2019-06-08 649 浏览
朋友升職,請我來呢度豪嘆一番,一坐低waiter就好細心介紹是日精選同送上餐包😍軟包熱辣辣軟淋淋😋沾上秘制牛油,食得有咸鮮味道,同包好配合👍🏻法式黑松露牛油香草焗田螺好新鮮,size 大隻,食得彈牙入味,黑松露味道突出,薯蓉幼滑~龍蝦Risotto Waiter 推薦嘅新菜式😍有超多份量嘅金箔,佈滿整個龍蝦~好豪華!! 龍蝦肉彈牙,risotto硬度硬好,亦非常juicy. 以蕃茄汁底主力,微酸幾開胃~炭燒美國肉眼10安士配紅酒汁一切落去肉汁滿滿,油脂好充份🤤沙律菜加左士多啤梨汁,解解膩清新口腔。有大量炸蕃薯作配菜,整體美味又健康👍🏻

軟包
熱辣辣軟淋淋😋沾上秘制牛油,食得有咸鮮味道,同包好配合👍🏻

法式黑松露牛油香草焗田螺

龍蝦Risotto

炭燒美國肉眼10安士配紅酒汁
2019-06-08 553 浏览
今晚book左呢度同朋友慶祝生日😋呢間地點係偏左少少,但勝在地方大,裝修又有情調🙃一坐可先享用包點,有點秘製牛油,香而不膩,帶少許咸香,同色好夾👍🏻是日生蠔❤️Size比想像中大,海水味濃郁,偏甜~一啖食落水真係非常滿足,新鮮程度可唔使沾醬汁了😍Rib eye❤️一上菜以經流哂口水了,一切落去熟度則好係medium rare, 肉汁滿滿,亦有濃郁牛鮮😋😋仲有蕃蕃條作配菜,一啲唔heavy 🤤Lab eat 液態氮甜品拼盤❤️主角到了😍好多乾冰好吸晴😆朋友見到勁驚喜🤤中間係朱古力球,裡面係氮氣甜品,影完相要先打碎朱古力連埋佢一齊食,唔可以咬大耐,唔係會凍傷😂口感好得意😀絕對係好睇又好食👍🏻

是日生蠔❤️

Rib eye❤️

Lab eat 液態氮甜品拼盤❤️
2019-05-25
2019-06-03 541 浏览
好鐘意吃西餐葛我call上閨蜜來到尖沙咀葛LAB EAT Restaurant & Bar;間西餐廳有肉有甜點有海鮮!滿足曬我捏個吃貨葛胃;個生蠔好鮮美嫩滑又大隻;而且個海膽蒜蓉多士係蒜蓉包做滴,一件件新鮮葛海膽係上面鋪住,倆樣嘢夾埋一齊吃葛話,個人覺得怪怪地,可能吃唔慣尼個口味;其次個法式黑松露香草牛油焗田螺,羅多士做底盤,托起個田螺,賣相都唔錯,螺肉仲好煙韌添!炭燒紐西蘭羊鞍配香草蒜蓉汁,肉厚兼肉汁又配埋滴蒜蓉汁好香口!而且個Lab eat液態氮甜品拼盤整得又靚又吸引人唔捨得吃落去添,Lab eat液態氮甜品拼盤要提前預訂點的哦!好滿足葛一餐!
2019-05-31 999 浏览
若說在尖沙咀區內,要有一間餐廳酒吧在價錢合理之餘,又能在有格調的環境內享受到高質素的食物,LAB EAT應該名列其中;每次與朋友到此店消遣,都能盡興而歸!其室內的佈置裝潢以歐陸風格為主,酒吧為中心點,餐檯圍在三邊有致而鬆動地分佈著;配以恰到好處的柔和燈光,加上檯面的燭光,形成了浪漫元素!此餐廳酒吧除了有此優美舒適浪漫的環境外,還能夠穩定的保持出品高質素食物,配上花式多變的雞尾酒,更令人多幾分陶醉在其中!餐牌的選擇去到中等適量的程度,剛好可集中處理好每樣食物的細緻出品,所以基本上每樣食物都可順手拈來地點上!加起來共三人的晚餐,商量了一陣,加上餐廳經理有推介,點選好食物就立刻落單了;踏入五月,香港的天氣即濕且熱,來個這家餐廳酒吧,也來一杯驅走郁悶天氣的雞尾酒吧!看到酒水牌一欄有些夏日特飲雞尾酒,而且價錢相對合理,於是叫了一杯我特別喜愛的青檸與薄荷葉添加色彩的Champagne Mojito;以意大利汽泡酒為基酒,加入Rum酒與糖漿,就調校出這麽一杯消暑特飲!無論從外觀或是飲用角度/配搭食物來看,這絕對是一個好選擇!前菜的生蠔率先登場,在燭光的映照下顯得相當飽滿,三個人的份量剛好每人一隻;擠

