2021-03-29 54 瀏覽
Happy Friday+好姐妹慶祝生日,梗係要揾間高質餐廳食啦!之前去過將軍澳南海濱嘅花樂食下午茶,無論咸點同甜點都又靚又高質,所以今次帶好姐妹去食晚飯🥣 Go Go Go, 繼續我嘅 #食左當去左旅行系列 #日本之旅 !出發!🥗清爽沙律🥗 $78: 前菜我地點左清爽沙律,有超大量魚子同海藻,配特製醬汁,酸酸甜甜好開胃,清新爽口!🐙芥末醬八爪魚🐙 $78: 上次食過好好味,所以今次encore!芥末醬刺激醒胃,八爪魚好鮮味!🍣刺身盛-梅五點🍣 $488:  靚到好似藝術品,用上色彩繽紛嘅食用花伴碟,主角🍣係廚師精選5種刺身,包括赤身吞拿魚、縞深池魚、金線鯛、帆立貝同左口魚,每款兩件,件件都係厚切!🐟🐟每一種魚都有獨特口感,實在太太太美味!   🍗燒雞皮🍗 $78 : 店員推介,雞皮燒到好香唔油膩!配埋鮮百合同特色醬汁,一個脆一個軟好夾好味好驚喜!🥚流心玉子豚肉卷🍳 $78: 香甜醬油加燒過嘅豚肉,入面包住流心蛋!無得彈!🥩和牛炒飯🍚 $148 : 最後點了和牛炒飯!簡直係鐵板燒牛肉嘅味道,脆炸蒜片+日本蔥+和牛粒,飯粒炒至粒粒分明!全個飯仲唔太油!我地share 份量剛剛好!簡直完美

清爽沙律

燒雞皮

🥚流心玉子豚肉卷🍳

🥩和牛炒飯🍚

🥩和牛炒飯🍚 $148 : 最後點了和牛炒飯!簡直係鐵板燒牛肉嘅味道,脆炸蒜片+日本蔥+和牛粒,飯粒炒至粒粒分明!全個飯仲唔太油!我地share 份量剛剛好!簡直完美!

慶祝紀念
🥩和牛炒飯🍚
  • 和牛炒飯
  • 壽司盛-梅五點
2021-03-29 34 瀏覽
即使疫情,餐廳坐滿人。訂了1點,餐廳話希望2點前還枱。一坐低幾分鐘食物就到了,食物質素還算可以,但沒有驚喜。吃完每一碟東西,職員都立刻移走個tray,即使我仲食緊,只是一心希望客人盡快吃完還枱,服務及衛生一般。結果我30分鐘就走了。
即使疫情,餐廳坐滿人。訂了1點,餐廳話希望2點前還枱。
一坐低幾分鐘食物就到了,食物質素還算可以,但沒有驚喜。
2K
將軍澳是較少踏足的地區之一,最近看到網上有這類的食評,覺得賣相吸引,今晚便專程來到這裏。花樂卷$258,有蜜柑鯛、油甘魚、帆立貝、白蝦、吞拿魚茸、海膽,擺盤非常之精美,好像藝術品一樣。而所有刺身都很新鮮美味,其中以海膽的味道最為鮮甜可口。九味漬$158,網上資料:「漬物」(つけもの;tsukemono)就是中文的醃菜、鹹菜、醬菜,在日本是幾乎每餐都會出現在餐桌上的副食之一。對日本人來說,漬物也可說是故鄉的味道、母親的味道、祖國的味道包括有蕎頭、青瓜漬、淮山、黃蘿蔔、牛蒡、蒜頭漬、辣青瓜、冰頭漬,其中以冰頭漬,即是三文魚頭的軟骨,軟滑爽口,最為有特色。海鮮茶壺湯$88,有海蝦、蜆肉、魚肉、豚肉、冬菇及魚片,味道鮮甜美味,重點係有蠟燭在煲底,保持溫度,令到茶壺湯熱騰騰,這點非常值得一讚。燒雞皮$78,雞皮香脆無比,配合百合蓉,除了減少油膩感之外,還會令到雞皮的味道層次更加豐富。松葉蟹腳天婦羅$128,沒有油膩感,從業蟹腳味道鮮甜,點些醬汁味道更加好。四色雞肉串$138,四款不同的雞肉串,有紫蘇梅、蜜糖芥辣、明太子、黑松露,雞肉配上四款醬汁,有些酸甜,有些惹味,各有各千秋。

