今日嚟到尖沙咀高質抵食燒肉店 - 《牛魔》牛魔星級熱賣套餐 (二人前 星期日至四$680)
一Set有齊7道精選菜式,肉類都有4碟,真係性價比超高,而且都係高質靚肉。🔹前菜🔹🔸梅酒蕃茄🍅🔸冰凍梅酒浸蕃茄,夏天食非常適合🔸煙燻蘋果木松露和牛他他🔸📸打卡必食招牌菜,肥美生和牛他他用密封玻璃瓶盛載着,打開後有蘋果木味道的煙燻冒出效果🌪️,客人自己把生雞蛋、蘋果絲、蒜蓉及蔥加入再攪拌便可食用,咬落層次令人非常難忘🔹肉類🔹🔸鳥肶肉醬油🐓🔸選用日本雞腿肉,肉質鮮嫩,把雞皮烤至微焦,再配上軟嫩的雞肉🔸美國和牛封門柳🔸一整條厚切的和牛封門柳,份量十足,放在火爐上燒至六七成熟剪開在燒一下便可食用,有咬口,牛味非常濃郁🔸美國和牛牛板腱🔸薄切5塊和牛牛板腱,油花分佈均勻,輕輕放在爐上燒幾秒,反轉燒多陣捲埋便可食用,入口即溶,油花充滿整個口腔,非常滿足呀🥰🔸香蔥薄切牛舌👅🔸薄切牛舌輕輕燒10秒反轉幾秒後再混入蔥花便可食用,牛舌燒得香口,肉質嫩滑又爽口🔹主食🔹🔸黑松露和牛肉碎炒飯🔸炒飯用石鍋盛載着,保持溫度,黑松露及和牛肉碎鋪滿炒飯上,客人把材料混合再食🔥Suntory 啤酒 🍻食燒肉配上冰凍啤酒,正呀!
今日嚟到尖沙咀高質抵食燒肉店 - 《牛魔》

牛魔星級熱賣套餐 (二人前 星期日至四$680)

🔹前菜🔹
🔸梅酒蕃茄🍅🔸
冰凍梅酒浸蕃茄,夏天食非常適合

🔸煙燻蘋果木松露和牛他他🔸

🔹肉類🔹
🔸鳥肶肉醬油🐓🔸
選用日本雞腿肉,肉質鮮嫩,把雞皮烤至微焦,再配上軟嫩的雞肉

🔸美國和牛封門柳🔸

🔸美國和牛牛板腱🔸

🔸香蔥薄切牛舌👅🔸

🔹主食🔹
🔸黑松露和牛肉碎炒飯🔸

🔥Suntory 啤酒 🍻
食燒肉配上冰凍啤酒,正呀!

2024-07-17
  • 美國和牛牛板腱
  • 煙燻蘋果木松露和牛他他
2天前 0 瀏覽
忙裡偷閒嘅感覺,就係喺工作時候,可以放鬆落黎,突然完全專心於自己嘅喜愛。唔洗去海邊,唔係放假去旅行,其實只要一個中午時間,食餐好,就已經可以。🍖食呢個餐,要有少少DIY, 自己去燒肉,要專心燒好個肉,就要拋開午飯前嘅苦惱,然後食既時候就特別津津有味。🍖第一個餐係A4和牛西冷配牛小排,仲加配埋個蟹肉蟹膏生蛋伴飯,兩樣都係薄切,記住一定先食牛小排,肉味超夠,唔使配埋個飯,就咁食已經好yummy。之後先食A4,簡單前後返一返煎幾下,已經油光四溢,而且香味都隨之而來。建議將肉分成一半,同樣地,首先食左個肉既原味,再將另一半加埋個飯一齊食,前後五秒既事,效果大不同。前者主要喺食肉質既柔軟,後者由油份帶出飯同雞蛋嘅香氣。🍖另一個餐係牛舌加埋封門柳,又係薄切既牛舌,果種彈性,令你覺得同隻牛有打車輪嘅感覺。以厚切既封門柳,由於夠厚身,好方便我地自己控制火候,煎到兩邊焦香,再剪開佢,我就自己選擇左,medium rare既程度就攞起,同事就想食熟d,所以就等多一陣,你仲可以將事情掌握自己手中既感覺實在太好!🍺啤啤佢,提早happy hour,爽,無咩補充!✨️星期五,望住呢間餐廳既壁畫,食住好味嘅燒肉,暫

🍺啤啤佢,提早happy hour,爽,無咩補充!

