2021-11-21
-Dinner Menu日本嚴選當造刺身是日刺身係油甘魚配醃蘿蔔☺️一共有3片油甘魚刺身,仲好厚切👍🏻配埋柚子汁食落好開胃-法式龍蝦湯加$45既法式龍蝦湯完全唔失色😋超級重濃蝦味🦞-日本海膽汁海鮮意大利飯海膽意大利飯係必點🤤每一啖都有滿滿既海膽味😍而且意大利飯入面有好多海鮮,超級滿足❤️-Five Course Menu世界各地精選時令生蠔今日既生蠔係日本岩手縣令和生蠔,超級大隻有我手掌咁大😍建議用筷子進食呀!因為用叉會吉穿生蠔,令生蠔海水流失-英國皇家風味煙三文魚柳煙三文魚柳配白蘆筍,黑飛魚籽,蜜糖芥末🤤-北海道海膽意粉呢個超級好食,上面有好多海膽🤤海膽完全唔會覺得腥👍🏻意粉軟腍度適中,好快就比我清曬☺️-法國有骨牛仔扒店員同我地介紹呢個係白肉既牛仔骨,用既係兩三個月大既牛🐮食落去覺得有少少似豬肉,但好有油香味😍配埋側邊唔同既蔬菜可以解開牛既膩感😋-
Dinner Menu
日本嚴選當造刺身
法式龍蝦湯
加$45既法式龍蝦湯完全唔失色😋超級重濃蝦味🦞
日本海膽汁海鮮意大利飯
Five Course Menu
世界各地精選時令生蠔
英國皇家風味煙三文魚柳
煙三文魚柳配白蘆筍,黑飛魚籽,蜜糖芥末🤤
北海道海膽意粉
法國有骨牛仔扒