2018-10-08 137 瀏覽
今日做MK妹行左成日街,係返附近搵食,呢間真係值得一試既,一係MK夠晒方便,二有蟹食,岩我,三食物種類好多點餐紙好多,花多眼亂磯燒松葉蟹蓋,只限一客,仲要睇住佢燒,好多膏好正,流晒口水啦蟹肉面豉湯,就咁面豉湯有d單調,加埋蟹肉味道唔錯唔錯,多份鮮味仲有肉食下雪場松葉蟹鍋,只限一客,冇錯,又係蟹,I like it仲叫左d刺身,亦貝同象拔蚌好爽口,其他都好新鮮,我個玻璃肚朋友食完都冇事蜆肉好入味好香曼魚都好正正每款食物都細細份,咁就可以食多幾款野食,唔洗叫一樣野食就打爆個肚,對我女仔黎講唔錯蛋& 燒蝦

點餐紙好多,花多眼亂

雪場松葉蟹鍋,只限一客,冇錯,又係蟹,I like it

蜆肉好入味好香

曼魚都好正正

蛋& 燒蝦

2018-10-03
  • 刺身拼盤
同朋友行完街想食放題,就去左兆萬搵食,見到呢間極上帝王水產好似唔錯喎就食呢間喇上到9樓,見到好多人已經開緊餐喇,職員都好快安排咗坐位俾我地一坐低就拎起d食物紙黎睇,但係點解好似拎極都未拎完咁嘅?原來一共有成18張紙呀實在太多選擇喇,d紙都入唔哂鏡呀飲品方面嘅選擇都好多可樂、🍑蜜桃茶、OJ🍊、hite啤酒🍻、連我最愛嘅🍈陽光蜜瓜豆奶都有第一round就緊係食刺身先喇刺身嘅種類真係有好多,尤其是蝦的種類,有虎蝦、珍寶赤蝦、日本有頭甜蝦、去頭甜蝦,淨係食蝦刺身放題都抵返哂日本有頭甜蝦好大隻,肥美鮑魚片鮮甜,煙韌有口感北海道帶子厚切海膽鮮甜,完全沒有苦澀味,非常新鮮職員仲好窩心咁俾左d紫菜我地夾海膽黎食之後就點左入座即送嘅日式和牛壽喜燒鍋壽喜燒的和牛份量非常多,啖啖肉,牛肉鋪滿鍋面焗蠔,蠔配上煙肉、火腿,粟米粒再加沙律醬來焗,酸酸甜甜又好有口感燒鰻魚多汁肥美芝麻雞翼,炸得好脆,香口吉列炸蠔,外面炸粉薄薄一層,一咬就食到大大啖蠔肉完全唔會脆粉多過料牛舌厚切,夠林,滿滿的孜然味再加少少辣,好惹味牛油粟米好大碗呀炒雜菇火炙岩鹽燒三文魚腩壽司,唔駛點豉油嘅壽司,鹽嘅份量岩岩好,唔會太咸火炙沙律燒三文魚
就食呢間喇

