2018-05-14 791 瀏覽
京菜中, 我最鍾意北京填鴨, 貪佢夠香脆!有次跟一大班朋友食過京饌既片皮鴨, 已一試難忘。有日, 心血來潮, 唔知咩事, 毫無原因下, 好想好想獨吞一隻片皮鴨, 而家諗返, 覺得自己應該傻左一人獨吞一隻鴨, 太瘋狂了, 仲有一絲理智既我有帶一位朋友去一齊瘋狂!當曰我地點左一隻鴨, 一煲湯, 實在太over了。 (btw, 我見有好幾枱都係咁做)由於片皮鴨先係重點, 我就只介紹片皮鴨~睇相可以感受到嗰種誇張嗎? 夾既鴨皮每塊都有肉, 有皮既香脆, 同時肉又帶有鴨香而佢既皮都好薄, 份量又岩岩好佢既配料都好特別! 除左基本既葱同青瓜, 仲有紅菜頭條, 酸酸甜甜, 即減低好膩既感覺!重點: 片皮鴨仲會比埋兩隻鴨比你! 勁!抵!!!有讚當然有彈, 當日既片皮鴨燒得過火左, 所以雖然皮好脆, 但有d太乾, 火喉唔夠第一次食控制得咁好!
京菜中, 我最鍾意北京填鴨, 貪佢夠香脆!
有次跟一大班朋友食過京饌既片皮鴨, 已一試難忘。

由於片皮鴨先係重點, 我就只介紹片皮鴨~
睇相可以感受到嗰種誇張嗎?
夾既鴨皮每塊都有肉, 有皮既香脆, 同時肉又帶有鴨香

而佢既皮都好薄, 份量又岩岩好

重點: 片皮鴨仲會比埋兩隻鴨比你! 勁!抵!!!
2018-05-04 2407 瀏覽
這餐廳吃過好多遍,味道和服務都是不用質疑的。是次4人用餐,頭盤點了雞絲粉皮($68)味道一向都好吃,芝麻醬超多,份量也不少,建議多人用餐才點哦蔥油拌鐵棍山藥($60)份量也不是兒戲的,口感帶黏性,味道也很淡。確定喜歡才點哦,不然很浪費主菜有京味燒羊肉($148)是我最推薦的。羊肉很肥,可又燒得很乾脆,建議趁熱享用,放太久就只會吃到肥肉的感覺。黃袍北京填鴨($380)也是非吃不可的。味道和吃法沒有說非常特別,可皮做的很簿,不會有很填肚食不下的感覺。水煮牛肉($138)不算很辣,不過底部也是有粉皮的,都吸收了油和辣。漁香金蒜茄子($78)這道菜好多餐廳都會偏咸,可這家沒有。我們還點了小籠包($48/4件)中規中矩的。點了這麼多,還是要喝個四川酸辣湯($98例牌)大約能分上7-8碗。味道偏酸,挺開胃解膩的。總結:由於信用卡優惠逼著叫上某個金額,其實每個菜的份量都不少,建議平常4人可以叫少2-3道菜。
這餐廳吃過好多遍,
味道和服務都是不用質疑的。
是次4人用餐,
頭盤點了雞絲粉皮($68)
味道一向都好吃,
芝麻醬超多,
份量也不少,
建議多人用餐才點哦

蔥油拌鐵棍山藥($60)
份量也不是兒戲的,
口感帶黏性,
味道也很淡。
確定喜歡才點哦,
不然很浪費

雞絲粉皮

主菜有京味燒羊肉($148)
是我最推薦的。
羊肉很肥,
可又燒得很乾脆,
建議趁熱享用,
放太久就只會吃到肥肉的感覺。
京味燒羊肉

黃袍北京填鴨($380)也是非吃不可的。
味道和吃法沒有說非常特別,
可皮做的很簿,
不會有很填肚食不下的感覺。
黃袍北京填鴨

水煮牛肉($138)不算很辣,
不過底部也是有粉皮的,
都吸收了油和辣。
水煮牛肉

漁香金蒜茄子($78)
這道菜好多餐廳都會偏咸,
可這家沒有。
漁香金蒜炒茄子

我們還點了小籠包($48/4件)
中規中矩的。
點了這麼多,
還是要喝個四川酸辣湯($98例牌)
大約能分上7-8碗。
味道偏酸,
挺開胃解膩的。
四川酸辣湯(例牌)

