芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
2019-10-07 104 浏览
呢間芝加哥未搬之前食過一次, 感覺幾好。搬左之後再近左我屋企, 又大左舒服左, 咁梗係要再黎啦。去親串燒店, 燒茄子係我必叫既! 本身平平無奇既茄子, 加左大量調味之後即係變左人間美食呀! 燒得好夠腍, 一絲絲咁食堅係正!另外想大讚既係燒去骨雞腿同埋玉子燒! 就咁睇呢兩樣野好普通, 但佢燒得好惹味! 去骨雞腿一黎啖啖肉啦, 再加埋佢地特製醬汁, 好夾! 而個玉子燒, 燒到有D焦香, 唔駛太多調味就已經食到我地一舊接一舊, 雖然得兩個人,我地仲encore左呢個tim!而呢個味噌甲羅燒又係岩哂我呢d重口味人士, 我同朋友仔一日嗒左一個好滿足!黎我食串燒又點可以無啤酒呀, 叫左個frozen beer! 上面係沙冰, 下面係啤酒, 食完串燒解膩一流呀!

2019-09-24
2019-10-07 92 浏览
放假去一去大埔,大埔唔止多燒烤場,仲有一間高質串燒啤酒店。座位寬敞,坐底慢慢傾計也不會有壓力!先來桃汁酒及日本清酒,桃汁酒只有3%酒精,超易入口又帶甜,輕鬆飲光光。而清酒70%酒精,串燒配清酒是最佳拍檔🍶串燒部分開始!先來3隻鮑魚及2隻廣島蠔,海鮮部分的確很新鮮,鮑魚燒後也不會變韌,完全不難咬。然後肉類串燒們,完全是大滿足。鹽味雞翼也不會過咸,味道剛剛好。雞皮燒得脆卜卜的。芝士雞串一定要襯熱食!孜然粉豬肉串滿佈孜然粉,帶濃濃的孜然味。腸沒有什麼特別。煙肉蘆筍很夾,蘆筍很香口。燒菠蘿得甜甜的,必叫!免治雞肉棒配上雞蛋實在太滿足了!食串燒點可以無左燒茄子!調味料剛剛好,可以連皮吃!燒雜菇,也不錯👍🏻燒韮菜也是推薦之選!鹿兒島和牛5成熟,燒得剛剛好。繼續海鮮部分,這裡的海鮮真係很新鮮很優秀,新鮮推介貴紀蚌$78;蒜蓉燒聖子王$98,超喜歡蒜蓉燒!絕不怕口臭! 新鮮海鮮真的會帶陣陣鮮味及嫩滑!甲羅燒,坊間很多甲羅燒也會偏咸,但這個甲羅燒不配飯吃也不會覺得咸及口乾!最後,來多轉熱情果麒麟果沙冰frozen beer,有沙冰在面的確加強口感,又不會太過於冰狀!整體而言,去開大埔我一定會再去,因為實
放假去一去大埔,大埔唔止多燒烤場,仲有一間高質串燒啤酒店。

座位寬敞,坐底慢慢傾計也不會有壓力!

食串燒點可以無左燒茄子!調味料剛剛好,可以連皮吃!

燒雜菇,也不錯👍🏻

燒韮菜也是推薦之選!

鹿兒島和牛5成熟,燒得剛剛好。

整體而言,去開大埔我一定會再去,因為實在太出色,屯門很缺這種高質串燒啤酒店,大埔人真的很幸福! 重點,店員服務很親切! 不過男朋友需要渣車,酒精部分交給我吧哈哈

2019-10-06 57 浏览
很久不見的朋友約了出來吃飯,我們今天來了太和,因為以前就是在太和和他認識,成日都會見面,一起飲酒聊天今次故意再來喝酒,順便吃串燒 這家芝加哥位於一小巷內,是一家很有氣氛的串燒酒場呀,還有足球賽事觀看!食物選擇種類繁多,選擇困難的我們花了點時間選擇呢!經常喝啤酒,但芒果味的沙冰啤酒則是第一次試到的, 酒味濃郁,入口順滑,小量芒果味更易入口!串燒拼盤十分吸引,選擇也是非常豐富煙肉蕃茄串燒味道香濃,肉質仍保持juicy ! 鮑魚和燒蠔是我最愛的串燒之一! 鮑魚充滿鮮味,簡單的調味已經足夠!外職燒得香口,肉質很嫩!燒蠔滿有鮮味,同樣燒得火喉剛好!燒蕃薯外層燒得微焦!咬下去充滿鮮味,沒有半點渣!十分高質串燒種類十分多,啤酒好喝,很適合和朋友談心的好地方!

