2019-07-25 50 浏览
位於銅鑼灣利園附近嘅生開海鮮餐廳主打Shake shake海鮮套餐分別有唔同價位 今次就揀咗個中價嘅試下每位人頭計$498兩個人食就有一份 其實份量都好多 而且海鮮好新鮮又可以挑選多款醬汁今次就試咗佢哋嘅奶油香草檸檬汁說時遲那時快 海鮮已經蒸熟啦之後店員就會即席係你面前搖動海鮮袋海鮮袋一打開隨即芳香撲鼻C combo有麵包蟹 松葉蟹腳 波士頓龍蝦 貴妃蚌同西班牙八爪魚仔非常豐富而且質素好高 鮮味十足麵包蟹蓋仲要爆膏 真係令人興奮到尖叫而且無論係炸物定係意大利飯或者意粉 仲有沙律都係飲食㗎 真係好抵!

位於銅鑼灣利園附近嘅生開海鮮餐廳

而且無論係炸物
定係意大利飯或者意粉
仲有沙律都係飲食㗎
真係好抵!

美國和澳洲都有好多Shake Shake海鮮袋的餐廳,香港近年也開始流行!最近好像吃了很多肉類,很想吃海鮮,於是就跟老友去開了不久的Crabus吃Shake Shake海鮮袋!一進去就覺得好似海底世界,裝修帶美國風,環境舒適有格調!這邊主打不同海鮮拼盤套餐,價錢由$298-688/位,有海鮮袋、無限添加沙律和小食,另加飯或意粉。首先有田園沙律,新鮮沙律菜加上黑醋,酸酸地幾開胃!香脆蒜蓉包好香牛油味,包好鬆軟!烘得香脆!還有炸物小食,有炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈,炸薯圈超惹味,又香脆!炸物伴有茄汁和蛋黃醬!我們選了$498那個海鮮套餐,有麵包蟹半隻、松葉蟹腳4隻、 波士頓龍蝦半隻、貴妃蚌2隻、西班牙八爪魚仔3隻、卜卜蜆、海蝦、新鮮粟米和新薯仔!海鮮袋有多款醬汁,麻辣沙嗲XO醬、焦香奶油檸檬香草汁、泰式黃咖哩汁及墨西哥蕃茄洋蔥辣椒汁等,我很貪心,想全部都試,所以揀了Jazz it up,就是混醬的意思!餐廳會安排圍裙和手套,還有剪刀等,方便享用海鮮!期待的海鮮袋到了,侍應即場搖勻,打開後香噴噴,熱辣辣!麵包蟹有啖啖膏,好甘香!蟹肉啖啖肉,好鮮甜!龍蝦肉好彈牙!貴妃蚌厚肉鮮味!所有海鮮都吸收了醬
一進去就覺得好似海底世界,裝修帶美國風,環境舒適有格調!

首先有田園沙律,新鮮沙律菜加上黑醋,酸酸地幾開胃!

香脆蒜蓉包好香牛油味,包好鬆軟!烘得香脆!

餐廳會安排圍裙和手套,還有剪刀等,方便享用海鮮!

期待的海鮮袋到了,侍應即場搖勻,打開後香噴噴,熱辣辣!

麵包蟹有啖啖膏,好甘香!蟹肉啖啖肉,好鮮甜!龍蝦肉好彈牙!貴妃蚌厚肉鮮味!所有海鮮都吸收了醬汁的味道,辣辣地,又香又惹味!

