2019-07-01 57 浏览
朋友同我都十分喜歡食海鮮,今次就去了間有情調,而且都幾抵食嘅餐廳一嘗佢地嘅海鮮套餐,而套餐個以個人計算有便宜的,亦有份量十足嘅選擇,而選擇了套餐後就可以無限添加沙律同小食,同埋飯或意粉,當食得到就一定可以選擇!而選擇了餐後就要選醬汁,而最多人點就係焦香奶油檸檬香草汁,唔怕太濃味而搶走海鮮嘅鮮味,當然愛刺激又可以選擇墨西哥蕃茄洋蔥辣椒汁,咁當然就係最多人嘅口味!主菜前就食了個田園沙律,同埋小食,大大碟有薯條,薯圈,香脆炸洋蔥圈,同埋蒜蓉包,食完餐前小食,主菜上枱,店員會在客人面前將海鮮同埋個醬汁搖勻後再打開上枱,新鮮煮熟嘅海鮮混埋個醬汁入口味道更香更好味!細心嘅服務店員還會擺好用餐嘅器具,開殼夾,手套等讓客人食得方便,當中嘅波士頓龍蝦肉質爽口彈牙,味道十分香濃,而其他海鮮都十分入味!還有如果訂枱可以座在玻璃窗旁位置,由餐廳位置望吓,都隱約見到樓下嘅燈光,有如置身水龍宮殿內!
朋友同我都十分喜歡食海鮮,今次就去了間有情調,

2019-06-29 74 浏览
來自美國南部的Shake Shake海鮮袋在國外其實已經流行了好幾年,但在香港卻不太多地方可以吃到,Crabus可算是香港的Shake Shake海鮮袋專門店,因為店內有多款不同價位的海鮮套餐,另外還有不同的醬汁選擇,大鄉里未食過,今次就到Crabus試試。***************餐廳內偏藍的燈光,配上電視擂放的海底生態影片,感覺就如身在海底世界一樣。座位不會太迫,坐得都舒服。店內主打食海鮮,所以每位食客都有圍裙、手套和多款拆蟹工具。套餐價錢以人頭計算,由$298至$688,餐牌清楚例明不同價的套餐所包含的海鮮。除了海鮮,海律、小吃、意大利飯和意粉都可以任食。香脆蒜蓉包蒜蓉包烘得香脆,蒜香味亦突出,每人吃了一塊都忍唔住再encore。套餐不包飲料,食客可以另外點,紅白酒啤酒、Cocktail、Mocktail、果汁咖啡或茶都有。左: Cranberry Juice($48)酸酸甜甜,味兗有點像利賓納。右: Apple Juice($48)很舶蘋果味,不會過甜。田園沙律沙律菜預先澆上陳醋,比一般黑醋杰身和多了一股甜味,食前建議先拌勻。任食小吃包括炸薯條、炸薯圈和洋蔥圈,全部都即點即

***************

店內主打食海鮮,所以每位食客都有圍裙、手套和多款拆蟹工具。

香脆蒜蓉包

左: Cranberry Juice($48)

酸酸甜甜,味兗有點像利賓納。

右: Apple Juice($48)

很舶蘋果味,不會過甜。

田園沙律

任食小吃包括炸薯條、炸薯圈和洋蔥圈,全部都即點即炸,熱辣辣又香脆,未夠喉還可以再加,其中我特別喜歡炸薯圈,比較有咬口。
炸薯條、炸薯圈和洋蔥圈

汁醬有茄汁和蛋黃醬。

Crabus Combo($498/位)

套餐包括麵包蟹、松葉蟹腳、波士頓龍蝦、貴妃蚌、八爪魚、卜卜蜆、海蝦、粟米和薯仔。

點餐時同時要選擇海鮮袋的醬汁,侍者會在食客前把加了醬汁的海鮮袋搖勻。

我們選了焦香奶油檸檬香草汁,帶點牛油香味。
Crabus Combo
麵包蟹幾大隻,二人份量有半隻。

Crabus Combo

波士頓龍蝦每二人有半隻,肉實很結實彈牙。
Crabus Combo
松葉蟹腳很大隻,啖啖肉。
Crabus Combo
海蝦結實不霉口。
Crabus Combo