實在太多選擇喇,d紙都入唔哂鏡呀

飲品方面嘅選擇都好多

第一round就緊係食刺身先喇
刺身

日本有頭甜蝦好大隻,肥美
鮑魚片鮮甜,煙韌有口感

北海道帶子厚切
海膽配紫菜
海膽鮮甜,完全沒有苦澀味,非常新鮮
職員仲好窩心咁俾左d紫菜我地夾海膽黎食

之後就點左入座即送嘅日式和牛壽喜燒鍋
日式和牛壽喜燒鍋

壽喜燒的和牛份量非常多,啖啖肉,牛肉鋪滿鍋面

焗蠔,鰻魚
燒鰻魚多汁肥美

炸物,牛舌
芝麻雞翼,炸得好脆,香口
吉列炸蠔,外面炸粉薄薄一層,一咬就食到大大啖蠔肉
完全唔會脆粉多過料

牛舌厚切,夠林,滿滿的孜然味再加少少辣,好惹味

牛油粟米,雜菇
牛油粟米好大碗呀

炒雜菇

火炙三文魚腩壽司,黑松露油甘魚壽司

火炙沙律燒三文魚腩壽司,三文魚腩肥美多汁
黑松露油甘魚壽司,黑松露好香,同油甘魚好夾

甜品方面都有好多選擇,我最驚喜嘅就係有枝枝冰喇
太耐無食過喇

• 吉列炸蠔
  • 燒鰻魚
  • 牛舌
2018-10-05 148 瀏覽
原來不知覺間都食左兆萬唔少放題了但呢間第一次試 比我感覺好難忘不論環境 味道 質素都好不錯首先環境相一幅放題首先食既緊係刺身!呢到刺身好新鮮好有味道唔似外面既得冰味重點推薦既有甜蝦甜蝦真係食到佢既鮮味仲有鮑片都好唔錯嫁火炙壽司都係我地放題心中既首弛雖然宜到唔係話好多款但係質素堅高質!以下呢兩個係重點推介!火炙三文魚壽司火炙蟹柳壽司炒物炸物我地唔係嗌好多但嗌得既質素都好出色!炸物黎講炸鮮奶同榴連炸彈無得輸熱愛榴連既朋友更加要食炒物既話炒蜆同炸雜菌都好正除外 燒粟米都好不錯嗌完五分鐘就上 仲係熱嫁而且都好香牛油味 正燒菠蘿都係呢間重點推介嫁一食落去好爽口同好甜最後忍唔住嗌多左幾個以下呢個係呢間放題既特色!真係厚燒牛粒 仲係自己燒好正 啲牛又好食又好高質侍應係一開始會教你燒跟住就可以自己落手試下燒嫁啦
原來不知覺間都食左兆萬唔少放題

甜蝦真係食到佢既鮮味
仲有鮑片都好唔錯嫁

火炙壽司都係我地放題心中既首弛
雖然宜到唔係話好多款
但係質素堅高質!
以下呢兩個係重點推介!
火炙三文魚壽司
火炙蟹柳壽司

炒物炸物我地唔係嗌好多
但嗌得既質素都好出色!
炸物黎講炸鮮奶同榴連炸彈無得輸

而且都好香牛油味 正

燒菠蘿都係呢間重點推介嫁
一食落去好爽口同好甜
最後忍唔住嗌多左幾個

以下呢個係呢間放題既特色!
真係厚燒牛粒 仲係自己燒
好正 啲牛又好食又好高質
侍應係一開始會教你燒
跟住就可以自己落手試下燒嫁啦

2018-10-04 3328 瀏覽
今日途經兆萬,發現一間名字充滿霸氣既放題,既然又接近晚飯時間,就試一試啦名字霸氣,但裝修充滿左好多可愛既貓,好大對比。貓,全部都係貓🐈天花掛住萬喵旗,牆身都好多日式既喵壁畫,喵咪集郵天地。都有D氣勢磅礡既畫飲品都幾齊全,仲有咖啡機,唔錯食物方面,魚生選擇算多,而且幾新鮮,不過我覺得熟食驚喜大D,所以不多介紹魚生了溫泉蛋沙律,芝麻醬沙律上面加一隻流心溫泉蛋一間放題可以做到一隻咁效果既溫泉蛋,實在要大讚蟹窩,蟹雖唔大,不過有4隻蟹鉗,啖啖肉,而且好鮮甜羊架香草味濃,肥瘦適中,唔會啖啖油豬頸肉肉質鬆軟,味道非常開胃最估唔到既係有生菜包味道唔似泰國風味,反而有D似台灣肉燥幾特別。流心芝士漢堡,肉味突出,仲包含好豐富既芝士肥牛壽喜窩有原粒甘栗既紫薯餅雪糕都唔少選擇,有2大個雪糕櫃二百蚊左右一個月,超值