Champagne Mojito

生蠔
前菜的生蠔率先登場,在燭光的映照下顯得相當飽滿,三個人的份量剛好每人一隻;擠上少許檸檬汁,讓其酸味帶出蠔肉的鮮甜,兼且那清香味與蠔肉蘊含的海水味平衡得很好!配上Champagne Mojito,可將生蠔的鮮味再昇華,美妙的!

Raclette芝士
而另一道前菜,也是充滿特色的Raclette芝士,據說是源於瑞士法國一帶在冬天時,將加熱到有點溶化的車輪Raclette芝士刨落在煙肉或其他小食之上;
Raclette芝士
這個帶著鹹香又綿滑兼趁熱食的美妙芝士,無論配上煙肉,脆薯或是火箭菜,其滋味都是寵愛著味蕾,潤滑著食道,深受其記憶!Champagne Mojito的清新感,與這道菜的濃厚滋味道亦形成良好的平衡度!

黑麥麵包
餐廳所供應的麵包,趁著熱度塗抹上蒜味牛油,原來較硬身的黑麥包得到了牛油那綿滑的滋潤,有麥香之餘口感即時變得很良好!

炭燒美國肉眼扒(10安士)配紅酒汁
點選了餐廳其中一款熱門菜式--炭燒美國肉眼扒(10安士)配紅酒汁,並取道五成熟;這道菜侍應生一遞上來時,其牛肉的本味與炭火燒製的煙燻香氣即時在空氣中飄散,繼而撲進眾人嗅覺之中;
炭燒美國肉眼扒(10安士)配紅酒汁
三人馬上大動食指,各自切了一小塊來品嚐;取道五成熟的肉眼扒的肉質果然十分滑嫩,油脂在燒煮時滲出外層,格外香脆!肉汁鎖在內裡,令口感與牛肉的本味更加突出!灑點海鹽,蘸上配置的紅酒汁,顯得層次更分明--由肉質到肉汁到油香,很討喜味蕾!

海膽黑松露意大利粉
另一道澱粉質主食--海膽黑松露意大利粉,其實就是這樣簡單的把這三位主角撮合在一起;放在LAB EAT廚師們的手中,烹調出來的食物就能那麼地出色!
海膽黑松露意大利粉
如繁星般的黑松露醬包圍著爽滑有嚼勁的意粉,松露的氣氛從鼻腔中直衝入腦海,進而佔據了味蕾;大海膽既鮮甜又綿滑,融入此食味中真是高明的手法!

西餐中的壓軸環節尚且有甜品一項,聽取經理的推介點的是極具瞄頭的--火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波;
火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波
侍應端上朱古力波後,拿來透明色的烈酒從上淋下,之後瞬間點起了火;火焰呈幽幽的藍色,在這氛圍中很亮眼,也令整體的環境有點更浪漫的情調!
火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波
燒至朱古力波半融化,夾著雪糕來吃,冰火兩極的滋味在交纏著,而透明色的烈酒留下的酒香味應是Rum酒,可把糖甜度稍稍降低,更令我享受其完美的收結!

好友之間的聚餐,能在兼得浪漫氣氛又有醇酒美食供應的尖沙咀區內的餐廳酒吧歎一個價錢相宜的晚飯,LAB EAT確是個好地方!
2019-05-16
Champagne Mojito
2019-05-30 422 浏览
呢間餐廳位於尖沙咀一個比較隱閉既位置, 餐廳光線暗暗的, 好有情調, 間唔時餐廳喺OPENRICE亦有coupon, 不定時有唔同既dish有discount。今次就order左5樣野食, 最中意係個芝士焗墨魚大啡菇, 賣相精緻, 口感特別有咬口 至於個檸檬牛油汁紐西蘭蜆, 個sauce好正好惹味!!~Overall每個dish都係水準之上, 值得encore再梨試其他野食

