2020-09-22 54 浏览
觀塘工廠區出名多野食,今次去左間朋友介紹既日本野,上網睇過間野出名食相撲壽司,相比起坊間既壽司好似都幾特別。生蠔 $13 刺身蝦 $9頭先第一盤已經係今日嘅重頭戲。生蠔非常有驚喜,食落好新鮮而且好大舊肉好飽滿,而刺身蝦都好鮮甜,咁嘅價錢來講絕對係抵食。軟殼蟹飯卷非常大嚿,要兩啖先食得晒,裏面包着青瓜絲同軟殼蟹,再加埋免頭厚厚既三文魚刺身,食落好滿足。三文魚壽司$15/件 左口魚邊壽司$11/件鮮帶子壽司 $15/件叫壽司前店員都有好貼心甘問壽司飯需唔需要轉正常份量。壽司嚟到嘅時候我哋都嚇咗一條,相撲壽司果然唔野少,一舊壽司等於坊間兩舊壽司嘅份量,細食嘅人要注意啦。而左口魚邊同帶子食得出都新鮮,三文魚又厚又長,壽司水準都唔錯。炒飯炒得粒粒分明,啖啖飯都係肥牛,好足料,加埋面頭嘅鵝肝,食落簡直係一絕。芝麻雞翼炸到啱啱好,咬嘅時候表皮好脆,入邊好Juicy,非常入味。鹽燒牛舌燒得好林身,唔會好硬好難咬。最後埋單嘅時候店員送左兩碗糖水俾我哋,飲埋個糖水真係飲飽食醉,大滿足。

生蠔 $13 刺身蝦 $9

三文魚軟殼蟹飯卷

鵝肝肥牛炒飯

芝麻雞翼

鹽燒牛舌

鹽燒牛舌燒得好林身,唔會好硬好難咬。

椰果雪耳糖水

三文魚軟殼蟹飯卷
鵝肝肥牛炒飯
椰果雪耳糖水
2020-09-21 39 浏览
收工想搵間坐得舒服餐廳抖下同朋友chill下聽朋友講有間係鴻圖道一齊去食下野去到環境乾淨企理坐位闊落冇壓迫感幾適合坐低傾計餐牌有很多選擇有刺身,壽司,卷物鍋物,定食,小炒皇天婦羅,串燒,一品料理等等先黎個超人氣大割引三文魚,油甘魚,鮮帶子北寄貝,翡翠螺,刺身抵食㗎,先四十幾蚊新鮮份量足火焰壽司拼盤大大舊,好抵食種類多有三文魚,帶子,吞拿魚,仿蟹棒芝士甜蝦,海膽玻璃蝦肥牛野菜葛絲鍋賣相都不錯湯底有多款選擇我們選了豬骨肥牛份量多烏冬也不錯鹽燒牛舌大大塊大大滿足味道剛剛好仍保留肉汁鹽燒三文魚頭半邊份量來說十分多熱辣辣新鮮鹽燒魚皮香脆外脆內嫩是個傾計舒服既日式餐廳
收工想搵間坐得舒服餐廳

