The Market

Hotel Icon既The Market自助餐難book就大家都知,weekend基本上全滿🙈 鐘意食榴槤既朋友仔就更加不能錯過,因為有一個榴槤甜品corner🤩 回頭率高絕對係有原因的,好少食到冷盤、熱盤、甜品都咁高質既自助餐,食物選擇又多又好服務😊 熱盤真心算多選擇,必須要揀黎試😂 因爲每樣食一舊應該都會飽左一半😆 原盅椰子雞燉湯好好飲,每盅都有花膠!! 仲有足料海鮮粥、燒味、叻沙、片皮鴨,全都都係仼食‼️冷盤有仼食蟹腳、蟹鉗、蝦、青口,全部都好新鮮👍肉質鮮甜!! 沙律選擇都好多,包你有選擇困難症😂到我至愛既甜品啦,最吸睛一定係Godiva雪糕‼️ 平時買一送一先捨得食既Godiva雪糕,可以仼你食🥲 仲有榴槤x朱古力味😍 純朱古力味都有少少榴槤味,唔知點解😂 唔食榴槤既朋友唔使擔心,隔離仲有Movenpick雪糕等緊你🍦當然仲有各式奶凍、蛋糕、卷蛋,全部都好好食,有10個胃就好了😣

2021-07-15
  • 喇沙
  • 片皮鴨
  • 榴槤甜品
  • Movenpick雪糕
  • 椰子燉雞湯
  • 榴槤奶凍
2021-08-06 1159 瀏覽
經常吃這間的自助餐,第一次book下午茶,估唔到比想像中失望,甜品味道麻麻,根本唔係平日自助餐嘅水準,榴槤燉湯估唔到好難飲,鹹而且只有紅棗味,冇燉湯嘅鮮甜,唔知廚師自己有冇試過味?另一個失望就係龍蝦,唔係原隻上,裏面係少少龍蝦肉,普通蝦仁比較多,仲有少少雞肉,撈埋啲醬然後釀入去,可能全部都係凍嘅關係,味道麻麻地。咖啡又酸又苦。整個自助餐最好味就係榴槤雪糕,吃多兩杯補償。下午茶$399一位,完全不值,可以不試!利申:本人係The Market 自助餐嘅fans! 只係這個是下午茶太令人失望不吐不快。
2021-08-02 2076 瀏覽
今次staycations 係去hotel ICON由於佢有個食+住優惠幾抵咁!加300蚊2個人可以換到the market Brunch buffet, 由於太抵所以只係要揀加300食brunch 或者加100要晚餐咁我地要左brunch ~ 我覺得好食&ok既野如下~好味既野:生蠔 真係新鮮好味😋龍蝦 🦞ok ga長腳蟹 ok ga 海鮮龍蝦湯 - 有龍蝦味椰子燉雞湯 - 超好味足料椰子靚湯刺身- 真係勁新鮮,三文魚 吞拿魚 榮螺(超甜超好味)甜蝦反而麻麻唔新鮮😍榴槤甜品下午茶 真心好開心好多榴槤野佢仲有榴槤醬同埋介young 榴槤醬(綠色)炸榴槤球介young 多士三文治蛋糕仔榴槤蛋糕毛巾卷雪糕- 有成五款味既雪糕 - 蜜瓜 雲呢拿 榴槤 朱古力 焦糖蛋殼奶凍- 都係5款味☺️有士多啤梨味 芒果味 荔枝味 綠茶味 榴槤味烏龍茶大菜糕- 好特別啊中烏龍茶變咗做啫喱仔細細杯麻麻地既野食:沙律類麵類 - 麵類 - 佢啲粉面其實冇咩味😅 好似冬陰功炒粉 印尼撈麵咁…加上佢喺凍…醉雞翼- 個雞翼真係冇酒味😅仲要個雞翼既肉好實..雖然我知道係凍但無預過係咁麻麻😅

咁我地要左brunch ~ 我覺得好食&ok既野如下~
好味既野:
生蠔 真係新鮮好味😋
龍蝦 🦞ok ga
長腳蟹 ok ga
海鮮龍蝦湯 - 有龍蝦味
椰子燉雞湯 - 超好味足料椰子靚湯