2019-05-19
特別鐘意吃西餐葛我來到尖沙咀葛LAB EAT Restaurant & Bar;西餐又友肉吃又有甜點又有海鮮,滿足曬我捏個西餐吃貨葛口味;份生蠔好鮮美嫩滑又大隻肥美;而且海膽蒜蓉多士係蒜蓉包做滴,一件新鮮葛海膽在上面鋪住,倆樣夾埋一起吃個人覺得怪怪地,可能吃唔慣尼個口味;法式黑松露香草牛油焗田螺,羅多士做底盤,托起個田螺,賣相都唔錯,螺肉好煙韌!炭燒紐西蘭羊鞍配香草蒜蓉汁,肉厚兼肉汁又多配埋滴蒜蓉汁好香口!而且個Lab eat液態氮甜品拼盤整得又靚又吸引人不捨得吃落去添,一定要提前預訂點一份試一試哦!

份生蠔好鮮美嫩滑又大隻肥美;

2019-05-29 2607 浏览
這天晚上男友帶了我來這裡吃飯喝酒很開心哦!雖然客滿但是大家都很安靜不吵鬧、環境佈置挺浪漫的、真不錯呢!男友負責點菜、他知道我對食物的喜好嘛!所以由他決定就好了!我負責吃(嘻嘻侍應隨之送上了餐前麵包麵包口感煙韌有勁帶有芝麻香、真不錯我們點了兩杯cocktails分別是男友推薦的cold kiss和tinker bell另外還點了法國生蠔、檸汁蒜香辣煮蜆卡邦尼意大利麪、美國和牛肉眼扒和紫薯法式焦糖燉蛋男友點的tinker bell~賣相美美的男友推薦他之前喝過的cold kiss給我這杯是之前期間限定的所以已經不在酒牌上但是餐廳説可以做給我呢!還說其他想喝的調酒盡可能都能做到給客人哦!真是太貼心了~用Gin做基底、加入莓汁、菠蘿汁和肉桂、味道香甜又清新我很喜歡肉桂的香味呢!檸汁蒜香辣煮蜆蜆肉很大隻彈牙用檸檬汁、蒜片、洋蔥和辣椒等材料煮至香濃惹味、十分可口法國生蠔非常鮮甜肥美、海水味突出口感豐富細膩卡邦妮意大利麵賣相很漂亮哦!廚師用蒜片、蘑菇、洋蔥煙肉等豐富的材料、加上香草、起司、忌廉汁等調味煮至入味濃郁、再拌著生雞蛋一起吃調味不會過重而且充滿香濃的忌廉味和蛋香口感味道十分豐膄、令人食指大動
這天晚上男友帶了我來這裡吃飯喝酒

男友負責點菜、他知道我對食物的喜好嘛!
所以由他決定就好了!我負責吃(嘻嘻

侍應隨之送上了餐前麵包
麵包口感煙韌有勁帶有芝麻香、真不錯

我們點了兩杯cocktails
分別是男友推薦的cold kiss和tinker bell
另外還點了法國生蠔、檸汁蒜香辣煮蜆
卡邦尼意大利麪、美國和牛肉眼扒
和紫薯法式焦糖燉蛋

男友點的tinker bell~賣相美美的

男友推薦他之前喝過的cold kiss給我
這杯是之前期間限定的所以已經不在酒牌上
真是太貼心了~

用Gin做基底、加入莓汁、菠蘿汁和肉桂、味道香甜又清新
我很喜歡肉桂的香味呢!

檸汁蒜香辣煮蜆蜆肉很大隻彈牙
用檸檬汁、蒜片、洋蔥和辣椒等材料煮至香濃惹味、十分可口

法國生蠔
非常鮮甜肥美、海水味突出口感豐富細膩

卡邦妮意大利麵
賣相很漂亮哦!

調味不會過重而且充滿香濃的忌廉味和蛋香
口感味道十分豐膄、令人食指大動呢!

美國和牛肉眼扒

店家取用了比較少見的美國snake river farms和牛、參考了日本飼養方式餵飼長達20個月
、比一般糓飼牛花多4倍時間所飼養呢!
廚師用簡單的調味把牛扒煎至半熟
牛肉油脂分布平均而且肉味香濃、鮮嫩多汁
滋味無窮呢!

