2022-11-15 104 浏览
任食日本直送生蠔🦪燒蠔放題超抵食|1小時-$398 |1.5小時-$498|無限任食日本岡山縣新鮮生蠔,鐵板烤牡蠣!呢度嘅任食生蠔大大隻🦪味道鮮甜濃郁,口感嫩滑肉厚,有微微海水味,愛蠔之人不可錯過😋放題前菜「喜多嬉九品」 九宮木格之中放上9款前菜,包括有:-日本直送象拔蚌刺身-喜多嬉牡蠣茶漬飯-二色燒活白鰻-天婦羅秋葵-手工月見燒鳥串-天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉-喜多嬉牡蠣刺身-時令沙律-日式漬物食完好想再 Encore 象拔蚌,鮮美彈牙😋另外濃郁牡蠣湯嘅茶漬飯正滋味。呢度嘅天婦羅亦非常出色。點蛋液嘅手工月見燒鳥串,亦係我favorite❤️枱面上有6款醬料,分別有:芝士醬、秘製酸汁、XO醬、蒜蓉醬、泰式辣醬、孜然醬原來係用嚟點勁香肥美嘅鐵板烤牡蠣同帶子😋我最鐘意嘅配搭:蒜蓉醬+酸汁+極邪惡辣粉另外可以加錢追加其他嘅牡蠣料理、串燒及飯麵等串燒推介:-燒鳥三角胸軟骨😋 -牡丹蝦😋 -燒鳥皮蝦膠串 😋呢度嘅濃湯做得好出色,所以羊蠍五島手延湯烏冬配上嘅天婦羅好好食,粒粒蠔肉嘅濃湯係我嘅大愛💚一打開充滿蠔香-牡蠣釜飯 yummy yummy 粒粒米都充蠔味為確保鰻魚keep到溫度同香脆-鰻魚牡蠣當 將
任食日本直送生蠔🦪燒蠔放題
超抵食|1小時-$398 |1.5小時-$498|

無限任食日本岡山縣新鮮生蠔,鐵板烤牡蠣!

放題前菜「喜多嬉九品」
九宮木格之中放上9款前菜,包括有:
-喜多嬉牡蠣刺身
-時令沙律
-日式漬物

枱面上有6款醬料,分別有:
芝士醬、秘製酸汁、XO醬、蒜蓉醬、泰式辣醬、孜然醬
原來係用嚟點勁香肥美嘅鐵板烤牡蠣同帶子
😋我最鐘意嘅配搭:蒜蓉醬+酸汁+極邪惡辣粉

另外可以加錢追加其他嘅牡蠣料理、串燒及飯麵等

串燒推介:
-燒鳥三角胸軟骨😋 -牡丹蝦😋 -燒鳥皮蝦膠串 😋

一打開充滿蠔香-牡蠣釜飯
yummy yummy 粒粒米都充蠔味
為確保鰻魚keep到溫度同香脆-鰻魚牡蠣當
將飯同鰻魚分開嘅😋非常細心

呢餐真係好抵食,我飽足一日
真係超滿足😋😋😋😋