😍榴槤甜品下午茶
真心好開心好多榴槤野
佢仲有榴槤醬同埋介young 榴槤醬(綠色)
炸榴槤球
介young 多士三文治蛋糕仔
榴槤蛋糕毛巾卷

烏龍茶大菜糕- 好特別啊中烏龍茶變咗做啫喱仔細細杯

麻麻地既野食:
沙律類麵類 -
2021-07-31 1444 瀏覽
Not as good as it was. Lack of food option lack of desserts.Just so little to choose from ?Feels like this place not improved or innovates while other hotels had up their game ?!Simple not worth $700 per person for brunch.I am an oyster lover but no still will not return as was not great
2021-07-20 3360 瀏覽
已經係第三次嚟Hotel Icon 食High tea 1次Baileys 1次係榴槤主題 一直覺得佢嘅High Tea係有質素保證 所以一見到榴槤下午茶決定要再encore今次嘅afternoon tea set係升級版榴槤飄香下午茶 6月27號係hotel icon website book枱 比咗每人$100 deposit後成功卜到7月10號 星期六1500食準時3點鐘先可以入去the market坐 一坐底waitress就會拎住餐牌問我哋飲咩餐飲 之後就會上set包咗嘅貓山王榴槤銀耳燉紅棗白玉湯味道幾特別 真係有2舊榴槤喺入面 甜得嚟又陣微微嘅榴槤味再過一陣waiter就會拎住1set set嘅tea set上枱 好快連餐飲都上埋第一層係1. 榴槤焗釀珍菌波士頓龍蝦2. scones with clotted cream and jam3. FORBIDDEN D24 榴槤蛋捲龍蝦嘅榴槤味唔係幾食得出 龍蝦殼裏面係一堆菌類,蝦同龍蝦嘅混合物 而唔係完整嘅龍蝦肉第二層係鹹點1. 魚子醬煙三文魚卷2. 車厘茄配水牛芝士3. 日式磯煮鮑魚4. 吞拿魚粒鮑魚係每人一個殼但只有半邊嘅

味道幾特別 真係有2舊榴槤喺入面 甜得嚟又陣微微嘅榴槤味

2. 馬來西亞直送D175紅蝦榴槤
3. 榴槤泡芙
4. 榴槤木糠布甸
5. 烏龍茶啫喱

今次嘅afternoon tea 係包埋任食雪糕 有3種選擇: Godiva嘅榴槤雪糕同朱古力雪糕 仲有自家製嘅D197 D24榴槤雪糕
GODIVA嘅榴槤雪糕榴槤味都頗重 好味
但比起自家製嘅榴槤雪糕 始終都係自家製嘅好味
係呢個afternoon tea 嘅主角 D榴槤味重到一個點 上年食hotel icon嘅high tea 就已經迷上咗佢 今年終於食到 一食就食咗6球

順帶一提嘅係 二人桌面積5大 两個餐飲加tea set加2個湯盎令到桌面有D劑逼 飲完嘅渴碗1個小時多要顧客要求先會收拾 如果侍應可以主動收拾餐枱會更好
連加一 total $738+10%=$410/2人
2021-07-10
2021-07-13 3281 瀏覽
點樣食推介✨⭐️榴槤下午茶⭐️⭐️紅磡/尖東酒店下午茶⭐️The Market地址:尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓🍖榴槤下午茶套餐 $678 for 2 (7.8/10)令我心念念左勁耐嘅下午茶🤣,同fd由一年幾前講到依家終於食到😝,唔係講笑,我係酒店樓下就聞到嗰陣榴槤飄香🥳鹹點🍖黑松露蟹肉多士 (7.5/10)唔錯,黑松露味都算出,啖啖蟹肉🍖煙三文魚沙律多士 (6.8/10)唔好食,食落冇咩味,浪費我quota🍖Impossible 素肉丸配咖哩醬 (6.8/10)舊肉丸又乾又硬,叉都吉唔入去,但個咖哩醬唔錯🍖吉利椰菜花配鮮茄蛋黃醬 (6.9/10)炸野正常都會放到凍曬,唔好食好正常,但個醬唔錯,少少似千島醬🍖忌廉蘑菇脆米餅 (6.5/10)完全冇味,唔知自己食緊d咩甜點🍖抹茶荔枝d24榴槤卷 (7.3/10)荔枝味比榴槤味蓋過曬,卷蛋本體鬆軟,榴槤cream都算濃郁🍖金榜榴槤芝士蛋糕 (7/10)冇食曬,普通芝士蛋糕,榴槤味唔出🍖榴槤斑蘭千層蛋糕 (7.5/10)椰味重,斑蘭味唔算好重,整體偏甜🍖貓山王榴槤布甸 (7.5/10)pat貓山王醬正!但個布甸放耐左會出水🤣🍖D197 榴槤芝士泡
點樣食推介✨

