餐廳: 容記小菜王
資訊:

2021-06-05 119 瀏覽
🌟米芝蓮推介🌈容記小菜王紮根深水埗,有深水埗飲食界「四大天王」之一的美譽,特色小炒最為出色,2017年因不敵昂貴租金結業後,於2018年在太子道西重開,更成功入選上榜🌟米芝蓮推介美食。重新開業的太子店,裝修完全擺脫大排檔風格,環境地方寬敞乾淨,最適合大熱天時想食大排檔小炒又不想汗流浹背的食客,可以舒舒服服嘆住冷氣享受美食。小菜館獨創用焗爐焗製招牌燒腩仔,豬肉、皮、脂肪,五層相間,醃味適中,不會過鹹👍🏻。小編個人推介豉椒炒蜆,最有大排檔風味,大大粒蜆肉,沾滿惹味豉椒醬,回味無窮。🥢揚名國際燒肉(細)$98 😋😋😋/5🥢豉椒炒蜆$88 😋😋😋😋/5🥢拔絲鳳梨咕嚕肉$88 😋😋😋/5
🌟米芝蓮推介🌈

🥢揚名國際燒肉(細)$98 😋😋😋/5

🥢豉椒炒蜆$88 😋😋😋😋/5

🥢拔絲鳳梨咕嚕肉$88 😋😋😋/5
2021-06-03
2021-06-03 258 瀏覽
耐唔耐都會想食下小菜,難得放工放得早食飯又唔使等位😆.📍容記小菜王.🍖洗衣機蒜香骨 ($98) - 初初見到餐牌覺得個菜名好特別,原來真係同洗衣機有關嫁😆呢個蒜香骨勁香口!!蒜味出色~肉質唔會好韌👍🏻🥢豉油皇鵝腸 ($98) - 勁耐無食過!!肥美爽口無得輸~😋🐟砵酒焗鱔球($128) - 錫紙密封上枱,一剪開錫紙香味湧哂出嚟!!!啲鱔球好滑好入味好正🤤就連面頭嘅紫洋蔥我地都清埋~推介!🐙容記第一嘴 ($88) - 貴為招牌菜,當然都要試下啦😂爽口墨魚咀配上椒鹽蒜,惹味!呢碟野送酒一流啊~
耐唔耐都會想食下小菜,難得放工放得早食飯又唔使等位😆
📍容記小菜王

2021-05-29 243 瀏覽
印像中容記小菜王是一間坊間小館子,最近發現容記小菜館開了一間很像酒樓式的店子,所以嘗試一下。容記小菜館位於二樓整層,舖內環境舒適,座位寬敞。原來容記小菜館早年榮獲米芝蓮👍🏻推介,菜式為🐖燒腩仔,可是,今次並沒有點選, 下次會嘗試。🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽食物方面點 選了🖐🏻樣前菜「微辣醬汁黃瓜」,醬汁鹹甜適中,還帶有少少辣味,黃瓜爽口非常醒胃。花膠裙翅姬松茸湯:湯料豐富,花膠又大又爽口,湯清而甜,以48元價錢來說絕對超值。美極香煎大海蝦🦐:肉完全沒有霉,大隻兼爽口彈牙,而美極醬汁均完全融入海蝦中( 朋友笑說可以連蝦殼都吃掉),同桌食伴不停讚好好味🥰,建議一上枱就立即吃,熱辣辣的大海蝦超級鮮甜味美。豉椒花蛤:很少在菜館吃到完全沒有沙又炒至完全開口的花蛤,而豉椒汁鹹度適中,大廚易能把豉椒汁均勻地炒入花蛤中。南非鮑魚鵝掌: 厚身的鮑魚和軟淋淋的炆鵝掌 兩種口感很配合得非常好,至於鮑魚汁亦是調教得很好,最後還把剩下的鮑魚汁拿來塗飯極品燒鵝飯: 我們這碗燒鵝飯分配到燒鵝髀,燒鵝皮脆,肉質非常嫩口,可以與坊間出名的燒鵝媲美。🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽總結:容記價錢經濟實惠