幾適合坐低傾計

餐牌有很多選擇
刺身壽司,卷物
鍋物,定食,小炒皇
天婦羅,串燒,一品料理等等

先黎個超人氣大割引
三文魚,油甘魚,鮮帶子
北寄貝,翡翠螺,刺身
抵食㗎,先四十幾蚊
新鮮份量足

火焰壽司拼盤
大大舊,好抵食
種類多
有三文魚,帶子,
吞拿魚,仿蟹棒
芝士甜蝦,海膽玻璃蝦

肥牛野菜葛絲鍋

熱辣辣新鮮
鹽燒魚皮香脆
外脆內嫩

是個傾計舒服既日式餐廳

最近好少食日本野,所以今日搵左呢間朋友話CP值高又有質素既餐廳試下同埋出名既係佢地既相樸壽司,比正常SIZE大1倍到岩哂大食既我一去到就有位,地方幾大,好寬落,坐得好舒服,唔會聽到隔離左右講緊咩佢既人氣大割引好吸引我,因為價錢真係好平,就叫左生蠔同赤蝦試下結果係好對板,好鮮甜,非常推薦中意食既朋友叫多幾隻壽司叫左三文魚,帶子同左口魚邊,火灸既話只係加$2相樸壽司真係唔係講笑,一見到真係哇左聲因為未見過咁大既SIZE一舊等於平時2舊但價錢仲平過出面餐廳真係好抵食仲要好食三文魚軟殼蟹卷個SIZE有一個豉油碟咁大軟殼蟹即叫即炸,炸粉唔會過厚非常有水準另外亦試左佢地既串燒,亦係即叫即燒,好有誠意味道遠高於其價錢朋友果然冇介紹錯,呢間餐廳大件夾抵食唔去試就走寶!
岩哂大食既我

佢既人氣大割引好吸引我,因為價錢真係好平,
就叫左生蠔同赤蝦試下
結果係好對板,好鮮甜,非常推薦中意食既朋友叫多幾隻

壽司叫左三文魚,帶子同左口魚邊,火灸既話只係加$2

相樸壽司真係唔係講笑,一見到真係哇左聲
因為未見過咁大既SIZE
一舊等於平時2舊
但價錢仲平過出面餐廳
真係好抵食
仲要好食

三文魚軟殼蟹卷
個SIZE有一個豉油碟咁大
軟殼蟹即叫即炸,炸粉唔會過厚
非常有水準

另外亦試左佢地既串燒,
亦係即叫即燒,好有誠意
味道遠高於其價錢
朋友果然冇介紹錯,呢間餐廳大件夾抵食
唔去試就走寶!
2020-09-19
2020-09-21 46 浏览
一本食堂位於觀塘鴻圖樓的三樓,主打親民的日本料理。估唔到平民嘅日本食堂,裝修同佈置都會咁講究,仲有位可以打卡添,勁!Menu的食物款式極多,而且仲有素食者專屬選項,連純素同蛋奶素都有照顧到,抵讚!晚市每位奉送飲品一罐,Good呀!牡丹蝦、鮮帶子、三文魚刺身 $68吞拿魚、立魚、甜蝦、海膽、北極翡翠螺刺身 $48一本食堂有一個超究極優惠,係價錢由$48-$58嘅刺身Set,仲要係無限量任叫啊!呢度係兩個Set嘅份量,加埋只需$116咋,其中三文魚、帶子、牡丹蝦、翡翠螺嘅質素仲要唔錯,真係扺到爛呀!京蔥拖羅茸壽司 $18劍魚腩壽司 $20三文魚壽司 $15一本食堂嘅特色相撲壽司,無輪飯嘅份量,定係生魚片嘅Size,都係重量級,哈哈!炭燒雞腎串 $12鹽燒雞軟骨串 $12鹽燒豚肉串 $18鹽燒牛舌串 $22大和牛粒串 $22串燒的選擇也有很多,雞腎爽口,雞軟骨香脆,豚肉香口,牛舌和牛粒軟腍!鹽燒三文魚頭 $42三文魚頭超多肉,也有不少魚滑,配檸檬汁和特製酸汁,格外可口!
一本食堂位於觀塘鴻圖樓的三樓,主打親民的日本料理。

晚市每位奉送飲品一罐,Good呀!

牡丹蝦、鮮帶子、三文魚刺身 $68

鹽燒牛舌串 $22
大和牛粒串 $22

鹽燒三文魚頭 $42
2020-09-20 28 浏览
一本食堂是好友食完覺得抵食又大件而推介我,佢推介得當然有番咁上下。來到時已見到甚有日本氣氛,富士山、櫻花樹等,一解我相思之苦;而且環境闊絡,位與位有一定距離,坐都坐得相當舒適。(重量級)蟹籽沙律重量級果然不可小看,蟹籽沙律成幢山般,青瓜絲/蟹柳再加上大量的蟹籽,顏色吸引,口感清新,很快就被我們吃清光了。廚師發板刺身(18片) 吃得廚師發板,當然會吃到最新鮮、最肥美的刺身食材,有牡丹蝦、三文魚、油甘魚等...見到都流哂口水了。刺身款款新鮮,其中三文魚厚身肥美;牡丹蝦隻隻都有手掌咁大隻而且鮮甜;油甘魚細緻甘甜,$298非常抵食。迷你甜薯串甜薯入口香甜軟糯,越食越想食。鹽燒牛舌串牛舌厚身,咬起來肉汁豐富,口感彈牙。照燒銀鱈魚 照燒後的銀鱈魚色澤金黃,肉質嫩滑,咸中帶甜,味道一流。