⭐️榴槤下午茶⭐️
⭐️紅磡/尖東酒店下午茶⭐️

The Market
地址:尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓

🍖榴槤下午茶套餐 $678 for 2 (7.8/10)

鹹點
🍖黑松露蟹肉多士 (7.5/10)
唔錯,黑松露味都算出,啖啖蟹肉

🍖煙三文魚沙律多士 (6.8/10)
唔好食,食落冇咩味,浪費我quota

🍖Impossible 素肉丸配咖哩醬 (6.8/10)
舊肉丸又乾又硬,叉都吉唔入去,但個咖哩醬唔錯

🍖吉利椰菜花配鮮茄蛋黃醬 (6.9/10)

🍖忌廉蘑菇脆米餅 (6.5/10)
完全冇味,唔知自己食緊d咩

甜點
🍖抹茶荔枝d24榴槤卷 (7.3/10)
荔枝味比榴槤味蓋過曬,卷蛋本體鬆軟,榴槤cream都算濃郁

🍖金榜榴槤芝士蛋糕 (7/10)
冇食曬,普通芝士蛋糕,榴槤味唔出

🍖榴槤斑蘭千層蛋糕 (7.5/10)
椰味重,斑蘭味唔算好重,整體偏甜

🍖貓山王榴槤布甸 (7.5/10)
pat貓山王醬正!但個布甸放耐左會出水🤣

🍖D197 榴槤芝士泡芙 (7/10)
咬左一啖,泡芙皮腍左唔好食

🍖榴槤椰子糯米糍 (7/10)
不過不失

🍖馬來西亞直送榴槤 (7.5/10)
室溫放耐左會出水,唔夠凍食冇咁正,係我地衰,最後先食佢🥺

🍖烏龍茶啫喱 (6.8/10)
勁苦,質感係大菜糕咁,麻麻

🍖Forbidden D24 榴槤蛋捲 (7.2/10)
蛋捲都幾鬆化,榴槤味都夠嘅

🍖榴槤雪糕 (任食) (8.5/10) 🌟好味道🌟
黎依度嘅目的其實只有一個!!就係瘋狂食佢嘅榴槤雪糕,其實一坐低店員就會送上一球🥳,建議攤凍d雪糕半融化先開始食,就會同佢拌碟嘅榴槤蓉嘅口感超夾!一樣軟綿綿,我成個下就食左三個🤣🤣🤣飽到我癲,想講食scone一定要配合佢個榴槤雪糕一齊食!!美味值爆燈👻

回頭指數: 🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)

好坐指數: 🧎🏻‍♀🧎🏻‍♀️️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️(滿分:🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️)