配菜的地瓜條也相當香甜酥脆

甜點是紫薯味的法式焦糖燉蛋
口味十分特別、我還是頭一次吃用紫薯做的
法式焦糖燉蛋呢!紫薯味十分香濃、口感柔滑綿密、相當甜美可口!

這裡的食材優質、廚師烹調手藝也很出色
加上環境不俗和侍應也很殷勤有禮

是一家用心經營的餐廳呢

難怪如此滿座!想吃的話建議預先訂座了

• Carbonara
  • 生蠔
  • Oysters
  • 美國和牛
2019-05-17 626 浏览
於煩鬧的尖沙咀想搵一間靜靜地,啲位又唔太迫,又有啲情調,價錢又唔太價,食物質數又有咁上下嘅餐廳選擇着實不多。見到OPENRICE訂枱有75折, 相對變得抵食啲,就同老婆嚟試下。海膽多士法包香脆帶點熱度,大大片加拿大海膽甜度與法包好匹配,兩者平衡做得幾好,底墊的火箭菜是神來之筆,食完鹹與甜的東西再吃清爽又帶點苦澀的東西,將此菜色的整體食味昇華,好吃。安格斯肉眼牛扒就係肉靚就會好食,煎得剛好Medium,可以想像得到的美味,另外墊底的甜番薯都好食嘅~食咗會胞肚啲。卡邦尼意粉要煮出一碟美味的Carbonara,要留意很多細微的地方,芝士味濃, 意粉煮至Al Dente口感,再配蛋黃的蛋香就完成一碟美味的Carbonara。整體菜色美味,但價錢略為貴,如加上OPENRICE訂座優惠就相對合理。

卡邦尼意粉
Carbonara

题外话/补充资料: 原本我哋訂旺角鋪的, 但由於旺角鋪門口果個接待姐姐啲態度嚴重惡劣,我哋一氣之下就唔到旺角鋪用餐, 用OPENRICE APP再訂尖沙咀鋪都重可以訂得到, 重有折添。
2019-05-14
Carbonara
  • 卡邦尼意粉
2019-05-15 482 浏览
與友人慶祝生日 有八五折優惠 如果只係網上訂座就八八折。都知依間餐廳係比較貴但食物應該都有質素。地點位於街尾角落差啲miss左。店員都好友善我地無叫野飲都會幫我地加水。食物方面好推介大蝦手工意粉!真係好驚喜 意粉煙韌得黎又好有彈性 好有飽肚感。黑毛豬又係唔錯,軟熟度啱啱好。田螺多士都好食但唔太特別。提早一日預定左signature desert貴但好值得!店員會叫我地準備拍片同幫我地影相,個甜品而且唔係得個樣,食落都好好食,唔會得個甜字,朱古力波入面既椰子雪糕更係正,會愈食愈想食同唔會覺得濟
地點位於街尾角落差啲miss左。
2019-05-08 556 浏览
有人話要食西餐,要食得好來善待自己,尊重每一餐,尊重生命。我想今晚中價高質素西餐定能滿足到這個時不時出現的要求⋯⋯一進餐廳,便有員工熱情地歡迎安排滿意的座位。我們座位面對整個酒吧區,氣氛特別好。要享受便先來兩杯餐前香檳,醒神一下先。法式餐包鬆軟可口,可配合橄欖油和醋入口清新醒胃,最讚的是餐廳自家製的黑松露牛油,一食難忘。我自己最愛生蠔,餐廳供應新鮮空運到港的法國生蠔,入口夠海水味,肉質鮮美。不用點任何醬汁最正,原汁原味。今晚想試下果汁,來杯鮮橙汁熱情果特飲,很開胃。以前常常買田螺返家煮,這裡的十分好味,尊業就是這樣吧!主菜來個黑毛豬扒,肉質鮮嫩甜美,香濃可口,超班。龍蝦尾意大利飯,香濃龍蝦汁滲入飯粒,每口都很美味。龍蝦肉新鮮到不得了,絕對不欺場。這個是餐廳招牌甜品,心太軟配雲呢拿雪糕,簡直為整個晚餐劃上完美的句號。
有人話要食西餐,要食得好來善待自己,尊重每一餐,尊重生命。
我想今晚中價高質素西餐定能滿足到這個時不時出現的要求⋯⋯

一進餐廳,便有員工熱情地歡迎安排滿意的座位。
我們座位面對整個酒吧區,氣氛特別好。

要享受便先來兩杯餐前香檳,醒神一下先。

不用點任何醬汁最正,原汁原味。

今晚想試下果汁,來杯鮮橙汁熱情果特飲,很開胃。

以前常常買田螺返家煮,這裡的十分好味,尊業就是這樣吧!