貴妃蚌很厚肉,有咬口得來不過韌。
Crabus Combo

八爪魚細細隻,一口一隻。
Crabus Combo

如果食完海鮮都未飽,還有意粉和意大利飯任食。

鮮番茄醬配意大利粉

因為食完海鮮和兩轉薯條後已經有七成飽,所以只點了一人份的意大利粉試味。意粉上有很多鮮番茄醬,酸香十足很開胃,意粉仍軟硬適中。
香濃芝士配意大利飯

意大利飯很creamy,硬度調較至一般港人可接受的,但味道不及意粉突出。

總結,海鮮食得出全部都很新鮮,份量對得起價格,其他小吃飯粉味道都不錯之餘,還可以無限添加,性價比非常高。
炸薯條、炸薯圈和洋蔥圈
2019-06-28 81 浏览
今日同老公到一間新餐廳吃飯,一直對Shake Shake 海鮮袋好有興趣,不停要求老公陪我去吃吃看,今晚終於等到機會了。餐廳環境十分寬敞,裝修走美國風,精緻舒服。枱面預先準備了圍裙,手套等,方便食客。有4款不同海鮮的Shake Shake 套餐組合揀選,我們選擇了Crabus Combo share 一起吃,海鮮包括龍蝦,蝦腳,貴妃蚌,麵包蟹等等,之後再選擇醬汁口味,食海鮮我比較喜歡原汁原味,所以選擇比較清新一點的焦香奶油檸檬香草汁。餐牌背後還有一個All You Can Eat menu 任供選擇店員先捧著新鮮海鮮給我們過目,之後就拿到open kitchen 即直烹煮。田園沙律沙律菜新鮮爽脆配上黑醋汁酸酸甜甜,比沙律醬更健康。炸薯條,炸薯圏,炸洋蔥圈,全部即叫即炸,新鮮熱辣,入口酥脆可口。香脆蒜蓉包蒜蓉味香濃,但麵包不夠熱,所以不夠香脆。終於等到海鮮袋啦,店員會幫忙Shake 海鮮袋,不用食客動手。一打開shake shake 袋聞到濃濃海鮮香味,蝦腳非常大隻,而蟹肉味道偏淡,比較失色,麵包蟹蟹膏橙紅結實,入口甘香鮮甜,而蟹肉清甜爽口,沾上檸檬香草汁,更加滋味。貴妃蚌爽口彈牙,龍蝦
餐廳環境十分寬敞,裝修走美國風,精緻舒服。

枱面預先準備了圍裙,手套等,方便食客。

田園沙律
沙律菜新鮮爽脆配上黑醋汁酸酸甜甜,比沙律醬更健康。

香脆蒜蓉包
蒜蓉味香濃,但麵包不夠熱,所以不夠香脆。

終於等到海鮮袋啦,店員會幫忙Shake 海鮮袋,不用食客動手。一打開shake shake 袋聞到濃濃海鮮香味,蝦腳非常大隻,而蟹肉味道偏淡,比較失色,麵包蟹蟹膏橙紅結實,入口甘香鮮甜,而蟹肉清甜爽口,沾上檸檬香草汁,更加滋味。貴妃蚌爽口彈牙,龍蝦肥美厚肉,而且仲好多膏,入口鮮甜美多汁,整體上海鮮都非常不錯喔!

2019-06-27
2019-06-27 73 浏览
朋友話食過特色 shake shake 海鮮袋覺得好特別,所以專程帶我去銅鑼灣試吓 Crabus。主打海鮮,Crabus combo 拼盤套餐價錢由$298-688 一位計,店家還很貼心說如果怕份量太多,我們可以兩人叫一個 combo, 這樣就不怕浪費食物了。Step 1我們選擇了 set C, $498 / 2人分享。麵包蟹半隻、松葉蟹腳4隻、波士頓龍蝦 半隻、貴妃蚌2隻、西班牙八爪魚仔3隻、卜卜蜆、海蝦、新鮮粟米、新薯仔。Step 2根據個人口味選擇自己喜歡的 秘製醬汁,有麻辣沙爹XO醬、泰式黃咖哩汁、墨西哥番茄洋蔥辣椒汁、海鹽、多重口味、我知自己喜歡 焦香奶油檸檬香草汁;可以食得出海鮮原本的鮮味。即叫即製大約待 30分鐘,這段時間便可以開始我們的 ALL YOU CAN EAT 中的小食部份。有清新的田園沙律,配合自製醋汁特別開胃。然後有香脆可口的香脆蒜蓉包、炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈。吃得不亦樂乎!不知不覺海鮮袋上枱了,這裏走的是美國南部海鮮餐廳風格,香料味濃厚, 客人可以穿上圍裙手套,落手吃海鮮特別滋味。開放式廚房多種海鮮食材選擇,店員說保証新鮮,生猛龍蝦 還在動。廚師首先把海

Step 1

Step 2

廚師首先把海產煮熟,然後放入海鮮袋,加入自家秘製醬汁,客人仲可以親身體驗 shake shake 海鮮袋,拌勻食到濃郁的鮮味,有特色有風味仲好好玩添!