總結:
由於信用卡優惠逼著叫上某個金額,
其實每個菜的份量都不少,
建議平常4人可以叫少2-3道菜。

2018-04-24
$283 (宵夜)
用餐優惠
信用卡優惠
京味燒羊肉
黃袍北京填鴨
水煮牛肉
2018-04-22 825 瀏覽
部份菜式份量太少昂貴, 砂鍋雲吞雞半份卻只有5粒雲吞,要另外加錢先夠6人份量,有些取巧整體上菜速度太快,有趕客之嫌,餐具潔淨度一般,服務尚可, 餐廳頗有特色. 隔離枱的甜品賣相頗吸引,可惜眾人已食唔落
2018-04-21
極品蜜汁金華火腿
四川樟茶鴨 (半份)
2018-04-06 866 瀏覽
公司生日飯每道菜都感到細膩入微,食得出看得到的讚不絕口!一定帶家人來食。香爋玫瑰素鵝:香脆而不膩;爋玫瑰夠特別!竹笙雞絲生翅:雲腿味香濃,配料足,口感豐富,濃郁度適中,總之一定唔停得口。本來我唔食翅,但都會唔停得口。黃金大蝦:用左超過5分鐘才食完隻大蝦,好累,證明材料上檔,好夠味翡翠帶子花校片:多種濃口味餸菜的一點清泉,炒得夠爽口,仲有新鮮茨實和新鮮百合炒,新鮮茨實係邊到買到架!厲害!XO醬爆炒海參黑豚肉:野味得黎,海參大大舊好有口感,材料上盛有份量紅燒雅片大魚頭:巨形左口魚頭已香口,脆身有肉,配料件件都香口野味,咁大個魚邊有咁大個沙煲來炆,勁上湯浸翡翠苗:我唔食翡翠苗都覺得好食,沒有臭青味,配料仲有芑子、菇類、雲腿⋯等等香口怡人北京田鴨:鴨肉可口幼雛,皮脆而不肥,配料其中一味特別,係山楂膏條,甜酸味適中,粉皮不用蒸的改用焗,放上枱也是不變。桂花酒釀湯丸:平時食得多,呢款係有料的,最重都係桂花酒釀㡳好好味,不太甜又不太膩,點解會咁好味架!點可以咁多菜都食得晒?真係好飽架,但好味到停唔到口。滿足。太幸福了。真心推薦!
公司生日飯

香爋玫瑰素鵝:香脆而不膩;爋玫瑰夠特別!

點可以咁多菜都食得晒?真係好飽架,但好味到停唔到口。

滿足。太幸福了。真心推薦!
生日
  • 紅燒雅片大魚頭
  • 桂花酒釀湯圓
  • 翡翠帶子花枝片
2018-04-02 630 瀏覽
本人30/3光顧晚餐一家10人慶祝本人生日。本人亦是樂景會員。訂了晚上8:00食第二輪晚餐。點知女侍應的服務好像我們在討他飯食一樣。態度非常惡劣語氣又差,點菜未叫完佢已經想走,好似我欠佢好多錢咁!全程冇人招呼及落菜。到最後食蛋糕的時候,發覺我個蛋糕好像沒有雪過一樣蛋糕面已經溶化。收了我$50又唔幫我們切蛋糕。片皮鴨啲嬤嬤又凍冰冰。到最後我話要攞意見書,個是女侍應先至即刻變好臉。下次都唔會再去幫襯,對這間店舖很失望
2018-03-30
生日
2018-04-02 495 瀏覽
上司對呢間餐廳讚不絕口,咁岩臨近食團年飯既時候,一於帶埋我地去威餐廳內地方大,佈置以中國宮廷式為主,相當有風味!Book檯後更被安排坐近落地玻璃窗旁既大圓檯,夠曬光猛,很舒適!陳醋肴肉及香醋汁海哲頭都偏酸,係絕佳既開胃小菜。 砂鍋雲吞雞既湯底煲到奶白色,味道清甜,真材實料四喜烤麩係類似冰豆腐加冬菇炒既素食菜。四川水煮魚片雖然有不少辣椒及香料,但食落只有少許麻辣味,如果再辣DD就更惹味啦!魚肉鮮嫩好味小籠包皮薄餡靚,肉汁鮮甜!原隻烤鴨俾我望一望後,即場手切,賣相吸引!皮脆肉嫩,係必食之選甜品方面最欣賞酒釀丸子,多數餐廳既丸子都只是淨糯米團,呢碗既丸子內有黑芝麻餡,係有驚喜既

