2023-02-02 48 瀏覽
又嚟到每年嘅closing lunch上年食日本嘢今年大佬book左呢間燒肉可惜同team同事病曬😂😂冇口福😜一入鋪頭就見到大大個open kitchen放左唔少靚牛肉座位亦好闊落 坐得舒服叫左兩set牛,B同C,一個石燒廣島蠔和牛肉碎佐蘭王伴飯,一個野菜併盤同啤酒啲牛紋理好靚,油脂均勻食落完全唔韌,當然肉靚之餘仲要歸功大佬燒得好全程食殘廢餐 食得好開心😆😆😆順帶一提,佢燒肉爐兩邊有埋抽煙機所以一路燒都唔覺大煙同唔會搞到成身好大燒肉味呢點非常讚飯都出色,多餸仲有啲飯焦下次唔想食燒肉都可以嚟試其他飯啤酒買2送1 好抵雖然日光日白,但食燒肉緊要飲啤酒高質燒肉set百幾到2百幾,飯平均85啤酒$55買2送1又夠飽 尖沙咀嚟講其實好抵食
又嚟到每年嘅closing lunch
上年食日本嘢
今年大佬book左呢間燒肉
可惜同team同事病曬😂😂冇口福😜

一入鋪頭就見到大大個open kitchen
放左唔少靚牛肉
座位亦好闊落 坐得舒服

啲牛紋理好靚,油脂均勻
食落完全唔韌,當然肉靚之餘仲要歸功大佬燒得好
全程食殘廢餐 食得好開心😆😆😆

順帶一提,佢燒肉爐兩邊有埋抽煙機
所以一路燒都唔覺大煙同唔會搞到成身好大燒肉味
呢點非常讚

飯都出色,多餸仲有啲飯焦
下次唔想食燒肉都可以嚟試其他飯

啤酒買2送1 好抵
雖然日光日白,但食燒肉緊要飲啤酒

高質燒肉set百幾到2百幾,飯平均85
啤酒$55買2送1
又夠飽 尖沙咀嚟講其實好抵食
  • 石燒廣島蠔和牛肉碎佐蘭王伴飯
2023-02-02 46 瀏覽
呢一間位於尖沙咀嘅牛肉燒肉店幾出名🌟,見佢都有午市套餐選擇就即刻試下啦🥳Set A 燒肉自選組合(三款)呢個自選組合我就揀左和牛牛肩肉、薄切和牛舌、黑毛豬頸肉,牛肩肉牛味好重點埋燒汁好正😝,而牛舌夠晒爽口,口感一流,最後豬頸肉都超級肥美🤤Set C澳洲和牛三盛 $168呢一個set仲正可以一次過食到三款唔同嘅和牛😍,有澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹、澳洲和牛五花,各款有佢地自己嘅優點😎,西冷同胸腹牛味好香濃但相比起就無咁肥美🤪,我自己就鍾意牛五花嘅油香味好惹味😜

Set A 燒肉自選組合(三款)

Set C澳洲和牛三盛 $168

2023-02-02 40 瀏覽
呢日friend子約左我到尖沙咀食個 late Lunch, 棉登徑有好多美食,見到人氣嘅日韓燒肉店 <牛魔> 有午市燒肉定食好吸引,一於入去開餐啦!我地一人點左一個午市燒肉定食,包左沙前菜、沙律、牛骨湯同白飯,加$5可以升級俾牛魔伴飯~澳洲和牛三盛 ($168),有澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹和澳洲和牛五花3片~ 西冷牛肉味最濃,講滑就一定係牛五花最嫩滑啦!而且仲好香口,呢個價錢食到高質嘅澳洲牛牛真係好超值!牛魔燒肉盛合 ($248),總共有6款牛牛,每款2片,賣相十分吸引,未食已經流晒口水!呢個餐除左有先頭$168 set 嘅3款澳洲和牛外,仲有好吸引嘅A4和牛霜降,厚切和牛舌同埋和牛牛肩肉,款款都好新鮮和高質~ 當中我就最鍾意食A4和牛油脂分佈均勻,白雪雪好靚仔,入口滿口油香,回味無窮,真係好想encore呀!我地仲追加左櫻花蝦栗米餃子,皮夠薄又大隻,出面是滿滿的櫻花蝦,裏面有勁多栗米做餡,幾特別,味道唔錯呀~飲品我地點左橙汁和薑水,薑水好暖胃,冬天飲一流呀!今餐好豐富呀,好開心的一個lunch gathering~