短期內應該唔會再食🤣,不過都可以一年食一次嘅,榴槤愛好者真係必食佢個雪糕!雖然佢d鹹點同甜點都普通,但真心都覺得值得黎一次!😝
2021-07-12 2878 瀏覽
人到中年,由於quota有限, 認為尋找美食的目標,應該重質不重量, 所以近(十)年食buffet的次數已經可寥寥可數(總覺得以量取勝的buffet, 好難在質、量同樣兼顧)經朋友推介親身經驗, 極力推介,講到如何不得了,心想難道現時的自助餐已經”今時唔同往日”? 加上上官網一看,預定竟然排期在4星期後, 就決定他試一試。今晚,終於可以一試傳說中的”非凡體驗”:可能沒有食自助餐段時間,以為6百多已經算是中上價錢, 理應環境、食物都會有一定水準。準時到達, 由服務人員帶領下步入餐廳,邊行邊看到密密麻麻的座位(似乎比茶餐更不堪(沒有誇張)), 心已經涼了一截, 幸好, 安排給我的section尚算寛敞舒適,所以不再深究。巡查了一圈食物種類、賣相,心已經涼了一截😥先生第一輪取了半隻波士頓龍蝦,一隻龍蝦鉗,2隻,並告訴我並不打算試魚生(原因不講了)。…………………………………………最後我連甜品也沒有試一口便埋單走人。以下是我們留下的 comment card內容中伏 but the services of the captain and waiter were good (especial

今晚,終於可以一試傳說中的”非凡體驗”:

以下是我們留下的 comment card內容

中伏 but the services of the captain and waiter were good (especially Jerry who served our table)

我不肯定我有生之年還會嚐試buffet

等候時間內冇所謂又唔使我親自去等候但點知出到嚟食嘅食物大失所望壽司魚生沒有多選擇只得一個帶子壽司不在話下一件都沒有熱盤一條龍躉由頭帶到尾中湯都可以椰子燉雞海鮮湯都是一種味道柚子沙律好似沙一樣食物全部都暖的要冰凍嘅食物就暖嘅要熱嘅食物就凍總之食物沒有一樣值得我去回味一下只得一個甜品我可以品嘗就係抹茶蛋糕同埋嗰個抹茶mousse雪糕佢就打名係Godiva我就覺得係掛羊頭賣狗肉當我哋品嚐食物途中突然有架垃圾車在中途經過簡直係笑話咁大間酒店收得咁嘅價錢可以咁樣嘅情況出現'食物質素不在話下我大膽推介去中環文華酒店品嚐一下自助晚餐

我大膽推介去中環文華酒店品嚐一下自助晚餐

🏨 𝓢𝓽𝓪𝔂𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷 • 𝓫𝓾𝓯𝓯𝓮𝓽 — The Market✨#90cpBuffet篇 #90cp尖沙咀篇➖➖➖➖➖上回講到book hotel icon 就係為咗佢嘅buffet🤤 咁就介紹吓package 入邊 +$800蚊嘅dinner buffet — the Market🎪美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)1️⃣ 海鮮類🦞第一round梗係食海鮮先啦!! 種類都算OK多 大路嘅嘢例如蠔 龍蝦 蜆 蟹腳 都齊晒😍 食落第一個要批評嘅位就係佢嘅開邊龍蝦真係都幾失望😞 肉質比較霉 而且都唔係好新鮮嘅感覺😣 蜆都唔算好鮮甜 比較好嘅應該係蠔同埋蟹腳 蟹嘅話海水味會比較重 但係都可以接受嘅2️⃣ 魚生類 🍣魚生反而我覺得幾唔錯 食落都非常新鮮 推薦吞拿魚三文魚同埋帶子 都好肥美😚 (嗰陣已經食到忘我境界冇影到😂)3️⃣ 熟食類🍖自助餐嚟講佢種類其實都算多而且好乾淨🤤 有中式嘅龍躉 海南雞飯 印度薄餅同咖喱 仲有韓式炸雞🙌🏻 全部嘅質素都唔係差
#90cpBuffet篇 #90cp尖沙咀篇
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

1️⃣ 海鮮類🦞

2️⃣ 魚生類 🍣

3️⃣ 熟食類🍖
自助餐嚟講佢種類其實都算多而且好乾淨🤤 有中式嘅龍躉 海南雞飯 印度薄餅同咖喱 仲有韓式炸雞🙌🏻 全部嘅質素都唔係差 都算係幾好食!!