✨️星期五,望住呢間餐廳既壁畫,食住好味嘅燒肉,暫時忘記老細既阿芝阿jor,充完電反去做埋個下午,輕輕鬆鬆又放兩日,人就係應該要自得其樂。

尖沙咀牛魔高質燒肉餐廳🥩🍻,推出左🔸$588 🔸五週年星級燒肉套餐🥩🤩今日同朋友係尖沙咀搵野食,經過見到,🤩$588,2人前,好吸引😍, 好鐘意食燒肉既我地,諗都唔使諗,我地就入左去,睇到餐牌,性價比好高👍🏽😋楊櫻花蝦🦐豆腐豆腐佈滿木魚絲,大大粒,炸得鬆脆,豆腐裏面又好滑,好好食🩵全天然西班牙豚肉五花腩🐷五花腩肥瘦均勻,仲有韓式豆醬配埋, 😋 仲鍾意燒到少少窿邊 ,好惹味🐮美國和牛封門柳🐮美國和牛牛板腱🐮香蔥薄切牛舌平時鐘意食燒肉🥩既精髓就係呢幾款🤩三種牛既唔同部位,各有口感😋 ,入口即溶 ,各有特色🙆🏽‍♀️煙燻蘋果木松露他他🍎🐮一打開樽蓋有煙燻霧出嚟🌫️,店員教我地, 將蘋果絲,香蔥,松露同蛋黃倒埋一齊撈埋佢,就食得, 食落去,肉質嫩滑🤤🤤肉碎松露和牛炒飯🍚本身好鐘意食松露,炒飯黎到好香,食埋做個結尾好滿足🥰飲品巨峰提子梳打🥤梅酒🥃性價比咁高🌟,大家都唔好錯過,快啲黎試下牛魔既星高級優惠啦🤩🤩🤩
尖沙咀牛魔高質燒肉餐廳🥩🍻,
推出左🔸$588 🔸五週年星級燒肉套餐🥩🤩
睇到餐牌,性價比好高👍🏽😋
楊櫻花蝦🦐豆腐
豆腐佈滿木魚絲,大大粒,炸得鬆脆,豆腐裏面又好滑,好好食🩵
全天然西班牙豚肉五花腩🐷
🐮美國和牛封門柳
🐮美國和牛牛板腱
🐮香蔥薄切牛舌
平時鐘意食燒肉🥩既精髓就係呢幾款🤩
煙燻蘋果木松露他他🍎🐮
肉碎松露和牛炒飯🍚
本身好鐘意食松露,炒飯黎到好香,食埋做個結尾好滿足🥰
飲品
巨峰提子梳打🥤
梅酒🥃

2024-07-18
上網見好多人介紹呢個牛魔五周年星級熱賣套餐 見到都覺得好吸引 bookmark左好耐 今日終於有機會黎試吓前菜🔸揚櫻花蝦豆腐一上菜嘅時候已經聞到好香嘅櫻花蝦味 面頭鋪咗木魚絲 炸得非常香口 而且舊豆腐好滑🥳🥳 而且仲要有四大舊 食完前菜之後越食越開胃🔸煙燻蘋果木松露和牛他他擺設非常精緻 生和牛他他用密封玻璃瓶裝住打開之後有蘋果木味道既煙燻冒出🤩 要自己將生雞蛋、蘋果絲、蒜蓉同蔥倒入玻璃瓶再攪拌 有得自己落手落腳整完再食都幾過癮🔸 芝士吉列烏肶肉飯卷吉列雞髀肉呢個配搭都幾得意 但係原來整咗做反卷都好好食 上面仲要有燒芝士同埋魚子做點綴🤤 層次非常之豐富燒肉類🔸美國和牛封門柳一整條厚切既和牛封門柳 夠晒兩個人嘅份量😆燒嘅時候都有技巧 唔可以放喺大火度燒太耐 店員教要燒熟左個面之後放喺旁邊冇咁熱嘅位置繼續燒燒到七成熟之後就可以上碟 牛味非常濃郁🥰🔸美國和牛牛板腱薄切5塊和牛牛板腱🤤油花分佈非常平均燒嘅時候真係放幾秒就已經熟 而且油脂份量多到會搶火😯 所以燒幾秒就要即刻攞上嚟食係入口即溶嘅感覺🤤 同埋因為佢係薄切,所以唔會太油膩🔸香蔥薄切牛舌有7塊薄切牛舌 再加上香蔥一齊燒真係香到冇得彈 而且