容記小菜館位於二樓整層,舖內環境舒適,座位寬敞。

🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽

食物方面點 選了🖐🏻樣

微辣醬汁黃瓜

花膠裙翅姬松茸湯

豉椒花蛤:很少在菜館吃到完全沒有沙又炒至完全開口的花蛤
,而豉椒汁鹹度適中,大廚易能把豉椒汁均勻地炒入花蛤中。

豉椒花蛤

,至於鮑魚汁亦是調教得很好,最後還把剩下的鮑魚汁拿來塗飯

南非鮑魚鵝掌

,可以與坊間出名的燒鵝媲美。
極品燒鵝飯

🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽

總結:容記價錢經濟實惠,餸菜味道不錯,絕對適合三五知己,親友聯誼聚首一堂的好地方。

CP值🌟高
南非鮑魚鵝掌
極品燒鵝飯
  • 極品燒鵝皇
2021-05-27 218 瀏覽
容記最出名就係燒腩仔,我就慕名來試下啦😋.阿拉斯加長腳蟹上湯伊麵🦀🍜 (推薦指數:😋😋😋😋😋)全部都係蟹腳,而且啖啖肉,廚師好細心咁先幫我哋開殻,基本上用筷子同根一刮出嚟就食得😋。我上湯好掛隻蟹腳,上湯味配埋蟹腳的鮮甜味,岩岩好👌🏼.揚名國際燒肉(細)(推薦指數:😋😋😋😋😋)選用既燒腩仔肥瘦比係3:7,我我最鍾意嘅比列,所以食落唔會太油膩。佢配左兩個醬:青芥末同埋燒肉醬。第一舊我就咁食,💥個皮好香脆,咬落仲有豬油香,正!👍🏼容記提供既係青芥辣💚,而唔係黃芥辣💛,我覺得青芥辣都幾配合個燒肉。.蠔皇鮑魚扣鵝掌🦪🦢(推薦指數:😋😋😋😋)$48有傳統嘅鮑魚汁,一隻八頭鮑魚,一隻鵝掌,都幾抵食,用來哄下屋企人都好丫☺️鮑魚都有少少🤏溏心,呢個價錢好抵讚ga la。個鵝掌好林,一咬d膠質既感覺出晒來,都值得食。.花膠翅裙雞菌燉湯(推薦指數:😋😋😋😋😋)呢個湯非常鮮甜,有兩三舊翅裙,又有兩舊花膠入面仲有雞、少少瘦肉,飲得出十分足料。
容記最出名就係燒腩仔,我就慕名來試下啦😋
阿拉斯加長腳蟹上湯伊麵🦀🍜 (推薦指數:😋😋😋😋😋)

揚名國際燒肉(細)(推薦指數:😋😋😋😋😋)

蠔皇鮑魚扣鵝掌🦪🦢(推薦指數:😋😋😋😋)

花膠翅裙雞菌燉湯(推薦指數:😋😋😋😋😋)
2021-05-10 524 瀏覽
豉椒炒花蛤 $88我覺得呢個就真係抵😍 好食到令人想再叫encore..因為醬汁唔會太濃烈,味道條配得啱啱好嘅,就咁食當小食都夠開心🤣 仲有少少蔬菜,媽子連蔬菜配料都一概不漏殺唒海皇撈粉絲 $88呢個就覺得有少少唔抵食🥲 因為海鮮嘅數目就唔係好多,同埋即使係貌似帶子嘅配料咬落去都有少少似係麵粉質地🤭 食落就唔太彈牙lo ~ 但係啲撈粉絲對處理得幾好,好幾彈😌 同埋份量好足夠,甚至乎四五個人分都OK!欖菜肉鬆四季豆 $68肉鬆基本上係拍得住魚香茄子嗰種肉鬆嘅geh level 撈白飯食認真一流~ 雖然我哋叫醒係粉絲,但係都一樣咁夾👍😝 母親大人就覺得味道行咗啲,但我自己就覺得係OK 㗎!同埋價錢係咁多種蔬菜來講都係平嘅所以性價比OK!
豉椒炒花蛤 $88

