2018-10-14
S2鐵板燒閒日嚟到 客人都幾多 如果想食就記得book位啦 鋪仔細細 有鐵板燒吧枱同埋普通餐枱 想二人世界又得 睇住廚師煮嘢又得叫咗個a5和牛北海道原隻粒配套餐 價錢都係$780/人好抵食和風煙鴨胸沙律杯 煙鴨胸味道夠鹹香 加上日式嘅芝麻醬同新鮮嘅蔬菜 感覺清新A5和牛薄燒 和牛油香十足香煎完之後更加好味而且薄切更有入口即溶嘅感覺睇下再配上多士一啲都唔油膩香煎北海道螺肉 螺肉爽口彈牙 而且非常鮮甜 配上蟹子同青瓜等嘅配菜 更加清新慢煮法國凍鵝肝伴水果 鵝肝好巨型 一切開入面鵝油即刻爆發出嚟 而且生熟度適中 入面有creamy嘅感覺 底下加上多士吸收油膩感 配上爽甜蜜瓜同埋藍莓 更加減低罪惡感炒雜菜 雜菜以椰菜為主 加上雜菌 非常香嘅鑊氣 但略嫌煮得未夠淋身