陳醋肴肉及香醋汁海哲頭都偏酸,係絕佳既開胃小菜。
砂鍋雲吞雞既湯底煲到奶白色,味道清甜,真材實料
四喜烤麩係類似冰豆腐加冬菇炒既素食菜。
小籠包皮薄餡靚,肉汁鮮甜!
2018-02-09
午餐
團年飯
由於明日係好朋友嘅生日,而當日佢先生亦安排咗一連串嘅慶祝節目,所以我們就特意提早一日食飯慶祝!地點當然由佢揀,而佢就揀咗去觀塘apm嘅「京饌」食中午飯!我們叫咗上海肉絲炒粗麵炒得好乾身,麵質好煙韌彈牙,味道亦唔會過鹹!排骨湯麵嘅湯底味道好清甜香濃,排骨嘅肉質好鬆軟,麵質亦好爽滑彈牙!午市客飯套餐:野菌燒豆腐嘅豆腐外層係燒過,所以味道好惹味,入面嘅豆腐就好軟滑,野菌好鮮甜爽滑!跟餐嘅前菜係涼拌炸菜,質感好爽口脆身!至於跟餐嘅例湯就可能因時間尚早,所以感覺唔係好夠火候,味道係淡而無味!酸辣湯嘅酸辣度調教得恰到好處,唔會太過酸或太過辣,材料有木耳、豆腐、豬肉絲等等等等⋯⋯相當足料豐富!
野菌好鮮甜爽滑!
味道係淡而無味!
酸辣湯嘅酸辣度調教得恰到好處,
上海肉絲炒粗麵
排骨湯麵
午市客飯套餐:野菌燒豆腐
酸辣湯
2018-03-06 537 瀏覽
又到食晚飯時間,吾知食咩好,見到有北京填鴨 (片皮鴨)來自北方的我 對面食有獨特的情感 于是來到了觀塘Apm3F 的 京饌 試食,,,,,全只380HKD 沒有半只的份量, 三個人擔心拿不下,其它只的少點些了
2018-03-06 633 瀏覽
上海菜可以話係我最愛既菜系!去開apm,當然唔少得去完成to eat list啦可能仲係新年前後,做功課果陣見到既午市套餐係暫停供應既,不過唔緊要,我想食既野都係無變嫁!入到去環境好好,裝修到古色古香咁,地方乾淨企理餐具都好中國風~雖然一坐低就order左老北京炸醬拌麵,但係可能因為雞絲粉皮係凍食既關係,雞絲粉皮到先份量好多呀!係我食過最大份既雞絲粉皮!平時食果啲兩三啖就清碟,哩到既就唔會雞絲比得都幾大方,反而青瓜絲就無平時果啲咁多。粉皮好似先係重點!試左一啖粉皮,即刻心心眼,不得了!好好食呀!粉皮凍凍地,好彈牙!其他地方既粉皮都係軟淋淋唔洗咬就斷既,但哩到唔同,煙煙韌韌咁,好有口感,作為煙韌控既我,超級滿足呀雞絲就正常,無咩特別。順帶一提,佢麻醬落得超多,我比較淡口味,所以係哩到扣咁啲分,下次叫少醬先><雖然青瓜絲唔多同埋麻醬多,但可能因為粉皮凍,食落都唔會好漏。輕鬆清碟,推薦我地食雞絲粉皮食左一半先送到。聽講麵條係手工即製,試下先!一黎到其實好開心,因為好多碟配料,好似好正咁。侍應會問要自己撈定佢幫我地撈,我就梗係自己黎啦有得影相之餘仲可以玩下添~好好彩係自己撈咋,因為炸醬入面有好
上海菜可以話係我最愛既菜系!
去開apm,當然唔少得去完成to eat list啦