海皇撈粉絲 $88

欖菜肉鬆四季豆 $68
2021-05-10
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
母親節
2021-05-06 326 瀏覽
放工陪男朋友到太子買點東西經過這一間 — 容記小菜王男朋友突然說想吃龍蝦伊麵而這裡剛好有這款菜式於是決定一起在這裡好晚餐小菜王小菜菜式選擇多 款款都好吸引男朋友未入黎已經選好了龍蝦伊麵兩個人決定點多個菜式一起吃便夠了前菜小吃涼拌手撕雞手撕雞雞肉嫩滑海蜇肥美 入口爽口彈牙分量十足 挺開胃的一道菜加入青瓜絲、和香油一起攪拌面上灑上滿滿芝麻 味道口感俱全 值得一試上湯焗波士頓龍蝦 伊麵底好有份量既一道菜式首先大大隻波士頓龍蝦 估唔到會咁大隻 一大碟滿滿龍蝦一見到就流晒口水 龍蝦新鮮 肉質彈牙 入口啖啖肉味道更出乎意料地鮮甜 分邊切開 更提供了剪到等用具 方便食用伊麵彈牙入味 沾滿龍蝦汁混和湯底的鮮味男朋友表示十分滿足

放工陪男朋友到太子買點東西

涼拌手撕雞
手撕雞雞肉嫩滑
海蜇肥美 入口爽口彈牙
分量十足 挺開胃的一道菜
加入青瓜絲、和香油一起攪拌
面上灑上滿滿芝麻 味道口感俱全 值得一試

分邊切開 更提供了剪到等用具 方便食用
伊麵彈牙入味 沾滿龍蝦汁混和湯底的鮮味
男朋友表示十分滿足
2021-05-05 251 瀏覽
今日同阿媽喺太子附近行街,順便諗住提早同 阿媽食飯,預祝母親節。佢鍾意食中式嘢,見到呢間招牌好大個,就俾佢吸引咗過嚟試下小菜啦。餐廳係一樓,一出就見環境幾闊寬,坐得都幾舒服。打開個餐牌,見佢有個米芝蓮燒肉好似好靚咁,但係價錢唔貴,梗係要試下啦。我地叫咗份細嘅燒肉,但食落都比想像中多。名不虛傳:層皮超脆唔會死咸,有豬肉香味;五花腩部分肥瘦比例各佔一半,連埋層皮一口係嘴入面爆開……唔洗霑汁風味更佳。另一味更食到的係炸蝦餅。一咬開除左炸得好脆之外,口感非常扎實,蝦膠質感彈牙,感覺到用料新鮮,而且咬開仲明顯見到啲紅色的蝦塊,好食啊!雖然已經好夠,但我地仲叫左個冷盤:海蜇燻蹄。海蜇嘅賣相本身已經好ok。佢唔係嗰啲好cheap嘅一包包即食海蜇,切得好粗好長。加埋本身掛喺上面嘅醬汁,酸味味咁,越食越覺得唔夠喉。燻蹄切得好薄,重點係好夠凍,配埋酸醬一齊食,更加入味。每台前菜都有碟七彩花生,唔同顏色、形狀、大細,唔同味道,都幾過癮。媽媽話啲飯係蒸飯 ,食落粒粒分明,真係又飽有又豐富嘅一餐呀。

另一味更食到

2021-05-05
  • 揚名國際燒肉
  • 彈牙鮮蝦餅
2021-05-05 204 瀏覽
之前睇報導話容記拎咗米芝蓮推介,今晚就同朋友黎試下。一坐低已經跟一碟花生雜豆比你,等上菜果陣有野咬下就岩晒,幾好。既然米芝蓮推介,當然要試一試個燒肉啦,另外仲嗌左個鐵板黑椒牛仔柳。燒肉:皮很鬆脆,感覺似食一塊鬆化既餅乾咁,肉既部分就肥瘦相間,調味唔會過咸遮蓋肉味,但食開重味既人就可能會覺得偏淡,不過佢亦跟左一兜芥末同乳豬醬比你,芥末醬味道輕微刺激,令你連食幾舊燒肉都唔會覺得膩,而乳豬醬亦算聰明配搭,因為乳豬醬點咩都好食,哈哈。一碟燒肉好唔好,我覺得最緊要皮脆肉嫩,而且水準穩定,而容記亦做到呢幾點,唔怪之得拎到米芝蓮鐵板黑椒牛仔柳:呢碟牛仔柳亦相當高質,首先鐵板黎喳喳聲已經加晒分,鐵板保持食物溫度至食完餐飯;而牛仔柳相當大塊亦餣得好好,唔會韌又唔會乸到太淋,口感岩岩好。洋蔥亦相當出色,洋蔥既辛辣味全無,十分之甜;唯一可惜係個黑椒汁明明好好味但太少汁了,如果多啲汁就完美喇。
之前睇報導話容記拎咗米芝蓮推介,今晚就同朋友黎試下。