飲品我地點左橙汁和薑水,薑水好暖胃,冬天飲一流呀!

今餐好豐富呀,好開心的一個lunch gathering~
2023-01-17
5 分鐘 (堂食)
  • 澳洲和牛三盛
  • 牛魔燒肉盛合
2023-01-27 148 瀏覽
麻雀雖小、五臟俱全。由整齊排列的餐桌,到吧枱製作員的操作都一覽無遺。筆直的線條設計整齊劃一,令人感到舒坦。(1) 牛魔古法漬泡菜及前菜都是供應批發,並不是自家醃製,但味道貼近香港人口味,不辣帶酸。是日前菜為中華沙律,比外間的更乾身,不會有軟爛的口感。(2) 梅酒蕃茄梅酒釀製成瑩白汁液,加上蕃茄紅肉,作為開胃菜確實不錯。(3) 揚櫻花蝦豆腐沾滿蝦子炸成的嫩滑豆腐,炸漿既薄又脆。(4) 煙燻蘋果木松露和牛他他混合黑松露、紅蘋果絲、雞蛋黃以及條條分明的和牛肉絲,將香氣、清新口感和順滑的層次一併送到口中。有煙燻下加持的黑松露,更將香氣保留得久而不散。(5) 特上牛舌條強調只燒30秒。四面粉紅的牛舌厚實又彈牙。(6) A4牛魔野原燒 (薄切和牛西冷配月見汁)由於火力愈來愈猛,薄切和牛在燒製難以掌控,容易過韌。(7) 三藏和牛盛宴 (牛肩肉、牛五花、牛胸腹、牛西冷)(8) 黑松露和牛肉碎炒飯與其說和牛肉碎,更確切是和牛牛粒。與牛舌條的口感及味道沒有太大差異,珍珠米亦粒粒分明。綜合以上餐點,揚櫻花蝦豆腐及煙燻蘋果木松露和牛他他確實是技高一籌,和食及和牛質素亦是信心保證。

(1) 牛魔古法漬泡菜及前菜

(2) 梅酒蕃茄
梅酒蕃茄

梅酒釀製成瑩白汁液,加上蕃茄紅肉,作為開胃菜確實不錯。

(3) 揚櫻花蝦豆腐
揚櫻花蝦豆腐

沾滿蝦子炸成的嫩滑豆腐,炸漿既薄又脆。

(4) 煙燻蘋果木松露和牛他他
煙燻蘋果木松露和牛他他

(5) 特上牛舌條
特上牛舌條

強調只燒30秒。四面粉紅的牛舌厚實又彈牙。

(6) A4牛魔野原燒 (薄切和牛西冷配月見汁)
A4牛魔野原燒 (薄切和牛西冷配月見汁)

由於火力愈來愈猛,薄切和牛在燒製難以掌控,容易過韌。

(7) 三藏和牛盛宴 (牛肩肉、牛五花、牛胸腹、牛西冷)
三藏和牛盛宴 (牛肩肉、牛五花、牛胸腹、牛西冷)

