2021-08-02
2076 瀏覽
今次staycations 係去hotel ICON由於佢有個食+住優惠幾抵咁!加300蚊2個人可以換到the market Brunch buffet, 由於太抵所以只係要揀加300食brunch 或者加100要晚餐咁我地要左brunch ~ 我覺得好食&ok既野如下~好味既野:生蠔 真係新鮮好味😋龍蝦 🦞ok ga長腳蟹 ok ga 海鮮龍蝦湯 - 有龍蝦味椰子燉雞湯 - 超好味足料椰子靚湯刺身- 真係勁新鮮,三文魚 吞拿魚 榮螺(超甜超好味)甜蝦反而麻麻唔新鮮😍榴槤甜品下午茶 真心好開心好多榴槤野佢仲有榴槤醬同埋介young 榴槤醬(綠色)炸榴槤球介young 多士三文治蛋糕仔榴槤蛋糕毛巾卷雪糕- 有成五款味既雪糕 - 蜜瓜 雲呢拿 榴槤 朱古力 焦糖蛋殼奶凍- 都係5款味☺️有士多啤梨味 芒果味 荔枝味 綠茶味 榴槤味烏龍茶大菜糕- 好特別啊中烏龍茶變咗做啫喱仔細細杯麻麻地既野食:沙律類麵類 - 麵類 - 佢啲粉面其實冇咩味😅 好似冬陰功炒粉 印尼撈麵咁…加上佢喺凍…醉雞翼- 個雞翼真係冇酒味😅仲要個雞翼既肉好實..雖然我知道係凍但無預過係咁麻麻😅
咁我地要左brunch ~ 我覺得好食&ok既野如下~
好味既野:
生蠔 真係新鮮好味😋
龍蝦 🦞ok ga
長腳蟹 ok ga
海鮮龍蝦湯 - 有龍蝦味
椰子燉雞湯 - 超好味足料椰子靚湯
😍榴槤甜品下午茶
真心好開心好多榴槤野
佢仲有榴槤醬同埋介young 榴槤醬(綠色)
炸榴槤球
介young 多士三文治蛋糕仔