而所有刺身都很新鮮美味,其中以海膽的味道最為鮮甜可口。

2021-03-28 61 瀏覽
今日去將軍澳探朋友,朋友就帶我黎左呢間日本餐廳食DINNER餐廳環境都幾GRAND幾舒服,燈光柔和,令人感覺好舒服朋友鍾意食日本漬物,所以叫左個9味漬,有9款唔同既漬物甜甜酸酸好開胃食日本野點少得刺身,所以我地叫左個梅刺身盛,總共有5款唔同既刺身分別係左口魚、真鯛、赤身、帆立貝同埋深海刺魚深海池魚既魚香味較濃,魚肉好滑而真鯛既口感覺爽口帶少少脆整體所有刺身都好新鮮另外佢地有D比較特別既食材,燒雞皮佢地整到個雞皮好似薯片咁,好香脆,唔會覺得油膩另外配左白合蓉,白合蓉好甜,配埋一齊食味道都幾夾接住就係燒餓肝,配埋多士係底鵝肝好大件,燒得好香,好肥美最後就係四色雞肉串,配合左四款唔同既醬料分別係明太子醬、黑松露醬,蜜糖芥末同埋紫蘇梅醬一次過食到四款唔同嘅味道都幾好
餐廳環境都幾GRAND幾舒服,燈光柔和,令人感覺好舒服
朋友鍾意食日本漬物,所以叫左個9味漬,有9款唔同既漬物
甜甜酸酸好開胃
分別係左口魚、真鯛、赤身、帆立貝同埋深海刺魚

深海池魚既魚香味較濃,魚肉好滑
而真鯛既口感覺爽口帶少少脆
整體所有刺身都好新鮮
另外佢地有D比較特別既食材,燒雞皮
佢地整到個雞皮好似薯片咁,好香脆,唔會覺得油膩
另外配左白合蓉,白合蓉好甜,配埋一齊食味道都幾夾
接住就係燒餓肝,配埋多士係底
鵝肝好大件,燒得好香,好肥美

最後就係四色雞肉串,配合左四款唔同既醬料
分別係明太子醬、黑松露醬,蜜糖芥末同埋紫蘇梅醬
一次過食到四款唔同嘅味道都幾好

2021-03-17
2021-03-28 23 瀏覽
將軍澳呢個新地方有好多好嘢食行咗好多間舖頭覺得佢哋個舖頭裝修比較特別同埋嘢食都比較啱食所以就入咗去食下午茶同埋餐廳個感覺都比較開陽有好大個玻璃窗可以望到出邊嘅風景見佢門面幾特別靚又特別坐低嗌左個下午茶食等嘅時間唔係好耐大約10分鐘左右就有啦整體感覺好靚好衛生重點係個價錢好吸引呢個茶係洛神花~ 可以refill 有連埋蜜糖 正牙䓤牛肉卷雪魚干炸八爪魚軟骨呢三款嘢食係分開上嘅上層有青瓜牛油果飯卷日本水果蕃茄波子壽司芥末八爪魚下層柿味和果子日本缺餅十勝紅豆蓉配丸子無花果車厘子士多啤梨簡單健康又好味如果早啲嚟可以坐呢個大啲嘅枱重點係好抵食成個set連埋嘢飲都唔使$300我見個個入嚟都食呢個所以我都跟住嗌下次諗住入去試其他嘢
將軍澳呢個新地方有好多好嘢食

我見個個入嚟都食呢個所以我都跟住嗌

下次諗住入去試其他嘢
2021-01-27
2021-03-28 24 瀏覽
今日朋友揀咗呢間佢一心諗住為咗靚景靚擺盤打卡嘅餐廳 冇估到啲食物質素原來係咁高 決定要同大家分享下餐廳外面已經非常之雅緻 入面環境非常闊落 裝修亦都好靚好有氣氛叫咗兩個廚師發辦套餐,一個係刺身定食一個係壽司十貫配黑珍珠味噌湯當以為自己係網紅嘅朋友係咁瘋狂影相期間 食物就嚟喇 “嘩”確實又真係靚得好緊要我心內面諗每個套餐都會有漬物,沙律,茶碗蒸,湯同埋飯 食完沙律同漬物 就到刺身 係魚類較多岩晒我 富魚脂香 口感食落好新鮮 牡丹蝦帶子同海膽都好唔錯 蝦味甜味濃 好滿足至於壽司餐 同刺身餐都有啲類似我都認唔曬所有壽司款 不過食落真係非常好味 好出色 搭配有特色醬油 呢份餐仲有跟個細烏冬 其實個烏冬都係好食之作 可惜我地真係太飽 你話呢個餐係咪超值餐廳服務都令人非常滿意 整體黎講 就係一間很好的餐廳