(8) 黑松露和牛肉碎炒飯
黑松露和牛肉碎炒飯

2023-01-26
慶祝紀念
生日
煙燻蘋果木松露和牛他他
特上牛舌條
三藏和牛盛宴 (牛肩肉、牛五花、牛胸腹、牛西冷)
  • 蘋果木煙燻松露和牛他他
1K
2023-01-27 1600 瀏覽
牛魔老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚) $198雪花紋理見到都吸引, 輕輕煎幾秒就食得. 牛脂味重而肉質軟嫩, 正揚櫻花蝦豆腐 $68櫻花蝦多到小山咁, 好香, 配上炸得金黃外脆內嫩嘅豆腐, 唔錯.櫻花蝦餃子 $68🥟中間係滿滿似餡, 皮略厚, 上面都係卜卜好香櫻花蝦, 食落香口惹味煙燻木蘋果松露和牛他他 $158呢個特別得黎又真係幾有驚喜😳, 用玻璃罌裝住, 打開會有蘋果木嘅煙霧飄出黎. 入面和牛他他口感柔軟, 加埋蛋黃就更添嫩滑濕潤, 而且富有smoked salmon咁嘅煙燻香, 清爽嘅蘋果絲豐富口感減膩香蔥簿切牛舌(七枚) $82雖然薄切但都好有咬口, 而且牛味香濃, 好食😋天然厚切豚肉五花腩(八枚) 配生菜及大醬 $130厚切層次分明, 燒完兩邊至金黃, 油脂逼出唔會好油膩, 反而食落肥瘦均勻肉質juicy有彈性帶豚肉香, 燒完帶微焦香. 配埋生菜同韓式大醬泡菜更正黑松露和牛肉碎炒飯 $108睇落平平無奇, 其實味道又幾掂😜 個飯炒得粒粒分明好香口, truffle 惹味香口. 粒粒牛肉碎有牛肉香, 用石鍋上保留左熱度而且邊位仲會有d 金黃脆脆地
牛魔

老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚) $198

揚櫻花蝦豆腐 $68

櫻花蝦餃子 $68

煙燻木蘋果松露和牛他他 $158

香蔥簿切牛舌(七枚) $82
雖然薄切但都好有咬口, 而且牛味香濃, 好食😋

天然厚切豚肉五花腩(八枚) 配生菜及大醬 $130

黑松露和牛肉碎炒飯 $108

• 全天然豚肉五花腩
  • 蘋果木煙燻松露和牛他他
  • 香蔥薄切牛舌
  • 老饕澳洲M7和牛牛板腱
  • 黑松露和牛肉碎炒飯
2023-01-21 103 瀏覽
今晚約咗朋友喺尖沙咀食飯,我想食日本嘢,朋友就想食韓燒,竟然俾我哋搵到一間可以滿足到我哋要求嘅餐廳澳洲M5/M6和牛牛板腱大大塊薄切,燒嘅時候要小心火候唔可以太猛,如果唔係好易燶,食落入口即溶好重牛味香蔥薄切牛舌連埋蔥蓉一齊燒好香呀,食落彈牙好有牛味全天然豚肉五花腩配生菜八件好厚切呀,燒完焦香又肥美,配埋生菜同埋泡菜一齊食可以解膩蘋果木煙燻松露和牛他他和牛他他配埋蘋果絲同埋蛋黃一齊食,食落好fresh好鮮嫩揚櫻花蝦豆腐外面脆卜卜入面好嫩滑,點埋醬油連埋櫻花蝦 一齊食唔會太鹹又好有和風櫻花蝦餃子粟米豚肉餃子,食落熱辣辣,連埋櫻花蝦食感覺冇咁單調松露肉碎炒飯好多肉,啖啖都食到肉,黑松露好香,令成個飯味道昇華咗柑橘特飲 & 巨峰提子特飲兩杯特飲都有椰果喺下面,柑橘特飲味道偏酸夠解渴,我自己就鍾意巨峰提子特飲多啲#foodie #尖沙咀美食 #棉登徑美食 #韓燒 #居酒屋 #打卡 #拍拖好去處 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger

澳洲M5/M6和牛牛板腱

香蔥薄切牛舌

連埋蔥蓉一齊燒好香呀,食落彈牙好有牛味

全天然豚肉五花腩配生菜

蘋果木煙燻松露和牛他他

和牛他他配埋蘋果絲同埋蛋黃一齊食,食落好fresh好鮮嫩

櫻花蝦餃子

粟米豚肉餃子,食落熱辣辣,連埋櫻花蝦食感覺冇咁單調

松露肉碎炒飯

好多肉,啖啖都食到肉,黑松露好香,令成個飯味道昇華咗

柑橘特飲 & 巨峰提子特飲

2023-01-21 50 瀏覽
蘋果木煙燻松露和牛他他和牛他他超超超好味😋加左黑松露配埋蘋果撈埋蛋一齊食,鮮味出晒黎👍🏻👍🏻👍🏻全天然豚肉五花腩(八枚)(厚切跟生菜)一層肉一層肥膏,燒完有小小肥油先叫好食,夾住生菜一d都唔覺得油。老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚)薄薄一片牛味超濃,燒一燒嫩滑又好味😋香蔥薄切牛舌(七枚)好好好爽口📣📣📣夾埋香蔥一齊食簡直冇得輸。揚櫻花蝦豆腐櫻花蝦包圍住豆腐,炸完櫻花蝦仲脆仲好食。櫻花蝦餃子大大隻蝦子,放滿櫻花蝦係面。松露肉碎炒飯炒飯加埋松露非常之惹味,放上石鍋有飯焦🤩鳳梨梳打特飲、巨峰梳打特飲,兩款都有椰果肉解渴又好飲。
蘋果木煙燻松露和牛他他

全天然豚肉五花腩(八枚)(厚切跟生菜)

老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚)
薄薄一片牛味超濃,燒一燒嫩滑又好味😋

香蔥薄切牛舌(七枚)
好好好爽口📣📣📣夾埋香蔥一齊食簡直冇得輸。

揚櫻花蝦豆腐
櫻花蝦包圍住豆腐,炸完櫻花蝦仲脆仲好食。

櫻花蝦餃子
大大隻蝦子,放滿櫻花蝦係面。

松露肉碎炒飯
炒飯加埋松露非常之惹味,放上石鍋有飯焦🤩

鳳梨梳打特飲、巨峰梳打特飲,兩款都有椰果肉解渴又好飲。
2023-01-20 43 瀏覽
一坐底已經即刻奉上牛骨湯同前菜天氣凍冰冰,可以飲住湯去揀嘢食真係好開心😁前菜沙律係生菜加粟米粒,好新鮮,醬汁係芝麻醬至於骨湯味有昆布同豆腐,味道清甜澳洲和牛三盛$168 🥩澳洲西冷和牛 食落口感有咬勁,有濃郁的牛肉香氣🥩澳洲和牛胸腹 筋膜較多,但油脂較多而香口口感層次多啲🥩澳洲和牛五花 擺上爐燒十秒就可以反面,香氣撲鼻,入口溶化嘅感覺好正!加配餃子🥟啖啖肉!而且上門佈滿櫻花蝦🦐牛魔鐵板牛肉呢個超級香口,而且洋蔥索曬所有牛肉汁,非常之鮮甜,配上飯真係可以食晒成碗飯!
一坐底已經即刻奉上牛骨湯同前菜
天氣凍冰冰,可以飲住湯去揀嘢食真係好開心😁

前菜沙律係生菜加粟米粒,
好新鮮,醬汁係芝麻醬
至於骨湯味有昆布同豆腐,
味道清甜

澳洲和牛三盛$168

🥩澳洲西冷和牛
食落口感有咬勁,有濃郁的牛肉香氣

🥩澳洲和牛胸腹
筋膜較多,但油脂較多而香口
口感層次多啲

🥩澳洲和牛五花
擺上爐燒十秒就可以反面,香氣撲鼻,入口溶化嘅感覺好正!

