2018-10-02
早幾日同朋友慶祝升職,我哋一行四人就揀左食鐵板燒😁😁鐵板餐嘅套餐都幾多選擇下,我哋真係叫咗海鮮同埋和牛套餐,大家一齊分享食😊每個人都有,就係芝麻醬蔬菜沙律同刺身,沙律用咗芝麻醬,所以食落好開胃,刺身都很厚切,八爪魚仲好爽添!☺️☺️三大塊牛舌厚肉多汁,蟹肉鮮甜啖啖肉!呢個西京醬燒銀雪魚勁好食,個汁甜甜地,銀雪魚燒到個邊有少少脆,魚肉仲好滑~帶子鮮甜,上面鋪上魚子醬,頓覺矜貴不得不讚就係燒鰻魚,魚皮勁脆,即使唔鍾意食鰻魚嘅朋友,都係咁讚唔停芝士龍蝦芝味重,基本上都起晒肉,輕輕一挑,就食到龍蝦肉,啖啖滋味燒和牛做得幾好,五成熟嘅關係,,肉質地唔會過老呢個湯好特別,最估唔到係用一個膠袋盛住,展開後就可以飲到蜆肉湯最後仲有炒飯,燒野菜同甜品。炒飯粒粒分明,仲有香濃嘅黑松露味,裏面都幾多蔥花,如果有更多配料更好
三大塊牛舌厚肉多汁,蟹肉鮮甜啖啖肉!
帶子鮮甜,上面鋪上魚子醬,頓覺矜貴
燒和牛做得幾好,五成熟嘅關係,,肉質地唔會過老