每個套餐都會有漬物,沙律,茶碗蒸,湯同埋飯

餐廳服務都令人非常滿意 整體黎講 就係一間很好的餐廳
2021-03-28 30 瀏覽
今日去將軍澳探朋友,之後佢請我在她家附近飲下午茶,去到先知係一間日式餐廳,裝修好雅緻,望住落地大玻璃窗外一片綠油油的樹景,令人豁然開朗,心曠神怡。兩位女士,當然係嘆吓餐廳嘅招牌日式下午茶喇!侍應先送上我哋點嘅水果茶,用小蠟燭保溫,水果茶加上蜜糖,酸酸甜甜,好開胃。日式下午茶係由一個三層嘅陶碗裝住鹹點,另加一個金色似鳥籠的層架裝住壽司、日式點心和和菓子,擺盤好靚,用鮮花作裝飾,顏色配搭亦都好和諧。鹹點我最愛鱈魚乾,點沙律醬食,少少脆帶魚的鮮味,好好食。波子壽司外型好靚,上加少少金箔,好豪華。佢嘅日式和菓子都做得好好,日式蕨餅加上綠茶粉,不太甜,帶綠茶微香,入喉好舒服。 至於小丸子,QQ的,配十勝紅豆蓉一起吃,味道真係好夾。英式下午茶食得多,今次改吃日式的下午茶,感覺好特別,最主要嘅係餐廳環境好舒服,好適合與朋友相聚,度過一個優閒的下午。

兩位女士,當然係嘆吓餐廳嘅招牌日式下午茶喇!

鹹點我最愛鱈魚乾,點沙律醬食,少少脆帶魚的鮮味,好好食。
波子壽司外型好靚,上加少少金箔,好豪華。

至於小丸子,QQ的,配十勝紅豆蓉一起吃,味道真係好夾。

2021-03-28 30 瀏覽
花楽 Hana Raku 位於將軍澳翩匯坊近海傍位置,距離地鐵站約十五分鐘路程,附近一帶餐廳林立,選擇非常多。餐廳以日本料理為主打,接近日式居酒屋,服務方面則有如致身Omakase 日式壽司屋一樣,令人有賓至如歸感覺。香蔥吞拿魚蓉薄脆,日式吞拿魚fusion 菜式,食法特別。胡麻菠菜沙律,菠菜配上芝麻醬,做法新鮮。壽司盛6貫 - 必點項目,中拖羅壽司,一試難忘。軟殼蟹卷,牛油果,魚子,配上食用金箔,加添一種尊貴感覺,推介項目。熟食方面可嘗試汁煮魚鮫及串燒免治雞,日式風味,令人懷念。