入到去環境好好,裝修到古色古香咁,地方乾淨企理
餐具都好中國風~

雞絲粉皮

雞絲比得都幾大方,反而青瓜絲就無平時果啲咁多。

雞絲就正常,無咩特別。
輕鬆清碟,推薦

老北京炸醬拌麵

我地食雞絲粉皮食左一半先送到。聽講麵條係手工即製,試下先!
一黎到其實好開心,因為好多碟配料,好似好正咁。
侍應會問要自己撈定佢幫我地撈,我就梗係自己黎啦

有得影相之餘仲可以玩下添~
好好彩係自己撈咋,因為炸醬入面有好多油呀!我慢慢整走啲油先,自己郁手健康啲呀!
配料有花生、芽菜、芹菜粒、青瓜絲、蔥粒同主角炸醬。
撈埋左之後,唔似平時食既炸醬麵咁重口味同油膩,始終配料都係蔬菜多同埋麵既份量唔少,味道偏清唔會鹹,係我中意既!但重口味、追求啖啖炸醬既人就可能唔啱口味啦!
果然!麵質無令我失望!麵條算少粗,咬落唔會粉,煮得唔會過淋,有質感既果種!正呀

配料方面,花生鹹香脆口、青瓜絲略嫌太幼無口感、芽菜煮過係淋既,蔥粒芹菜粒無咩特別,炸醬雖然碗入面有好多油,扣左少少分,但係佢選用既肉唔係肥肉,係瘦肉黎,唔好肥肉既我係可以唔洗篩選咁食落肚

所有配料撈勻之後,頭頭既麵就無咩味,但食到尾,撈埋啲炸醬同蔬菜,加埋彈牙既麵,好食

服務方面,員工都好留意客人既動態,拎起menu睇下就行過黎問係咪落單,會主動加水,但係啲野未食完就好食想黎收咁,比人一種想你快啲走既感覺,如果唔急住收野,就無得頂啦!
雖然係平日下就,但放飯時間都好多工廈、office既員工去食午餐,都幾多人嫁。好多台都食雞絲粉皮同小籠包,下次試試個小籠包睇下係咪咁得先。好多人都話佢個北京填鴨好正,下次黎一定要試下!

食物質素真心可以講係好好,雖然價錢未算親民(有$7茶芥同加一),但勝在份量公道、味道取勝
值得一試!
2018-03-01
老北京炸醬拌麵
2018-01-06 1365 瀏覽
特登同同事走過去apm食佢,因為lunch坐得耐食物又ok。我哋一人叫咗一個set lunch ,我就叫左紅燒獅子頭。lunch set有中湯同前菜,中湯一啲味精都冇,有少少淡,睇個人口味,我鐘意淡,所有材料都煲到好淋,真材實料。前菜味都唔太鹹啱啱好,黃豆芽仲好爽口,唔錯喔。到主菜啦個賣相都幾好睇,有菜有肉,不過獅子頭嘅肉略嫌少少散,但味道唔錯,下面啲白菜好淋好好味。其實最鍾意嘅係佢個環境,唔會趕人走,仲有個杯真係用茶葉沖嘅茶。咁當然係會計茶位啦。留意反呢間野有加一同一人茶位七蚊喔。

我哋一人叫咗一個set lunch ,我就叫左紅燒獅子頭。

lunch set有中湯同前菜,

到主菜啦

留意反呢間野有加一同一人茶位七蚊喔。
2018-01-05
2017-12-26 13320 瀏覽
聖誕節一家人約埋一齊食飯,事先打電話訂位,同店員講小朋友多想要求靠牆位置!店員都講會盡量安排!當日早兩個鐘,有店員打電話來確認訂位!準時去到,門口無店員,入內見地方幾大,中式桌椅加大量中國宮廷式裝飾!店員帶我哋去最入近窗靠牆一張大圓枱!開咗茶放低餐牌就走開,食物係北京同上海菜常見嘅菜式!不過散叫都幾貴,最後我哋叫套餐再加小食!黃袍北京填鴨六人套餐($1680)醉鴨肝:賣相幾好,浸嘅汁好重酒味,所以鴨肝無腥味,仲幾滑溜,只有微微嘅內臟甘味!喜歡酒浸食品嘅會喜歡!雞絲粉皮:粉皮好煙韌彈牙!花生醬味濃,好在加咗清爽青瓜!唔會好膩!好味蔥油海蜇皮:海蜇賣相好似幼嘅即食麵,雖然爽但唔煙韌,而且有啲壓味,加了蔥油同青瓜都掩蓋唔到!麻辣鳳尾魚:小魚炸得香脆,外面包裹嘅薄薄甜辣嘅糖漿,魚唔腥,成條都食得,好香口好味!花旗蔘螺頭燉烏雞:湯足料,燉得夠火喉,湯嘅蔘嘅苦味勁,小朋友都唔喜歡!北京填鴨(全只)賣相幾精緻,鴨已片起肉,皮脆卜卜,鴨肉瘦,唔包鴨殻,加上熱辣辣麵皮,京蔥絲、青瓜絲同甜醬,好味紅燒大黃魚:好大碟,炸完嘅魚肉滑,醬汁嘅配料好多,荀爽脆、冬菇稔滑、腐皮滑溜,全部炆得入味,醬汁偏鹹,好味京蔥

