2021-12-16
餐廳裝橫別緻,用灰色同紅色做主題,帶少少型格特色日本風厚切牛脷味道:5/5厚切果然係唔同啲🤤 口感特別幸福!入口柔軟細膩, 而且油脂感重,肉質多汁!係好食嘅燒牛脷😍燒汁牛肋味道:5/5牛肉肥瘦均勻,牛味亦好重!入口肉質酥嫩,配搭燒汁提升咗牛肋嘅甜味😍 雖然價錢少貴,但亦值得追加!荔枝豬肉卷味道:5/5入面包住原粒荔枝!食落又甜又juicy! 驚喜地match!算係Menu入面較低價格嘅一道串燒,Encore多幾條填飽個肚都得😋自家製免治雞肉軟骨味道:3/5相比其他居酒屋,呢間嘅較為失色🤔 呢度菜係好多串燒居酒屋都有,間間嘅自家製法都唔同,但一次都係用上日本醬油同沾點日本雞蛋,,平時我都好鍾意嗌嚟try try! 今次呢間就免治雞肉比較鬆散,如果結實少少嘅話口感會更好!
厚切牛脷
燒汁牛肋