整體海鮮都能吃得出鮮味十足,肉質嫩滑,入口有彈性,配合自家製醬汁,開胃之餘更能突顯海鮮的鮮味。松葉蟹腳珍寶 size,拆起肉來都非常方便,啖啖蟹肉入口滑又有彈性,回味無窮!

ALL YOU CAN EAT 還有主食的一部份,鮮蕃茄醬意粉酸酸甜甜,意粉彈牙。另外一款是香濃芝士配意大利飯,口感 creamy 有拉絲的效果。

總括而言,裝修走風格路線,很喜歡可愛的蟹蟹,價錢實惠,二人埋單才五百多元,令人回味的特色 shake shake 海鮮盛宴。

庆祝纪念
生日
  • Crabus combo 拼盤套餐
2019-06-26 31 浏览
見到shake shake海鮮呢個idea好新穎,我地都想玩下。除咗有海鮮食,仲有好多其他野食~沙律、薯條、薯圈、洋蔥圈、pasta都係任食架,一點完餐,侍應就比左沙律同小食我哋食,食食下都開始有少少飽,但係海鮮都仲未食...除咗茄汁,有我最鍾意嘅蛋黃醬。海鮮有幾款combo揀,我地就揀左C,仲要揀一款醬,揀左隻4款醬汁之中比較清香的焦香奶油檸檬香草汁,因為想食到海鮮原有嘅鮮味。有專人幫我地shake!龍蝦啖啖肉,好鮮甜。麵包蟹有半隻,好多蟹膏好正。貴妃蚌都好大隻,好新鮮。海蝦鮮甜彈牙,整體所有海鮮都唔錯!我哋食完海鮮太飽了,冇食到pasta,下次黎再食過。

除咗有海鮮食,仲有好多其他野食~

除咗茄汁,有我最鍾意嘅蛋黃醬。

有專人幫我地shake!

我哋食完海鮮太飽了,冇食到pasta,下次黎再食過。
2019-05-30
2K
2019-06-25 834 浏览
上次在28樓Cubus餐廳吃飯,侍應推薦這裡有新的餐廳,以海鮮包為主打,今晚就來試試。餐廳提供四款海鮮包,由$298至$688,我要了Crabus combo每位 $498。另外任食:田園沙律,香脆蒜蓉包、炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈,鮮茄醬配意大利粉,香濃芝士配意大利飯。Crabus combo麵包蟹半隻,松葉蟹腳四隻,波士頓龍蝦半隻,貴妃蚌兩隻,西班牙八爪魚仔三隻,卜卜蜆,海蝦,新鮮粟米,新薯仔。侍應會將選好的海鮮給客人看看,才拿回廚房烹煮,之後才在客人面前,將醬汁和海鮮搖勻。波士頓龍蝦🦞,蝦頭有膏,蝦肉彈牙,非常惹野。貴妃蚌爽口彈牙。麵包蟹肉質鮮甜。醬汁:有六款,我要了焦香奶油檸檬香草汁,墨西哥番茄洋蔥辣椒汁另上。以墨西哥番茄洋蔥辣椒汁,辣度夠高又惹味。炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈,炸得夠香又夠脆,還有沙律醬和蕃茄醬,可以增加味道。鮮茄醬配意大利粉茄汁味濃,肉醬又多,意大利粉有嚼勁,是正宗的鮮茄醬配意大利粉。香濃芝士配意大利飯芝士味道十足,如果飯可以硬少少更好。