2021-05-03
2021-05-04 207 瀏覽
因為疫情,已經好耐無同朋友約出嚟食飯。今日有此機會,當然,要挑選間有國際水平既食店啦!唔好晒左個機會呀嘛!睇左個餐牌一陣,點左個馳名海外既燒鵝,仲要有特價添,而且例牌都大大碟,啖啖肉,我地兩個人食,夠晒啦,真係覺得自己賺晒。朋友話想試下懷舊菜式,我們選了蝦籽柚皮和魚腸蒸蛋。呢兩個餸好考大廚功力㗎,雖然食材簡單 ,但一d都唔易煮,擺明係考牌。而家香港都無嘜酒家識煮啦。獻汁味濃,柚皮相對軟身,吸收晒獻汁精華,味道不錯。我估廚師用左好多功夫多次啤水,所以,才可以去左柚皮苦澀味.要俾讚至於,魚腸蒸蛋,廚師去了魚腸肥膏,上檯時,蛋面金脆,裡面又軟,口感不錯。只可惜,因為我們兩個傾計很久,魚腸蛋冷了,有些微腥的感覺。所以,我建議如果叫呢味菜,要先快點吃。呢度舖面雖然唔大,但我們可以坐在玻璃窗附近,一邊睇街境,一邊傾計,都係朋友相聚既好地方。

燒鵝例牌

蝦籽柚皮

魚腸蒸蛋

花生
2021-04-11 395 瀏覽
這天來到太子的容記小菜王,門口的大型招牌十分搶眼易認,2層的酒樓式裝橫來吃大排檔風味小菜,十分適合夏天的炎熱日子。不得不提,這店的服務十分好,由於燒鵝的骨比較多,吃到中途,侍應竟然主動換走半滿的骨碟,實在受寵若驚而且其他職員包括經理也是不停留意著每枱客人的需要,茶壺剛好無水也即時主動添加,連舉手示意也不用,緊貼程度實在嚇人。是日的4款小炒,其中炒粉絲作為主糧替代飯或面,也是個不錯的選擇。蛋皇炒脆蝦球一向很怕用蛋皇炒的菜式,一來不健康,二來很怕蛋皇的霸道很容易搶了食材的味道。然而,這道蛋皇炒脆蝦球,單看菜名已相當吸引,而且出來的效果亦十分出色,主要是廚師的功夫十分到家。蝦肉本身十分大隻,經過炸炒後仍然十分嫩滑,而且肉質幼嫩多汁,外層的脆漿做得十分薄脆可口,僅僅包裹著蝦肉但又成功帶來香脆的口感,再在外層沾上蛋黃的咸鮮,入口時一陣重蛋黃味首先爆發,繼而是香脆的口感,再到蝦肉的爽嫩。這裡欣賞的是廚師的手藝及層次,而蝦肉的鮮味則無可避免被蛋黃的霸道蓋過。無論如何,這道菜個人認為十分出色,作為用來下酒的小菜實在是 100分。陳醋骨陳醋骨同樣高質,本身沒什麼期望,而且價錢也比外間的大排檔略貴,但吃過

蛋皇炒蝦球

蛋皇炒脆蝦球

陳醋骨

陳醋骨同樣高質,本身沒什麼期望,而且價錢也比外間的大排檔略貴,但吃過後卻感到物有所值。

出菜到枱面一刻,一陣陳醋的香撲鼻而來,心知這碟差極有限。 入口發現陳醋的酸味被糖 ,以及相信是山渣的調和下,被降到最低,但你仍然會感受到最輕微的酸。這道菜的精粹是陳醋的調味,微酸的陳醋,帶點甜味,加山渣的果香,十分開胃,加上金莎骨火喉剛好,淋熟的肉質只要輕咬已可骨肉分離,雖然沒有蛋黃蝦球的驚艷,但也可令人印象難忘。