名字霸氣,但裝修充滿左好多可愛既貓,好大對比。

貓,全部都係貓🐈

天花掛住萬喵旗,牆身都好多日式既喵壁畫,喵咪集郵天地。

都有D氣勢磅礡既畫

飲品都幾齊全,仲有咖啡機,唔錯

溫泉蛋沙律,芝麻醬沙律上面加一隻流心溫泉蛋
一間放題可以做到一隻咁效果既溫泉蛋,實在要大讚

蟹窩,蟹雖唔大,不過有4隻蟹鉗,啖啖肉,而且好鮮甜

羊架香草味濃,肥瘦適中,唔會啖啖油
豬頸肉肉質鬆軟,味道非常開胃
最估唔到既係有生菜包
味道唔似泰國風味,反而有D似台灣肉燥
幾特別。

流心芝士漢堡,肉味突出,仲包含好豐富既芝

肥牛壽喜窩

有原粒甘栗既紫薯餅

雪糕都唔少選擇,有2大個雪糕櫃

二百蚊左右一個月,超值
2018-10-02 202 瀏覽
雖然係好多選擇 但係無一樣野係正常🙄服務生態度好好👍🏻依樣係真係好讚👏🏻但係食物真係要好好改善 無一樣野係好食🤢連放題最基本既刺身 都可以係咁差 赤貝同海蜇食落去成條橡筋咁 都唔爽口 泰色野食一啲都唔泰色 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮真系平野冇好野🤦🏼‍♂️成棟兆萬真系冇一間系好食 好野👏🏻ps 個和牛壽喜燒 湯味怪怪地 啲菜又唔知想點 🙄仲差過吉x家 正式將兆萬列入黑名單🤬🤬🤬🤬🤬

正式將兆萬列入黑名單
🤬🤬🤬🤬🤬
2018-10-01 306 瀏覽
極上帝王水產 主打日泰放題,放題餐廳愈來愈多愈主打多國菜款式。9點入座,仍然有8成客,人氣果然旺盛! 座位比較密,近門口都係卡位。 菜單款式比其他餐廳多,除左日泰,原來仲有西式選擇。飲品客人自取,在餐廳最後方,三部雪櫃,任君選擇。雪櫃就在門口處。刺生、壽司都新鮮美味,三文魚塊塊都是腩,食品停口!仲有最希靈魚~ 卷物系列款式唔錯。呢度竟然有海膽手卷😵。飯比例比市面少,海膽量反而幾多,味道依然保存到鮮味👍🏻燒物都好多款🍍🍆🍠。叫左個甜薯,外表紫色,初初以為係紫薯,但薯係黃薯lei ga~泰式方面,我地叫左冬蔭公&生菜包&泰式沙律,沙律唔錯,冬蔭公少左陣泰式香草味。飲品選擇都幾多,竟然有我最愛陽光提子汁🍇因為朋友預先訂座,仲送上A5和牛&燒蟹蓋,呢度優惠都好多。
極上帝王水產 主打日泰放題放題餐廳愈來愈多愈主打多國菜款式。

海膽沙律

泰式沙律
生菜包

飲品選擇都幾多,竟然有我最愛陽光提子汁🍇

和牛&蟹蓋燒

因為朋友預先訂座,仲送上A5和牛&燒蟹蓋,呢度優惠都好多。
2018-09-27
海膽沙律
泰式沙律
生菜包
和牛&蟹蓋燒
2018-10-01 78 瀏覽
今日同朋友去完潮特簡禮物之後我地都覺得有啲肚餓所以係附近搵下有咩好食突然諗起兆萬樓上有野食架喎是但去一層就選中左呢一間放題眼見都幾多人食應該不會太差吧好彩唔洗等太耐就有位一坐底當然要點刺身喇又點少得大路野三文魚/帶子 等等飲品方面選擇都幾多可以滿足唔同口味既食客食物選擇亦都花多眼亂有齊A-G咁多款多到都唔知食乜先好!好彩我無選擇困難症!燒物就剔左燒蟹殻估唔到要自己燒都幾好玩燒完就自己撈埋啲壽司飯到就可以食喇蟹籽超多又新鮮鐘意食蟹籽都可以點呢個蟹殻試下啊天婦羅都好耐無食喇!炸得好香口!炸牛奶都比較少見!唔太濟 都可以試下!芝士壽司一直都係我必食之選好彩唔係超大舊仲要留返啲位食其他野架嘛!去到最後仲有雪條食添超滿足!
今日同朋友去完潮特簡禮物之後

飲品方面選擇都幾多
可以滿足唔同口味既食客

食物選擇亦都花多眼亂
有齊A-G咁多款
多到都唔知食乜先好!

好彩我無選擇困難症!

燒物就剔左燒蟹殻

估唔到要自己燒
都幾好玩
燒完就自己撈埋啲壽司飯到就可以食喇

蟹籽超多又新鮮

鐘意食蟹籽都可以點呢個蟹殻試下啊

天婦羅都好耐無食喇!

炸得好香口!

炸牛奶都比較少見!

唔太濟 都可以試下!
芝士壽司一直都係我必食之選

好彩唔係超大舊
仲要留返啲位食其他野架嘛!

去到最後仲有雪條食添
超滿足!