今次故意再來喝酒,順便吃串燒

食物選擇種類繁多,選擇困難的我們花了點時間選擇呢!

串燒拼盤十分吸引,選擇也是非常豐富

煙肉蕃茄串燒味道香濃,肉質仍保持juicy !

燒蠔滿有鮮味,同樣燒得火喉剛好!

燒蕃薯外層燒得微焦!咬下去充滿鮮味,沒有半點渣!十分高質

串燒種類十分多,啤酒好喝,很適合和朋友談心的好地方!
2019-10-06 35 浏览
終於抽到時間可以放低對仔女同好朋友👭出街食飯我哋喺太和搵咗間可以飲酒食串燒嘅餐廳可以傾吓心事講下近況呢間餐廳主要食串燒 同埋飲啤酒每人嗌左杯啤酒~~一齊啤啤距🙈我叫咗杯蘋果酒 甜甜地幾易入口總括嚟講所有嘢食都不錯中等價錢 環境舒適 真係幾適合chill chat 同埋太和站行過去只需要5分鐘地理位置不錯個人推介煙肉年糕好好食我哋encore左一次年糕好QQ 同煙肉match得好好雞扒好嫩滑 外脆內軟其實餐牌除咗肉仲有好多海鮮只不過朋友不太喜好所以就只點了芝士元貝同甲羅燒兩個都不錯
終於抽到時間可以放低對仔女

只不過朋友不太喜好
所以就只點了芝士元貝同甲羅燒
兩個都不錯

2019-10-05 33 浏览
放左工悶悶地唔想返屋企住,約朋水吹水,我早到左喺太和,週圍搵吓有咩好地方飲野食吓野,經過見到呢間 "芝加哥串燒酒場",門口望入去睇落環境氣氛唔錯又有波睇,就入去試吓,我同老友一坐低就飲杯啤酒同 "Cider" 先,好夠凍,悶氣全消!享受!杯啤酒話咁快就飲晒,即刻黎多兩杯 "啤酒沙冰" (揀左熱情果同芒果味)好正我地好快手點左鍾意食的 "串燒有韮菜燒、鹽燒多春魚、鳳梨燒、滋味臘腸串、健力士黑啤豬肉腸、汁燒京蔥串、一口和牛串、鹽燒雞皮",食住送酒超仲有特別值得一讚既幾種很好味既 "烤黑松露蝦串"、"香蒜蔥花廣島蠔(1個揀左芝士燒)" 味道很夾很可口、"招牌茄子燒" 保持到茄子本身水份及皮唔燶唔乾又夠大份,可整個連皮吃下、"自家製和牛棒" 好香牛肉味,軟身肉汁多,食得出有用心製作整體食後感想很不錯,仲有其他想試,不過今次已經食飽 lu,下次我會再黎食過