最後點了鮮番茄醬配意大利粉,不是假的茄醬味,而是酸酸甜甜的番茄味,不錯啊!
2019-07-10
2019-07-22 54 浏览
今日同朋友們食飯慶祝下生日今天到了Crabus Restaurant & Bar食海鮮個環境都幾令人舒服呀坐得都幾舒服我地點了兩個餐有麵包蟹半隻,松葉蟹腳4隻,波士頓龍蝦半隻,費妃蚌2隻,西班牙八爪魚仔3隻,卜卜蜆,海蝦,新鮮粟米,薯仔要左麻辣沙嗲XO醬同焦香奶油檸檬香草汁田園沙律香脆蒜蓉包鮮茄醬意大利粉,香濃芝士配意大利飯未煮之前先俾我們影下相望下田園沙律-蔬菜都新鮮好味道蒜蓉包的蒜蓉味好足夠炸薯條同炸洋蔥炸得夠香口,熱辣辣好味道海鮮拼盤麵包蟹-鮮甜好味道松葉蟹腳-夠鮮甜波士頓龍蝦-新鮮鮮味仲有肉質地爽口彈牙貴妃蚌-肉質良好,鮮甜味道西班牙八爪魚仔-爽口卜卜蜆-冇沙,夠滑海蝦-肉質好好,爽口彈牙新鮮粟米-好香粟米味道薯仔-充滿著海鮮的鮮味鮮茄醬意大利粉-酸酸甜甜意粉軟硬剛剛好香濃芝士配意大利飯-幾香芝士味道
今日同朋友們食飯慶祝下生日
田園沙律-蔬菜都新鮮好味道
蒜蓉包
蒜蓉包的蒜蓉味好足夠
炸薯條同炸洋蔥
炸薯條同炸洋蔥炸得夠香口,熱辣辣好味道
海鮮拼盤
麵包蟹-鮮甜好味道
松葉蟹腳-夠鮮甜
波士頓龍蝦-新鮮鮮味仲有肉質地爽口彈牙
貴妃蚌-肉質良好,鮮甜味道
西班牙八爪魚仔-爽口
卜卜蜆-冇沙,夠滑
海蝦-肉質好好,爽口彈牙
新鮮粟米-好香粟米味道
  • 松葉蟹腳
  • 波士頓龍蝦
  • 貴妃蚌
1K
友人是不折不扣的海鮮控,這位於銅鑼灣Cubus的Crabus Restaurant & Bar正合她的心意,主打熱食的Shake Shake海鮮拼盤,配上多款特色醬汁,相當有賣點。海鮮Combo由$298至$688不等(詳情參閱上圖),六款指定醬汁選一,價錢包括下圖的《All You Can Eat》任食Pasta及小食,分別有沙律、蒜蓉包、炸粗薯條、炸薯圈、炸洋蔥圈、鮮蕃茄醬意大利粉及芝士意大利飯。我選了$498的海鮮拼盤配焦香奶油檸檬香草汁,拼盤有波士頓龍蝦半隻、麵包蟹半隻、松葉蟹腳四隻、貴妃蚌兩隻、西班牙八爪魚仔三隻、卜卜蜆、海蝦、粟米及新薯。貴妃蚌漲卜卜,肥美厚肉,非常滑身Juicy,蠻鮮味的。半邊波士頓龍蝦&一隻龍蝦鉗:龍蝦滿是鮮橙色的蝦膏,相當鮮甜,肉質爽嫩彈牙。每人均有一套拆蟹工具,由於蟹腳尺寸較大,拆起上來也不難,只是蟹殼稍硬。松葉蟹腳四隻:能輕易拆出原條蟹肉,蟹肉一絲絲般,鮮甜且有肉汁,非常高質。鮮蕃茄醬意大利粉用上大量蕃茄醬,還有鮮蕃茄粒和少許肉碎,味道微酸帶甜,最重要的是可以無限添加。其餘小食也是無限任食,炸洋蔥圈香酥juicy,外脆內滑;炸薯條採用有皮粗薯條,薯

貴妃蚌漲卜卜,肥美厚肉,非常滑身Juicy,蠻鮮味的。

其餘小食也是無限任食,炸洋蔥圈香酥juicy,外脆內滑;炸薯條採用有皮粗薯條,薯味較為濃郁,蠻好吃。
2019-07-18
2019-07-18 31 浏览
今日同35知己到了銅鑼灣開平道Crabus Restaurant & Bar食返餐好既朋友一早就到了,所以我一去到就一起睇餐牌我們叫左兩兩個C SET每個SET有麵包蟹半隻,松葉蟹腳4隻,波士頓龍蝦半隻,費妃蚌2隻,西班牙八爪魚仔3隻,卜卜蜆,海蝦,新鮮粟米,薯仔要左麻辣沙嗲XO醬同焦香奶油檸檬香草汁個環境都幾好,令人幾舒服仲有條圍裙唔使食到成身都係先黎個田園沙律-好FRESH呀小食拼盤-都脆口香脆蒜蓉包到主角黎先俾D海鮮我地睇下先整完仲可以俾我地自己試下搖下佢海鮮黎喇麵包蟹肉質好好同時個鮮味都好強烈松葉蟹腳-鮮甜好味波士頓龍蝦個龍蝦味幾好,最重要係個肉質係好實肉費妃蚌,西班牙八爪魚仔,卜卜蜆,海蝦,都好新鮮好味道,仲可以連埋兩隻醬汁一起食更加可口新鮮粟米,薯仔-吸左海鮮精華都OK鮮蕃茄醬配意大利粉-酸酸地幾好味道香濃芝士配意大利飯都幾香芝士味道
朋友一早就到了,所以我一去到就一起睇餐牌

