2022-05-22
Happy Friday就緊係要同同事一齊去滾啦🫣不過係打邊爐果個滾☺️間野真係叫’’去滾’’🤣🤣呢間火鍋店以香港懷舊風作主題😙而入面亦到放置好多玩味十足嘅霓虹燈,真係打卡一流🥰秘製沙爹湯 $168呢個秘製地道沙爹火鍋湯底,好惹味🤤沙嗲湯配搭埋入面既蘿蔔、豬皮,超級入味又濃味🤭安格斯肥牛 $238呢碟肥牛一黎到已經覺得好靚好精緻😍食落肉質軟嫩👍🏻味道濃郁,仲有啲入口即溶feel🤩8秒卜卜脆響鈴 $85打邊爐響鈴真係必食🤪唔同湯底嘅響鈴都有唔同風味😚只要放落湯底半秒,響鈴就會索晒啲湯汁,仲要保留返原本嘅爽脆😝黑松露餃(4pcs) $68未放入口已經聞到濃濃的松露香味,咬開一半就嚐到濃濃嘅松露味,入面仲有鮮蝦🦐超正😋 松露香得黎自然,肉餡多汁~~包心芝士丸(4pcs) $58口感彈牙,內藏流心芝士🧀好食☺️娃娃菜 $55打邊爐必叫😆😆食極都唔會厭🤭黄金豆腐 68哇~呢個真係超邪惡😣外層炸至金黃色,外脆內嫩,豆腐勁嫩滑😝仲淋上惹味嘅咸蛋黃醬汁😫好誘人呀~~不過呢個要♨️熱辣辣即食,凍左就會唔脆🫢原個泰國椰青 $68
秘製沙爹湯 $168
安格斯肥牛 $238
8秒卜卜脆響鈴 $85
黑松露餃(4pcs) $68
包心芝士丸(4pcs) $58
口感彈牙,內藏流心芝士🧀好食☺️
娃娃菜 $55
打邊爐必叫😆😆食極都唔會厭🤭