黃袍北京填鴨六人套餐($1680)

京蔥爆黑豚肉:唔算大碟,京蔥炒完無乜味(豬肉片薄,豬味濃有咬口!)京蔥調味唔夠惹味!豬肉片比較老!一般
上湯浸荳苗:賣相豐富,嫩綠荳苗係爽脆,加上菇菌彈牙夠味!啲湯唔多幾清甜!好味!
北京水餃(6隻)灼餃子飽滿,不過應該煮耐咗,啲皮穿晒窿!餡料係菜肉餡,豬肉餡唔乾多汁,要讚沾汁好惹味,辣辣地鹹鹹地開胃!
糖水:紫米粟米芋頭糖水,煮得滑,芋頭味濃,配料紫米打爛,仍然有咬口,加上粟米粒,唔會無野咬!唔太甜好味!

另加:
桂花糖蓮藕($55)實物同相片有啲出入,啲炸粉太脹,蓮藕爽脆,外層甜膩!幾好
南翔小籠包($48/4隻)即叫即蒸,小籠湯包皮夠力,見到啲湯墜到啲皮彎晒都無穿,啲湯有一半咁多,熱辣辣加黑醋,酸醋提鮮,啲湯鮮甜,豬肉餡滑唔乾!好味!

食物好味,套餐抵食,餸菜都幾大碟!店員唔太夠人手,好多時加水、落單、叫起糖水都要搵一陣先有人應,不過應得嘅店員都有禮,同即刻處理要求!態度幾好!

北京菜有特式!套餐先抵食!
2017-12-25
聖誕節
2017-10-29 10638 瀏覽
原來大家都挺喜歡吃烤鴨呢!好吧,繼續介紹另一個烤鴨好去處,不嫌遠的話,在觀塘 apm 商場內,有間主打京菜的 京饌,其烤鴨及小菜都甚有水準! 一段日子沒到 apm 找吃的了,當來到這間裝潢富中國風情,同時又不失開揚摩登的 京饌,坦白講都幾有驚艷感,對著特色牆壁,或是透著自然光的廂房,都忍不住拍了又拍! 迷人的環境之下,食物消費卻不高,而且除了京菜外也供應川滬菜式,選擇十分豐富。 這天主要是參與影片拍攝,拍照不多,但也盡量抽其中幾款菜式來介紹:首先是 四合院 ($168),擺設很漂亮,其中蔥油海蜇皮、五香鴨舌、手剝筍及天綠香干都很好吃,吃半其實我已有半飽!清炒河蝦仁 ($188) 相對貴一點,但味道又鮮又甜,Chloe極愛吃也值票價~ 還有 西芹百合雞頭米 ($98) 也清爽得來有口感,味道不錯一改我對西芹壞印象!巨大的 紅燒元蹄 ($350) 皮香肉糯,墊底有大量清爽生菜以作平衡,至少可供十人分享,人多也值得點~ 其他的還有:美味 極品蜜汁金華火腿 ($188)、抵食 京味燒羊肉 ($148)、由炸醬、蔥粒、青瓜絲、花生、芽菜、芹菜粒豐富配料組成的 老北京炸醬拌麵 ($78)

其他的還有:美味 極品蜜汁金華火腿 ($188)、抵食 京味燒羊肉 ($148)、由炸醬、蔥粒、青瓜絲、花生、芽菜、芹菜粒豐富配料組成的 老北京炸醬拌麵 ($78)、多汁 南翔小籠包 ($48/4件)、爆汁 招牌生煎包 ($65/5件)、上海炒年糕 ($88) 等,十分豐盛!