Crabus combo

波士頓龍蝦🦞,蝦頭有膏,蝦肉彈牙,非常惹野。
貴妃蚌爽口彈牙。
麵包蟹肉質鮮甜。

鮮茄醬配意大利粉

香濃芝士配意大利飯
芝士味道十足,如果飯可以硬少少更好。
1K
2019-06-25 32 浏览
今天來到這間銅鑼灣一座高級的大樓,餐廳吃的是海鮮主打,新裝修的餐廳很有氣氛,看餐廳名字就知來這裡要吃蟹了。而餐廳內有幾個大電視,播著海洋生物,看著海洋生物吃海鮮,別有一番風味。這裏的價錢是人頭計的,選擇一款海鮮包,選擇的醬汁有麻辣沙嗲、墨西哥蕃茄洋蔥辣椒汁、還有奶油檸檬汁、黃咖喱汁等等,由於我們不太吃辣,而且覺得海鮮還是輕輕調味比較好吃,所以選擇了淡淡的檸檬汁。 海鮮包有四種不同的價錢,包含的配料也不同,最便宜的$298就有,我們選擇的是中價$498的組合,有龍蝦、麵包蟹、貴妃蚌、松葉蟹腳、麵包蟹、蜆、八爪魚等等。選擇了海鮮後便會送上一些小食,所有小食也是任食的,包括有薯條,薯圈,洋蔥圈,沙律菜,然後還有意大利飯及意大利粉也是任食的。但是其實海鮮包內已經包有粟米及薯仔,意大利飯和意粉我們只能叫一個淺嚐,意大利飯煮得很軟腍頗多汁。沙律和炸物也新鮮和熱辣,炸物配上茄汁及沙律醬,兩樣吃起來也很新鮮,在未開始吃主菜前開一開胃口。我們今天的主要海鮮是龍蝦及麵包蟹,相比起來龍蝦比較新鮮,肉身也比較結實,配上新鮮的檸檬汁,味道不錯。麵包蟹的蟹膏有很多,而且味道濃郁,貴妃蚌大大隻,薯仔和粟米很入味。

2019-06-20 81 浏览
Knowing my wife loved seafood, I decided to bring her to Crabus Restaurant & Bar for dinner tonight. It was located at Cubus building, just beside Lee Garden 1, Causeway Bay.Since they specialized in seafood, they served seafood combo during dinner, offering 4 choices for customers. The price ranged from $298 to $688 per person, and there are 5 sauces for us to choose from. Besides that, they served free flow of salad, snacks and pasta and risotto. Ginger beer was refreshing and icy, perfect for

Ginger beer was refreshing and icy, perfect for this meal. Pineapple juice was sweet and sour, with strong pineapple taste.

Shortly after we have ordered, the waiter served us a basket of snacks. It consisted of garlic bread, curly fries, french fries and onion ring. It was deep fried till golden brown, very soft and crispy.

We ordered crabus combo and it came with french edible crab, queen crab legs, boston lobster, clams, baby octopus, prawns, corn and potatoes. The waiter will shake the plastic bag in front of us before opening it. We chose Thai style yellow curry sauce. The seafood absorbed the essence of the sauce and was creamy and slightly spicy. Seafood was very fresh, juicy and chewy.

Salad was fresh and crunchy, a good way to start off and was appetizing.

Pasta with fresh tomato sauce - Pasta was chewy and smooth, and tomato sauce was sweet and juicy, complimenting well with the pasta.
2019-06-19 47 浏览
今晚約了朋友食晚餐,選擇的是內街的一間西式海鮮餐廳。餐廳不是很大,但環境很不錯,氣氛也蠻好的。晚餐有四個套餐選擇,價格不同,海鮮種類也不同。為了食龍蝦和蟹腳,選了$498的套餐套餐配有沙律、蒜蓉包、炸薯圈、薯條及洋蔥圈,還有意粉或飯。因為朋友不想食辣,所以選了奶油檸檬香草汁,簡單而清甜。我想,辣的話會更美味。很肥美的蟹腳、龍蝦肉、和貴妃蚌......每一口都是肉。還有粟米和薯仔等,十分豐盛,真的極之飽足。餐廳有三層,頂層更可以看到夜景,很有氣氛。