2019-10-03
2019-10-04 24 浏览
放工約埋幾個同事一齊去食宵夜諗住可以食下串燒飲下啤酒傾下偈咁環境唔錯仲幾乾淨仲有個大電視睇波好正坐低大家都叫左啤酒先我哋叫咗好多串燒招牌燒茄子大大份,仲有好多蔥食落好惹味,好味到叫多一碟燒牛舌燒得啱啱好,咬落去有口感燒韭菜燒得韭菜好入味, 調味得好好燒煙肉車厘茄我最鐘意食番茄好新鮮配煙肉好match燒羊架 燒都幾juicy但係比較大份啲就好啦 總括嚟講都算係一間高質串燒酒吧而且價錢都親民所以下次都再試其他野
放工約埋幾個同事一齊去食宵夜
諗住可以食下串燒飲下啤酒傾下偈咁
環境唔錯仲幾乾淨
仲有個大電視睇波好正
坐低大家都叫左啤酒先
我哋叫咗好多串燒
招牌燒茄子
大大份,仲有好多蔥
食落好惹味,好味到叫多一碟
燒牛舌
燒得啱啱好,咬落去有口感
燒韭菜
燒得韭菜好入味, 調味得好好
燒煙肉車厘茄
而且價錢都親民
所以下次都再試其他野
  • 燒茄子
2019-10-03 29 浏览
想同朋友傾下計,飲下啤酒,仲要有好嘢食,呢間‘串燒酒場’係唔錯嘅選擇。 一坐低,先嚟啤一啤,佢有好多唔同嘅選擇,第一輪分別叫咗 Little Creatures Pale Ale 同 Spitfire 。串燒及燒物呢,又先嚟第一輪:🙂香蔥燒半殻扇貝好香,唔會燒到過熟😍鹽燒牛舌心一啲都唔韌,又唔‘鞋’口,唔會有‘蘇’味🙂健力士黑啤豬肉腸不過不失,但食唔出黑啤味😍燒雞翼包飯呢個好正呀!先係雞翼已經燒到好香,食落係有蜜糖味,再嚟中間夾住少少飯。少少夠,唔係食飯為主,份量啱啱好😍雞肉軟骨棒啖啖肉,入面有啲軟骨好爽口,口感一流🙂鳳梨燒唔錯,好多汁🙂茄子燒咪講笑,成條上,加埋蔥粒喺面,趁熱食🙄半隻芝士龍蝦芝士味唔太濃,咁就可以保留龍蝦嘅鮮味第二輪嘅啤酒,我哋就叫咗 Little Creatures Dog Days 同 Samuel Adams Rebel PPA 。當然要嚟第二輪串燒去‘佐酒’。😍香蒜蔥花廣島蠔推介!一上枱已經聞到好香,又飽滿,蠔味好鮮!🙂一口和牛串一般喇,不過不失😍芝士和牛串牛味好重仲要加埋芝士香!🙂鹽燒雞翼唔錯唔錯,一人一串會仲正🙂燒雞腎串正常水準,好爽🙂骨付腸幾得意,有條骨

串燒及燒物呢,又先嚟第一輪:
🙂香蔥燒半殻扇貝
好香,唔會燒到過熟
😍鹽燒牛舌心
一啲都唔韌,又唔‘鞋’口,唔會有‘蘇’味
🙂健力士黑啤豬肉腸
不過不失,但食唔出黑啤味
😍燒雞翼包飯

😍雞肉軟骨棒
啖啖肉,入面有啲軟骨好爽口,口感一流
🙂鳳梨燒
唔錯,好多汁

🙂茄子燒
咪講笑,成條上,加埋蔥粒喺面,趁熱食

🙄半隻芝士龍蝦
芝士味唔太濃,咁就可以保留龍蝦嘅鮮味

當然要嚟第二輪串燒去‘佐酒’。
😍香蒜蔥花廣島蠔
推介!一上枱已經聞到好香,又飽滿,蠔味好鮮!

🙂一口和牛串
一般喇,不過不失
😍芝士和牛串
牛味好重仲要加埋芝士香!
🙂鹽燒雞翼
唔錯唔錯,一人一串會仲正
🙂燒雞腎串
正常水準,好爽

🙂骨付腸
幾得意,有條骨嘅,啖啖肉
🙂燒鴨舌
爽呀
😍大蔥雞脾肉串
推介,雞脾肉好食之餘,個大蔥燒到甜甜哋,正呀

坐下傾下,飲下食下,場內不停播歌但唔會大聲到傾唔到計嘅。會再去喇!
2019-10-03 33 浏览
大埔有咩食?原來有串燒🍢食,有酒🍻🍹飲。一到,見到餐牌有多種串燒,當然點黎試下。👨‍🍳👩‍🍳食物質素:🍆茄子,BB辣。不論皮同肉都夠晒淋。味剛剛好,唔會遮蓋茄子本身既味。🐟三文魚頭,連埋魚鮫,大大件。肉質滑,燒得剛剛好,唔會過燶。🐂牛舌,一串有3件,爽口之餘,仲好香口,所以唔駛怕會韌。雞肉串,雞皮,肉串。。。。每串都有水準,而且唔太咸。🦞燒龍蝦,一百蚊,半隻。龍蝦面有芝士,龍蝦殼燒到脆身,裏面有膏有龍蝦肉。膏加龍蝦肉夾埋一齊食,好味,唔嚡。🍻Frozen Beer,平時好少飲啤酒,但見幾得意,Beer都有得沙冰,所以叫左黎飲。原來係酒面既泡係沙冰,另一種飲法,有趣。🥃Whiskey cola,依到有幾種whiskey既cocktail,比出面酒場多。比係正常whiskey易入口好多,但後勁依然都會有whiskey味道。岩晒女士們同入門者飲。