可惜最想吃的烤鴨當日不供應,唯有加倍選點更多甜品,哈哈~這裡的 香煎八寶飯 ($98)、桂花酒釀丸子 ($120) 都好吃,後者更加用上皮薄餡香的芝麻湯圓(比純丸子吸引多了),好喜歡!再加上非常精緻的甜品架,太滿足了~

後來在附近上班的老公,乘地利之便再訪了烤鴨,水準也非常好!幾時再帶上我啊?
2017-09-08
2017-10-13 2839 瀏覽
餐廳名-京饌,但除了京菜,還有滬菜(上海菜)給大家選擇由於蟹季🦀🦀又到,餐廳已有大量蟹的菜色供客人選擇。蟹粉北京手拉麵價格不貴本以為只會有很少蟹粉而是實係一D都唔少而且仲好好味添唔駛加醋都已經好夠味道只於今次只有兩個人我地只點了三個菜京烤羊肉就係第二個菜喇羊肉唔騷,仲烤得好脆最重要係佢提供左幾種唔同口味既調味料令每一塊羊肉都有唔同的味道最後當然要點個菜啦由於蟹粉拉麵伴有白菜仔的地就決定叫個茄子茄子有點咸賣相相對其他菜色亦相對遜色建議下次可以選另一個菜式。三個餸+茶價+啤酒$499埋單坐得又舒服啱晒同朋友聚會來食
餐廳名-京饌,
但除了京菜,
還有滬菜(上海菜)給大家選擇

由於蟹季🦀🦀又到,
餐廳已有大量蟹的菜色供客人選擇。

蟹粉北京手拉麵

由於蟹粉拉麵伴有白菜仔
的地就決定叫個茄子

茄子有點咸
賣相相對其他菜色亦相對遜色
建議下次可以選另一個菜式。
三個餸+茶價+啤酒
$499埋單
坐得又舒服
啱晒同朋友聚會來食

2017-10-12 1510 瀏覽
媽媽又要番工放工又要買餸煮飯照顧一個家庭唔容易呀好辛苦呢難得今日唔駛OT一於同媽出街食好野之前食過依間覺得唔錯,媽話想再食多次1900 鐘黎到餐廳,都已經人山人海等左陣位,就可以入座啦媽喜歡依間餐廳既其中一個原因係坐得幾舒服環境唔錯其實每次同媽食中菜都唔駛多諗食咩因為多數都係叫那幾樣上湯小籠包每次夾小籠包都好驚會整穿😂浪費哂d 寶貴湯汁依間小籠包皮薄多汁熱辣辣肉汁鮮甜真心唔錯唔錯雞絲粉皮爽口彈牙既粉皮配上雞肉、青瓜、麻醬好惹味上海薰魚第一次食依個冷盤酸酸甜甜又幾開胃冇魚腥味都幾香口媽食得很開心呢😌
媽媽又要番工
放工又要買餸煮飯
照顧一個家庭唔容易呀
好辛苦呢
難得今日唔駛OT
一於同媽出街食好野

之前食過依間覺得唔錯,
媽話想再食多次

1900 鐘黎到餐廳,都已經人山人海
等左陣位,就可以入座啦

媽喜歡依間餐廳既其中一個原因

熱辣辣
肉汁鮮甜
真心唔錯唔錯

爽口彈牙既粉皮
配上雞肉、青瓜、麻醬
好惹味

上海薰魚
第一次食依個冷盤
酸酸甜甜又幾開胃
冇魚腥味
都幾香口

媽食得很開心呢😌

2017-10-01 1554 瀏覽
是日午叫外賣用網上外賣平台,選擇了這間在apm 的京撰。King Parrot Group 食店有一定水準,今次試試外賣質素如何。糟三寶有醉鴨肝、醉豬手和醉雞,三款酒味濃郁,而且很入味。鴨肝Size不大,用花彫酒浸的鴨肝少了油膩感,跟平常吃煎鵝肝的油淋淋吃法大不相同,頗有驚喜。炒飯和撈麵帶少許辣鎮江肴肉做得很結實,筷子夾起不散味道不錯

糟三寶
老佛爺炒飯

炒飯和撈麵帶少許辣
鎮江肴肉

鎮江肴肉做得很結實,筷子夾起不散
味道不錯
外賣送餐