地點好方便,非常適合鍾意舒服傾計,摸吓杯底既朋友嚟暢飲!- - - (՞•Ꙫ•՞) - - -▫️酢漬水母▫️雞皮▫️荔枝豬肉卷▫️白鱔▫️雞皮紫蘇蝦卷▫️厚切牛脷▫️自家製免治雞肉軟骨▫️雞翼▫️砂肝▫️豬腸▫️燒飯團▫️日本銀杏▫️冬菇▫️翠肉瓜當日臨急臨忙book位,見到呢間新開既串燒店有位就衝咗入去勒!入到店內,發現裝修十分有心思,G/F入口有條好靚既長樓梯,同埋一個好似千與千尋場景既日式擺設,非常適合打卡!上到去地方好大,枱與枱之間距離好夠,玩得開心都唔怕騷擾到隔離!坐低睇Menu,種類非常之多,店員非常熱心推介,我地就一路叫一路食,最後飲飽食醉,整體係幾開心既體驗!可惜既係,好想一嚐呢個提燈,店員話係要預訂先有,因為唔係人人接受到呢樣嘢,所以係限量供應,下次嚟一定要試吓!深刻印象既食物都唔少,好多款都幾特別,例如酢漬水母,燒白鱔,雞皮紫蘇蝦卷,豬腸,原塊雞皮。✨ 酢漬水母口感類似海蜇,但比海蜇爽口,酸酸地既味道非常開胃!✨ 雞皮紫蘇蝦卷個配搭幾新穎,食落原來三樣嘢係出奇地夾,非常驚喜!✨ 燒白鱔同荔枝豬肉卷真係可以無限Encore! 白鱔爽口Juicy, 燒得啱啱好! 荔枝豬肉卷就勝在配搭, 同埋豬肉
地點好方便,非常適合鍾意舒服傾計,摸吓杯底既朋友嚟暢飲!

- - - (՞•Ꙫ•՞) - - -
▫️燒飯團
▫️日本銀杏
▫️冬菇
▫️翠肉瓜

✨ 燒白鱔同荔枝豬肉卷真係可以無限Encore! 白鱔爽口Juicy, 燒得啱啱好! 荔枝豬肉卷就勝在配搭, 同埋豬肉既油份控制得好好, 唔會食落成啖油咁!

✨ 雞皮唔係一串細細塊, 得個脆字嗰啲! 呢度係原塊雞皮, 一定要趁熱食, 雞油香同脆脆既口感, 好滿足!

✨ 豬大腸又係Encore item! 清理得好乾淨, 所以食落無內臟既騷味! 唔會太濕都唔會太脆失咗口感, 點少少鹽, 非常美味!

最後如果開酒加嘢食,我地4個人,大概係人頭$800-1000,性價比唔算好高,但食物絕對唔差,絕對係一個位置方便,舒服飲酒氣氛好既地方!值得收藏!