2021-06-19 2850 瀏覽
與同事一夠鐘便衝出公司,走向鎖定已耐的燒肉餐廳,來一個速食燒肉午餐內裡主要以石屎灰及黑色為主,簡約高雅,光線從大大落地玻璃窗照射至室內,採用了沉色傢俱室內也不覺昏暗,主牆畫上了帶著燦爛笑容的日本女孩,雖自然又生動,為沉實空間增添了色彩與動感就座後隨即送上可任添加的泡菜與中華沙律各一碟,泡菜醃製軟腍入味,特別莖部含豐富辣汁,而中華沙律口感清爽,只略嫌酸度不足,還提供燒肉汁、岩鹽及海鹽餐廳提供五款一人燒肉套餐,包括二款牛肉、二款豬肉及一款雙拼選擇,套餐勻配送白飯、前菜及湯。初次光顧的我每款肉類也感興趣,來個雙拼吧,同事目標清晰,只攻和牛我點選的肉盛套餐內包含A4和牛牛肩肉、澳洲和牛牛五花、厚與薄切豚肉五花腩、鳥肶肉醬油及黑毛豬頸肉。和牛脂肪分佈平均,顏色尚算鮮艷,五花腩脂肪跟肉層次分明,明顯脂肪比例較多,豬頸肉不但脂肪分佈平均,比例亦不少,整體呈淡粉紅色同事的和牛燒肉套餐則包括A4和牛牛肩肉、澳洲和牛牛五花及厚切和牛牛舌。雖說一人一套餐,我倆還是依舊互相分享,互助燒烤燒烤爐細小,最多可容納四片肉,服務員還建議牛舌與雞肉可放火勢較小的旁邊燒烤,燒烤前使用附上的肥膏擦擦爐面,油脂可防止肉塊黏附

肉盛

和牛特選三種盛

燒烤爐細小,最多可容納四片肉,服務員還建議牛舌與雞肉可放火勢較小的旁邊燒烤,燒烤前使用附上的肥膏擦擦爐面,油脂可防止肉塊黏附,冒出的煙霧隨即被爐邊的小孔吸入,完全沒有偷走的餘地。每款肉類品嚐後特別喜愛以下數款:
A4和牛牛肩肉

澳洲和牛牛五花

兩者五成熟均可達到外脆內粉嫩狀態,肉質嫩腍一咬即開,牛肉味香濃,沾上岩鹽或海鹽增添惹味感
厚切豚肉五花腩

個人覺得厚切較薄切來得更有口感,雖然脂肪比例較多,相對較油膩,但更適合配上白飯解膩,不禁吃多口白飯,只略嫌豬肉味不太明顯,宜沾燒肉汁增添肉鮮味
生薑峰蜜茶+金桔梳打特飲

生薑峰蜜茶清甜蜂蜜味帶輕微生薑辛,而金桔梳打有淡然金桔酸甜,梳打更為眼前的燒肉解膩,也為炎炎夏日解渴,兩者少甜完全沒帶來整頓飯帶來額外負擔

整體評語:
食物-肉類新鮮不帶雪藏味,沒有任何醃製下肉鮮味尚算明顯,沾搭鹽/燒汁有提味作用,配上白飯更有降膩效果
服務-服務員殷勤有禮,在繁忙中也盡快回應客人要求。食物上菜速度迅速,終於找到一間可lunch time時間品嚐的燒肉餐廳了
環境-餐廳雖然以灰黑色為主,但燈光加上陽光的照射下光線充足,枱面空間足夠放上多碟燒肉、碗筷、用具及前菜等,而且整頓午餐過後,頭髮與衣物不帶半點油煙,爐邊抽煙技術值得讚賞
衛生-所以餐具碗筷也乾淨整潔,沒有油膩黏立感,為方便燒烤及生熟食物分開接觸,還提供夾子與剪刀
抵食-甚為抵食的燒肉午餐,一人也可品嚐各款肉類燒肉,數片燒肉配上白飯更是一個完滿又豐富的午餐,在附近工作也可來一個速食的燒肉午餐