我們叫左兩兩個C SET
要左麻辣沙嗲XO醬同焦香奶油檸檬香草汁

個環境都幾好,令人幾舒服

仲有條圍裙唔使食到成身都係

波士頓龍蝦
海鮮黎喇

麵包蟹肉質好好同時個鮮味都好強烈
松葉蟹腳-鮮甜好味
波士頓龍蝦個龍蝦味幾好,最重要係個肉質係好實肉
新鮮粟米,薯仔-吸左海鮮精華都OK
鮮蕃茄醬配意大利粉
鮮蕃茄醬配意大利粉
  • 麵包蟹
  • 松葉蟹腳
2019-07-15 41 浏览
Reunion with my US friends who are all currently based in Hong Kong, thought of having something US origin! You get to choose from different combo listed in the menu, and the price do justify as some combos include lobster and crab. We chose the crabus combo with middle pricing ($498 pp). For the shake shake sauce, we picked the butter lemon sauce. There are some special sauce but we did not regret choosing this as it goes perfectly without overriding the freshness of the seafood. Our hands got
You get to choose from different combo listed in the menu, and the price do justify as some combos include lobster and crab. We chose the crabus combo with middle pricing ($498 pp). For the shake shake sauce, we picked the butter lemon sauce. There are some special sauce but we did not regret choosing this as it goes perfectly without overriding the freshness of the seafood. Our hands got dirty but this is the cozy and happy that kind of dinner which we all enjoyed very much.
With the combo, you get to choose some all you can eat sides, the curly fries is a must to order!! cant stop at all and refilled for a few times🙊
2019-07-15 29 浏览
朋友介紹銅鑼灣開咗間新嘅海鮮餐廳,海鮮每日新鮮到港,鍾意食海鮮嘅我梗係唔會錯過啦。餐廳位於銅鑼灣開平道Cubus27樓。餐廳以開放式廚房,可以睇到廚師製作食物過程。有四款海鮮拼盤可以選擇。沙律菜新鮮翠綠。蒜蓉包香脆。仲有炸到脆卜卜嘅薯條、炸薯圈、洋蔥圈,仲要全部任食。非常豐富嘅海鮮拼盤。選好海鮮拼盤,再選醬汁,有麻辣沙爹XO醬,焦香奶油檸檬香草汁,泰式黃咖哩汁,海鹽可供選擇。店員將不同食材分開煮熟,再放入海鮮袋配以自家秘製醬汁拌勻。 松葉蟹腳非常大,拆肉方便,而且啖啖蟹肉非常鮮甜。龍蝦肉有彈性,麵包蟹多膏,蝦肉爽,翡翠螺肉厚,加埋醬汁,鮮味更為突出。
餐廳位於銅鑼灣開平道Cubus27樓。
餐廳以開放式廚房,可以睇到廚師製作食物過程。
有四款海鮮拼盤可以選擇。
沙律菜新鮮翠綠。
蒜蓉包香脆。

仲有炸到脆卜卜嘅薯條、炸薯圈、洋蔥圈,仲要全部任食。
非常豐富嘅海鮮拼盤。
店員將不同食材分開煮熟,再放入海鮮袋配以自家秘製醬汁拌勻。
松葉蟹腳非常大,拆肉方便,而且啖啖蟹肉非常鮮甜。
  • Crabus Combo
朋友帶路話帶我食好野知我鐘意食海鮮呢間餐廳好靚佈置好有心思好像置身海洋咁Step 1先揀個海鮮拼盤Step 2揀口味Step 3(上part)All you can eat係任食非常之抵食真係可食到飽啊All you can eat:可任食salad、小食同意粉怕太飽無叫到意粉我地叫左兩次saladd菜好fresh蒜蓉包前後都叫左兩轉超香脆小食仲有炸洋蔥圈同炸薯條非常美味我地叫左A同C 呢兩個combo有專人幫我地mix d海鮮一袋加左海鹽幫我地調好味後就食得另外有d特製醬料比我地點來食不過海鮮好靚夠新鮮唔點醬都好好食我地用來點蒜蓉包食好正呢度環境、服務同食物質素都一流職員非常之細心除咗係咁幫我地加水之外又幫我地準備好啲工具方便食海鮮又提我地帶手套食嘢唔好整污糟自己每人都會有張好cute嘅橙色圍裙戴好圍裙、手套就可以好好enjoy呢個海鮮🦞餐唔洗怕整污糟件衫同對手整體好滿意
朋友帶路