2018-09-30 253 瀏覽
係OpenRice 買左$179現金券,知道去到會收多$79服務費,以為點都比walk-in平dd,點知walk-in都係$240一個,話就話食多半個鐘,但食左一個鐘左右就開始暗示叫你埋單而食物方面,無幾樣野係會覺得好食,真係無!魚生麻麻地,炸物好油,$258寧願去食其他野仲好過;個所謂心太軟,食起上黎好似brownie,無流心服務方面,就算幾好,有禮貌,同埋快但係一句講晒,唔會推薦比朋友,亦都唔會再去
服務方面,就算幾好,有禮貌,同埋快

但係一句講晒,唔會推薦比朋友,亦都唔會再去
2018-09-30 77 瀏覽
放題食開有條癮加上又唔食得打邊爐咁熱器既食物於是又去返食放題算啦雖然今日係閒日但係都好多人 座無虛席店內都掛左好多旗好有氣氛!係我地唔知點咩刺身既時候店員就係呢個時候提議比師傅發板我地都覺得幾好 因為唔洗諗等左一陣就有食物到啦都好快手!!食貨開動!!蝦/帶子呢D少不了吧!!再黎點左D壽司細細舊幾好蟹籽超多!細舊就唔洗食到咁飽啊嘛留返D位食其他野另外仲叫左牛柳粒 平時牛柳粒多數都係煮好左但係呢到係自己煮玩下煮飯仔都幾有趣架呢有仲有意粉或者海鮮湯等等有興趣既都可以試下呢啲都比較少放題有雖然食到好飽但係都忍唔住叫左...心太軟有好濃既朱古力味仲有雪糕任食有芒果,朱古力或者雪米磁等等預先訂座就有其他雪條可供選擇食物選擇好多花多眼亂最後都食到好飽呢
放題食開有條癮

我地都覺得幾好 因為唔洗諗

等左一陣就有食物到啦
都好快手!!

食貨開動!!
蝦/帶子呢D少不了吧!!
再黎點左D壽司

呢有仲有意粉或者海鮮湯等等
有興趣既都可以試下
呢啲都比較少放題

雖然食到好飽
但係都忍唔住叫左...
心太軟

有好濃既朱古力味

仲有雪糕任食
有芒果,朱古力或者雪米磁等等
預先訂座就有其他雪條可供選擇

食物選擇好多
花多眼亂
最後都食到好飽呢
2018-09-29 124 瀏覽
今次放題-極上帝王水產🦀🦑🐙。上網見早一日訂座在好多優惠,於是過黎試一試。極試主打日泰式放題,餐牌有好多不同日式菜單選擇,泰式項目,仲發現有西餐扒/意粉選擇。睇左好耐,有選擇困難:打頭炮,我地唔係食海鮮,係食燒物! 一坐底,侍應美女已經放低小火爐,大家呆左呆,話未落單,侍應話蟹蓋&A5和牛係因為訂座送ga...當堂恍然大悟!蟹蓋有厚厚沙律醬,燒熱後加入粒粒飯、蔥&蟹籽,蟹籽令成個飯都香噴噴♨️仲有🅰️5️⃣和牛,一小碟有四五件一口和牛。質素都唔錯,有咬口! 店員仲溫馨提示燒牛個時卑油彈到。雪場松葉蟹腳蟹火鍋-起初仲以為係一人火鍋,但原來係一煲蟹煲,有半份蟹腳&蟹柳,仲有粟米、海帶&其他蔬菜配料,好清新,食完魚生、炸物,有煲熱湯暖暖胃👍🏻食左咁多送gei食物,個肚都full full地。 刺身、壽司食左round,質素唔錯,夠新鮮!燒物又夠熱,燒菇係雞脾菇,大件到咬唔完,燒菠蘿完全係我只愛!

