2019-10-30
1933 瀏覽
心鉄 想朝聖好久了,終於訂到座,門口裝飾幾雅致,可以清晰地看到廚師烹飪的過程!二人餐最啱心水🥰🥰頭盤:海膽山芋麵賣相一流,真係將胃部打開😌😌🍲🍲龍蝦湯好濃 味道好鮮甜 仲有龍蝦肉😍😍中南非鮑魚,真係好大隻,而且我見佢係活生生拎隻鮑魚出嚟,真係非常新鮮 ,廚師煮得好熟手,食落去個口感好正,吾會韌,反正多了一份爽口嘅,鮮甜🤗日本A4和牛必食之選。入口即化,那油脂充滿口腔。如蘸少許岩鹽和芥茉,提升肉味,又是另一番味蕾的享受。黃金大蝦配日本素麵純熟的手勢,一碟賣相精美大蝦呈現眼前了。大蝦肉質爽彈,鮮甜美味。蝦頭位置爆膏,食到舔舔脷日本蠔配番茄辣汁日本蠔就是不一樣,好爽口,而且好味濃郁🤩小女子炒飯:吃到小女子炒飯就差不多接近尾聲,其實已經吃到很飽! 😂炒飯配料有櫻花蝦,洋蔥,雪菜等,口感豐富有層次。👍👍季節野菜,是炒雜菜,有芽菜,椰菜,冬菇,甘筍等,胡椒少許,增加香氣😋最好食埋甜品🍮自家製奶凍,鮮果,另一個胃又開動了😂😂😂好飽,好正👍
二人餐最啱心水🥰🥰
頭盤:海膽山芋麵
賣相一流,真係將胃部打開😌😌🍲🍲
龍蝦湯
好濃 味道好鮮甜 仲有龍蝦肉😍😍
黃金大蝦配日本素麵
純熟的手勢,一碟賣相精美大蝦呈現眼前了。
大蝦肉質爽彈,鮮甜美味。蝦頭位置爆膏,食到舔舔脷
日本蠔配番茄辣汁
日本蠔就是不一樣,好爽口,而且好味濃郁🤩
最好食埋甜品🍮
自家製奶凍,鮮果,另一個胃又開動了😂😂😂好飽,好正👍