加配餃子🥟

啖啖肉!而且上門佈滿櫻花蝦🦐

牛魔鐵板牛肉
2023-01-19 50 瀏覽
年廿八食好D, 今日去左尖沙咀綿登徑食牛魔, 牛魔主打美國、日本、澳洲等各地優質和牛,更特別引入無煙燒烤爐及自助啤酒機。2個人簡單點左燒肉定食C餐 – 澳洲和牛三盛 (澳洲和牛西冷, 澳洲和牛胸腹, 澳洲和牛五花) + 5蚊轉牛魔拌飯, 定食附送, (前菜, 沙律, 牛骨湯), 櫻花蝦餃子澳洲和牛西冷, 肉質相當鮮嫩, 脂肪平均又夠肉汁澳洲和牛胸腹, 油花分布均勻,口感滑嫩多汁, 入口滲滿油香, 呢個超正. 澳洲和牛五花, 油脂最豐富,肉質軟嫩. 牛魔拌飯, 加入配料去御飯, 咸咸地, 非常可口. 將簡單白飯提昇一個層次.櫻花蝦餃子 - 櫻花蝦煎得香口, 好濃蝦味, 餃子材料豐富, 有肉汁滲出.

澳洲和牛西冷, 肉質相當鮮嫩, 脂肪平均又夠肉汁

澳洲和牛五花, 油脂最豐富,肉質軟嫩.

2023-01-18 49 瀏覽
✨泡菜煎餅有少少辣,幾過癮!新鮮煎起,熱辣辣亦都冇乜油!✨櫻花蝦餃子(可不要櫻花蝦)因為朋友唔食得櫻花蝦!餐廳專登幫我哋走櫻花蝦!真係好貼心👍!餃子好飽滿入邊仲有粟米!豬肉同粟米,簡直係完美嘅配搭!✨香蔥薄切牛舌牛舌入口就好容易咬開!卷埋啲香蔥一齊食好正✨ 澳洲M5/M6和牛牛板腱雖然得五塊不過好大塊!油脂分布平均,而且只要每邊少5秒就已經食得!記住每一邊唔可以放太耐,如果唔係就會好容易黐底!✨全天然豚肉五花腩(厚切及付生菜)呢個有啲驚喜!估唔到呢間餐廳除咗牛肉之外,豬肉都好好食😍 五花腩燒熟左之後超級香,加埋生菜食消除油膩感!✨石鍋黑松露肉碎炒飯入邊嘅肉碎都經過調味,甜甜地亦都唔硬,肉碎好食!而且炒飯質地都啱啱好,唔會落得太油去炒!✨乳酸飲品/鳳梨特飲
✨泡菜煎餅

有少少辣,幾過癮!
新鮮煎起,熱辣辣亦都冇乜油!

✨櫻花蝦餃子(可不要櫻花蝦)

✨香蔥薄切牛舌

牛舌入口就好容易咬開!卷埋啲香蔥一齊食好正

✨ 澳洲M5/M6和牛牛板腱

記住每一邊唔可以放太耐,如果唔係就會好容易黐底!

✨全天然豚肉五花腩(厚切及付生菜)

