2020-09-13
.有冇人都好鍾意食米線?💛老闆娘雲南米線一直都好出名,終於有機會試下~.湯底方面,我地嗌左麻辣湯同清湯米線兩個都好好味🤤譚仔、三哥個啲完全冇得比🙌🏻👦🏻小編自稱麻辣湯專家,佢話呢個麻辣湯係全香港頭幾名~而且米線嘅份量都好多~餸就嗌左招牌酥炸雞球、反斗蝦球豆卜、魚肉響鈴呢幾款都好受歡迎不過因為全部都係炸嘅,食完覺得有啲熱氣🤣雞球同豆卜都推薦比大家~(響鈴就麻麻地).留意翻,呢間係舊式街市入面環境方面會差少少如果太多人就會係走廊開枱,更加冇冷氣所以我哋應該冬天先再去食啦☃️.米線 + 一款餸 $45加送每款 $10———不專業評分💯食物指數 🍴: 💛💛💛💛🤍環境指數 ⛱: 💛💛🤍🤍🤍抵食指數 🤑: 💛💛💛💛🤍推薦指數 👾: 💛💛💛💛🤍———📍老闆娘雲南米線荃灣曹公街8號香車街熟食中心3樓28-29號舖———👉🏼 #ewhk荃灣 #ewhk港素 #ewhk黃店#荃灣美食 #荃灣黃店 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店地圖 #美食推介 #吃貨 #食好西 #相機食先 #香港美食 #美食日記 #一路食一路post #hkfood #foodhk #hkfoodie #foodiehk #hkf
有冇人都好鍾意食米線?💛
老闆娘雲南米線一直都好出名,終於有機會試下~
湯底方面,我地嗌左麻辣湯同清湯米線
兩個都好好味🤤
譚仔、三哥個啲完全冇得比🙌🏻
👦🏻小編自稱麻辣湯專家,佢話呢個麻辣湯係全香港頭幾名~
而且米線嘅份量都好多~
餸就嗌左招牌酥炸雞球、反斗蝦球豆卜、魚肉響鈴
呢幾款都好受歡迎
不過因為全部都係炸嘅,食完覺得有啲熱氣🤣
雞球同豆卜都推薦比大家~(響鈴就麻麻地)
留意翻,呢間係舊式街市入面
環境方面會差少少
如果太多人就會係走廊開枱,更加冇冷氣
所以我哋應該冬天先再去食啦☃️
推薦指數 👾: 💛💛💛💛🤍
📍老闆娘雲南米線
荃灣曹公街8號香車街熟食中心3樓28-29號舖
👉🏼 #ewhk荃灣 #ewhk港素 #ewhk黃店
#荃灣美食 #荃灣黃店 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店地圖 #美食推介 #吃貨 #食好西 #相機食先 #香港美食 #美食日記 #一路食一路post #hkfood #foodhk #hkfoodie #foodiehk #hkfoodlover #hkfoodlover #hkig #foodstagram