主菜來個黑毛豬扒,肉質鮮嫩甜美,香濃可口,超班。

龍蝦尾意大利飯,香濃龍蝦汁滲入飯粒,每口都很美味。
龍蝦肉新鮮到不得了,絕對不欺場。

2019-04-29
和親愛的另一半一起,都希望能和他擁有最美好的時光,晚餐時間也一樣。我們時不時都會找環境好,有情調,食物又高水準的餐廳浪漫一番,今次選擇了位於尖沙咀這家餐廳,渡過了一個美滿的晚上。Torresella Prosecco餐前香檳,清新怡人。French bread with black truffle butter 法包香軟暖洋洋,配合自定獨特製作的黑松露牛油,入口既香滑,陣陣黑松露香滲滿口腔每一個角落,回味無窮。Oyster From France新嘗試這個由法國空運到港的生蠔,若冇記錯是叫Joline,海水味重,蠔味香濃,肉質新鮮!Escargots with herbs butter這個又是前菜必選,香口肉陣多汁!Iberico Pork Rack 親愛的很喜歡食牛,今次為了平衡一下飲食,便點了這個黑毛豬架,賣樣超班,人口肉質細嫩香滑,肉味香濃多汁,真的是今晚的亮點!伴菜為車厘茄,紫薯蓉都很合襯。Stony Bank SB點了杯signature house white wine,和主菜一起進食,配合完美無缺。金光色的杯身讓進餐氣氛再度提升。Lobster Tail Risotto另

Torresella Prosecco
餐前香檳,清新怡人。

Oyster From France

Escargots with herbs butter
這個又是前菜必選,香口肉陣多汁!

Iberico Pork Rack

伴菜為車厘茄,紫薯蓉都很合襯。

Stony Bank SB

Lobster Tail Risotto
另一重頭戲就是這個金箔龍蝦尾意大利飯,賣相既奢華又浪漫。

龍蝦尾肉質鮮嫩香甜,非常新鮮。龍蝦汁重重的滲透入每粒飯內,每一口飯都佈滿龍蝦鮮味,是滿分的一道主菜。

Chocolate Molten with Vanilla Ice Cream
女生愛甜品,就等於愛甜蜜一樣。朱古力心太軟配合雲呢拿雪糕更為整頓晚餐增添多一層色彩。香濃朱古力混合香滑既雲呢嗱雪糕一起送進口腔,感覺完美完全。

2019-04-29
2019-05-02 243 浏览
食物一般!待應服務還可以!但座位實在太迫又窄。當晚叫了生蠔,牛扒及開了一支白酒。生蠔一般,牛扒可以,白酒也不錯!因為張枱太細,要求換檯但唔可以。總體因為餐廳環境而不太舒服⋯⋯
食物一般!
待應服務還可以!但座位實在太迫又窄。
當晚叫了生蠔,牛扒及開了一支白酒。
生蠔一般,牛扒可以,白酒也不錯!
因為張枱太細,要求換檯但唔可以。
總體因為餐廳環境而不太舒服⋯⋯
2019-05-01 664 浏览
見網上食評幾好,就同老公去慶祝生日,金巴利道不算難找, 沒有google細看,在尖沙咀站行去原來很遠,行到去已滿頭大汗, 到了金巴利道找不到,要打電話到餐廳才知是在街尾,比較隱蔽。餐廳門口側面有後巷, 放滿了紙箱並傳出一陣陣的酸餿味,印像不太好。餐廳較暗了燈光,點了小蠟燭想營造浪漫氣氛,無奈枱椅放得太密,完全沒有私人空間, 感覺不舒服。總結來說餐廳食物性價比高,純以食物行先人士來說是不錯的選擇, 但想浪漫或要環境舒適就不太合適。

