呢間店係OpenRice都好出名,新店瞬間有幾十個好評,得一個負皮,抱住試伏心態黎試下先。佢係快餐形式既餐廳,搵位同點餐都係自助既,星期六夜晚6點9黎到,唔使等位都幾好。環境比較小,大約十個位,有d位置坐得好迫下,不過快餐店就算啦🤣我地一人一個餐自選bowl($86)選左三文魚、松阪豬、和風配菜同黃薑椰菜糙米飯。個松阪豬好好食!似係香煎或者燒過,肥瘦均勻調味剛剛好,正。三文魚都肥美既但無咩特別。我幾喜歡佢和風菜既料,有荷蘭豆、南瓜好好食。最特別係佢黃薑椰菜糙米飯,呢排減緊脂呢種配搭簡直係福音,又飽肚又好食。非專業計卡, 應該成個bowl 大約450kcal,簡直係減肥人士福音😛😛😛但略嫌蛋白質唔夠Tapas Origin ($79)呢個係朋友食既,佢話都幾清新,烏冬唔太凍,我試左一啖,不過不失啦,建議自選bowl正少少👍🏻埋單171蚊,真心唔算平🙈

我地一人一個餐

自選bowl($86)

Tapas Origin ($79)

埋單171蚊,真心唔算平🙈