4️⃣ 冷盤生果🍎
掛住食其他嘢其實都冇乜食沙律菜嗰堆冷盤😂 比較印象深刻嘅應該係parma ham 配哈密瓜🍈 大部份都係正路嘢

5️⃣ 甜品類🍰
甜品種類都好多🥰 而且質素係buffet 嚟講絕對係中上級數‼️ 佢有個朱古力脆脆嘅蛋糕仔非常好食 同埋有個tiramisu 食落非常creamy而且味道都好濃郁 冇得輸😆🙌🏻

✨亮點必食 - 蟹粥 • Godiva 雪糕
意料之外嘅絕對係佢嘅蟹粥!! 細細碗但係又有啲蟹肉喺中間 加少少胡椒真係好食到不得了🤤 好食嘅程度係我哋兩個人合共大概食咗八碗😂 完全係停唔到!! 另外一個亮點係佢可以自己整godiva 雪糕🍦 雪糕應該就剩係得朱古力味 不過有得自己整都幾得意😎

💰Total: $800 for 2 (套餐優惠價)

✅ 食物質素整體嚟講都算係咁😤 而且人流都唔算太多 服務質素都係極好🥰 staff知道女朋友生日都送咗件蛋糕俾我哋 有plating 同蠟燭俾你影吓相都算唔錯🤣

❌ 海鮮真係有少少失望嘅 特別係佢個龍蝦🦞 至於大家最關心嘅應該係個價錢🤑 我自己個人覺得如果住一晚加食埋嘅都還好嘅(其實都係心理上好過啲🥲) 但係如果$800係一位嘅話就有少少貴🙈

💡溫馨提示💡
如果真係幫朋友慶祝生日嘅時候記得入座之前confirm要蛋糕啊🎂😤

➖➖➖➖➖
📍 The Market (尖沙咀)
尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓
2021-07-02 4809 瀏覽
The Market Durian Afternoon Tea Set絕對係榴槤愛好者不會失望的下午茶門外等候入座已有陣陣濃郁的榴槤香味坐低點完餐茶職員馬上送上2杯滿有榴連果蓉的榴槤雪糕濃厚的榴槤香味在口中不斷巡迴用料無可挑剔Tea Set 方面本來不喜歡榴槤製品的我表示有驚喜皆因幾乎全部製品都由新鮮榴槤蓉制訂所以味道都有保證的個人覺得泡芙和芝士蛋糕最好食鹹點方面基本上跟其他Tea Set 相差不遠 無太大驚喜鬆餅不是個人喜愛的口感 表現中規中矩總結最最最推薦的是任食的榴槤雪糕🍦由於大部份都係榴槤製品 好容易食滯建議大家order餐茶勝過咖啡而且Set的份量亦不輕 食唔晒的朋友可以拎個盒帶走

絕對係榴槤愛好者不會失望的下午茶

生日
Durian
  • 雪糕
2021-06-24 3914 瀏覽
思前想後左好耐,終於黎試一次榴槤下午茶。上網預先BOOK定,要比200蚊訂金先..大家可以留意返。3點安排入座,都幾full, 會上左任添ge自家製榴槤雪糕先,真係幾好食。。。我都添左3杯。之後會有職員黎落餐飲。之後個3層架就會送上黎,大家都緊係打卡先,職員都會幫手影相,好NICE~下層d炸野凍晒有d可惜,多士都韌左,榴槤甜品是ok的,有d飽肚野應該打包走,甘就可以食多幾杯榴槤雪糕如果你留到最後,榴槤王子會親自出黎逐枱同客人自我介紹,同派朱古力卡片,服務好好

2021-06-20
The market 都係我喜愛嘅自助餐之一😋,不過之前只係試過lunch buffet,今個生日就book咗dinner buffet 慶祝下🎉冷盤海鮮:有龍蝦、長腳蟹、龍蝦仔、蝦、青口、蜆長腳蟹最好食👍但可惜依然未有蠔🦪🦞龍蝦有少少失水準,肉質較韌刺身方面有新鮮帶子、海老、北寄貝、三文魚、吞拿魚同魷魚🐙椰子雪耳燉雞熱盤選擇,多肉都係肉類,豬手、燒盲鰽、鹽酥雞、香草羊等仲有即煎嘅至愛鵝肝😍黑松露蟹肉多士配魚子醬👍👍三重朱古力必食😝甜品方面岩哂榴槤控🥰
冷盤海鮮:有龍蝦、長腳蟹、龍蝦仔、蝦、青口、蜆
長腳蟹最好食👍
但可惜依然未有蠔🦪

