2021-12-14
放工黎左呢間尖沙咀新開的串燒餐廳,去到門口已經覺得好靚,入到去更加驚喜,成間餐廳裝修到好似入左鳥的世界,好有氣氛!食物味道同上菜速度都好好,員工都好友善好客,鐘意食串燒的朋友一定要黎試試!值得留意的係串燒好多都係2串起叫,建議多d朋友黎就可以試多d唔同款式!雞腎:雞腎口感幾香軟,燒得好好,食落一d都唔韌!雞軟骨:食串燒必點,雞軟骨冇咩調味就甘鹽燒都已經好好食,口感香脆!汁燒牛肋:牛肋好juicy,牛味相當出,唔使點咬就已經可以吞落肚!海膽松葉蟹蓋甲羅燒:上菜後店員會帶個爐過黎燒,首先會整熱d蟹膏先,之後再將大大舊海膽放埋入去!甲羅燒味道好新鮮,同埋海膽一齊食味道更加香濃!清雞湯茶漬飯:湯底好清甜,完全無味精的感覺,可以中和一下串燒的油膩感!食串燒當然唔少得酒,今次叫左個門神手工啤,入口好順,一d都唔苦,都值得推介!
雞腎:雞腎口感幾香軟,燒得好好,食落一d都唔韌!