2021-05-30
肉盛
和牛特選三種盛
A4和牛牛肩肉
生薑峰蜜茶+金桔梳打特飲
2021-06-17 143 瀏覽
睇到社交平台 推薦去,即日book左晚上去食職員服務態度差,趕收工,肉質同服務完全唔值個價千奇唔好叫依兩樣野食:foodie勁推薦個個醬油牛肋骨勁甜;牛舌咬唔開叫梳打冇梳打;依個價錢絕對可以食得更好!
睇到社交平台 推薦去,即日book左晚上去食

職員服務態度差,趕收工,肉質同服務完全唔值個價

叫梳打冇梳打;依個價錢絕對可以食得更好!
2021-06-16
2021-06-16 100 瀏覽
呢間位於棉登徑嘅《牛魔》 想吃多時由於疫情唔能夠去bbq 唯有將想食燒肉嘅慾望寄託喺日式燒肉上雖然入座時段位於晚市 坐滿客人但餐廳並沒有油煙滿佈唔會食完由頭到腳都充滿燒烤味 值得一讚《香蔥牛脷》 雖然是薄切但卻充滿牛嘅羶香肉質爽滑 彈牙由於牛舌質素高 簡單用海鹽調味已相當足夠燒完之後再放上一抹香蔥絕對匹配另外呢一個絕對要叫嘅就係《美國prime醬油牛肋骨》美國Prime Beef係美國牛扒中級數最高的 Prime Beef最講求嘅就係牛嘅肉味肥瘦適中 脂肪分佈平均牛味香濃加上特色嘅醬油 帶點甜味令牛香發揮得淋漓盡致每枱更會附上生菜 用嚟包住牛肉一齊食減低油膩感《厚切豚肉五花腩》 既魔鬼 亦難以抗拒層次分明嘅五花腩肉 肥瘦相隔大火猛烤之後將油脂逼出雖然帶點焦燶 但卻相當脆口食起嚟油脂爆發 相當滿足若然太過油膩的話 可以配上泡菜一同吃加上一抹辣椒醬食起來惹味 令人欲罷不能最後來一個《櫻花餃子》煎到外皮香脆嘅日式餃子加上香口嘅櫻花蝦餃子有肉汁 重要的是外皮夠香脆整體而言 呢一間餐廳整體不錯見到二人晚餐非常豐富下次一定要試下
呢間位於棉登徑嘅《牛魔》 想吃多時

整體而言 呢一間餐廳整體不錯

見到二人晚餐非常豐富

下次一定要試下

2021-06-14 106 瀏覽
今日同朋友去咗尖沙咀做嘢,經過棉登徑記得曾經同自己講過,如果經過呢度一定要再幫襯佢,所以就拉咗個朋友一齊入去食。😝今次叫咗泡菜煎餅、日式炒烏冬、香蔥牛脷、黑毛豬頸肉、美國 Prime 醬油牛肋骨。泡菜煎餅 ($75) : 餐前小食,香脆可口,不過要趁熱食,凍咗冇咁好食。😋日式炒烏冬 ($65) : 材料有冬菇、魷魚、蝦、洋蔥、木魚絲、蘿蔔絲。烏冬炒得唔錯,熱辣辣之餘唔會太黏。香蔥牛脷 ($85) : 牛脷紅潤有光澤,而且厚薄適中,食落味道有啲似牛肉,不過就多咗份柔軟嘅口感係牛肉比唔到嘅。黑毛豬頸肉 ($130) : 平時食開燒肉都係叫腩肉,所以今次就試試豬頸肉,估唔到相當有驚喜。豬頸肉燒過後,邊邊位脆口得嚟帶點焦香,而且肉味濃郁之餘又嫩又多汁,我同朋友都一致覺得好好味 😍 呢個價錢對得住個質素。美國 Prime 醬油牛肋骨 ($198) : 食得燒肉牛肋骨當然走唔甩,呢度嘅牛肋骨超正 😍 牛肋骨本身已經用醬油醃左,而且肉同油脂嘅分佈幾平均,加上店員主動幫我哋燒,時間就掌握得更好 👍🏻 肉質軟嫩多汁,燒完直接食就已經可以。兩杯梳打特飲味道唔錯。

兩杯梳打特飲味道唔錯。
2021-06-13 84 瀏覽
牛魔 主打燒肉,餐廳用明火爐,火力十足,燒肉同時抽油煙,吸力夠勁,食完唔會成身油煙味!先黎頭盤有中華沙律及泡菜!美國Prime醬油牛肋骨(2件) $198牛肋骨已經預先醃製,而且大大件,燒好之後不用再點任何醬汁或調味料,就可直接食得!肉質夠鬆軟,帶有醬油鹹甜味,唔錯!香蔥牛脷 $85店員教我哋放喺爐邊燒,牛脷夠薄身,燒一陣就食得!因為牛脷無預先調味,最好燒嘅時候加少許鹽,或食前點少許燒肉汁,就更好!日式炒烏冬 $65烏冬份量頗多,加上大量木魚片,好滋味!巨峰梳打特飲 $38甜美解喝,燒肉必備!

