2025-06-11
📍 LAB EAT Restaurant & Bar (尖沙咀)୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧🦞 龍蝦二人餐 $1288 for two🦞🦞龍蝦配法式牛油包冷凍龍蝦沙律,配上法式牛油軟包,用石頭🪨做餐碟,十分有特色,加上氣氛黃燈,閃閃發光,十分美麗,此外口感十分濃味及爽甜。🦞龍蝦牛油果沙律沙律菜配上蘋果片,龍蝦新鮮美味,十分開胃🤤🦞法式龍蝦湯用原隻龍蝦煮成的濃湯,分量十足,配上特製泡沫,二合為一,濃而不膩。🦞經典意式龍蝦意粉原隻龍蝦用高火快煎,龍蝦有少許肥膏,加上爽滑彈牙既意粉,濃烈既醬汁,但又不蓋過龍蝦肉的味道,此菜色特別吃出味道,值得一讚。🐂炭燒安格斯牛肉眼我地最愛5成熟既牛排,餐廳用高火封煎牛排,肥脂與肉眼7/3比例,配上細薯仔,感受到餐廳對食物的執著。🧁每日驚喜甜品從煙火帶出驚喜與滿足,打卡位一流,加上餐廳盡量滿足所有訂位者要求,為每一位食客打造難忘回憶。我老婆想回憶下當天婚紗禮服,甜品一到,夢想成真❤️而且呢個焙茶蛋糕同埋香橙焦糖燉蛋好驚喜好好食!留意👀不一定提供畫碟服務,但會有裝飾打卡,記得到時再打電話confirm啦😆飲品、酒精類飲品一律買一送一(可同時享有生
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
🦞 龍蝦二人餐 $1288 for two🦞
🦞龍蝦配法式牛油包
🦞龍蝦牛油果沙律
沙律菜配上蘋果片,龍蝦新鮮美味,十分開胃🤤
🦞法式龍蝦湯
🦞經典意式龍蝦意粉
🐂炭燒安格斯牛肉眼
🧁每日驚喜甜品
我老婆想回憶下當天婚紗禮服,甜品一到,夢想成真❤️
而且呢個焙茶蛋糕同埋香橙焦糖燉蛋好驚喜好好食!
留意👀不一定提供畫碟服務,但會有裝飾打卡,記得到時再打電話confirm啦😆飲品、酒精類飲品一律買一送一(可同時享有生日優惠),另外OpenRice 訂座可享主菜餐牌正價88折(套餐、海膽多士、生蠔、黑松露黃油雞、斧頭扒及支裝紅白酒不適用)🤫
**需另收加一服務費**
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