2022-11-24
喜多嬉(岡山縣)原來係日本🇯🇵係歷史悠久既牡蠣🦪養殖場,近日終於係香港開設左首間居酒屋🏮提供來自自家養殖的新鮮生蠔之外,仲有各式各樣的牡蠣料理、串燒以及精品飯麵🤤🤤🤤🤤🤤香港人有口福啦🤗要食就一定要食佢嘅放題放題:90 分鐘 HK$498/位前菜九宮格 (喜多嬉九品)喜多嬉牡蠣茶漬飯、日本直送象拔蚌刺身、沙律🥗配上柚子醋、天婦羅秋葵、燒活鰻魚、喜多嬉牡蠣刺皇、燒鳥串浸蛋漿、天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉淨係九宮格已經好豐富吸晴,而且每一樣食物高嘅水準🤗🤗🤗牡蠣刺身配土佐酢啫喱呢間既生蠔可以話係香港食過咁多間生蠔黎講最新鮮,美味既一間而且肉質肥美厚身,再帶有海水鹹味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻再配埋土佐酢啫喱,酸酸甜甜,超級開胃😋鐵板烤牡蠣、燒帆立貝師傅對燒海鮮經驗十足,烹調時間啱啱好,令到燒咗嘅牡蠣🦪帆立貝都依然鮮甜,鎖住所有精華,一D都唔乾再有6六款秘製醬汁,包括泰式辣醬、酸汁、芝士醬、XO 醬、蒜蓉醬、、孜然醬更加可以提升海鮮味道我最有驚喜嘅牡蠣茶漬飯+ 牡蠣濃湯麵🍜湯底十級濃味,(一定一定要再食)再配合埋大大隻嘅🦪超級鮮甜😇😇燒味醂鰩魚翅燒得好香,帶有甜味,美味小食手羽$48手工月見燒鳥 $48豚五花
要食就一定要食佢嘅放題
放題:90 分鐘 HK$498/位
前菜九宮格 (喜多嬉九品)
喜多嬉牡蠣茶漬飯、日本直送
淨係九宮格已經好豐富吸晴,而且每一樣食物高嘅水準🤗🤗🤗
牡蠣刺身配土佐酢啫喱
鐵板烤牡蠣、燒帆立貝
更加可以提升海鮮味道
我最有驚喜嘅牡蠣茶漬飯+ 牡蠣濃湯麵🍜
燒味醂鰩魚翅
燒得好香,帶有甜味,美味小食
手羽$48
手工月見燒鳥 $48