前菜

一整條厚切既和牛封門柳 夠晒兩個人嘅份量😆
燒到七成熟之後就可以上碟 牛味非常濃郁🥰

🔸美國和牛牛板腱
薄切5塊和牛牛板腱🤤油花分佈非常平均
係入口即溶嘅感覺🤤 同埋因為佢係薄切,所以唔會太油膩

🔸香蔥薄切牛舌
有7塊薄切牛舌 再加上香蔥一齊燒真係香到冇得彈 而且牛舌好有咬口 點埋燒肉汁同埋鹽一齊食真係一流🥰

🔸天然豚肉五花腩
燒肉一定要燒五花腩!油脂非常之香 包埋生菜食好清新 唔會食到好油膩嘅感覺 加埋個特製醬汁真係好好食🥹

嘢飲方面叫咗一杯柑橘梳打同埋乳酸梳打 一路燒住肉一路飲真係好解渴同埋好清新😆
4天前 0 瀏覽
尖沙咀一間無煙♨️高水準既日韓燒肉🐮高質無煙‼️食完唔怕成身味💨坐位寬敞🪑格局好舒服☺️同老公每人叫左一人燒肉套餐🍱有九款醬汁可以任揀3️⃣款,黑椒鹽醬、柚子胡椒汁、檸檬鹽🔸️白玉三重奏🍱西班牙黑毛豬五花、豬頸肉、雞腿肉套餐配升級蟹肉飯油花豐厚,肉質嫩身多汁,帶有濃郁香甜肉味,日本雞腿肉,肉質鮮嫩,將雞皮烤至微焦,再配上軟嫩的雞肉🔸️牛魔三重盛宴🍱牛舌、牛五花、牛板件套餐配烏冬肉質軟嫩而牛味濃厚,薄切牛舌,切成薄片的牛舌,嫩滑而爽口,鎖住肉汁牛魔📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖

🔸️白玉三重奏
🍱西班牙黑毛豬五花、豬頸肉、雞腿肉套餐配升級蟹肉飯

🔸️牛魔三重盛宴
🍱牛舌、牛五花、牛板件套餐配烏冬

牛魔
📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖
6天前 0 瀏覽
尖沙咀高質燒肉牛肉最近愛上同同事嚟呢間餐廳食佢哋lunch set真係好抵食人均100已經食得好飽今次我哋兩個人一人嗌咗一個餐下次一定要lunch再同同事嚟食我嗌封門流+西班牙黑毛豬肉質好香最愛當然就係封門流尤其最愛係佢哋嘅蟹飯真係食過一次念念不忘佢哋啲蟹飯有蟹膏蟹肉所以係超級宇宙無敵正好想食多碗尤其配埋和牛不得了將好味達達力昇華我同事嗌日本A3和牛西冷和牛好重油脂好香呢個同日本食嘅味道一樣都係好正,好鍾意
尖沙咀高質燒肉牛肉

2024-07-18
  • 美國和牛封門柳
  • 蘋果木煙燻松露和牛他他
6天前 0 瀏覽
好少餐廳有壁畫,路過被吸引望到有一幅著和服嘅女孩壁畫。店內以燒烤為主。餐廳有幾款套餐選擇,我同老公揀左。牛魔五周年set(入面食物都有二選一)先黎揚櫻花蝦豆腐裝飾豆腐的木魚絲,放得滿滿好有動感。入口食到櫻花蝦嘅鮮,豆腐外面炸得鬆軟內裡滑溜,口感層次分明,醬汁更能帶出木魚同櫻花蝦嘅鮮味。野菜組合粟米、紫薯、翠肉瓜、南瓜。幾款瓜菜都好新鮮,瓜菜口感清爽,燒烤必食。蘋果木煙燻松露和牛他他打開樽蓋飄浮着的煙燻好有儀式感,和牛加入左松露同芝麻。將蘋果絲同蛋黃拌勻,入口嘅和牛他他肉質更滑,味道帶出一點點松露和蘋果嘅清香。美國和牛封門柳廚師將封門柳整件送上,肉質好新鮮,除了放上蒜蓉,更有紫蘇花點綴,望落去好靚。將封門柳剪開一片片煎香,入口肉質鬆軟,佢脂肪唔多,肉味亦較濃郁。澳洲M5/M6和牛牛板腱薄片的牛板腱油花分佈均勻,煎一煎,將蒜蓉同檸檬汁一齊食,味道更香、口感嫩滑。香蔥薄切牛舌牛舌切成薄片,食落質感有彈性冇臊味,捲埋香葱沾醬油,味道更香。黑松露肉碎炒飯(雞肉)黑松露味道唔會太強烈,太搶味,雞肉嫩滑炒飯乾爽,拌葱粒芝麻食落更香。柑橘梳打特飲鳳梨梳打特飲兩款梳打有氣特飲,也沒有過甜,天氣熱飲落更涼
好少餐廳有壁畫,路過被吸引望到有一幅著和服嘅女孩壁畫。
店內以燒烤為主。

