2019-01-28
同朋友都叫左好多唔同既串燒試下。翠肉瓜燒得岩岩好,有蒜香味,保留到水份 唔會太乾身咁嘅價錢可以享受安格斯牛肉,幾抵食肉燒到大概7成熟,咬落去仲有肉汁流出黎,唔會燒得過乾老到咬唔到肉質鮮嫩多汁,香牛肉味 個人係好鐘意燒嘅韭菜,去親食串燒必叫!原條韭菜燒得幾好,一梳一梳量夠多,韭菜有啃勁,唔會韌到嚼唔開個種韭菜嘅香味加埋孜然粉真係好正,韭菜新鮮唔多渣,不過凍咗會唔好食,呢樣真係記得要襯熱灑上大量孜然粉,好惹味~雞腎 雞腎爽口,咬落去索索聲串燒必點---燒菠蘿燒過既菠蘿會有一層脆脆既糖漿係面,甜得黎咬落去水份仲有好多,好多汁花枝丸,好彈牙,入面又食到粒粒花枝雞翼又係必食牛舌燒得幾好,唔會太硬,趁熱食好有嚼頭燒蝦好新鮮,好味,一扯個蝦殼已分離黑松露西多士同日本芝士年糕燒好好食~~雖然係即叫即燒,不過上菜好快,10分鐘左右就ok!味道唔錯,價錢以旺角區黎講算ok抵食,份量幾多,下次去開想食串燒時會再encore食串燒既魅力,就係同朋友你一串我一串交換食,可以試到唔同味同款之餘又夠豪邁,同打邊爐一樣都係同朋友聚之選。
翠肉瓜燒得岩岩好,有蒜香味,
肉質鮮嫩多汁,香牛肉味
灑上大量孜然粉,好惹味~雞腎
雞腎爽口,咬落去索索聲
雖然係即叫即燒,不過上菜好快,10分鐘左右就ok!