2019-01-28
通常去開既串燒店都係細間迫迫地依完成身串燒味 不過依間空間感幾大 廚房用玻璃隔住 睇到入面又隔到味應該全部都係即點即燒 所以落單後都要d耐性等安格斯牛小排 $98 - 朋友食開三成 我怕生點左五成熟 不過都唔慣同唔夠牙力 咬到邊位熟d既肉個味係幾好 蒜蓉包$36 - 蒜蓉包加原個燒蒜 夠蒜夠脆! 燒蠔 $32/隻 - 揀左蒜蓉味 面個汁除左蒜蓉仲有蔥同辣椒幾惹味 蠔身漲卜卜好飽滿 我倒左d汁落個蒜蓉包度食好正黑松露蝦多士 $58 - 蝦膠幾彈牙 個多士好酥脆 比相像中好味跟住依三樣都好好味好推仲鹽燒白鱔 $42 - 厚肉 個皮燒得脆脆地 肉好嫩好多汁 可以瘋狂食一串呀依個鹽燒牛舌 $26 - 都係厚肉 係比一般既厚好多 咬落去一絲絲肉 牛味好重 甜心蕃薯 $18 - 依個好難燒得唔好食既 個蕃薯靚 好軟糯鹽燒馬友 $108 - 等左好耐最期待既燒魚終於燒好!!! 揭開乾身既魚皮熱辣辣白雪雪既魚肉好香 好滑好嫩 馬友唔多骨可以大大啖食 加少少檸檬汁吊吊鮮味 原汁原味最好食食埋魚已經好滿足 其他既串燒都唔錯 豆腐 $16 - 個質感有d似臭豆腐 個皮甜甜地既 加左係枱碟酸辣醬好食韮菜 $1
應該全部都係即點即燒 所以落單後都要d耐性等
蒜蓉包$36 - 蒜蓉包加原個燒蒜 夠蒜夠脆!
跟住依三樣都好好味好推仲
食埋魚已經好滿足 其他既串燒都唔錯
韮菜 $16
魷魚鬚 $21
燒雞胸軟骨串 $25/2串
羊肉串 $18
雞中翼 $18/2隻
燒魷魚筒 $75
個兩個魚拉高個評分 必食!