餐廳有幾款套餐選擇,我同老公揀左。
牛魔五周年set(入面食物都有二選一)
先黎
揚櫻花蝦豆腐
裝飾豆腐的木魚絲,放得滿滿好有動感。

野菜組合
粟米、紫薯、翠肉瓜、南瓜。
幾款瓜菜都好新鮮,瓜菜口感清爽,燒烤必食。

蘋果木煙燻松露和牛他他
打開樽蓋飄浮着的煙燻好有儀式感,和牛加入左松露同芝麻。

澳洲M5/M6和牛牛板腱

香蔥薄切牛舌

黑松露肉碎炒飯(雞肉)

柑橘梳打特飲
鳳梨梳打特飲
兩款梳打有氣特飲,也沒有過甜,天氣熱飲落更涼快。
2024-07-13 0 瀏覽
朋友很喜歡吃一人燒肉,覺得份量對女生來說恰到好處,好好玩而且乾淨企理。這天約了這位朋友去尖沙咀遊走,當然要跟她吃吃一人燒肉這裡的一人燒肉套餐有頗多選擇,每個套餐都包湯、沙律,飯或烏冬,每人可選三款醬汁。朋友點了牛五花、西班牙黑毛豬五花套餐而我則點了牛舌、牛五花、牛板腱套餐。肉很新鮮,即使牛五花也不會過肥,而且脂肪均勻;牛舌充滿油香,不錯。店員很細心,告訴我們每一款肉該怎樣燒會最好吃,原來爐溫不夠熱會令肉變苦,牛板腱更有特別的燒法:把牛板腱放到爐中央煎大約20秒,再卷起放到旁邊,令餘溫把未熟的部份蒸熟。果然,這樣燒真的令牛板腱更Juicy,肉味更突出👍🏼

朋友點了牛五花、西班牙黑毛豬五花套餐
而我則點了牛舌、牛五花、牛板腱套餐。

2024-07-12 0 瀏覽
近來超人氣推介日本味道令人期待想試嘅餐廳五周年星級套餐除左燒肉 仲有打卡Able和風料理真係好有驚喜🥰🔥 揚櫻花蝦豆腐賣相好吸引,香脆豆腐外層鋪滿櫻花蝦同柴魚絲,口感外脆內軟滑,食慾即刻UP⬆️🔥 煙燻蘋果木松露和牛他他見到好多食客推介打卡和牛他他,餐廳用密封小瓶盛載和牛他他,一打開瓶蓋飄出煙燻好有儀式感,自己再加蘋果、蒜蓉、蔥、蛋黃攪拌,未食都已經流晒口水🤤🔥 全天然西班牙豚肉五花腩🐮 美國和牛封門柳🐮 美國和牛牛板腱🐮 香蔥薄切牛舌特登為咗食和牛燒肉慕名而來,果然冇令我失望🥰店員特別介紹燒牛方法,親身展示好impress,和牛油花分布平均,入口即溶!另外薄切牛舌更加係小妹最愛,肉質💯👍🏻🔥日式芝士魚籽雞卷主食有黑松露和牛炒飯,雖然都好想試,不過除咗牛之外都想食下其他肉類,所以揀咗日式雞卷,面層係灸燒芝士加大量魚籽,卷內係吉列炸雞,多重口感一大啖食哂😋
近來超人氣推介日本味道

