2018-07-05
通菜街眾多嘅餐廳入邊竟然有間西餐主菜咁高質嘅餐廳一定要推介俾大家食下什菌蘑菇湯個湯真係好正好正 入邊嘅蘑菇粒量非常多 個蘑菇粒大小程度係啱啱好 入口唔使咬但係亦都好食到蘑菇而且真係好香呀 因為係主菜就一定會送湯但係如果佢要我加錢買個湯我諗我都會願意俾錢買煲湯囉法式鵝肝雞肉黑松露意大利飯 $118首先塊鵝肝都算大塊 唔會好寒酸細細塊意大利飯量都好多 我最鍾意佢入面都好多蔬菜粒 有紅椒翠玉瓜同大量菇 對鍾意食菜嘅人黎講幾開心 黑松露味絕對足夠 只係我覺得飯身可以再淋多少少 如果再嚟食我諗我會番兜☺️K02 黑醋汁蕃茄上級牛肉沙律(s) $68牛肉有咬口 唔係好淋 但係都唔會話咬唔開 係可以接受嘅程度 牛肉味好重好香 而且成個沙律有成6大塊 都對得住個價錢K14 德國腸拼盤 $68佢嘅德國腸唔係好粗好大條好似珍寶腸嗰隻 係類似比廚師腸長啲同粗少少 佢分別有兩隻腸 一隻係紅色嘅雞肉腸白色嗰隻唔知道係咩肉 但係比紅色嘅淡小小唔係話真係咁特別又唔可以話難食再嚟食過話一定會試佢多啲其他主菜(其實我係想影俾大家睇啲碟都好靚 )焗蠔 $12 @1忌廉芝士嘅份量都好足夠 唔會得個樣蠔肉細細舊 $12來講真
什菌蘑菇湯
白色嗰隻唔知道係咩肉 但係比紅色嘅淡小小
唔係話真係咁特別又唔可以話難食
再嚟食過話一定會試佢多啲其他主菜
焗蠔 $12 @1
忌廉芝士嘅份量都好足夠 唔會得個樣蠔肉細細舊 $12來講真係堅抵食 我見到佢有個好似係80幾蚊嘅五色蠔 下次一定要試一下