食左咁多送gei食物,個肚都full full地。 刺身壽司食左round,質素唔錯,夠新鮮!燒物又夠熱,燒菇係雞脾菇,大件到咬唔完,燒菠蘿完全係我只愛!
  • 雪場松葉蟹火鍋
2018-09-29 165 瀏覽
同友人閒逛旺角,見狀似新鋪,故入內一試!坦白,但除了刺身外,其他均難以下嚥,這確實使我驚訝!真的未試過一間放題店,主打的食物竟有夠難吃!所有炸物均過油,油得表面脆皮全都變軟,一咬便噴油!天婦羅更是炸粉不是軟掉便是硬的!燒物更感不堪,全不到水準,火喉全不到位,只是表面灑上很多孜然粉罷了,但全不入味!那些有芝士成份並要焗處理的食物,全都過酸,亦不知問題出在哪!而須烹調的海鮮食物,食材毫無鮮度,食下感覺已「霉」……食物品質欠佳,烹調手法不得宜,完全不値這個價錢!很難會回頭光顧!
同友人閒逛旺角,見狀似新鋪,故入內一試!
而須烹調的海鮮食物,食材毫無鮮度,食下感覺已「霉」……
2018-09-29
5 分鐘 (堂食)
2018-09-27 1099 瀏覽
最近壓力比較大,每日都很辛苦勞累,朋友知我辛苦決定和我食日式放題,朋友選了這間位於旺角兆萬中心9樓的「極上帝王水產」,來大吃一頓幫我減減壓,大吃之餘也可以和朋友說說近況。我和朋友都喜歡食刺身所以一坐低立即叫了一大盤刺身,刺身一到我和朋友都不禁笑起來,眼看刺身閃亮亮大大件,心想浄食刺身都值回票價,刺身入口感覺非常新鮮肥美,尤其當中的海膽十分鮮甜冇腥味。黑松露帆立貝壽司,黑松露的香氣誘人加上鮮甜爽口的帆立貝實在美味。黑松露油甘魚壽司,黑松露的香味把油金甘魚的甘香帶出在口中久久不散定必 encore。除了刺身還有很多選擇,鹽燒牛脷厚身牛味濃,燒羊架燒的時間剛好微微的粉嫩色入口非常嫩滑,鹽燒雞翼外皮燒得微脆十分香口內裏雞肉還保留肉汁。泰式炸蝦餅即叫即炸蝦味濃郁爽口彈牙。甲羅燒,濃郁嘅蟹膏香味和蟹籽蟹肉混在一起配上飯團一起吃鮮味無窮。牛枊粒油脂分布平均燒起來牛油的香味彌漫四周入口即溶完全冇喳。
各式刺身

我和朋友都喜歡食刺身所以一坐低立即叫了一大盤刺身刺身一到我和朋友都不禁笑起來,眼看刺身閃亮亮大大件,心想浄食刺身都值回票價,刺身入口感覺非常新鮮肥美,尤其當中的海膽十分鮮甜冇腥味。

黑松露帆立貝、油甘魚壽司

鹽燒牛脷、羊架、雞翼

泰式炸蝦餅

泰式炸蝦餅即叫即炸蝦味濃郁爽口彈牙。

各式刺身
黑松露帆立貝、油甘魚壽司
鹽燒牛脷、羊架、雞翼
泰式炸蝦餅
2018-09-27 70 瀏覽
多人聚會一定會選擇放題,所以已經從期待食到有小小無感,不過呢間有驚喜!這間野完全對得住佢個名,刺身厚切而且冇雪味,選擇又多,望住滿滿既一盆特別滿足呀!😍個人特別鍾意帶子同埋八爪魚刺身,大大粒帶子真係望到都興奮呀😍食完刺身食壽司,唔係講笑,真係冇唸過係放題既地方食到咁高質既火炙,火炙芝士三文魚,蝦好鮮嫩。平時食放題好少叫壽司,覺得飯太飽,但今次食完仲想再食!完勝!至於炸野我一向比較少食,芝士年糕同紫薯餅都唔錯,芝士年糕有質素!芝士味濃之外,仲有小小脆既外皮,裡面十分煙韌。紫薯餅好大塊,可能大家share一份食會比較好。其他熟食都唔錯,樣樣入味又唔會太老,選擇又多,連牛脷都有,加左特制調味粉既牛脷十分惹味。宜家仲做緊promotion,預早訂位有食物贈送,一人送一樣,我地叫左和牛粒同松葉蟹蓋,個爐火候好夠,熱辣辣咁食真係好滿足呀,牛肉如果可以有更多調味會更惹味,蟹蓋沙律醬既味道比較突出。最後都忍唔住再讚下個小食心太軟,細細粒都咁流心,估唔到紙仔可以有咁特別既野叫。至於服務,整體黎講,鋪面裝潢有特色,店員有禮貌,又冇漏單,而且食物質素好同選擇多,值得一試。

食完刺身壽司,唔係講笑,真係冇唸過係放題既地方食到咁高質既火炙,火炙芝士三文魚,蝦好鮮嫩。平時食放題好少叫壽司,覺得飯太飽,但今次食完仲想再食!完勝!

