2022-11-25
90分鐘牡蠣帆立貝放題 HK$498如果驚食生蠔太寡,放題都包一個好精緻九宮格🍱吞拿魚蓉🐟沙律🥗天婦羅秋葵🍤仲二色燒活鰻魚😆手工月見燒鳥串🐣象拔邦刺身。值得一讚係wasabi 係高級版,會溶係醬油🎋饅魚好新鮮,白燒特色出色💗燒鳥串有啲雞軟骨彈口、口感很好,加埋蛋黃拍得住居酒屋🍢唔同的刺身都唔錯🍣茶漬飯都可以暖下胃🍵戰績宣佈‼️我同母上大人食左21隻刺身牡蠣🦪6隻燒牡蠣🔥刺身牡蠣真係好飽滿同埋鮮甜😇咬落去一啲都冇沙或者碎殼,十分爽口🉐成隻手掌咁大✋🏻🤯柚子啫喱同埋酸汁加埋刺身好正❤️🔥牡蠣刺身各有各喜好,不過我同母上大人都係驚鯹味,所以覺得呢款刺身清清爽爽咁🍀幾啱口味😚如果以放題黎講係真心一定過關✨💓熟食方面,有燒蠔同埋帆立貝。燒蠔配6️⃣種醬汁,有芝士醬🍳蒜蓉🧄泰式辣醬🇹🇭XO醬、紫醃醬💜柚子醬油🍋個人幾中意紫醃醬,有啲紫酥味甜甜酸酸好特別😁蒜蓉唔洗講同任何海鮮都係絕配😎芝士醬反而有驚喜🫢除左海鮮之外,都有啲麵食,我就叫左牡蠣秘製撈五島手延烏冬,有小小pesto麵感覺加啲蠔碎,都唔錯🍜自選小食活燒白饅串 HK$68孝敬母上大人當然要加一啲串燒啦🥹🍢母上大人超推介呢個🐉佢個肉質彈牙程度好少有😆
自選小食
活燒白饅串 HK$68
孝敬母上大人當然要加一啲串燒啦🥹🍢母上大人超推介呢個🐉佢個肉質彈牙程度好少有😆😍白燒淡味更可以突顯新鮮,店員話都係日本直送呢😋
燒鳥皮釀蝦膠 HK$48
好特別的串燒😚好好食,脆脆燒鳥皮加上新鮮彈牙蝦膠🫶🏼😜
A5一口和牛小排拉 HK$68
好多肉汁爆出黎💦好香的和牛味,母上大人同我都推介🐮
牡蠣天婦羅 HK$38
如果好中意炸物都不妨一試,天婦羅粉漿好薄🍤用嘅都係日本蠔🦪
厚切牛舌芯 HK$48
如果好中意食牛舌芯嘅人會幾開心,因為真係好厚,調味唔錯,肚腩中意一口和牛多啲😂😛
我地兩個仲叫左燒鳥七里香🍗(HK$38)同小竹荀(HK$25)🎍都幾滿意,飽到夜晚都唔洗食🤣餐廳+28;蚊都有白桃烏龍茶🍑日式木系裝潢同埋好似貝殼的燈真係令忙到甩肺的肚腩以為自己去左日本🇯🇵👘