👨‍🍳👩‍🍳食物質素:

🐂牛舌,一串有3件,爽口之餘,仲好香口,所以唔駛怕會韌。
雞肉串,雞皮,肉串。。。。每串都有水準,而且唔太咸。

2019-09-30
2019-09-26 41 浏览
早幾日約左啲好耐無見既friend聚會下,無意中喺大埔美豐花園附近見到依間<芝加哥串1燒酒場>間鋪望落個裝修同飲野 吹水 醫肚趁到絕!一見到就walk in入左去!個場勁有酒吧feel之餘都幾舒服,仲有部大電視!睇波飲酒食肉一應俱全呀!雖然有酒吧feel,但個場一啲唔噪,個環境好岩我地傾計,氣氛好好叫得做串燒酒場,除左有一般豬呀雞呀牛呀依啲大眾最愛之餘,有幾款野真係食完忘記唔到!鹽燒牛舌﹑燒茄子同密糖雞翼無得頂呀!食完一份仲要叫多份先夠喉!燒茄子真係我大愛,去到邊都一定會叫,呢間燒得唔太肥膩,勁香蒜,食甘多肉係需要食反少少菜既除左食之外,仲有好多款手工啤同燒酒,嘆住大大杯啤酒同燒肉,無得頂!好推薦小聚會既朋友

2019-09-04 75 浏览
放工同fd子諗著happy hour🍻經過依間店時聞到陣陣飄香見到佢又有酒又有串燒提供就決定入黎chill下啦🤩串燒真係一種會食上癮嘅食物🍢原本諗著嗌一兩串黎佐酒點知越食越多最後變埋dinner🤣-✨玉子燒 $31/4件✨炭燒豬頸肉 $19✨香草芝士焗雜菌 $38✨香葱燒半殼扇貝 $39/2隻-叫咗太多野食啦我都唔逐一打出黎但上面依四款係最推介嘅🤣玉子燒厚切而且好重蛋香味🍳豬頸肉肉質嫩滑多汁 真必叫雜菌份量多 上面有一大層芝士正🧀入面係有多種菇類 金菇冬菇雞脾菇🤩 扇貝新鮮而且超大粒 抵食🤑最後當然要叫酒飲啦😏熱情果味嘅麒麟啤甜甜地啱哂女仔飲呀🍺
放工同fd子諗著happy hour🍻
最後當然要叫酒飲啦😏
熱情果味嘅麒麟啤甜甜地啱哂女仔飲呀🍺
2019-08-27
2019-08-07 156 浏览
忙裡偷閒黎個happy hour! 有驚喜!叫左成台串燒,好滿足全部都好唔錯,特別提幾款的:牛舌:好食,夠厚,夠juice牛扒:比想像好,煎到岩岩熟,$48,性價比高雞翼包飯:好好食,少少辣黎做個調味,好惹味雞扒:燒得夠乾身,引唔住食左少少皮,好脆大蔥雞串:好味道,要雞+蔥咁食,因為就咁大蔥串就無咩特別香草芝士焗雜菌:可以,但我覺得好膩,如果係蒜蓉焗應該會好食d飲品:肉上面係由沙冰打成,所以即打要即上枱比客人,耐左會溶返變泡泡,幾得意,雖然叫芒果味beer,唔講唔會覺得有芒果味,因為唔太飲得出,但少少貴😂依個好有巨鋒既味道,好香,好似果汁味,但有3%酒精,依支好飲
牛舌:好食,夠厚,夠juice
牛扒:比想像好,煎到岩岩熟,$48,性價比高
雞翼包飯:好好食,少少辣黎做個調味,好惹味
雞扒:燒得夠乾身,引唔住食左少少皮,好脆
大蔥雞串:好味道,要雞+蔥咁食,因為就咁大蔥串就無咩特別