海皇炒粉絲

食評中不少人推介海皇炒粉絲,簡單的烹調手法對比下,味道的確是有讓人驚豔到。

質地韌柔的粉絲可塑性高,簡單調味更突顯蝦仁、帶子的海洋鮮味。當中帶子份量給予得非常闊綽。縱使帶子並非整粒奉上也很鮮甜,味道跟近日下廚自購的北海道帶子相近。材料方面更顯一分錢一分貨,蝦仁已挑腸蝦肉飽滿。加上煲仔烘得熱辣辣,煲底粉絲焗至焦香,沒料到幾項食材是那麼配合。
海皇撈粉絲

例牌燒鵝 2-4人份

幾近每枱必點的燒鵝價錢超值之外($58),份量及質素皆為水準之作。鵝隻足秤,例牌燒鵝剛好是下庄。

剛上枱的燒鵝脆皮甘香,可見表皮風乾過零舍乾爽,咬下鵝皮油花四溢。鵝肉有一定厚度,口感清爽而不羶。僅街外三分一的價格能吃到燒鵝,相信是客人再三光顧的賣點。
例牌燒鵝
蛋皇炒蝦球
海皇撈粉絲
例牌燒鵝
2021-04-04 540 瀏覽
容記小菜王係2018米芝蓮車胎人推介餐廳之一。今晚食左must eat items: 揚名國際燒肉同極品燒鵝皇😬😬仲驚見menu有時令小菜: 蝦籽扒柚皮!據我所知扒柚皮係一樣傳統小吃,係非常之花功夫去製作既。因為製作並唔容易,所以唔係好多餐廳有得食!所以我二話不說就order左!呢次亦都係我第一次食朳柚皮😝口感好特別👍🏻😀唔講既話真係估唔到係柚皮整出嚟!燒肉成碟整齊排列,每舊燒肉都層次分明,皮脆肉嫩,又有油脂香!👍🏻燒鵝皇皮薄,少脂肪,燒得好香,肉質都唔錯!
容記小菜王係2018米芝蓮車胎人推介餐廳之一。
仲驚見menu有時令小菜: 蝦籽扒柚皮!
燒鵝皇皮薄,少脂肪,燒得好香,肉質都唔錯!
2021-03-31
極品燒鵝皇
被$19.8一碗燒鵝瀨份的宣傳吸引,就到這酒樓吃個下午茶。點了一碗燒鵝瀨份,湯頭偏淡,瀨粉爽口,不過份量比較少,燒鵝是鵝髀,味道可以,不過脂肪層比頗厚,肉比較少。以這價錢來說,算是合格。此外,還點了三個點心:蝦餃王:$12.8有四隻蝦餃,雖然不大隻,但味道不錯,蝦也爽口彈牙,還是我喜歡的傳統蝦餃皮,我覺得這蝦餃值得推薦。古法馬拉糕:這馬拉糕質地柔軟,但是味道偏淡,只屬一般。鮮蝦春卷:春卷皮很脆,也不油膩,可惜內饀味道並不突出。這是酒樓,裝潢也算不俗,但服務就真的差勁。我們進入酒樓,只見到收銀員,就告訴她兩位,但她完全沒理會我們,等了好一陣子才有侍應帶我們入座。點食物尚算順利,但之後就完全沒有侍應搭理,因為人手嚴重不足,添熱水到茶壺也要自行加添。看到不少茶客也熟練地自行添加熱水,看來服務欠佳是這酒樓的一貫作風。
被$19.8一碗燒鵝瀨份的宣傳吸引,就到這酒樓吃個下午茶。
此外,還點了三個點心:
古法馬拉糕:這馬拉糕質地柔軟,但是味道偏淡,只屬一般。
鮮蝦春卷:春卷皮很脆,也不油膩,可惜內饀味道並不突出。
2020-12-20 665 瀏覽
行完街行完太子旺角好肚餓,捉緊疫症下仲有得堂食嘅尾巴!第一次上來容記小菜王食晚餐,當然要點主打名物「燒腩仔」同埋「燒鵝」啦!「燒腩仔」真心皮脆肉嫩!肉質好淋好嫩,脂肪比例剛剛好,不會有太油膩口感,個皮是精髓,非常之脆!食落卜卜聲「燒鵝」點了例牌,即四份一隻鵝,鵝油好香,脂肪比例好好,鵝肉肥美,鮮嫩多汁,外皮燒得好香,是高質燒鵝👍🏻 想食鵝比,但例牌所以冇得揀,但鵝胸也嫩滑👍🏻實在是不錯「牛仔骨」另外又點了牛仔骨,這是另一驚喜,牛仔骨幾好味,秘制汁汁甜甜地,同牛肉味好夾,肉質好淋好易咬,牛肉也有成七至八塊,大大塊,份量算是多👍🏻抵食總結是名不虛傳,是一間有質素的中菜餐廳,味道不會令人失望👍🏻
行完街行完太子旺角好肚餓,捉緊疫症下仲有得堂食嘅尾巴!

