2021-06-27
一路食一路減,見到主打健康既餐廳忍唔住試一下。車仔麵配搭式玩法,自選兩份蛋白質、一大份纖維類、再配一份澱粉質。.Pacific on fire 💲76⭐️ 3/5自己揀左餐廳配搭好嘅泡菜系bowl,有生三文魚生吞拿魚粒。份量唔欺場滿滿既蛋白質。底揀左白飯溝黃薑椰菜花。家陣潮食椰菜花飯代替白飯減carb,貪得意試下。無黃薑味職員話純粹調個色,椰菜花係凍食,硬硬的,我就唔太喜歡😓。揀錯base加上泡菜比想中多同辣,所以下次會試其他。但真係色彩繽紛同非常大碗好夠食。.另一個揀左自選慢煮天多利雞+西班牙蒜油熟蝦+ 紅菜頭系列+ 沾烏冬 💲84⭐️ 4/5呢個好食好多,雞夠嫩,其他所有野正常發揮。我地要求唔高已經夠力食哂。.另外再叫左枝紅菜頭、甘筍蘋果汁。跟飯+💲35⭐️ -同行者話還好但我覺得係好怪嘅藥水味,飲咗一啖果斷放棄。個人唔多岩飲
Pacific on fire 💲76
⭐️ 3/5