套餐配有沙律、蒜蓉包、炸薯圈、薯條及洋蔥圈,還有意粉或飯。
因為朋友不想食辣,所以選了奶油檸檬香草汁,簡單而清甜。
餐廳有三層,頂層更可以看到夜景,很有氣氛。
2019-06-19 54 浏览
今晚同朋友來到銅鑼灣,打算搵一間有海鮮的餐廳食個晚飯,Cubus 27樓的呢間新開Crabus 就係朋友的推介,可以食到新鮮靚海鮮例如蟹等。餐廳位於27樓,居高臨下可以望到海景,環境裝修有格調,好適合朋友聚會聊天等。坐低後職員會端上前菜沙律,薯條薯圈等,都係跟海鮮拼盤套餐任食的。沙律菜新鮮爽脆,份量多,沙律醬汁酸甜酸甜,味道清新,是開胃序選。炸薯條,薯圈,即炸熱辣辣,香脆惹味,不會帶油膩感,薯圈香脆可口。蒜蓉多士,蒜蓉味道香濃,多士乾身香脆,入口美味。Crabus combo, 每位$438, 海鮮都係新鮮即撈的,份量大隻。有麵包蟹,松葉蟹腳,貴妃蚌,白蜆等,可以自選多種口味的醬汁,有麻辣同香草汁等。當煮好後職員會端上,在袋中將多種海鮮搖勻,味道滲入海鮮當中。特別係麵包蟹肉質爽滑香甜,蟹味濃郁。任叫的蕃茄意粉,蕃茄味道香濃,意粉煮得爽口滑溜。

蒜蓉多士,蒜蓉味道香濃,多士乾身香脆,入口美味。

任叫的蕃茄意粉,蕃茄味道香濃,意粉煮得爽口滑溜。
2019-06-14 996 浏览
上網見到呢間餐廳新開又係公司附近,所以就約左友人黎試下。這間餐廳位於大廈的27樓相當高,而且我們安排坐的位置地下透明,可以看到27樓以下的街景,不過範圍唔算太大,所以唔會好驚的,但就有一種在高空食飯的感覺,很特別!這間餐廳佈置以藍色及海洋為主,連電視也會播著關於海洋的紀錄片。這裡每人也要點一款Crabus Combo,價錢由$298-688/pre head,這個套餐除了有shake海鮮食,還有蒜蓉包、薯條、洋蔥圈、薯圈、沙律、意粉/飯任點,所以價錢值回票價!而這次我們揀選了$498的Crabus Combo。海鮮即叫即製,餐廳廚房是開放式的,所以可以看到廚師即場烹調。蒜蓉包,這裡的煎蓉包烤得好脆口,而且蒜蓉味濃!薯條、洋蔥圈、薯圈,這三款唔會炸得好油,薯條是粗薯條,鹽也落得夠!洋蔥圈夠哂大份,還可以食到洋蔥的鮮甜!沙律拌入沙律醋,夠開胃。Crabus Combo,今次揀的Combo,內裡有麵包蟹、松葉蟹腳、波士頓龍蝦、貴妃蚌、八爪魚仔、蜆、海蝦、粟米和薯仔!麵包蟹有半隻,內裡有很多蟹。松葉蟹腳夠大隻,肉都幾多。龍蝦雖然也是半隻,但是肉質夠爽夠鮮。貴妃蚌好大隻脹卜卜好鮮甜。講明係sha
上網見到呢間餐廳新開又係公司附近,所以就約左友人黎試下。
蒜蓉包,這裡的煎蓉包烤得好脆口,而且蒜蓉味濃!
沙律拌入沙律醋,夠開胃。
Crabus Combo
Crabus Combo,今次揀的Combo,內裡有麵包蟹、松葉蟹腳、波士頓龍蝦、貴妃蚌、八爪魚仔、蜆、海蝦、粟米和薯仔!麵包蟹有半隻,內裡有很多蟹。松葉蟹腳夠大隻,肉都幾多。龍蝦雖然也是半隻,但是肉質夠爽夠鮮。貴妃蚌好大隻脹卜卜好鮮甜。講明係shake海鮮,當然有醬汁,這裡有幾款不同的醬汁可以選擇,而我就揀選了最普通的奶油檸檬香草汁,酸酸地加上牛油的香味,更加帶起了海鮮的鮮味!
肉醬意粉
肉醬意粉,這裡的飯/意粉都是任點的,雖然是任點,但是絕不hea做,肉醬意粉上枱時熱辣辣,茄汁味道剛剛好,唔會太甜或太酸,意粉軟硬度也是剛剛好!