✨石鍋黑松露肉碎炒飯

✨乳酸飲品/鳳梨特飲
2023-01-17 41 瀏覽
之前行過棉登徑經過呢間牛魔總係見到好多人,難得今日終於唔駛排隊就即刻行入去!見到餐牌都有幾款既套餐,但因為入面有啲菜式唔係我地好岩我地心水既關係,最後都係決定散叫!🥩煙燻木蘋果松露和牛他他 $158一黎到就見到好大隻生雞蛋,打開蓋後黑松露味好香,撈埋雞蛋食入口啲生牛肉好柔軟,唔會好靱!🍤揚櫻花蝦豆腐 $68櫻花蝦多到潟出黎咁,而且炒到好香口,炸豆腐外皮香脆內裡軟熟,醬汁唔會太鹹或太淡,整體感覺岩岩好,好味!🥟櫻花蝦餃子 ($68)餃子口感比較煙靭,可惜我本身鍾意食脆皮,肉唔會太嚡仲食到粒粒粟米!🐮香蔥簿切牛舌(七枚) $82好好咬口,牛味好香,配埋洋蔥口味更清新🥩老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚) $198呢個真係必推!入口第一啖油香好重,之後啲牛味湧上黎!🐖全天然厚切豚肉五花腩(八枚) 配生菜及大醬 $130五花肉好厚切,配埋生菜泡菜好似去左韓國咁!🍲黑松露和牛肉碎炒飯 $108第一次食黑松露炒飯唔會覺得佢好濟,因為佢既松露味唔算好出,仲唔會蓋過石鍋飯嘅味道!

🥩煙燻木蘋果松露和牛他他 $158

🍤揚櫻花蝦豆腐 $68

🥟櫻花蝦餃子 ($68)

🐮香蔥簿切牛舌(七枚) $82

好好咬口,牛味好香,配埋洋蔥口味更清新

🥩老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚) $198

呢個真係必推!入口第一啖油香好重,之後啲牛味湧上黎!

🐖全天然厚切豚肉五花腩(八枚) 配生菜及大醬 $130

五花肉好厚切,配埋生菜泡菜好似去左韓國咁!

🍲黑松露和牛肉碎炒飯 $108

2023-01-15 42 瀏覽
睇人介紹左幾次今日可以一嘗🤗,中午黎到唔洗點等位,可能因為係平日。叫左2個牛餐,都係食澳洲和牛為主。基本上澳洲和牛三盛套餐既肉係牛魔燒肉盛合都有,盛合就多3款肉揀。🔻A4和牛霜降🔻燒完口感多汁,肉質軟嫩且滋味細膩醇厚,入口後肥而不膩的脂肪就會在舌頭上化開。勁正🔻澳洲西冷和牛🔻食落口感有咬勁,有濃郁的牛肉香氣🔻澳洲和牛胸腹🔻纖維跟筋膜較多,偏帶油脂又有適度嚼勁,令口感層次多啲🔻澳洲和牛五花🔻擺上爐一燒經已油香撲鼻,流曬口水,入口品嚐到脂肪的美味🔻和牛牛肩肉🔻肉質鮮嫩、肌理細緻,味道相當爽口🔻厚切牛舌🔻厚切令牛舌更有彈性,燒到表面香脆,內裏依然嫩口,食落也完全不會有腥味。

🔻澳洲西冷和牛🔻食落口感有咬勁,有濃郁的牛肉香氣

🔻和牛牛肩肉🔻肉質鮮嫩、肌理細緻,味道相當爽口

2023-01-15 211 瀏覽
約左好姐妹去牛魔食無煙烤肉,餐廳位於棉登徑,勁大幅畫作牆身裝潢十分有特色!Menu主打黎自日本、澳洲同美國等嘅和牛,豚肉、炸物小食,炒飯等,相當多選擇;落單就會送上中華沙律同泡菜,有D枱有部啤酒機,下次成班朋友黎可以啤啤佢!🍄煙燻木蘋果松露和牛他他 賣相的式可愛嘅玻璃罌,一打開就有煙霧飄出黎,裡面有顏色鮮艷嘅和牛他他,加入將蛋黃同蘋果絲拌勻就食得!黑松露味香濃,清爽嘅蘋果令口感更fresh! 和牛他他軟嫩!推介!🥩澳洲M5/M6和牛牛板腱和牛牛板腱大約有5大片;厚薄適中、脂肉均勻!店員敎路先燒一邊大約十零秒就卷起燒多十零秒,咁就保留倒肉汁,勁juicy肉味濃郁!  🍖厚切豚肉五花腩優質嘅五花腩層次分明,燒時同樣燒哂兩邊鎖住肉汁,然後放爐邊慢烤一陣,最後再放爐中間用火燒至金黃色逼出脂肪! 食落肥瘦均勻肉質勁juicy而不肥膩,燒完更有微微焦香!太好味! 配埋生菜同韓式大醬一齊食更滋味!🍚黑松露和牛肉碎炒飯黑松露惹味香口,粒粒牛肉碎加上米飯粒粒分明,口感豐富,用石鍋上枱隔左陣食仲保留倒熱度!🍤櫻花蝦豆腐 櫻花蝦同蛋漿一齊炸至金黃色嘅豆腐,外脆內軟!幼滑嘅豆腐豆味香濃,值得一試🥟櫻花蝦餃子