(重量級)蟹籽沙律

廚師發板刺身(18片)

迷你甜薯串
甜薯入口香甜軟糯,越食越想食。

鹽燒牛舌串
牛舌厚身,咬起來肉汁豐富,口感彈牙。

照燒銀鱈魚
照燒後的銀鱈魚色澤金黃,肉質嫩滑,咸中帶甜,味道一流。
1K
2020-09-20 24 浏览
(重量級)魚生碎蟹籽沙律($72)份量真的很驚人,青瓜絲堆成小山丘,比一般的沙律大幾倍,果然是重量級!爽脆的青瓜與鮮鹹蟹籽非常配合,味道清爽開胃。辛辣三文魚碎壽司($15/件)餐廳特色是相撲壽司,所以壽司相當大件,三文魚份量亦多,味道帶點辣勁,很惹味!鹽燒牛舌串($22/1串);迷你甜薯串 ($18/1串)迷你甜薯入口幼滑軟綿,口感軟糯,香甜可口。鹽味恰到好處,牛舌口感柔軟且juicy。照燒銀鱈魚 ($95)銀鱈魚表面金黃,魚肉嫩滑,味道帶甜,配白飯一流!

(重量級)魚生碎蟹籽沙律($72)

爽脆的青瓜與鮮鹹蟹籽非常配合,味道清爽開胃。

辛辣三文魚碎壽司($15/件)

鹽燒牛舌串($22/1串);迷你甜薯串 ($18/1串)

迷你甜薯入口幼滑軟綿,口感軟糯,香甜可口。

鹽味恰到好處,牛舌口感柔軟且juicy。

照燒銀鱈魚 ($95)
銀鱈魚表面金黃,魚肉嫩滑,味道帶甜,配白飯一流!
2020-09-20 24 浏览
再戰相撲手,唔講咁多,一來到就睇有咩正野食啦!一本食堂中有多款日式食品:刺身、壽司、沙律、卷物、串燒、天婦羅等...應有盡有。魚生碎配蟹籽沙律(重量級) - $72前菜當然要個重量級沙律,份量真的非常多,滿滿的(青瓜絲、粟米、蟹柳、蟹籽),加上魚生角粒(Size 都好大粒),吃起來味道更加豐富,加上沙律醬,真的越食越開胃。網燒雞包魚干 - $42味道甘甜,咬起來煙煙韌韌,內裡還保留了其肉汁,正。以相撲手而揚名,壽司份量當然大大份。辛辣三文魚碎壽司- $15/件肥美的三文魚加上辛辣,入口豐富甘香,惹味一流。蟹籽沙律腐皮船壽司 - $12/件腐皮上加入蟹籽沙律,入口青爽,味道層次豐富。肥牛野菜葛絲鍋(大鍋) - $92葛絲就像粉絲般,比較粗扁身,煙韌不易散開,而且肥牛中加上滑蛋,令肥牛入口更滑,更鬆軟。
再戰相撲手,唔講咁多,一來到就睇有咩正野食啦!