「燒腩仔」

「燒鵝」
想食鵝比,但例牌所以冇得揀,但鵝胸也嫩滑👍🏻實在是不錯

「牛仔骨」

2020-12-10 601 瀏覽
晚市禁堂食前最後一晚都要出街食個晚飯揀咗呢間米芝蓮餐廳食小菜,係網上邊見到好多人都嗌椒鹽墨魚咀,咁我都梗係要嗌返個睇下有幾好味,上菜了,果然同外邊食開嘅墨魚咀好唔同,呢度係大大粒,好有口感,好彈牙,配埋個喼汁真係不得了,而且佢個炸粉拿捏得好好,薄得嚟唔會太厚,恰到好處,食落口唔會好漏,送酒必備之選另外仲叫咗個洗衣機香蒜骨,本身都好鍾意食香蒜骨,但就畀洗衣機呢三個字吸引咗,點過時唔知咩原因,後來上網睇番先知原來呢度真係會用洗衣機嚟搞啲排骨,令到啲排骨更有彈性,唔駛靠鬆肉粉,入口果刻真係好有驚喜,正常係一般茶記食炸排骨好多時都會係油炸之後質變乾,但係呢度啲排骨炸完仲有彈口,雖然唔係滿滿肉汁,但係炸蒜香骨嚟講算係出色,而且炸出嚟嘅香蒜上碟後仲好脆口,令到呢碟菜式更加好味,嚟呢度食嘅朋友仔一定要試下仲叫咗個豉椒炒蜆但唔係細細隻嘅炒蜆,係好大隻嘅花甲啖啖肉,啲花甲好新鮮亦都好夠鑊氣炒到好香噴噴,$88就有一大碟,性價比很高總括嚟講,食物味道好好,絕對值得一試。之後放寬限聚令,要帶埋屋企人嚟食,試埋個花甲龍躉煲。

2020-12-09
2020-12-09 475 瀏覽
平時行過太子,都會俾容記小菜王既招牌吸引住左,今日終於有機會黎試下容記小菜王仲係2018米芝蓮車胎人美食推介餐廳,果然好令人期待餐牌超級多選擇,樣樣都好吸引,選擇困難的我們都簡左一陣子點完菜後,食少少餐前雜豆果仁,雖然會熱氣但都係食左好多首先食係必點既燒肉,一放上枱真係好吸引,燒肉層層分明,一啖咬落個皮到超級香脆,脆到食薯片咁,肉肥瘦適中,十分惹味,真係好食到停吾到口呢個係招牌沙拉骨,一聞落就有陣醋既氣味,即刻想吞口水沙拉醬既份量好夠,食落酸酸甜甜,好開胃,用黎送飯真係無得頂。仲叫左個炒糯米飯,係呢個天氣食係超級適合,一睇就知夠晒足料,仲有d蛋絲係表面。糯米飯質地煙韌,加埋蝦米花生一齊食係好香,食完成個人都暖笠笠今晚真係食得好滿足,每樣菜式都冇令人失望,真係名不虛傳

餐牌超級多選擇,樣樣都好吸引,選擇困難的我們都簡左一陣子

點完菜後,食少少餐前雜豆果仁,雖然會熱氣但都係食左好多

呢個係招牌沙拉骨,一聞落就有陣醋既氣味,即刻想吞口水

今晚真係食得好滿足,每樣菜式都冇令人失望,真係名不虛傳
  • 揚名國際燒肉