2025-06-09
中環加州大廈嘅Porterhouse裝修後重新營業,由原本嘅7樓變到而家24樓,唔單止望到成個中環高樓大廈景色,環境更大更舒服✨最特別係逢星期四五六仲會有魔術表演🎭食食吓飯會有魔術師行埋嚟表演🪄😆可以近距離同魔術師互動真心幾Fun🤣前菜方面叫咗紐西蘭三文魚同薄切黃尾鰤魚,黃尾鰤魚嘅醬汁係用咗Tigermilk,所以好重椰奶香😋豬肉鼠尾草腸卷外層係金黃色嘅酥皮,配上蕃茄辣椒醬好惹味! 牛扒方面,我哋叫咗美國黑安格斯西冷牛扒同紐西蘭純種和牛肉眼,兩款煎到五成熟好粉嫩😚西冷感覺肉味比較香濃,而和牛肉眼脂肪比例較高,食落口感更柔軟,牛油味更香🥰🌟N.Z. Ora King Salmon $138🌟Hiramassa Kingfish Ceviche $138🌟Pork & Sage Sausage Roll $48/pc🌟Mi-So-Corny $78🌟Sticky Eggplant $98🌟Striploin (7oz) USDA Prime Black Angus $358🌟Rib Eye (70z) Full-Blood Wagyu, Carrara,New Zealand $378
🌟N.Z. Ora King Salmon $138
🌟Mi-So-Corny $78