2024-03-28
✨懶人包總結👼🏻 日藉廚師主理,氣氛熱鬧既燒鳥店,開放式廚房,全程有得欣賞師傅燒串燒嘅功架🔥 亦可以選擇窗邊睇夜景🌃 💰套餐價錢分別為$400 / $480-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-✨$480 師傅精選套餐前菜·燒鳥10串·飯團/素麵/飯·雪糕✨雞頸肉:用鹽輕輕調味,食到雞肉嘅原汁原味😋 而唔會覺得單調✨雞翼:仍保留到肉汁,教香口✨雞髀肉:彈牙,口感香滑😋✨和牛:軟嫩同香甜嘅醬汁😋✨燒鰻魚:少少燶邊,香口惹味😋✨雞腎:正常✨紫蘇豚肉卷:鍾意紫蘇葉嘅味道!✨免治雞肉卷:口感豐富,調味偏淡雅。✨秋葵:正常✨特製雞湯素麵:雞湯比預期中淡,不過食完咁多肉,清清淡淡都幾舒服!素麵份量較多,有需要可以要求小麵。✨開心果雪糕:滿足甜品癮💖✨照燒銀鱈魚 $120 😋份量十足,啖啖肉,係日式照燒醬汁甜甜嘅味道😛✨白果$38 😋一向都好鍾意食白果🤣 淨係簡單調味已經好好食!✨白菜雞肉丸鍋 $100 😋湯底香甜,忍唔住飲晒成煲湯,裏面有金菇、蔬菜同雞肉丸配料,雞肉丸口感較鬆散,但不影響味道,值得一試!
💰套餐價錢分別為$400 / $480
-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-
✨$480 師傅精選套餐
前菜·燒鳥10串·飯團/素麵/飯·雪糕
✨雞翼:仍保留到肉汁,教香口
✨雞髀肉:彈牙,口感香滑😋
✨和牛:軟嫩同香甜嘅醬汁😋
✨燒鰻魚:少少燶邊,香口惹味😋
✨雞腎:正常
✨紫蘇豚肉卷:鍾意紫蘇葉嘅味道!
✨免治雞肉卷:口感豐富,調味偏淡雅。
✨秋葵:正常
✨開心果雪糕:滿足甜品癮💖
✨照燒銀鱈魚 $120 😋
份量十足,啖啖肉,係日式照燒醬汁甜甜嘅味道😛
✨白果$38 😋
一向都好鍾意食白果🤣 淨係簡單調味已經好好食!
✨白菜雞肉丸鍋 $100 😋