All you can eat係任食
非常之抵食

真係可食到飽啊

All you can eat:
可任食salad、小食同意粉

怕太飽無叫到意粉

夠新鮮

唔點醬都好好食

我地用來點蒜蓉包食

好正

呢度環境、服務同食物質素都一流

職員非常之細心
除咗係咁幫我地加水之外

又幫我地準備好啲工具方便食海鮮

又提我地帶手套食嘢唔好整污糟自己

每人都會有張好cute嘅橙色圍裙

戴好圍裙、手套就可以好好enjoy呢個海鮮🦞餐

唔洗怕整污糟件衫同對手

整體好滿意
2019-07-13 38 浏览
星期四晚上來到銅鑼灣這家主打西式海鮮的Crabus,店內裝潢充滿格調,七彩的燈帶很有現代感。環境還算寬敞大氣,毫無侷促感。餐具擺設別緻,個人最喜歡刻有餐廳招牌蟹仔的木製盤子。餐牌選擇眾多,而當中人氣最高的海鮮袋亦有多種配搭,海鮮種類多樣,龍蝦、大蝦、麵包蟹等都有。沙律菜及蒜蓉飽軟熟的吐司加上爽甜的沙律菜作為前菜最好不過。炸洋蔥圈、薯條及薯圈拼盤吃海鮮前再桃個香口的小食拼盤,炸物大體香脆厚肉,上桌仍保持熱辣。CRABUS COMBO 配 墨西哥蕃茄洋蔥汁 (HKD 498)海鮮袋食材包括有麵包蟹半隻、松葉蟹腳4隻、龍蝦半隻、貴妃蚌、卜卜蜆及海蝦等,性價比相當高。店員先將預先煮熟上述材料加上粟米及薯仔放入透明袋,再加入自選醬汁撈均。味道方面亦很有水準,香濃的醬料滲入海鮮入味而不會搶味。肉醬意粉最後一道是肉醬意粉,茄香與手打的肉醬香共冶一爐,質感黏稠而不失滑溜,麵條煙韌有嚼頭。

環境還算寬敞大氣,毫無侷促感。

餐具擺設別緻,個人最喜歡刻有餐廳招牌蟹仔的木製盤子。

沙律菜及蒜蓉飽
軟熟的吐司加上爽甜的沙律菜作為前菜最好不過。

炸洋蔥圈、薯條及薯圈拼盤

味道方面亦很有水準,香濃的醬料滲入海鮮入味而不會搶味。

肉醬意粉
2019-07-13 52 浏览
朋友又要遠行,於是係佢走之前帶佢食好野呢間係一間主打海鮮既餐廳呢度有不同海鮮餐比客人揀,亦有不同醬汁供客人選擇我地揀左個$498既餐另外任食有田園沙律,香脆蒜蓉包、炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈會將選好的海鮮給客人睇之後就要等佢拎番入廚房慢慢整大概一個鐘後海鮮就出黎啦海鮮出黎個時會以一個袋裝住侍應會係客人面前,將醬汁和海鮮搖勻海鮮好多元化,有波士頓龍蝦,貴妃蚌,麵包蟹,松葉蟹腳,八爪魚仔,蜆,海蝦,粟米和薯仔都幾豐富松葉蟹腳肉質鮮味麵包蟹有膏好鮮甜龍蝦肉質爽彈貴妃蚌厚身肥美整體海鮮都好新鮮
呢度有不同海鮮餐比客人揀,亦有不同醬汁供客人選擇
我地揀左個$498既餐