香蔥吞拿魚蓉薄脆,日式吞拿魚fusion 菜式,食法特別。

胡麻菠菜沙律,菠菜配上芝麻醬,做法新鮮。

壽司盛6貫 - 必點項目,中拖羅壽司,一試難忘。

熟食方面可嘗試汁煮魚鮫及串燒免治雞,日式風味,令人懷念。

2021-03-23
2021-03-28 90 瀏覽
聽聞係將軍澳海濱附近新開左間日式餐廳身為將軍澳人就一定要黎試下啦!🤔於是就經OpenRice 訂左3月21日(日)13:30 四位-餐廳嘅環境寛敞舒服 枱與枱之間嘅距離不會太近光線方面 稍微暗左少少 加上個日陰天 如果可以光啲啲 打卡嘅時候一定更加靚!(特別係食下午茶嘅話,不過可惜今次我地係食lunch唔係tea set)-服務方面 餐廳服務員態度良好 因為我地book左枱 更加留左張比較大嘅圓枱比我地 隔離仲有啲裝飾品 非常認真和細心 而且收拾桌面同斟茶嘅速度都好快有一方面需要改善嘅 就係當日問左服務員 魚生丼入面有咩魚生 佢就答我 每日飛機運送 每日都唔同 不過一定有三文魚... 即係其實有少少答唔出 我覺得咁都起馬話比我知 今日係咩魚生會比較好...-講番啲食物我當日叫左豚肉生薑燒($108)睇相已經非常精緻 湯、沙律、配菜、茶碗蒸全包湯嘅味道正常 我中意食海帶 呢碗湯入面嘅海帶比其他餐廳多少少 加分😋沙律 建議可以加番啲沙律醬 就咁食好似有啲dry茶碗蒸熱辣辣出爐😍入面有冬菇有甜蝦有白果🥸蛋未算超級滑 但都okay! 味道就淡左少少🥴主菜 豚肉生薑燒 多汁多肉多洋蔥 絕對夠飽🤣
聽聞係將軍澳海濱附近新開左間日式餐廳
身為將軍澳人就一定要黎試下啦!🤔
餐廳嘅環境寛敞舒服 枱與枱之間嘅距離不會太近

講番啲食物
我當日叫左豚肉生薑燒($108)
睇相已經非常精緻 湯、沙律、配菜、茶碗蒸全包
沙律 建議可以加番啲沙律醬 就咁食好似有啲dry
主菜 豚肉生薑燒 多汁多肉多洋蔥 絕對夠飽🤣
呢到嘅豚肉生薑燒或者未必同外面嘅味道差太遠
不過就食得出佢加左黑胡椒去煮 所以食落去再香啲😛 好貼心佢係用碗裝埋啲汁比我地 咁就可以用啲汁撈飯食 😼 出面好多都係用碟裝 呢一方面睇得出佢哋嘅設計用心👏🏻
雖然$108這個價錢不是平 但佢嘅套餐、份量同味道叫對得起呢個價錢👍🏻
豚肉生薑燒

男朋友就叫左 角切魚生丼 ($138)
賣相都幾靚 魚生食落去都新鮮 但味道偏淡😩
由於order嘅時候 店員無直接答出有咩魚
我地靠味道去估 當日應該係三文魚 鯛魚 同油甘魚(不是100%肯定)🧐
魚生我地認為切得偏細粒 有啲仲切到一片片 唔係一粒粒 😅 雖然味道叫可以接受 但唔係太抵食
或者黎呢到食魚生應該要order番啲壽司會更好🍣
角切魚生丼
另外朋友叫左一份西京燒定食 味道唔錯😋
不過就無影低相🧐
整體來講 成餐都頗好的 有視覺上嘅享受食得飽食得舒服🥰
2021-03-21
豚肉生薑燒
2021-03-28 22 瀏覽
近來呢間下午茶吸引大量IG粉絲打卡😍所以我都唔執輸黎影下靚相🥰鳥籠Tea Set $268 for 2👩🏻‍🤝‍👩🏼啱哂閨密一齊黎high個tea☺️睇番相發現好多食物都係off menu😋對比埋其他食家提供的圖片,可見Tea set提供的食物係時令品👍🏻唔同日子黎可以食到不同鹹點、水果🍓、甜點🍮好有驚喜!!白桃烏龍茶重桃味又易入口👍🏻$268花楽日式下午茶🎐-青瓜牛油果反卷🥑-波子壽司🍣-日本水果蕃茄🍅-芥末八爪魚🐙-日本唐揚🐔-鱈魚干🐟-露荀牛肉卷🫔-十勝紅豆蓉配小丸子🍡-日本蕨餅🍪-日本時令生果🍓-花茶x白桃烏龍🫖鱈魚干🤤烘到微焦脆卜卜非常惹味🥰聞落仲有微微魚香👍🏻露荀牛肉卷🤤露荀鮮嫩爽口,牛肉軟稔👍🏻我認為係三款鹹點中最出色🤤日本唐揚🤤炸粉唔會厚,咬落啖啖肉又充滿雞汁👍🏻波子壽司🤤鯛魚上有金箔點綴😌淨係個樣打卡都一流😍青瓜牛油果反卷🤤清新!清新!清新!配埋少少魚子醬帶出鹹味👍🏻好味道🥰日本蕨餅🤤聞落綠茶淡淡地,但食落又有啖啖茶味🍵唔會太甜👍🏻🌸梅子麻糬🌷聞落係梅酸味,但食落係甜甜的☺️平日唔好麻糬的我都覺得好食!👍🏻 btw始終係off menu😂希望我冇估錯食品🙈總括黎講,食物有