紫薯包

香煎鱸魚
  • 火焰雪糕卡邦尼
  • Purple Sunbird
2019-04-29 256 浏览
【海鮮拼盤】有六款海鮮,鮮甜美味,特別喜歡翡翠螺,配上疑似是泰式酸辣醬,超好吃【法式黑松露牛油香草焗田螺】田螺非常厚肉彈牙,薯蓉滲透了黑松露同田螺的鮮味【熱熔芝士配新薯及火腿】店員即場切一大片熱辣辣的芝士放落火腿同薯仔上面,未溶的芝士差點就流走出盤子外,薯仔加芝士是經典配搭,微微覺得膩的時候食配菜火箭菜剛剛好可以解膩,推薦這菜!【黑松露野菌忌廉湯】忌廉湯很容易有罐頭湯的感覺,但加上黑松露後就提升了格調,野菌雖然減少了潤滑的口感,但增加了野菌的香味,香味更濃。【野菌意大利飯】野菌同飯的比例差不多一比一,如果喜歡野菌的鮮味不妨一試。【炭燒和牛】主菜是和牛,肉厚多汁。超鍾意以為是薯條的炸蕃薯條,蕃薯的甜味令人停不了口。【火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波】店員用點燃酒再淋落朱古力波上,即可朱古力慢慢收縮,叉落去發現裡面是奶茶味雪糕加布朗尼蛋糕做底,很好吃的甜品。完美為這餐畫上句號。

【海鮮拼盤】

【法式黑松露牛油香草焗田螺】
田螺非常厚肉彈牙,薯蓉滲透了黑松露同田螺的鮮味

【熱熔芝士配新薯及火腿】

【黑松露野菌忌廉湯】

【野菌意大利飯】
野菌同飯的比例差不多一比一,如果喜歡野菌的鮮味不妨一試。

【炭燒和牛】

【火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波】
2019-04-28 381 浏览
辛苦搵黎志在食,拼搏完一輪又未有得去旅行之際,最好就係豪食一餐。 海鮮拼盤 ($858)今晚既重頭戲必定係呢個有六款時令海鮮既拼盤 。 生蠔、青口、翡翠螺、鮑魚、 紐西蘭小龍蝦同西班牙紅蝦全部新鮮清甜,物有所值。後兩者都係第一次食,紐西蘭小龍蝦如想像般爽脆鮮甜;矜貴既紅蝦就有點驚為天人,蝦肉厚實有彈性就唔洗講,最正既係蝦頭有滿滿既蝦膏,甜美甘香到極點,餘味久久不散。略嫌生蠔海水味重左少少,不過試到平時少見既品種都係值得既。瑞士傳統熱熔芝士配新薯及火腿 ($168)原塊芝士燒熔之後片上火腿、薯仔同火箭菜上面,單單係即席表演猶如熔岩咁澎湃既呢一幕已經打卡一流。好欣賞芝士表面燒至微脆,本身咸香得黎添上一絲焦香,配埋底下既食材好夾好惹味,薯仔亦好香甜軟糯。炭燒澳洲M5和牛 ($598)重量級厚切和牛一上台就聞到好香既炭燒味,肉質結實得黎夠軟滑甘香,肉味濃、脂肪唔會過多,四個人分都啖啖肉份量十足。 炸蕃薯條同原粒焗蒜亦十分高質,成個組合無懈可擊。火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波 ($128)Brownie Ball可謂浮誇之選,係好似水晶球咁大既朱古力波上淋上冧酒點火,未食已經嘩嘩聲。 與其話我想睇
海鮮拼盤
海鮮拼盤 ($858)

瑞士傳統熱熔芝士配新薯及火腿
瑞士傳統熱熔芝士配新薯及火腿 ($168)

炭燒澳洲M5和牛
炭燒澳洲M5和牛 ($598)
火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波
火焰布朗尼意大利雪糕朱古力波 ($128)
Brownie Ball可謂浮誇之選,係好似水晶球咁大既朱古力波上淋上冧酒點火,未食已經嘩嘩聲。 與其話我想睇呢個視覺效果,不如話我係真心好鐘意呢款甜品既每一樣食材。 最驚喜既係奶茶味意大利雪糕同brownie好夾,香醇既雪糕、濃厚既布朗尼同脆口既朱古力片交織成幾重口感,好有層次。 略嫌冧酒為左點火效果落多左,食到尾太重酒味。
服務貼心,美酒佳餚良朋在前,開心,就係咁簡單。