🦞龍蝦有少少失水準,肉質較韌
刺身方面有新鮮帶子、海老、北寄貝、三文魚、吞拿魚同魷魚🐙

椰子雪耳燉雞

熱盤選擇,多肉都係肉類,豬手、燒盲鰽、鹽酥雞、香草羊等

仲有即煎嘅至愛鵝肝😍

黑松露蟹肉多士配魚子醬👍👍

三重朱古力必食😝

甜品方面岩哂榴槤控🥰

2021-06-10
2021-05-31 7354 瀏覽
提早差不多一個月訂定the market, 因為見有返即開生蠔。老公話第一次嚟the market, 我就因為係polyu alumni,有85折, 之前都有同同學仔食過下。我最期待除咗生蠔之外,當然係榴槤Corner。冷盤,凍海鮮(生蠔),熱食,甜品(榴槤,movenpick & Godiva 雪糕),都好豐富,相比好評的promenade還要多。
2021-05-14
慶祝紀念
母親節
2021-05-30 6463 瀏覽
一直都知The market 嘅buffet 好多人推介好幾年前試過訂枱訂,訂緊兩個月後檔期,太誇張,因而放棄。今次提早三個星期前訂,仲有位,可能現時疫情都影響咗人流。整體來講,我同朋友們一致好評呢間餐廳嘅食物質素同服務。接觸過既員工/廚師都非常有禮同細心。👍🏻👍🏻👍🏻食物方面,大部分都唔錯,特別推介以下幾款:1)中式燉湯-椰子雪耳煲雞奶白色、唔油膩、好好飲。見好多人都有拎,什至隔離枱對情侶一入座就拎燉湯飲,睇黎個燉湯吸引唔少回頭客。2)法國生蠔蠔section安排左三個廚師開蠔。每次拎都係三款有不同嘅蠔一碟,三隻蠔都好新鮮,亦各有特式👍🏻3)玫瑰煙鴨胸我本身唔鐘意食鴨,但呢個玫瑰煙鴨胸超好食,好入味又唔韌,有驚喜👍🏻4)甜品tart好欣賞佢哋出嘅tiny tart, 超細件,客人可以試多幾款唔同嘅甜品,又減少浪費(好多時一件正常size tart 都太飽,食一啖就唔食)。5)榴連雪糕酒店自家制雪糕,啖啖濃濃嘅榴連味,超多料。榴連fans必叫。6)Godiva Soft ice cream好surprise 有Godiva 雪糕!平時買一枝都要五十幾蚊!睇得出餐廳為了食物質素保持高水平
一直都知The market 嘅buffet 好多人推介
好幾年前試過訂枱訂,訂緊兩個月後檔期,太誇張,因而放棄。
今次提早三個星期前訂,仲有位,可能現時疫情都影響咗人流。

整體來講,我同朋友們一致好評呢間餐廳嘅食物質素同服務。
接觸過既員工/廚師都非常有禮同細心。👍🏻👍🏻👍🏻
食物方面,大部分都唔錯,特別推介以下幾款:
1)中式燉湯-椰子雪耳煲雞
奶白色、唔油膩、好好飲。
2)法國生蠔
蠔section安排左三個廚師開蠔。
3)玫瑰煙鴨胸
4)甜品tart
5)榴連雪糕
6)Godiva Soft ice cream

睇得出餐廳為了食物質素保持高水平,完全不計成本,都要供應高質既食材(如法國生蠔、蘇格蘭三文魚、Godiva...)👍🏻

一定會再黎食~

• 生蠔
  • 椰子燉雞湯
2021-05-30 3546 瀏覽
I'm always impressed by the quality of food at Hotel Icon's restaurants. The Durian Afternoon Tea is such a unique idea and while generally I am not a fan of high teas, this one was so good! Every variation of durian in this high tea was so well thought out. This place was packed so make sure to reserve ahead of time!
Durian high tea
Durian high tea