一本食堂中有多款日式食品:刺身壽司、沙律、卷物、串燒、天婦羅等...應有盡有。

魚生碎配蟹籽沙律(重量級) - $72

網燒雞包魚干 - $42
味道甘甜,咬起來煙煙韌韌,內裡還保留了其肉汁,正。

以相撲手而揚名,壽司份量當然大大份。

辛辣三文魚碎壽司- $15/件
肥美的三文魚加上辛辣,入口豐富甘香,惹味一流。

蟹籽沙律腐皮船壽司 - $12/件
腐皮上加入蟹籽沙律,入口青爽,味道層次豐富。

肥牛野菜葛絲鍋(大鍋) - $92
2020-09-20 28 浏览
用咗櫻花同日本油紙遮做裝飾,裝修帶有日本氣息。主打相撲壽司,顧名思義飯嘅份量多,不過細食嘅朋友都可以叫少飯。廚師發板刺身(18片) ($298)有5款刺身,款款都厚切,仲係空運到港,夠新鮮!牡丹蝦口感綿帶爽,充滿膠質。三文魚腩白色油花多,肥嫩香潤,入口嫩滑帶油脂。蟹籽沙律腐皮船壽司 ($12/件)將蟹籽沙律釀入腐皮壽司,入口甜中帶酸,層次豐富。網燒雞泡魚干 ($42)燒到黃金色,入口煙煙韌韌又甜甜地,香口惹味。(大鍋)肥牛野菜葛絲鍋 ($92)有7款湯底可以揀,而且可以加錢轉烏冬/稻庭烏冬。粉嫩色嘅肥牛好吸引!肥牛同野菜葛絲都好滑溜!
用咗櫻花同日本油紙遮做裝飾,裝修帶有日本氣息。

廚師發板刺身(18片) ($298)
有5款刺身,款款都厚切,仲係空運到港,夠新鮮!

牡丹蝦口感綿帶爽,充滿膠質。

三文魚腩白色油花多,肥嫩香潤,入口嫩滑帶油脂。

蟹籽沙律腐皮船壽司 ($12/件)
將蟹籽沙律釀入腐皮壽司,入口甜中帶酸,層次豐富。

網燒雞泡魚干 ($42)

燒到黃金色,入口煙煙韌韌又甜甜地,香口惹味。

(大鍋)肥牛野菜葛絲鍋 ($92)
有7款湯底可以揀,而且可以加錢轉烏冬/稻庭烏冬。

粉嫩色嘅肥牛好吸引!肥牛同野菜葛絲都好滑溜!

2020-09-19 25 浏览
今日喺觀塘買廚具家品,血拼之後,戰鬥力下降,嗱嗱臨喺附近醫肚補充體力,之後再扛戰利品回家。隱藏在工厦中的一間日式料理,地方寬敞,裝修雅致,座位闊落坐得舒服。而且呢度係將食品選項印上一張極大嘅紙上,直接寫上數量落單,好方便💪壽司:鮮帶子壽司、海膽壽司、加拿大海膽壽司、大蝦天婦羅壽司、😋鰻魚壽司、😋炸軟殼蟹手卷😋原來呢度以相撲壽司為主,好大件,即係飯量比較多,放心店員會提你可以少飯😄串燒:鹽燒牛舌串:有黑椒香味外脆內軟👍炭燒雞腎串:咬落脆脆👍野菌雜菜豆腐鍋:材料豐富,跟鍋上的是葛絲,可加錢轉烏冬或其他呢度仲有甜品送,今晚食咗雪耳紅棗糖水,好清甜😀

壽司:鮮帶子壽司、海膽壽司、加拿大海膽壽司

大蝦天婦羅壽司、😋

鰻魚壽司、😋

炸軟殼蟹手卷😋

串燒:鹽燒牛舌串:有黑椒香味外脆內軟👍

炭燒雞腎串:咬落脆脆👍

呢度仲有甜品送,今晚食咗雪耳紅棗糖水,好清甜😀

2020-09-18 33 浏览
今天和媽媽一起去觀塘吃壽司網上看到這間壽司的評語也不錯,主打相撲壽司,即是有很多壽司飯,一定吃得很飽,我們也很期待。看看餐牌壽司的款式有很多種類,也有小食、串燒、刺身、鍋物等等,心大心細呢!最終我們決定吃一個素食者也可以吃的野菜豆腐鍋(清湯),材料10分豐富有蘿蔔、茄子、娃娃菜、豆腐、金菇等等壽司方面我們吃了軟殼蟹手卷、海膽軍艦、帶子壽司🍣每款質素都很不錯,特別喜愛吃的是鰻魚壽司,燒得很香呢~😋

