2019-02-22
今日去登打士街廣場唔係去食花膠雞🤣反而想試呢間唔係開咗好耐嘅粥底火鍋🤤本人都係俾佢個黃金粥食評吸引左過嚟👍🏻緊係以海鮮為主!唔使煩$198火焰八鮮鍋😎拼盤入邊有象拔蚌、奄仔蟹、海蝦、貴妃虲、嫩滑雞件、新鮮嘅海鮮都有一層好靚嘅光澤😍之後驚喜嘅事就發生啦🤣一開始職員好熟手將雞件放落鑊炒,呢一個做法可以令到雞件散發一陣好強烈嘅香味,再加入螃蟹,噴上酒精果然係有震撼性嘅視覺效果🤤之後再加入南瓜粥。值得一讚呢度嘅海鮮除咗好乾淨而且百分百鮮甜,除咗海鮮仲可以自選火鍋配料,可以根據個人喜好自選五樣,強烈推介大量炸鮮奶真係好食到不得了😍咁高難度嘅甜品竟然做到外脆內軟,真係食到唔停得口。而最後吸收晒所有精華嘅黃金粥就係精粹所在👻其實呢間除咗價錢食物性價比高,我最欣賞嘅係員工嘅態度真係非常好👍🏻