飲品:

2019-07-16 237 浏览
本身唔係住呢區,朋友約呢度就黎試下。中午去整牙,無食早餐午餐諗住黎食飽飽。星期六晚去到客人好多好爆,首先安排坐外面,入面有位再入去坐。入到去其實環境幾好,輕輕鬆鬆飲酒食串燒係唔錯!可惜我好肚餓😢而出菜時間用左1個鐘15分鐘,同埋串燒真係送酒為主,唔夠飽。如果係行坊、朋友黎飲酒吹水食為主,食下小食,係非常正👍🏻好多好多客都飲啤酒,但除左啤酒都有紅酒 白酒 清酒選擇!桃汁酒同埋巨峰提子酒 $49⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️巨峰提子🍇甜少少,好味過桃!如果能夠雪凍d /比冰杯就perfect!蒲燒鰻魚 $68 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️燒得好香一口蕃薯 $18 ⭐️⭐️⭐️⭐️扣左粒星,唔夠熱韭菜燒$14 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我無食,但同行朋友話比滿分佢!蘆筍燒$28 ⭐️⭐️⭐️味道唔錯,但係比起menu既圖幼好多好似4支牙簽咁粗燒雞翅包飯 $18 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個真心推薦!雞翼醃得入味,入面糯米飯好隻,岩哂懶人唔想吐骨🤤炭燒豬頸肉 $19 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️質感正,爽口,有小小炭燒味!!燒牛油帆立貝 $33 ⭐️⭐️牛油味唔出,食落唔係好新鮮,可以唔試芝士雞脾肉串 $20 ⭐️⭐️⭐️雞肉ok,但係芝士味唔出,我覺得都可以唔試。金菇牛肉卷 $28 ⭐️⭐️⭐️⭐️好香口,

如果係行坊、朋友黎飲酒吹水食為主,食下小食,係非常正👍🏻

好多好多客都飲啤酒,但除左啤酒都有紅酒 白酒 清酒選擇!

桃汁酒同埋巨峰提子酒 $49⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

蒲燒鰻魚 $68 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
燒得好香
一口蕃薯 $18 ⭐️⭐️⭐️⭐️
扣左粒星,唔夠熱

韭菜燒$14 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
我無食,但同行朋友話比滿分佢!
蘆筍燒$28 ⭐️⭐️⭐️
味道唔錯,但係比起menu既圖幼好多好似4支牙簽咁粗

燒雞翅包飯 $18 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
炭燒豬頸肉 $19 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
質感正,爽口,有小小炭燒味!!
燒牛油帆立貝 $33 ⭐️⭐️
牛油味唔出,食落唔係好新鮮,可以唔試
芝士雞脾肉串 $20 ⭐️⭐️⭐️
雞肉ok,但係芝士味唔出,我覺得都可以唔試。

金菇牛肉卷 $28 ⭐️⭐️⭐️⭐️
好香口,如果再去都可以安哥!

招牌茄子燒 $30 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個推薦!!!好有蒜香味,無出面咁大孜然味。因為外面有d係好多孜然味,濃到食唔到茄子味,但呢個就唔會!!一定叫

玉子燒 $31 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
外面燒到好香,入面香甜,呢個我地叫完再叫!

自製和牛棒$42 ⭐️⭐️

樣子吸引,但係無和牛味,比較鞋,有d似食緊鞋既蒸肉餅,可以唔試!

總結:如果抱住食飽既心情黎會失望,出餐時間慢,但如果同朋友黎chill,飲野食下小食,係正既!
用餐优惠
試食活動
  • 玉子燒
  • 炭燒豬頸肉
  • 招牌茄子燒
  • 翅包飯
2019-07-15 146 浏览
今日就去咗之前食開嘅一間串燒店芝加哥,但就去咗太和新開嘅分店,眼見裝修靚咗好多,入到去環境又舒適,仲有得飲酒同睇波啱晒我同呢種波迷我地坐低就叫啲野食送酒,包括燒原隻茄子,燒魷魚,鹽燒雞翼,多春魚,雞翅包飯,燒玉子,牛扒同牛舌雞翅包飯最特別,食完送酒,真係一流份量好多,燒得好好,由其係原隻茄子,表面酥脆但入面啲肉好滑,真係可以瘋狂食再Encore仲有嗰牛扒唔少得嘅係,有口感得黎又唔會太韌,下次有波睇,一定會揀呢間去,因為啲野食一流, 環境又舒服
啱晒我同呢種波迷