先黎頭盤有中華沙律及泡菜!

美國Prime醬油牛肋骨(2件) $198

香蔥牛脷 $85

日式炒烏冬 $65

烏冬份量頗多,加上大量木魚片,好滋味!

巨峰梳打特飲 $38

甜美解喝,燒肉必備!
2021-06-13 70 瀏覽
闊別牛魔兩年,突然掛住佢個醬油牛肋骨,今日經開呢頭,就同伴侶過嚟回味一下。櫻花餃子,櫻花餃子賣相吸引,炸到脆卜卜嘅餃子上面灑滿櫻花蝦,櫻花蝦嘅鹹香同炸餃相當配襯。香蔥牛脷,牛脷薄切令個口感更加爽脆,點燒汁或者加埋中間嘅蔥花一齊食都咁好食。美國 prime 醬油牛肋骨,我對牛魔嘅醬油牛肋骨相當掛念,牛肋骨雖然事先用醬油醃過,但係都掩蓋唔到佢香濃嘅牛味,香濃嘅牛味配著軟嫩嘅牛肋肉,係抵我咁掛住你嘅。日式炒烏冬,炒烏冬嘅配料有冬菇、菠菜、紅蘿蔔、芝麻同埋木魚絲,最特別係佢用咗麻醬嚟炒,攞麻醬嚟炒嘢都係第一次試,鍾意食麻醬嘅我大愛。

今日約朋友走去尖沙咀名店牛魔 Yakiniku More晚餐。這次是第二次同朋友去,印象依然咁深刻。我地揀咗二人餐單,美國prime醬油牛肋骨 $198厚切豚肉五花腩 $130香蔥牛舌 $85一客櫻花餃子 $65日式炒烏冬 $65柑橘soda特飲,鳳梨soda特飲。。。其中美國prime醬油牛肋骨份量十足,一人一大卷厚厚的見到就心動,剛好人客未full,所以廚師有時間好有心機咁介紹點樣烹調先夠火候。我們都虛心學習,邊看邊試試如何點鹽跟醬汁配搭肉食。餃子醬油配搭櫻花餃子,入口彈牙多汁,上面好多紅海蝦乾包圍住餃子,幸福感滿滿的啊!各款肉類份量很豐富,夠食又不太油膩,燒烤爐剛好把過多的肉油擠出,留下一陣甘香的油封住肉汁吖!五花腩豚肉燒8成熟味道最佳最安心,油脂豐富,又香又彈。豚肉五花燒到兩邊上下香噴噴,適合加鹽用生菜夾住一次品嘗牛肉就6成剛剛好,廚師教路可以拆筋肉出來獨立處理,非常細心。牛舌薄片稍微烤一兩分鐘。大火烤到少脆,入口又濃又香。最後埋單是一大驚喜,竟然300蚊也不用,完全收貨啦!