花樂日式下午茶

鱈魚干

鱈魚干🤤烘到微焦脆卜卜非常惹味🥰聞落仲有微微魚香👍🏻

露荀牛肉卷

日本唐揚

日本唐揚🤤炸粉唔會厚,咬落啖啖肉又充滿雞汁👍🏻

波子壽司🤤鯛魚上有金箔點綴😌淨係個樣打卡都一流😍

青瓜牛油果反卷

日本蕨餅

日本蕨餅🤤聞落綠茶淡淡地,但食落又有啖啖茶味🍵唔會太甜👍🏻

梅子麻糬

總括黎講,食物有質素👍🏻雖然tea set未必可以食飽肚,但呢個價可以有寧靜環境影相、傾計、打卡,個人認為超值👍🏻👍🏻
2021-03-10
日本蕨餅
梅子麻糬
  • 花楽日式下午茶
2021-03-28 19 瀏覽
早前看到報道,看見這間餐廳的下午茶很吸引,因為跟平時吃到的下午茶有所不同,這款是日式的,所以感覺更精緻。這天剛好平日放假,所以就跟朋友high tea一下,這個tea set都不算很貴,二百幾蚊兩個人,都算是抵食!下午茶包括有冷盤、熱盤和甜品,也送上花茶。冷盤方面有青瓜牛油果反卷、波子壽司、蕃茄、芥末八爪魚、玉子,牛油果反卷點上豉油,味道就會像三文魚一樣,而卷物入面包上青瓜絲,味道清爽。波子壽司用上油甘魚刺身,壽司弄到像乒乓波一樣,圓圓的幾特別,油甘魚有魚香,幾美味!芥末八爪魚味道很嗆鼻,很夠芥末味,口感爽口,十分刺激味蕾!熱食方面有炸雞件、鱈魚干和牙蔥牛肉卷,炸雞件外皮脆口,雞肉嫩滑!鱈魚干烤到脆卜卜,口感有點像薯片,很有魚的味道,再點上沙律醬味道更美味!牙蔥牛肉卷用上牛肉包上蔥段,醬汁甜甜地更能帶出牛肉的鮮味!甜品方面有士多啤梨、蕨餅、十勝紅豆配小丸子。士多啤梨很大粒而且很鮮甜,不會很酸。蕨餅是抹茶蕨餅,有淡淡的抹茶甘香,蕨餅爽口。而小丸子點上十勝紅豆一齊食,紅豆大大粒但又不會太甜,丸子口感煙煙韌韌,很滿足!檸檬熱情果花茶,這款花茶有檸檬的清香,也有熱情果的酸甜味,還附有蜜糖,花茶
這天剛好平日放假,所以就跟朋友high tea一下,
這個tea set都不算很貴,二百幾蚊兩個人,都算是抵食!
下午茶包括有冷盤、熱盤和甜品,也送上花茶。
冷盤方面有青瓜牛油果反卷、波子壽司、蕃茄、芥末八爪魚、玉子,牛油果反卷點上豉油,味道就會像三文魚一樣,而卷物入面包上青瓜絲,味道清爽。波子壽司用上油甘魚刺身壽司弄到像乒乓波一樣,圓圓的幾特別,油甘魚有魚香,幾美味!芥末八爪魚味道很嗆鼻,很夠芥末味,口感爽口,十分刺激味蕾!
檸檬熱情果花茶,這款花茶有檸檬的清香,也有熱情果的酸甜味,還附有蜜糖,花茶帶點甜甜的很易入口。
2021-03-15
2021-03-28 17 瀏覽
平日下午的3點幾行過將軍澳海濱公園,見到呢間花楽都座無虛席,我哋估計都應該係有質素的👍所以就幫襯咗🥰花楽日式下午茶$268(2人份量)套餐有花茶、炸物、熟食、壽司、日本時令生果和日式甜品,賣相相當吸引🥰🥰難怪咁多客人都order,先講吓雪魚干~第一次食到咁好味的👍香脆可口,加埋沙律醬更好食😋炸魷魚軟骨~香口惹味,軟得來有咬口,品質一流😋😋可惜每人得一舊😂波子壽司~好靚好似手飾咁,面頭仲有金箔,感覺好矜貴十勝紅豆蓉配小丸子🍡紅豆圓潤完整,小丸子好有𡁻口日式蕨餅~軟綿綿又不是很甜,特別喜歡😘
花楽日式下午茶$268(2人份量)
波子壽司~好靚好似手飾咁,面頭仲有金箔,感覺好矜貴
十勝紅豆蓉配小丸子🍡紅豆圓潤完整,小丸子好有𡁻口
日式蕨餅~軟綿綿又不是很甜,特別喜歡😘
2021-03-19
下午茶
用餐優惠
信用卡優惠
今日試吓呢間位於海濱長廊新開嘅日式餐廳,佢有個下午茶層架,打卡影相📸️一流!餐廳裏裏外外環境一流,坐窗邊就可以睇到街景,坐裏邊環境亦好寧靜。裝修係簡約嘅日式風格及佈置。日式下午茶層架$268+10%,二人用,都算抵食,但唔好預食得飽😂。先嚟熱食層架,有炸魷魚軟骨、牙蔥牛肉卷、鱈魚干。接着係咸點及甜點。上層咸點有壽司及冷盤,芥末八爪魚🐙辣度十足,嗆到流眼淚😭。下層甜點有蛋糕🍰及生果,朱古力卷蛋鬆軟香味濃。其他就冇乜特別。日本水果花茶。整體來講,呢個下午茶水準好平平,只係賣相夠靚。下次可選擇海濱長廊其他更靚景又好味嘅餐廳。