另外任食有田園沙律,香脆蒜蓉包、炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈

會將選好的海鮮給客人睇

之後就要等佢拎番入廚房慢慢整
大概一個鐘後海鮮就出黎啦
海鮮出黎個時會以一個袋裝住

侍應會係客人面前,將醬汁和海鮮搖勻

都幾豐富

松葉蟹腳肉質鮮味
麵包蟹有膏好鮮甜
龍蝦肉質爽彈
貴妃蚌厚身肥美
整體海鮮都好新鮮
2019-07-12 25 浏览
十幾年前曾經喺美國讀書嘅時候,對於佢嘅美式style Shake Shake 海鮮念念不忘。適逢知道銅鑼灣一座高尚的大廈開了一間西式的主打海鮮combo 的餐廳,今日就同左最鍾意食蟹嘅爸爸嚟到餐廳一試。餐廳叫做 Crabus, 聽個名已經知道係以食蟹為主! 主打海鮮combo, 款式都幾多,豐儉由人! 每人至少點一個套餐,不過套餐仲包左田園沙律、炸薯條、炸洋蔥圈、意粉及意大利飯,都是無限追加的,所以唔會擔心唔夠食! 揀好想食嘅套餐之後,就可以揀Shake Shake 醬。如果擔心辣嘅可以好似我哋咁,點一個檸檬香草醬,夠晒清新可口。率先上枱的是無限追加的小食,所有炸物都是新鮮即炸,所以夠晒熱辣辣 如果怕熱氣,又想食得健康啲嘅,不妨追加一個田園沙律食下小食,傾吓計,唔經唔覺店員就捧左一盤海鮮上嚟,店員說海鮮係新鮮即撈,會喺煮之前比客人望一望,影吓相。今次點左套餐C,入邊除咗有蝦,仲有麵包蟹和阿拉斯加蟹腳,夠晒澎湃。另外叫店員追加左兩款辣醬,分別係前面嘅泰式咖喱醬及後面的三個辣椒店入邊最辣的 墨西哥橄欖辣椒醬。等左一陣就上碟了,一打開香噴噴。入邊嘅海好足料,住得唔會過熟,亦都唔會比醬汁掩蓋了

如果怕熱氣,又想食得健康啲嘅,不妨追加一個田園沙律

等左一陣就上碟了,一打開香噴噴。入邊嘅海好足料,住得唔會
過熟,亦都唔會比醬汁掩蓋了鮮味。除咗海鮮之外,仲有粟米和薯仔,每一樣都充分吸收晒醬汁,尤其可口。

整體來講,虎蝦非常新鮮,肉質彈牙。而半邊嘅波士頓龍蝦亦都好多蟹膏。麵包蟹和阿拉斯加蟹腳都係啖啖肉,肉質唔會梅而且夠彈牙!仲有少少鮮甜。如果唔夠未嘅話,可以試吓其他帶點辣度嘅醬汁,提升海鮮嘅鮮味。

其實食完呢啲海鮮,加埋一啲小食,已經好飽。我哋就冇另外再加多意大利粉或者意大利飯。今次用餐經驗十分愉快,爸爸都讚不絕口,大讚海鮮好高質素! 而且位於居高臨下食海鮮,呢一個經驗幾特別。
2019-07-08 65 浏览
海鮮癮又發作!好彩好閏蜜好細心咁幫我搵左位於銅鑼灣cubus 27呢間crabus 幫我頂頂癮🤭環境仲充滿海洋既感覺,食都食得開心d~我地嗌左個C餐,每位麵包蟹半隻、松葉蟹腳4隻、波士頓龍蝦半隻同貴妃蚌2隻。店員煮之前會先拎海鮮比我地,隻蟹超大隻而且仲勁生猛識郁架!煮好後會拎住seafood bag 係我地面前shake 勻醬汁,仲邀請我地可以自己試下添~海鮮一剪開就有一陣好香嘅牛油味,帶啲檸檬香草既香,聞到已經好開胃! 長腳蟹好鮮甜厚肉, 牛油汁好香,但又唔會搶味,蝦幾大隻爽口彈牙,貝殼類好鮮甜, 唔會冇沙👍。 龍蝦鮮味十足,而且肉質嫩有彈性,加埋醬汁味道更鮮更突出!以呢種質素同環境黎講,Cp值其實相當高,非常值得下次再去~