我地揀咗二人餐單,美國prime醬油牛肋骨 $198

厚切豚肉五花腩 $130

香蔥牛舌 $85
香蔥牛舌

一客櫻花餃子 $65

日式炒烏冬 $65
日式炒烏冬

柑橘soda特飲,鳳梨soda特飲。。。

生菜

牛舌薄片稍微烤一兩分鐘。大火烤到少脆,入口又濃又香。

最後埋單是一大驚喜,竟然300蚊也不用,完全收貨啦!
配菜和醬汁
題外話/補充資料: 老闆好用心用好多日本清酒瓶圍住廚房假天花,十分地道的日本裝修
2021-06-06
5 分鐘 (堂食)
香蔥牛舌
日式炒烏冬
生菜
配菜和醬汁
2021-06-10 52 瀏覽
老公說好久沒有大口大口吃肉了,好想放肆一下,我立馬想到牛魔超喜歡這裡的前菜,蔬菜沙律、中華沙律和面豉湯都超開胃~中華沙律超好吃!!我點的是「鳥豚特選三種盛」包括有全天然豚肉五花薄切、鳥肶肉醬油、黑毛豬頸肉,雞肉超嫩和新鮮,完全沒有雪藏味。豚肉五花薄切的油花分佈平均,黑毛豬頸肉有嚼勁,好好吃耶!加入各式的醬料,讓肉味馬上提升!自助燒肉真的好開心熱熱的用來佐飯超好吃~夾著生菜來吃很清新,也可以解油膩。老公點的是「More肉盛」裡面包括有A4和牛牛肩肉、和牛牛五花、全天然豚肉五花薄切和厚切、鳥肶肉醬油、黑毛豬頸肉。A4和牛牛肩肉及和牛牛五花,牛味濃郁,老公大讚好滿足!飲品超大杯!!!!!邊吃燒肉邊喝著冰凍的飲料,真的好邪惡好過癮!

老公說好久沒有大口大口吃肉了,
好想放肆一下,
我立馬想到牛魔

超喜歡這裡的前菜,
蔬菜沙律、中華沙律和面豉湯都超開胃~
中華沙律超好吃!!
我點的是「鳥豚特選三種盛」
包括有全天然豚肉五花薄切、鳥肶肉醬油、黑毛豬頸肉,
雞肉超嫩和新鮮,
完全沒有雪藏味。

豚肉五花薄切的油花分佈平均,
黑毛豬頸肉有嚼勁,
好好吃耶!

加入各式的醬料,
讓肉味馬上提升!
自助燒肉真的好開心

熱熱的用來佐飯超好吃~

夾著生菜來吃很清新,
也可以解油膩。
老公點的是「More肉盛」
A4和牛牛肩肉及和牛牛五花,
牛味濃郁,
老公大讚好滿足!
飲品超大杯!!!!!
邊吃燒肉邊喝著冰凍的飲料,
真的好邪惡好過癮!
2021-06-07
牛魔 Yakinku More,Yakinku係日文燒肉咁解,但牛魔不只是日式燒肉,同時亦供應韓式的燒肉小碟,黎個日韓Crossover!頭盤就是日式的中華沙律和韓式的泡菜!牛魔燒肉用明火爐,火力夠晒猛,可以輕易做到燶邊香口嘅最佳效果!Open Kitchen,食材準備過程都睇得一清易楚,食用更放心!鳳梨梳打特飲 $38清爽帶果甜,仲有粒粒椰果可以咬下!櫻花餃子 $65勁大隻餃 + 勁多櫻花蝦,不錯的!香蔥牛脷 $85輕輕燒一會就食得,燒完卷住啲蔥花再焗一焗,更見香口惹味!豚肉五花腩 $130肥瘦相間的五花腩一燒就爆發油香,連埋生菜、大醬、泡菜同食,成個韓式感覺出晒黎!
鳳梨梳打特飲 $38
清爽帶果甜,仲有粒粒椰果可以咬下!
櫻花餃子 $65
勁大隻餃 + 勁多櫻花蝦,不錯的!
香蔥牛脷 $85
輕輕燒一會就食得,燒完卷住啲蔥花再焗一焗,更見香口惹味!
豚肉五花腩 $130
2021-06-08 126 瀏覽
作為一個牛魔王 每分每秒都有想食牛嘅心😂🐮 閒日難得抽到時間 終於可以試佢既一人自慢燒肉套餐😌 sεт 5一定係必叫架啦😈 雜錦餐睇完一輪 都係想食牛 就要多個sεт 1 (牛肉同5係同疊架~)🥕𝔖𝔢𝔱 1 和牛二品❥A4 和牛牛肩肉均勻而緊密嘅霜降雪花 睇上去已經好吸引😍 食落口感受到油脂既香氣同牛香味混合 肉質結實、有彈性😇❥澳洲和牛牛五花紅紅既牛肉上邊分布住網狀既細緻油脂 由一層瘦肉+一層脂肪再+一層瘦肉組成😍 所以口感超豐富 肉質相對比較細嫩有彈性❤️ 🥕𝔖𝔢𝔱 5 𝔐𝔬𝔯𝔢 肉盛❥A4 和牛牛肩肉❥澳洲和牛牛五花❥全天然豚肉五花 厚切 & 薄切 無論係薄切定係厚切 都係用嚟整生菜包嘅好材料💓 加少少辣醬 同埋泡菜 放入口😇 肉味香濃而且多汁😍 一試難忘❥鳥肶肉醬油 呢個當然係口感細滑😚❥黑毛豬頸肉肉脂分配得好平均😌 肉嫩 而且多汁 脂肪肌肉幾乎入口即化既感覺😍 🥕菠蘿梳打 + 巨峰提子梳打 全部都有椰果粒💋😍
作為一個牛魔王 每分每秒都有想食牛嘅心😂🐮