先嚟熱食層架,有炸魷魚軟骨、牙蔥牛肉卷、鱈魚干。

接着係咸點及甜點。
上層咸點有壽司及冷盤,芥末八爪魚🐙辣度十足,嗆到流眼淚😭。

日本水果花茶。
與閨蜜相約在花楽共進午餐,之前已經食過呢間日本料理餐廳,覺得店內環境很舒適,自然光線透過落地玻璃令視野廣闊,可以邊欣賞窗外美景同時享受著日本傳統美食的藝術,午市定食套餐分別有刺身.壽司.丼飯及和食.鍋物我們叫了一份牡丹蝦什錦刺身丼$178 所有定食跟沙律、漬物、茶碗蒸、味噌湯及白飯當中有我最喜愛的🦐牡丹蝦及貝柱都非常鮮甜,另外還有獅魚、魷魚及好幾款白色的刺身同樣新鮮,茶碗蒸很滑溜,蛋味十足另一份是銀雪魚西京燒定食$138 銀鱈魚燒得色澤金黃,入口油香豐富,西京燒醬汁甜甜的,新鮮嫩滑,好好味
2021-03-27 20 瀏覽
花楽位於將軍澳南翩滙坊,餐廳裝修雅緻,外望海濱公園,令人放鬆!鮟鱇魚肝 $128肥大肉厚,口感細嫩,配上柚子酸汁,好開胃嘅前菜!胡麻菠菜油揚沙律 $88菠菜份量多,胡麻醬香口,好吃又健康!壽司盛8貫 $3888貫壽司都相當鮮味,伴菜牛蒡、甜蛋、還有小卷都唔錯!鰻魚苗軍艦 - 口感滑嫩,有特色!赤身壽司 - 魚味濃郁,正!瑩光魷魚軍艦 - 鮮味濃厚!帶子壽司 - 加入了柚子皮碎,鮮甜中帶點清新!四色雞肉串 $138燒汁、黑松露、明太子、紫蘇梅四款口味,四款都各具特色!和牛炒飯 $148充滿和牛嘅脂香,加上蒜片,更惹味!

鮟鱇魚肝 $128

肥大肉厚,口感細嫩,配上柚子酸汁,好開胃嘅前菜!

胡麻菠菜油揚沙律 $88

菠菜份量多,胡麻醬香口,好吃又健康!

壽司盛8貫 $388

8貫壽司都相當鮮味,伴菜牛蒡、甜蛋、還有小卷都唔錯!

鰻魚苗軍艦 - 口感滑嫩,有特色!

赤身壽司 - 魚味濃郁,正!

瑩光魷魚軍艦 - 鮮味濃厚!

帶子壽司 - 加入了柚子皮碎,鮮甜中帶點清新!

四色雞肉串 $138

燒汁、黑松露、明太子、紫蘇梅四款口味,四款都各具特色!

和牛炒飯 $148

充滿和牛嘅脂香,加上蒜片,更惹味!