壽司方面我們吃了軟殼蟹手卷、海膽軍艦、帶子壽司🍣
每款質素都很不錯,特別喜愛吃的是鰻魚壽司,燒得很香呢~😋
2020-09-18 33 浏览
💮包羅萬有的日式餐廳🥘寄世鍋(豬骨湯底)好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻聽到呢個名,係咪好好奇佢入面有啲咩呢。佢其實就係咩都有呀😋三文魚都可以煮到咁嫩滑,真係唔簡單呀💓另外仲有好多種類嘅海鮮,包括蝦、青口同帶子等等。個湯低好濃郁,唔係味精湯,啲菜索哂啲湯汁,正到爆。(小編係飲哂啲湯呀😂)麵底係粉絲,都係好彈牙。店家嘅鍋物份量都大碗,小編覺得兩個人些牙食就岩岩好。🐟油甘魚及鮮帶子(日本)好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻油甘魚好新鮮,表面帶有光澤,食落去味道清淡,吞完之後,啲海鮮味道洶湧而出。日本空運帶子保持到好濃嘅帶子味,一啲都唔會腥。🍲喳咋好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻估唔到日式餐廳都會有喳咋食,仲要係好足料。飲落有好香濃嘅椰汁味,亦都食到好多豆類,口感好好。🍹紅棗蜜好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有好多餐廳嘅紅棗蜜都好甜。但呢杯就甜度岩岩好,底部仲有好多紅棗,絕對冇偷工減料。🪑裝修餐廳主要用左櫻花泥做裝飾,座位都寬闊,適合多人聚會。🙆🏻‍♀️:店員服務態度非常好,小編因為見到餐牌有太多選擇,有啲選擇困難症。店員即刻講解哂成個餐牌,非常用心。以下係餐牌,俾大家參考下:
💮包羅萬有的日式餐廳

寄世鍋

🥘寄世鍋(豬骨湯底)
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

油甘魚(半份)及日本空運帶子(半份)

🐟油甘魚及鮮帶子(日本)
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

喳咋

🍲喳咋
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

紅棗蜜(凍)

🍹紅棗蜜
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🪑裝修
餐廳主要用左櫻花泥做裝飾,座位都寬闊,適合多人聚會。

以下係餐牌,俾大家參考下:

2020-09-17
寄世鍋
油甘魚(半份)及日本空運帶子(半份)
喳咋
紅棗蜜(凍)
  • 鮮帶子(日本)
  • 寄世鍋(豬骨湯)
2020-09-15 40 浏览
這天又離開了我的港島區,再次前往了九龍區,全因為工作的需要,餐廳位於觀塘與牛頭角中間,最方便的地鐵站就是牛頭角站,路程只需要五分鐘左右,還算方便快捷。餐廳位於大廈的低層位置,本來還擔心環境會不會不太好, 沒想到內裡裝潢有如一般的居酒屋差不多。餐廳主打的就是日本美食, 更不是一般的日本料理, 而是充滿特色的相撲壽司,我點算的食物就是 七味牛魔王反卷, 內裏肉汁豐富,外皮還帶點解芝麻的香味, 即叫即做的果然就是不一樣, 沒想到也做得不錯,最重要性價比十足分量充足。

【 巨無霸size 相僕壽司,抵食夾大件】#chihuo觀塘唔知大家有無覺得有時食日本野,食完好似食左陣風咁,十幾蚊件壽司,一啖就無左會有啲空虛。今日呢間樓上日本餐廳包保大食怪實飽!__________________________🔹 芝士脆炸豬扒反卷 $56👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑一碟六件同一碗飯嘅份量係一模一樣咁濟我懷疑淨係食個反卷已經夠飽.大件得來唔係剩係得飯多,豬扒夠大件炸豬扒食到脆脆地,夾埋片裝車打芝士仲有大量爽脆清甜青瓜絲口感幾豐富.🔹 京蔥拖羅茸壽司 $18👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑我個口已經好大,都無法一口掌握味道講真就正正常常,普通拖羅魚茸既味道但絕對唔係將貨就價既劣食.睇埋size,平時壽司嘅價錢,但份量係double 咁大,性價比非常之高.🔹 時令生蠔 $13/隻👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑佢有個特價menu,其中最吸引一定係$13隻生蠔同$68原板海膽.即刻叫半打試試佢咩料子,蠔肉算係偏薄身,但海水味搭救,可以叫一兩隻黎過下口癮.🔹 廣島蠔肉鍋 $95👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑有幾款湯底揀: 豬骨,蕃茄,醬油,我揀左豬骨。除左蠔肉,都仲
__________________________
🔹 芝士脆炸豬扒反卷 $56