環境仲充滿海洋既感覺,食都食得開心d~

以呢種質素同環境黎講,Cp值其實相當高,非常值得下次再去~
2019-07-06 69 浏览
網上介紹銅鑼灣開新餐廳,難得係公司附近,openrice又有優惠Coupon買,咁就試下富貴Shake Shake海鮮包。環境我覺得係一流,坐得好舒服,佈置好有特色,忍唔住要周圍望下。海鮮包份4款,由由$298至$688,今次選擇左Crabus Combo, 原價$498,而家openrice買定先就$399,都慳左成舊水, 雖然要再比正價加一服務費。個海鮮包可以Mix唔同嘅醬,大家可以試下個醬分開上,食嘅時候先點,因為海鮮多殼,d醬好難入味;另外小食、沙律、蒜蓉包、意粉及飯等可無限添食,可惜食完個海鮮包已經好飽,試唔到個意粉同飯。
Crabus  combo
任添小食
好味洋蔥圈
2019-06-14
Crabus  combo
好味洋蔥圈
2019-07-04 865 浏览
位於銅鑼灣的Crabus,是一間主打ShakeShake海鮮的餐廳。相信香港人對於Shake Shake的吃法,並不陌生,本港著名的快餐連鎖店M先生,常常推出Shake Shake薯條,大受港人歡迎。Shake Shake海鮮這個吃法,其實是源自澳洲,當地人常會自製醬汁Shake海鮮,別有一番風味哦。餐廳開業不久,冷氣部份還未弄好,但客似雲來,是晩到八時已全院滿座,看來深得客人歡迎哦。地方佔一整層,不過坐位不多,建議預早訂座哦。Crabus Combo $498/位餐廳提供四種海鮮套餐,價錢分別是$598,$398,$498,$688/位。每個套餐包涵的海鮮不太一樣,價格越貴,海鮮的數量和種類越多越豐富。Crabus Combo 包括: 麵包蟹,松葉蟹腳,龍蝦,貴妃蚌,西班牙八爪魚,卜卜蜆,海蝦,薯仔,粟米,份量充足。而且套餐更包括 仼食沙律,蒜蓉包,薯條,炸洋蔥圈,意粉或意大利飯,一定感到飽足哦。醬汁可以自選,可以單點一種醬,也可以混醬。是次聽服務員的建議,試試奶油檸檬香草汁配泰式黃咖喱。服務員會先把醬汁拌好,然後在客人面前跟海鮮Shake呀 Shake,有趣萬分,客人帶上手套和圍裙

Crabus Combo $498/位

服務員會先把醬汁拌好,然後在客人面前跟海鮮Shake呀 Shake,有趣萬分,客人帶上手套和圍裙,即可開動啦。

黃咖喱醬味道帶辣,奶油檸檬把咖喱醬提升到另一層次,辣中有點清新且更加濃郁呢。

麵包醬有半隻,頭蓋部份有大量蟹膏,不過鮮味一般,沾醬食更美味。

松葉蟹腳有四隻,肉質幼軟,很鮮甜呢。

大大隻龍蝦,蝦肉結實白亮,沾上醬味會更加惹味呀。

炸薯條和炸洋蔥圈同樣炸得不俗,金黃的外表,令人垂涎,薯條有薯皮,香脆可囗哦。

意大利麵是基本的蕃茄囗感,麵條偏軟了點,醬汁鮮甜帶酸,吃完海鮮,還是要吃點澱粉,才有飽足感呀,哈哈。
2019-06-26
2019-07-04 115 浏览
上次去樓上食brunch見到仲裝修緊,原來已經開業有四款海鮮拼盤可供選擇,我選了$498那款!有麵包蟹半隻、松葉蟹腳四隻、 波士頓龍蝦半隻、貴妃蚌兩隻、西班牙八爪魚仔三隻、卜卜蜆、 海蝦、新鮮粟米及新薯仔享用美食前先穿上餐廳準備的圍裙除海鮮外,有幾款食物是任叫任食的!首先是田園沙律,加入了黑醋汁伴食,微酸又開胃香脆蒜蓉包酥香惹味炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈吃起來超爽脆主角出場,侍應在我們面前將自選的多重口味醬汁搖在海鮮包內!雖然將麻辣沙嗲XO醬、焦香奶油檸檬香草汁、泰式黃咖哩汁及墨西哥蕃茄洋蔥辣椒汁混在一起,竟然一點違和感也沒有任食菜單還有主食!鮮蕃茄醬意大利粉每一口都是香濃醬汁香濃芝士配意大利飯帶有獨特鹹香這價錢吃都那麼多東西,真的十分超值
上次去樓上食brunch見到仲裝修緊,原來已經開業
享用美食前先穿上餐廳準備的圍裙
香脆蒜蓉包酥香惹味
炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈
炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈吃起來超爽脆
Crabus  Combo
鮮蕃茄醬意大利粉
任食菜單還有主食!鮮蕃茄醬意大利粉每一口都是香濃醬汁
香濃芝士配意大利飯帶有獨特鹹香
這價錢吃都那麼多東西,真的十分超值
2019-07-03
炸薯條、炸薯圈、洋蔥圈