2020-03-04
經過我個荃灣地膽好友介紹下,😋佢話呢一間嘅評價幾好,👯♂️長期都會有人係門口到等緊位,而且食物質素高,服務又好,講到唔食唔得。🧐今日就過左黎呢邊試下,星期日晚上時分,真係有7-8個人係門口等緊位。😳但係佢table turn over 得幾快,我等左十分鐘左右就有位了,⭐️建議黎食嘅朋友可以☎️打電話黎訂位。佢個餐牌好簡單,揀好想食嘅款,份量,配汁呢d基本野,⬆️之後就可以揀追加項目黎升級個套餐了。👍🏼除左欣賞佢可以俾我揀份量200,300,400g之外,我仲好鐘意佢地自己調出黎嘅醬汁,😍特別係阿根廷青醬,有時食牛肉肉感重嘅時候,配上呢個🌿清新嘅青醬,好味又開胃。⭐️上腰西冷👍🏼個板好熱,塊扒黎到嘅時候外面就熟左,裏面就仲係生,由於西冷比較薄,所以佢好容易控制個生熟度,至於個肉味就係高水準,而且佢個脂肪比其他多少少,但肉同脂肪比都平均,所以食落個肉感都幾好!😋⭐️牛側腹扒❤️一黎到個陣嚇親,因為佢好厚身,好似好大舊咁。佢個脂肪比例冇西冷咁多,鐘意食肉嘅一定要試,🤤佢啖啖肉得黎,肉質好軟!追加五選三升級做套餐都係$30!我地兩個都升級左,叫晒五樣!😝⭐️湯⭐️沙拉⭐️薯條😍推薦薯條🍟!好脆又粗!⭐️飲品⭐️飯
⭐️上腰西冷👍🏼
⭐️牛側腹扒❤️
追加五選三升級做套餐都係$30!
我地兩個都升級左,叫晒五樣!😝
⭐️湯
⭐️沙拉
⭐️薯條😍
推薦薯條🍟!好脆又粗!
⭐️飲品
⭐️飯
❤️佢呢到服務真係一流,又有消毒啫喱,消毒紙巾、圍裙、熊寶貝、埋單個陣仲送左支漂白水,話要同💛香港人齊上齊落咁話。