2018-09-27 65 瀏覽
系旺角番學,除左人多之外,lunch選擇都特別多。平時都系食開快餐,今日有個天地堂,不如放肆小小,食番個lunch放題啦! 路經兆萬中心門口,有個哥哥仔遞左張menu黎,就系───極上帝王水產,好似幾吸引,於是就上左去。 一入到去,就見到2 個大雪櫃裝滿各式各樣雪糕,令人胃口大增。由於果陣只系12:30,吾算多人,但都有3、4台,我地揀左個靠窗既梳化卡位,岩曬我地3個邊食邊傾計。 梳化系海洋藍,俾人好醒神既感覺。天花板仲掛左好多colorful 既日式裝飾,系一大特色。 哩間既點心紙大大話話由A-R,選擇真系好多。但我地幾乎點曬甘多張,(ps. 我地可會浪費食物架)。 燒鰻魚 淨系睇個樣已經覺得好吸引了,燒得真夠火喉,再加埋d鰻魚汁,令人食指大動。一放入口,真系好肥美。好正! 雜菇 一向都中意食菇既我差吾多食曬成個,因為真系好爽口又juicy,值得一讚! 日本7味雞軟骨粒 份量黎講都算多,炸得夠脆夠香,食落口味雞軟骨粒粒分明,加埋7味粉既點綴,值得encore。 西式法則藍青口 超多忌廉汁浸住,青口夠大粒又易食。 日式一口薯

燒鰻魚

雜菇

日本7味雞軟骨粒

西式法則藍青口
超多忌廉汁浸住,青口夠大粒又易食。

日式一口薯
每次食放題一定會order,細細個又香口。

冬陰公湯
可以話最岩我食既冬陰公湯,鹹度,酸度同辣度都岩岩好。仲有2個大虾增添左鮮味。

紫薯餅,吉列炸廣島蠔,日方香芋丸,芝麻雞翼,
其實哩個可吾系拼盤,只系我地order 得多,索性拼盤上。
真系睇見都開心。
紫薯餅:一d 都吾油膩,紫薯好香甜。
炸蠔:外皮脆,一咬,爆曬汁出黎,超正!
香芋丸:口感正,有咬勁。
芝麻雞翼:超強芝麻粒,雞肉香,值得encore

如圖中各式壽司,水準不錯。
火灸三文魚入口即熔
花之戀超多蟹子

超級大刺身拉盤
望到都開心阿,本人最欣賞三文魚,甜蝦,帶子同玉子
2018-09-27 47 瀏覽
之前和朋友來過這間放題,質素還算不錯,於是便和朋友來放鬆一下忙亂的心情。這天雖然時間尚早,已經有很多食客。款式比上次食的更多,貪吃的小子們已經準備好捧著滿滿的肚子離開。刺身一如以往的新鮮,賣相十分吸引,見到鮮紅的三文魚,整碟很快地給我們清空了。帶子很鮮嫩,不會有腥味,還有整板的海膽,一點也不吝嗇,鮑片很清新,沒有雜質的味道。我們點了心太軟,這個菜式雖然是熱食類,品質好得像一款特色甜品,那刻溫熱的朱古力流心充滿了整個口腔。吃一點紫薯去掉油膩感,而且甜甜的紫薯是一道很適合的開胃菜。至於壽司,我們點了火灸三文魚壽司,還是帶著濃濃的油香,令人忍不住一吃再吃。炸物亦都有不少的款式,紫薯餅份量比較足,適合大胃的朋友。牛舌也不錯,油脂分佈很平均。除此之外,還有炸鮮奶,芝士年糕以及榴槤波。炸鮮奶外脆內軟,芝士年糕餡料充足,芝士愛好者必點,榴槤波的味道香濃,真材實料,如果喜愛榴槤的,可以嘗一嘗。榴槤波的流心餡真的充滿誠意,相當高質。訂座送了一客和牛粒,以爐火烤煮,除了放題,讓我們也感受到燒肉的滋味。小小件的壽司的造型也引人目光,芝士的壽司味道十分特別,充滿層次感。每次吃放題都十分滿足,達致舒緩壓力的效果

這天雖然時間尚早,已經有很多食客。

吃一點紫薯去掉油膩感,而且甜甜的紫薯是一道很適合的開胃菜。

榴槤波的流心餡真的充滿誠意,相當高質。

每次吃放題都十分滿足,達致舒緩壓力的效果,下次還會再來吃的,因為訂座會送一客Movenpick雪糕,性價比高haha