🍄煙燻木蘋果松露和牛他他

🥩澳洲M5/M6和牛牛板腱

🍖厚切豚肉五花腩
🍚黑松露和牛肉碎炒飯
🍤櫻花蝦豆腐
🥟櫻花蝦餃子
餃子煎至甘香,肉餡滿滿,加上面層有卜卜脆嘅櫻花蝦,食落更香口惹味!
🥞泡菜煎餅
比一般厚實嘅泡菜煎餅,煎到金黃色香脆可口!相當好食!

🧋巨峰蘇打特飲和鳳梨蘇打特飲,唔算太甜好啱我地!

牛魔Yakiniku More
地址 📍:尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖
  • 和牛牛板腱
  • 櫻花蝦豆腐
  • 煙燻木蘋果松露和牛他他
  • 櫻花蝦餃子
蘋果木煙燻松露和牛他他🥢和牛他他肉質柔軟,再加上蛋黃就超順滑,黑松露醬同醬汁調味得宜~澳洲M5/M6和牛牛板鍵🥩牛肉油脂分佈平均,呈雪花紋,個人認為只要兩邊快快燒幾秒食就最好食,入口甘香,係好食嘅👍 香蔥薄切牛舌🔪 全天然豚肉五花腩🐖五花腩係厚切,脂肪豬肉相間,食落更有咬口👌 揚櫻花蝦豆腐🦐依個唔單只係普通炸豆腐,外皮沾上櫻花蝦一齊炸就更顯香脆,仲多咗重海鮮味,入面嘅豆腐非常滑,底下有啲醬汁,一齊食就會有濕、脆、軟三重口感,層次相當豐富,如果鍾意食脆口啲嘅就得要趁熱食😋 櫻花蝦餃子🥟同樣係有櫻花蝦嘅小食,依款就係餃子面頭灑上櫻花蝦嚟提味 松露肉碎炒飯🍚乳酸梳打特飲🍹
蘋果木煙燻松露和牛他他🥢

澳洲M5/M6和牛牛板鍵🥩

香蔥薄切牛舌🔪

全天然豚肉五花腩🐖
五花腩係厚切,脂肪豬肉相間,食落更有咬口👌

揚櫻花蝦豆腐🦐

櫻花蝦餃子🥟
同樣係有櫻花蝦嘅小食,依款就係餃子面頭灑上櫻花蝦嚟提味

松露肉碎炒飯🍚

乳酸梳打特飲🍹
2023-01-12 33 瀏覽
慶生餐.ᐟ.ᐟ (◍≧ᗜ≦◍)🌟整體:4.3星🌟食物:4.2星🌟服務:4.2星🌟環境:4.8來到這地方就是讓覺得有置身豪宅內的景觀環境。來到這不免一定要點豬拼盤來吃,這吃真的更物超所值,豬排🥩與肋條真的非常鮮嫩多汁,一點都不輸給牛肉。最後一定得來個甜點🍮來結束這回合星
慶生餐.ᐟ.ᐟ (◍≧ᗜ≦◍)
🌟整體:4.3星
🌟食物:4.2星
🌟服務:4.2星
🌟環境:4.8
來到這地方就是讓覺得有置身豪宅內的景觀環境。
最後一定得來個甜點🍮來結束這回合星