2021-07-24
呢個星期太放肆晚晚都薯片可樂🥤pizza🍕炸雞🍗甘食🤦🏻♀️所以尋晚決定食健康少少🤭夏威夷風格既魚生飯,配菜色彩繽紛,成件事好fresh好健康🤣 初頭以為係食沙律菜既餐廳,原來係有得揀食飯同烏冬👍🏻•Classic Couple $84有三文魚同呑拿魚既刺生粒,再配上和風組合,即係烤南瓜,玉子燒,炸豆腐,四季豆,毛豆,紫洋蔥,醬油,菠蘿粒🍍同小蕃茄🍅。飯底就揀左半糙米飯🍚望落好似細細兜,其實一個人係超夠食!・DIY自選 $86唔鍾意佢既pre-set menu, 可以自己配搭, customized your own bowl🥳首先揀2款肉,我揀左加洲三文魚同蒜辣八爪魚🐙 配菜就揀左蛋黃組合,有菠蘿🍍青瓜🥒蟹子加蛋黃醬,最後飯底都係揀半糙米飯🍚另外+$25 配combo, 有個昆布湯,溫泉蛋同布甸🍮個溫泉蛋用黎撈飯真係好好食😍😍😍 再加左$6 要罐桃汁飲,有果肉,幾好飲,不過略甜。説好的健康呢?🙈🙈🙈
晚晚都薯片可樂🥤pizza🍕炸雞🍗甘食🤦🏻♀️
所以尋晚決定食健康少少🤭
•Classic Couple $84
望落好似細細兜,其實一個人係超夠食!
・DIY自選 $86
另外+$25 配combo, 有個昆布湯,溫泉蛋同布甸🍮