驗甚為驚喜由於我們已經預約了,抵達店後立刻可以入座,整間火鍋店以中國風為主題,枱之間還有屏風作相隔,予食客適用的私隱度。選鍋底前先自行調配醬料鍋底選擇十分多,最後我們點了鮮椰青雞鍋店員首先上了鍋,然後在我們面前炒香雞件,濃烈的牛油香和椰香撲鼻而來接著他再於鍋中倒入白酒,”噗”一聲火焰的光芒包圍著整個鍋,待火慢慢退減後,店員再拿整個椰青岀來倒椰青水進去,然後是雞湯,最後才蓋上鍋蓋完成。店員指湯底滾後可以先嘗湯底。湯底鮮甜得很,椰香味與雞的油脂味配合得正好,我們每人喝了兩碗湯才開始放食物進去由於鍋底已配有雞件,我們沒有多點很多配料已足夠,大部分丸類及餃子類食物都可選雙併或半份,適合希望多試幾種配料的人火鍋配料新鮮,黑松露墨魚丸彈牙非常,唧唧魚蓉麵可以自行唧魚麵進鍋,魚蓉味濃得我和友人都認為味道就像在吃條的魚蓉燒賣整體來說整個用餐體驗令人十分滿意,店員服務態度殷勤,不論是大伙人還是二人來都是理想的聚餐地方,相信必定會再到訪!

鍋底選擇十分多,最後我們點了鮮椰青雞鍋

鮮椰青雞鍋

2018-12-11