• 美國和牛封門柳
  • 香蔥薄切牛舌
  • 煙燻蘋果木松露和牛他他
2024-07-11 0 瀏覽
突然戚起條筋想食燒肉,有朋友發板揀咗尖沙咀呢間牛魔,入到餐廳先發現做緊五周年優惠價,原價$860星期一至四只需要$680 ,星期五、六就需要$780-入到餐廳樓底幾高,唔會好大油煙,上菜速度好快😂枱面跟三個蘸醬配料,燒肉汁、新鮮蒜蓉、鹽;另外有小料係中華沙律同泡菜💖⭐️星級熱賣套餐二人前 $6801️⃣揚櫻花蝦豆腐 或 梅酒蕃茄2️⃣全天然西班牙豚肉五花腩 或 鳥肶肉醬油 或 野菜組合3️⃣煙燻蘋果木松露和牛他他 或 鮮活魷魚筒4️⃣美國和牛封門柳5️⃣美國和牛牛板腱6️⃣香蔥薄切牛舌7️⃣黑松露和牛肉碎炒飯 或 日式芝士魚籽雞卷-因為我哋係第一次去,所以唔知道原來呢一種爐具設計係有分用餐次序,我哋放咗一塊牛板腱,結果最後變咗牛肉碎😂請教店員之後先知原來要用檸檬抹一抹,然後先燒牛舌同埋雞肉,用返本身肉嘅脂肪,我哋用咗一塊牛板腱去長知識😂😂😂笑死-🌟揚櫻花蝦豆腐好大份呀,拎上枱已經搭到好高😵每嚿豆腐都黏滿櫻花蝦,唔會散捜捜嘅,叫有少少咬口,同埋可能啲燒肉味濃過啲豆腐,食落去冇話好surprise-🌟鳥肶肉醬油即係雞髀肉,雖然餐牌寫有醬油但係覺得有啲淡,大大嚿蘸埋燒肉汁食啱啱好-⭐️和牛封門柳上碟嗰陣有啲蒜蓉同蔥喺面,賣

⭐️星級熱賣套餐二人前 $680

7️⃣黑松露和牛肉碎炒飯 或 日式芝士魚籽雞卷
🌟揚櫻花蝦豆腐
🌟鳥肶肉醬油
⭐️和牛封門柳
上碟嗰陣有啲蒜蓉同蔥喺面,賣相唔錯,我哋大概燒到三成熟左右,牛味唔突出但係口感好腍,冇筋位🫶
🌟鮮活魷魚筒
真係成條魷魚筒連埋魷魚鬚🤩魷魚腍身而唔韌,就算係魷魚鬚嘅位置都唔會好乾好柴,好新鮮😋
⭐️和牛牛板腱
有啲失望🥲牛味唔濃入口唔滑,冇乜油香🥲散叫可Skip
🌟香蔥薄切牛舌
餐廳好細心咁將牛舌同埋香蔥分開,啱晒唔食蔥嘅我🥲我見朋友食晒成碟蔥應該幾好食😙薄切牛舌細細塊,一啖一塊啱啱好,略嫌冇乜牛味不過都juice嘅
⭐️黑松露和牛肉碎炒飯
由石頭鍋Keep住個溫度,我哋去到好後期先食飯都冇話凍哂,用珍珠米超讚😚牛肉碎份量都多,賣相都幾好,味道係甜甜地鹹鹹地嘅醬油味,不過黑松露真係冇乜,失咗蹤🤣但係都唔錯✌️
食到中途,店員又特登行過嚟問吓我哋燒成點樣,食完飯之後我哋一直傾偈傾到好夜,店員係完全冇趕我哋走🥺呢個係超超超超加分🫶
整體覺得海鮮同其他肉類都好食過牛,可能我哋廚藝太差🫨🫨此乃自費食評
2024-07-11 0 瀏覽
#牛魔注意男朋友成日話高質燒肉要去日本食今次就帶大家一齊睇下香港尖沙咀都有高質日本燒肉🔥性價比仲好高👏🏻遇上牛魔五週年 推出呢個星級熱賣套餐(二人前)👐🏻由前菜同主食都一樣Impressive😍總共成7道菜式 星期日至四只係$680!!超值!🔥🍴揚櫻花蝦豆腐炸完之後外皮超香脆 加埋入口滑嫩嫩嘅豆腐✨外表有咬口 內裡又滑到入口即融🥹🍴全天然西班牙豚肉五花腩會附上韓式辣醬同生菜包🥬增添惹味雖說係五花腩但油脂分佈平均 唔會油膩🍴煙燻蘋果木松露和牛他他一開蓋就有滿滿煙燻蘋果木味 加埋生雞蛋撈埋和牛他他 嫩滑有口感👏🏻🍴美國和牛封門柳厚厚一大條絕不吝嗇😍燒到六七成熟就啱啱好 濃郁嘅肉味係口入面慢慢散開👐🏻🍴美國和牛牛板腱油花超美分佈均勻😍肉質柔軟入口即溶😌🍴香蔥薄切牛舌薄薄一塊入口彈牙爽口💪🏻有嚼勁之餘又唔會硬 加埋香蔥做點綴更加香口🍴黑松露和牛肉碎炒飯店員推介嘅主菜✨與其叫牛肉碎應該叫牛肉粒~🥹濕潤炒飯依然粒粒分明 加埋有嚼勁嘅牛肉粒同黑松露香味 口感更加豐富
#牛魔注意