全部都有椰果粒💋😍
和牛二品
More肉盛
2021-06-08 68 瀏覽
公事太煩,想lunch time要對自己好啲 ,食餐好啲?尖沙咀嘅朋友有福喇,介紹你地去間環境靚靚嘅餐廳嘆燒肉!Lunch time去牛魔食燒肉就最好,佢地價錢合理,分量十足,有齊豬牛雞嘅More肉盛,有A4和牛肩肉,澳洲和牛五花,豚肉五花厚切,黑毛豬頸肉同雞髀肉,都只係$168, 有其他燒肉menu都係由$128起除咗燒肉,佢地仲有其他menu同而家仲有蘭王crossover嘅全新蛋王料理menu, 都係一樣咁抵食講返我個lunch set先,午餐食A4和牛,真係浮誇,只係輕輕一燒就食得,油花均勻,澳洲和牛五花夠晒肉味雞髀肉又滑又juicy, 加埋燒脆咗嘅雞皮嚟食,無得頂呀另外豚肉五花厚切,燒完再加上韓式辣醬同生菜包住嚟食,減少油膩感之餘仲好清新,成個lunch大滿足,所有公事私事麻煩事都忘記晒!
雞髀肉又滑又juicy, 加埋燒脆咗嘅雞皮嚟食,無得頂呀
2021-06-07 62 瀏覽
牛魔 - 高質燒肉推介今日介紹一間位於尖沙咀的燒肉餐廳,主打日本燒肉,門面大大塊落地玻璃,內裏有着特色畫像的牆身,環境寬敞,感覺舒適。香蔥牛脷片厚切牛脷片,配上惹味香蔥碎,爽彈的口感。老饕澳洲和牛牛板腱油脂豐盈的和牛牛板腱,薄切輕輕一燒,油香滿滿。黑毛豬頸肉色澤粉嫩紋理靚的豬頸肉,燒烤後外脆內裡肉質嫩嫩。泡菜煎餅不會太辣太油膩,口感煙煙韌韌。黑松露牛肉炒飯非常夠鑊氣熱騰騰的炒飯,每粒飯粒都十分飽滿。柑橘梳打特飲、乳酸梳打特飲兩杯清新的梳打特飲。
牛魔 - 高質燒肉推介

香蔥牛脷片
厚切牛脷片,配上惹味香蔥碎,爽彈的口感。

老饕澳洲和牛牛板腱
油脂豐盈的和牛牛板腱,薄切輕輕一燒,油香滿滿。

黑毛豬頸肉
色澤粉嫩紋理靚的豬頸肉,燒烤後外脆內裡肉質嫩嫩。

泡菜煎餅
不會太辣太油膩,口感煙煙韌韌。

黑松露牛肉炒飯
非常夠鑊氣熱騰騰的炒飯,每粒飯粒都十分飽滿。

柑橘梳打特飲、乳酸梳打特飲
兩杯清新的梳打特飲。
2021-06-07 66 瀏覽
差不多成年都帶緊口罩,上年整整一年沒有約好友燒烤,好掛住日韓燒肉,陣陣炭烤味,一想起已經心郁郁,反正場地都不會開放,一於夜晚去吃燒肉。【乳酸梳打特飲】乳酸味酸酸甜甜,非常清爽,消暑解渴。【美國prime醬油牛肋骨-2件】每件牛肋骨都份量十足,牛肋肉鮮嫩多汁,醬油調味恰到好處,令到牛肋肉肉味更加香濃惹味。【豚肉五花腩-厚切】五花腩每件油脂一層一層平均分布,經過燒烤之後,油脂變得爽口彈牙,而且外皮仲好Q彈,店家有提供生菜包住同吃,再加少許韓式辣醬,真係非常美味,五花腩鮮嫩爽彈,入口鮮甜。【日式炒烏冬】烏冬用日式炒麵汁炒香,酸酸甜甜特別開胃,蜆肉、魷魚等都鮮甜美味,略嫌烏冬比較軟身,不夠彈性。鍾意食燒肉人仕必去,呢間店舖都有一段時間無去過啦好掛住佢既燒牛肉。
【乳酸梳打特飲】
乳酸味酸酸甜甜,非常清爽,消暑解渴。

