2023-05-30
點樣食推介✨⭐️抵食Hyatt Centric自助餐⭐️⭐️北角buffet⭐️The farmhouse地址:香港維港凱悅尚萃酒店西座2樓🍖平日Lunch Buffet $306.2(op訂位價錢) (6.9/10)The Farmhouse最近做緊地中海風味主題自助餐,除左平時平時固定有嘅冷盤、甜品、主食外,為左配合地中海主題,餐廳仲新添加左意大利龍蝦燴薏米、塞拉諾火腿及伊比利火腿,西班牙吉拿棒同無限添飲嘅Sangria(⊙ω⊙),同其他應有盡有嘅地中海菜式🙌🏻 依個價錢有咁多款野食認真係好抵🤣🤣我本身食自助餐都係主攻刺身、甜品同雪糕🤣🤣,佢地咁啱依幾個範疇都啱曬我口味🫡,三文魚刺身厚切得黎又好肥美;甜品大概有10幾20款選擇😯,每款都係一口size方便貪心嘅人試多d🤣(但唔會試得曬);雪糕都有10幾款💓,仲有唔同嘅toppings任君選擇~雪糕本身都係食材嘅原味,唔會落太多糖,感覺比較健康回頭指數: 🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)好坐指數: 🧎🏻♀🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️ (滿分:🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️)300蚊黎講有咁多選擇真心冇嘢好complain,食返個雪糕放題
⭐️抵食Hyatt Centric自助餐⭐️
⭐️北角buffet⭐️
The farmhouse
地址:香港維港凱悅尚萃酒店西座2樓
300蚊黎講有咁多選擇真心冇嘢好complain,食返個雪糕放題都可以回本🤣
人均:$400~
服務:(7/10)