2022-01-05 362 浏览
前排同去咗滾…係打邊爐嘅去滾啊🤣🤣位於銅鑼灣嘅去滾充滿本土情懷☺️係以玩味搞鬼裝潢嘅港式火鍋 🥘而且設有露天座位,食客可以體驗冰火滋味🧊🔥一定要試佢地嘅秋冬期間限定🍲邪惡不能移,暖暖煲物🔥包括滋補養生、補氣充血嘅雙冬黑草羊腩煲🐑同埋辣得起先好食嘅火焰醬爆雞煲🐓我就揀咗火焰醬爆雞煲🐔店員會先幫忙炒起雞件,然後加酒再點火,即時有火焰效果,畫面震撼🔥雞煲麻麻辣辣非常惹味😋辣度都可以選擇🌶雞件啖啖肉😚食完之後重可以加湯繼續滾添🤩食完雞煲就可以打邊爐了,去滾提供多款火鍋配料🤩鍾意食牛嘅朋友一定要試吓佢地嘅牛🐮餐廳有多款優質牛肉好似澳洲和牛肋眼上蓋、陀地靚肥牛、牛栢葉、牛胸爽等等,我就試咗安格斯肥牛🐮焯幾秒就食得,入口融化夠晒正😋另外一定要試金甲脆魚皮😍即係鹹蛋黃魚皮,表面淋上塗滿滿嘅鹹蛋黃醬,非常鬆脆😋一上嘅時候重熱熱地,就咁食已經好好味,令人食到停唔到口😝

2022-01-05