總括黎講,一個價錢可以食到咁多唔同食物,而且仲有海鮮,絕對值回票價。餐廳還有提供手套和圍裙,大家食的時候唔怕將D汁彈到自己衫到!
這間餐廳可以再去!
2019-06-11
肉醬意粉
這次來到位於銅鑼灣的Cubus,試一下平日的set lunch. 雖然地址在27樓,但需要在28樓走一層下來,應該是同一老闆的.最特別是Set lunch 有包海鮮拼盤,比較價錢就覺得性價比頗高,算新鮮主菜不過不失
主菜不過不失

2019-06-12 80 浏览
經朋友介紹之下來了這食店,在銅鑼灣的商業中心,十分方便.食店離地鐵大約3min.環境佈置十分有氣氛,適合朋友聚會.食店也十分之細心準備了圍裙.有不同的海鮮set.十分香口的薯條及薯圈.主打的海鮮有龍蝦,松葉蟹,貴妃蚌,八爪魚仔,麵包蟹等,十分豐富.沙律菜十分開胃.店員細心地把海鮮放進鍋來.松葉蟹腳十分肥美又夠長,十分滿足.肉醬意粉十分之有鑊氣配上濃濃的醬汁.這食店無論是環境,店員服務都十分之有水準.
經朋友介紹之下來了這食店,在銅鑼灣的商業中心,十分方便.
食店離地鐵大約3min.
環境佈置十分有氣氛,適合朋友聚會.
食店也十分之細心準備了圍裙.
有不同的海鮮set.
十分香口的薯條及薯圈.
沙律菜十分開胃.
店員細心地把海鮮放進鍋來.
松葉蟹腳十分肥美又夠長,十分滿足.
肉醬意粉十分之有鑊氣配上濃濃的醬汁.
這食店無論是環境,店員服務都十分之有水準.

2019-06-12 41 浏览
早前相約朋友到銅鑼灣區Crabus Restaurant & Bar相聚, 為朋友慶祝生日食海鮮晚飯。店裝潢好有歐陸水手風情, 地方寬敞,好休閒好relax。我及朋友都選擇 CRABUS COMBO $498/位包任食沙律,小食,意大利粉及意大利飯首先送來清新的田園沙律及香脆可口蒜蓉包。接著小食有炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈,全都十分脆脆,是佐酒不錯小食。主角來了,由店員Shake一 shake 海鮮與自選醬汁撈埋一齊。有四款醬汁選擇,我地選擇惹味泰式黃咖哩汁。CRABUS COMBO十分豐富,有大大隻的波士頓龍蝦,啖啖肉的麵包蟹,清甜的松葉蟹腳,彈牙的貴妃蚌,西班牙八爪魚,卜卜蜆,海蝦,粟米,新薯仔, 鮮甜海鮮配上惹味辣辣地泰式黃咖哩汁,味道更開胃豐富好味了!鮮蕃茄醬意大利粉  這意大利麵口感彈牙,麵條掛滿鮮蕃茄的汁,帶酸酸甜甜十分開胃可口。

店裝潢好有歐陸水手風情, 地方寬敞,好休閒好relax。
我及朋友都選擇 CRABUS COMBO $498/位
包任食沙律,小食,意大利粉及意大利飯
首先送來清新的田園沙律及香脆可口蒜蓉包。
鮮蕃茄醬意大利粉
2019-06-08 108 浏览
我同朋友都好鐘意食海鮮知道銅鑼灣開左間食正海鮮就要黎試下入到黎環境好好暗暗地好有情調牆上既螢幕都會播住海鮮生物既相片我地選擇左combo C有麵包蟹半隻松葉蟹腳四隻波士頓龍蝦半隻貴妃蚌兩隻西班牙八爪魚仔三隻卜卜蜆海蝦新鮮玉米薯仔好豐富醬汁佢都有幾款但因朋友唔食辛辣就簡左焦香奶油香草檸檬汁其實咁清新既味襯海鮮仲好食佢地包沙律 蒜蓉包同埋一盤炸物入面有洋蔥圈唔同粗幼既薯條好香脆又唔油全晚都有侍應哥哥好好照顧佢送海鮮黎時係一大個袋佢會幫你搖一陣等每樣海鮮都會被汁包圍再剪開個袋口香噴噴個長腳蟹不得了真材實料好入味其實海鮮新鮮就已經好滋味推介比鐘意食海鮮既朋友大滿足
我同朋友都好鐘意食海鮮
知道銅鑼灣開左間食正海鮮