一碟六件同一碗飯嘅份量係一模一樣咁濟
我懷疑淨係食個反卷已經夠飽

大件得來唔係剩係得飯多,豬扒夠大件
炸豬扒食到脆脆地,夾埋片裝車打芝士
仲有大量爽脆清甜青瓜絲
口感幾豐富
🔹 京蔥拖羅茸壽司 $18

🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
我個口已經好大,都無法一口掌握
味道講真就正正常常,普通拖羅魚茸既味道
但絕對唔係將貨就價既劣食
🔹 時令生蠔 $13/隻

🔹 廣島蠔肉鍋 $95

🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
有幾款湯底揀: 豬骨,蕃茄,醬油,我揀左豬骨。
除左蠔肉,都仲有啲娃娃菜,白菜仔,金菇,冬菇同冬粉丫咁,蠔肉大大粒夠厚肉,都有成5,6粒,食完真係飽到反艇
2020-09-14
2020-09-14 38 浏览
距離牛頭角地鐵站不遠,步行大概5分鐘到達,進入餐廳的時候,座位都很闊落,乾淨企理,翻開餐睇,發現有非常多的選擇,價錢亦合理。三文魚親子丼$80有很多魚子籽,飯的份量非常多,如果是女士,未必食得晒。三文魚很新鮮,配上紫菜條等,味道不錯。芝士吉列反卷(6件)$56芝士吉列飯卷有很香濃的芝士味,吉列炸品亦很香脆可口,最重要的就是這間餐廳的反卷是很大件。忌廉芝士三文魚反卷(6件)$60又係我最愛的忌廉芝士,香濃的芝士味很濃郁,三文魚亦非常新鮮,也是大大嚿一件。又係我最愛的忌廉芝士,香濃的芝士味很濃郁,三文魚亦非常新鮮,也是大大嚿一件。芝士焗蠔(2隻)$32每隻號都很大件,鮮味的蠔配上厚厚的芝士,簡直是完美的配搭。雜錦天婦羅$42香脆可口,有幾款選擇。贈送每人$9飲品飽到上心口,職員還跟我們說有甜品紅豆沙提供,因為我們二人已好飽,所以不吃甜品。總括而然,這間餐廳非常適合與朋友相聚,因為餐廳的空間讓我們可以舒暢的閒談。

三文魚親子丼$80

芝士吉列反卷(6件)$56

忌廉芝士三文魚反卷(6件)$60

芝士焗蠔(2隻)$32

每隻號都很大件,鮮味的蠔配上厚厚的芝士,簡直是完美的配搭。

雜錦天婦羅$42

香脆可口,有幾款選擇。
贈送每人$9飲品

2020-09-14 33 浏览
觀塘日式食店都吾少,不過呢間性價比算係數一數二,實得推介一下。首先最吸引係,呢到既壽司,飯既比例係比一般店舖既多,大大件壽司食落口,好滿足之餘又覺得抵食左,啱晒香港人口味。件壽司又吾會因為多飯左而影響味道,一向咁好食。當然細食d既朋友係可以要求少飯。另外一個驚喜細心位係,呢到叫啤酒,係用雪過既凍杯比你架真心就算吧店都未必會!飲落爽好多!呢到仲體貼埋素食者既需要,餐牌有指明素食既口味,仲有走蛋素款式揀,素食者黎呢到食一d都吾苦腦呢到既刺身都高質,叫左個發板壽司,全部係高質d既食材 仲有大份沙律真係超大份😍熟食串燒都吾錯,今日三文魚頭仲特價$48有一碟食完仲有紅豆沙送!食完堆單超滿足同飽呀!會再黎食
真心就算吧店都未必會!飲落爽好多!
呢到既刺身都高質,叫左個發板壽司,全部係高質d既食材
食完仲有紅豆沙送!
食完堆單超滿足同飽呀!會再黎食