2025-07-22
充滿驚喜的放題體驗和女朋友慶祝生日,經電話訂座有全單九折優惠,一入店舖已經感覺到充滿日式的氣氛,個人覺得打卡一流先評論一下嘢食刺身方面,只可以講冇得輸刺身款式超過20幾種店員幫我們來了一個刺身拼盤🐟三文魚是腩部的位置,油香十足旁邊更有紫蘇葉配搭可以去掉嘴裏面的油膩感其他刺身只可以講不過不失但是溫度絕對夠晒冰凍熟食方面大概有二百幾種由於種類眾多,我只介紹我比較喜歡的四五種食物🐚辣椒膏炒青口完全係泰國風味一模一樣🐔芝麻雞翼外脆内嫩肉汁豐富,而且醃嘅味道剛剛好不會太鹹,亦不會太淡小朋友嘅至愛🥗飛天通菜經店員推介,初初以為普通一碟飛天通菜平平無奇,但是一試就喜愛了味道非常之好吃🫓鵝肝脆餅這個是店員送給我們的生日禮物充滿油香的鵝肝刺激味蕾亦不會好像其他餐廳的用厚厚的多士來填滿我的胃,只用脆餅感覺新鮮💗最後店員更給我一個生日驚喜送咗一個生日蛋糕俾我哋,全場一齊為我唱生日歌嘅感覺真係好💗整體來講服務態度一流👍食物無可挑剔性價比極高環境可能會狹窄一點,但可以接受唯一可以投訴嘅係冷氣比較細一點
先評論一下嘢食
刺身方面,只可以講冇得輸
刺身款式超過20幾種
店員幫我們來了一個刺身拼盤
🐟三文魚是腩部的位置,
油香十足旁邊更有紫蘇葉配搭
可以去掉嘴裏面的油膩感
其他刺身只可以講不過不失
但是溫度絕對夠晒冰凍
熟食方面大概有二百幾種
由於種類眾多,我只介紹我比較喜歡的四五種食物
🐚辣椒膏炒青口
充滿油香的鵝肝刺激味蕾
整體來講
服務態度一流👍
食物無可挑剔性價比極高
環境可能會狹窄一點,但可以接受
唯一可以投訴嘅係冷氣比較細一點