【美國prime醬油牛肋骨-2件】

【豚肉五花腩-厚切】

【日式炒烏冬】
2021-05-18
  • 美國prime醬油牛肋骨
2021-06-06 6297 瀏覽
和朋友去了尖沙咀棉登徑8號地下5的牛 魔食飯,這是一間日式的烤肉餐廳。這間是出名食烤和牛的餐廳,店裝修得非常時尚有格調。店員服務殷勤有禮,相當有質素。安排我們廚師烤爐吧檯安座,這樣吃起來更有氣氛。我們點了美國prime 醬油牛肋骨,豚肉五花腩,香蔥牛脷,櫻花蝦餃子,日式炒烏冬。飲品方面點了鳳梨梳打及柚子梳打。美國prime 醬油牛肋骨,店員很細心幫我們燒烤,為我們拆去牛軟骨。肉味香濃而且肉質很柔軟,沒有太多根,醬汁甜甜的,十分好味。牛軟骨口感佳,彈牙,用來餸汽水啤酒一流。豚肉五花腩(厚切), 油脂旺盛,相當肥美,但配上生菜食,剛好中和了五花腩的油膩感覺,一件接一件,不禁說起手指公👍香蔥牛脷,薄薄一片,撒上香蔥來食,有口感,食起來有牛舌的爽彈口感,香蔥有少少輕微的辛辣味道,好惹味。櫻花蝦餃子,佈滿了香脆的櫻花蝦,賣相吸引,口感香脆,味道有些櫻花蝦的咸香,好好食的餃子。日式炒烏冬,上枱時木魚絲在熱氣上郁動,賣相很吸引,內裏有八爪魚等材料,吃烤肉後配上一個炒烏冬,烏冬質地Q彈,感覺好滿足。飲品是鳳梨梳化,裏面有些椰果,也不會太甜。總結:牛魔是一間高級的日式烤肉餐廳,裝修時尚有格調,而且店員
這間是出名食烤和牛的餐廳,店裝修得非常時尚有格調。
店員服務殷勤有禮,相當有質素。

安排我們廚師烤爐吧檯安座,這樣吃起來更有氣氛。
飲品方面點了鳳梨梳打及柚子梳打。

肉味香濃而且肉質很柔軟,沒有太多根,醬汁甜甜的,十分好味。
牛軟骨口感佳,彈牙,用來餸汽水啤酒一流。

飲品是鳳梨梳化,裏面有些椰果,也不會太甜。
總結:牛魔是一間高級的日式烤肉餐廳,裝修時尚有格調,而且店員服務也值得一讚,食材質素也很佳,拍拖或和朋友食生日飯的好推介👍
2021-06-06 68 瀏覽
有一排冇食過🐂燒肉啦, 突然間好想食糧,就同女女去咗棉登徑嘅牛魔。餐廳平日有午市一人燒肉set ,份量啱啱好,可以試到唔同款嘅燒肉😍 每個set仲包前菜同味噌湯👍🍽️和牛特盛3重盛有A4和牛牛肩肉,澳洲和牛牛五花, 厚切和牛牛舌。最鍾意牛五花,油脂夠豐富,特別肥美嫩滑🤤🤤🍽️More肉盛有五款肉,除咗牛五花,牛肩肉,仲有黑毛豬頸肉醬油,雞髀肉,同埋純天然豚肉五花腩薄切及厚切。肉類處理得好好,充分解凍,又唔會流曬血水。各種肉食得出係高質靚肉,而且店員會講解燒嘅方法👍👍

🍽️和牛特盛3重盛

有A4和牛牛肩肉,澳洲和牛牛五花, 厚切和牛牛舌。

最鍾意牛五花,油脂夠豐富,特別肥美嫩滑🤤🤤

🍽️More肉盛

2021-05-26