🍴香蔥薄切牛舌

🍴黑松露和牛肉碎炒飯
店員推介嘅主菜✨與其叫牛肉碎應該叫牛肉粒~🥹
2024-07-10 0 瀏覽
不經不覺位於棉登徑,混合日、韓兩地燒肉傳統食法的燒肉店已開業五週年餐廳設計型格時尚,餐桌牆地以黑灰色作主調樓底高且抽氣系統良好,用餐後沒有油煙味店家將熱賣單品整合一個二人前套餐,以優惠價$588發售揚櫻花蝦豆腐鋪滿木魚碎,口感豐富,風味獨特全天然西班牙豚肉五花腩油花豐厚,肉質嫩身多汁煙燻蘋果木松露和牛他他賣相精緻,沒腥味 香蔥薄切牛舌入口即化,吃起來有嚼勁帶韌性美國和牛封門柳牛肉味極為濃郁,肉質鬆軟美國和牛牛板腱油潤有韌勁,鮮美多汁滿口香日式芝士魚籽雞卷鋪著燒至焦香的香濃芝士
餐廳設計型格時尚,餐桌牆地以黑灰色作主調
樓底高且抽氣系統良好,用餐後沒有油煙味
店家將熱賣單品整合一個二人前套餐,以優惠價$588發售
揚櫻花蝦豆腐鋪滿木魚碎,口感豐富,風味獨特
揚櫻花蝦豆腐
全天然西班牙豚肉五花腩油花豐厚,肉質嫩身多汁
全天然西班牙豚肉五花腩
煙燻蘋果木松露和牛他他賣相精緻,沒腥味
煙燻蘋果木松露和牛他他
香蔥薄切牛舌入口即化,吃起來有嚼勁帶韌性
香蔥薄切牛舌
美國和牛封門柳牛肉味極為濃郁,肉質鬆軟
美國和牛封門柳
美國和牛牛板腱油潤有韌勁,鮮美多汁滿口香
美國和牛牛板腱
日式芝士魚籽雞卷鋪著燒至焦香的香濃芝士
日式芝士魚籽雞卷
2024-07-10
全天然西班牙豚肉五花腩
煙燻蘋果木松露和牛他他
美國和牛牛板腱
日式芝士魚籽雞卷
聽朋友說尖沙咀有間不錯的燒肉,於是就來嘗一嘗。餐點選擇多,肉類款式由低價至高質和牛都有。想不到這裡有蘭王拌飯,而且價格不算貴,而且還有期間限定菜式!環境寧靜,坐得很舒服,和朋友一起來真的不錯! 室內油煙味不算重,抽風位做得不錯。最吸引我的是超值$48套餐,尖沙咀來說真的很難得。我點了兩款套餐,分別是一人燒肉超值HK$48 牛五花套餐和牛魔3重盛宴。蘭王拌飯蛋汁融入蟹膏和白飯,味道超級濃郁。牛魔3重盛宴有牛五花、牛舌、牛板腱。3款份量都很足料!而且十分新鮮。至於一人燒肉超值HK$48 牛五花套餐,真的很划算。竟然有整整100g肉,而且油脂分泌亦很平均!還有烏冬真的很爽口彈牙!飲品方面,解渴特飲必點呀!可樂也是一個不錯的選擇! 下次有機會要去嘗一嘗極尚和牛自慢系列以及封門柳系列!
聽朋友說尖沙咀有間不錯的燒肉,於是就來嘗一嘗。

餐點選擇多,肉類款式由低價至高質和牛都有。

最吸引我的是超值$48套餐,尖沙咀來說真的很難得。

蘭王拌飯蛋汁融入蟹膏和白飯,味道超級濃郁。

牛魔3重盛宴有牛五花、牛舌、牛板腱。

3款份量都很足料!而且十分新鮮。