雞翅包飯最特別,食完送酒,真係一流

放工飲嘢鬆一鬆😎,朋友原本揸車可以直到酒吧門口,但佢話會飲酒,所以搭港鐵。太和站行過黎唔洗5分鐘,估唔到呢度飲嘢傾計之餘,仲有即叫即燒嘅好味串燒。朋友無酒不歡🍺,但我唔飲酒的,黎呢度岩哂,d嘢係真係幾好食,酒類又多,大家happy!上碟砌得好靚,未食都開胃~🔆一口和牛串 - 牛味無被調味蓋過,肉質仲好嫩~🔆車厘茄煙肉串 - 煙肉同車厘茄永無甩拖,清新酸甜惹味集於一身~🔆韮菜燒 - 燒熟左都仲好香韮菜味,菜汁同調味喺口中混集,好正~🔆燒原隻魷魚串燒 - 魷魚🦑好香,仲好有𡁻口,又唔會太靭。🔆燒東菇 - 串燒必叫,因為東菇水份濃縮左,燒過嘅菇味係超級無敵勁重,正!🔆串燒秋葵 - 燒秋葵唔係太多地方有,就算有都好難燒得好食。我唔敢講呢度燒得最好食,但起碼熟度夠又唔燶,調味唔過咸但夠惹味,竹簽仲固定得好好~🔆串燒雞腎 - 口感好似雞軟骨咁脆,細細粒,送嘢飲一流!🔆香蒜燒鮮鮑魚 - 招招積積,鮮鮑魚唔同乾鮑,係食鮮味,就好似呢間吧咁,加少少調味已經好好食~🔆鹽燒鯖魚 - 呢個又係我最愛,燒到魚皮魚肉都好香,魚鰭卜卜脆,點埋酸酸地嘅醬油,perfect!🔆燒羊架 - 第二最愛,7成熟真係剛剛好,軟
上碟砌得好靚,未食都開胃~
🔆一口和牛串 - 牛味無被調味蓋過,肉質仲好嫩~
車厘茄煙肉,串燒雞腎
🔆燒原隻魷魚串燒 - 魷魚🦑好香,仲好有𡁻口,又唔會太靭。
🔆串燒雞腎 - 口感好似雞軟骨咁脆,細細粒,送嘢飲一流!
香蒜燒鮮鮑魚
鹽燒鯖魚
燒羊架
🔆燒羊架 - 第二最愛,7成熟真係剛剛好,軟腍腍又不失肉嘅口感,惹味滋味夾擊~
Angry Orchard Apple Cider,  柚子梳打
🍻第二日仲要返工,朋友飲左蘋果酒界CP值較高嘅Angry Orchard Apple Cider,偏酸帶甜,我唔飲得酒就小學雞地飲柚子梳打。
✔️環境唔錯,近門口位置好開揚。
回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
  • 柚子梳打
  • Angry Orchard Apple Cider
  • 柚子梳打
2019-07-14 41 浏览
今日放工,就約咗啲舊朋友食飯,咁就揀咗呢間芝加哥啦,因為環境幾好,又有得睇波,又有bar枱,所以就揀咗呢間食串燒嘅餐廳。我地就叫咗一份石碳燒牛扒,一份汁燒牛仔骨,兩串碳燒豬頸肉,鹽燒雞翼,一隻燒雞翅包飯,一隻燒雞翅包肉,招牌茄子燒,蘆筍燒,兩串燒韭菜,兩隻香蒜蔥花廣島蠔,一份香蒜燒飽魚,兩串生燒鴨舌啦,叫咗好多野食,雞翅包肉都幾特別,雞翅包飯食得多,包肉真係第一次,但又真係幾好食,肉中有肉,另外嗰招牌茄子燒都好正,次次食串燒都一定要叫茄子,因為真係一流!我地仲一人叫咗一杯angry Orchard Apple Cider,真係好正下次都應該會再揀呢間!

下次都應該會再揀呢間!