2018-09-29 124 瀏覽
今次放題-極上帝王水產🦀🦑🐙。上網見早一日訂座在好多優惠,於是過黎試一試。極試主打日泰式放題,餐牌有好多不同日式菜單選擇,泰式項目,仲發現有西餐扒/意粉選擇。睇左好耐,有選擇困難:打頭炮,我地唔係食海鮮,係食燒物! 一坐底,侍應美女已經放低小火爐,大家呆左呆,話未落單,侍應話蟹蓋&A5和牛係因為訂座送ga...當堂恍然大悟!蟹蓋有厚厚沙律醬,燒熱後加入粒粒飯、蔥&蟹籽,蟹籽令成個飯都香噴噴♨️仲有🅰️5️⃣和牛,一小碟有四五件一口和牛。質素都唔錯,有咬口! 店員仲溫馨提示燒牛個時卑油彈到。雪場松葉蟹腳蟹火鍋-起初仲以為係一人火鍋,但原來係一煲蟹煲,有半份蟹腳&蟹柳,仲有粟米、海帶&其他蔬菜配料,好清新,食完魚生、炸物,有煲熱湯暖暖胃👍🏻食左咁多送gei食物,個肚都full full地。 刺身、壽司食左round,質素唔錯,夠新鮮!燒物又夠熱,燒菇係雞脾菇,大件到咬唔完,燒菠蘿完全係我只愛!

食左咁多送gei食物,個肚都full full地。 刺身壽司食左round,質素唔錯,夠新鮮!燒物又夠熱,燒菇係雞脾菇,大件到咬唔完,燒菠蘿完全係我只愛!