KABOOM

平時去飲嘢,當然最主要原因唔係為左酒精,係搵個地方同朋友傾吓偈打吓卡。今次介紹嘅餐廳《Kaboom》就滿足晒呢兩個願望。首先餐廳設計用左暖色系加上竹製嘅座椅,有啲似去咗東南亞度假一樣。首先嚟到梗係要叫返杯嘢飲先,必叫飲品Damn Pissed Off $128。飲品完美還原沖涼時嘅情景,你會見到有浴缸同埋可愛嘅黃色鴨仔,打卡嘅你一定唔可以錯過啊。Kaboom Sharing Platter $248如果你以為佢係小食,咁就大錯特錯。我哋兩個人完全都食唔晒,小食拼盤有雞肉串燒、炸雞翼、春卷、泰式魚餅和蝦餅。我自己就最鍾意食雞,香脆又惹味。Hamachi Ceviche $128依款就係醃製嘅油甘魚,油甘魚顏色通透睇落去已經覺得好新鮮。預先用咗酸汁去醃製油甘魚,食落去真係好開胃呀。Grilled Gai Yang Chicken $238燒雞連外皮都燒到香脆,皮下有少量嘅脂肪而另外內層肉質嫩滑多汁。Sambal Stingray $268見到係魔鬼魚都有啲興趣想試吓係咩味道,用咗燒烤汁同埋香蕉葉製作。魔鬼魚嘅肉質會比較厚實,預約嘅味道比平時嘅可以更加味濃。KABOOM (尖沙咀)尖沙咀北京

Kaboom Sharing Platter $248

Hamachi Ceviche $128

Grilled Gai Yang Chicken $238

Sambal Stingray $268

KABOOM (尖沙咀)
尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓
2023-11-19 100 浏览
I called the restaurant for booking a table for 2 a month in advance. Received a link to pay the reservation deposit but the link was invalid. Tried to call the restaurant around 3pm and my calls were either ignored or got hung up. Worst restaurant booking experience ever. Btw the online booking website was also unreachable.

餐廳坐落尖沙咀海傍高樓,絕美維港海景盡收眼簾🌃氣氛亦十分愉快輕鬆,加上店員熱情招待,係個 lovely evening🫶🏻❥Salmon Tartare三文魚口感軟嫩充盈,具泰式風味嘅醬汁係細細咀嚼下會慢慢淡出,味道融和、溫柔,富有記憶點🥹配搭脆米餅食更加有層次❥Kaboom Sharing Platter 拼盤內有香脆金黃嘅春卷、蟹棗、辣雞翼,以及甘香可口嘅豬肉腸同泰式魚餅😋仲配以三種醬汁沾點添👍🏻好岩一班朋友Happy Share👭🏻💓❥Massaman Risotto With Sea Urchin Hokkaido海膽甘甜新鮮,帶子外焦肉嫩💓燉飯軟硬適中,每粒米飯都被濃郁冬陰功醬汁包裹,擺入口嘅幸福達傾瀉程度,絕對係是日MVP⭐️⭐️❥Curry Duck Confit鴨腿外皮好酥脆,風乾鴨肉緊緻又咸香,絲絲肉都散發住時間鑄就嘅魅力✨汁醬方面融合惹味嘅泰式青咖喱,伴碟蔬菜、菠蘿亦各施其職,不斷為味蕾帶黎刺激😝❥Coffee Tea Or Me?基地以威士忌為主,入口醇香濃烈🥃細心位係另付一塊蜜糖餅乾,做到一個中和作用🤎❥Damn Pissed Off!呢個泡泡浴造型真係好可愛😭入口

❥Salmon Tartare

❥Kaboom Sharing Platter

❥Curry Duck Confit

❥Coffee Tea Or Me?

❥Damn Pissed Off!
呢個泡泡浴造型真係好可愛😭入口前段酸酸甜甜,後段淡淡酒香,好推介比少女心嘅你💗
2023-11-17 144 浏览
一間好有東南亞裝修嘅餐廳,餐廳主打東南亞融合菜式,每樣菜式都好特別,仲有好多款特色調酒,每杯Cocktail都好似藝術品咁,仲要可以望到香港維港夜景,好適合情侶或者一班朋友嚟呢度食飯或者飲嘢。Scallop Carpaccio $128刺身帶子配上泰國風味嘅醬汁,非常新穎嘅配搭👍🏻Chilli Crab Cups$98充滿新鮮蟹肉,再加上非常脆嘅脆底👍🏻Grilled Gai Yang Chicken$238全隻烤雞,用咗好多泰國香料來醃製,令到雞肉充滿香味👍🏻Curry Duck Confit$258煙燻鴨腿油香味超香,再配上自己調配嘅泰式醬料👍🏻Tonight Is Gonna Be A Good Night$128一杯帶有花香,再加埋荔枝嘅香味,我個人就好鍾意No More OT Please$128一杯紅紅紫紫嘅飲品,就咁望已經覺得好靚,如果鍾意生果味嘅飲品,就一定啱你

Scallop Carpaccio $128
刺身帶子配上泰國風味嘅醬汁,非常新穎嘅配搭👍🏻

Chilli Crab Cups$98
充滿新鮮蟹肉,再加上非常脆嘅脆底👍🏻

Grilled Gai Yang Chicken$238
全隻烤雞,用咗好多泰國香料來醃製,令到雞肉充滿香味👍🏻

Curry Duck Confit$258
煙燻鴨腿油香味超香,再配上自己調配嘅泰式醬料👍🏻

一杯帶有花香,再加埋荔枝嘅香味,我個人就好鍾意

No More OT Please$128
2023-11-17 1370 浏览
朋友生日見呢間餐廳個景幾靚就試下.   係新派泰菜, 食物味道造型也OK, 不過也沒有什麼大驚喜. 因為景靚, 比較多人, BOOK了6:30, 6:15去到也不能入坐. 要去樓下等, 如果BOOK戶外係需要準時入坐. 而用餐時間是630-830PM. BOOK檯時是知道的, 也比了DEPOSIT (每位$100). 而每位最低消費$350 (不計加 一).不過就唔知道如果830PM用餐時間夠了, 而你唔走, 就會每人收$150. 店員話比DEPOSIT時, 已SENT左MESSAGE通知, 不過MESSAGE係冇提過超時要收錢. 如果人多既話要留意下唔好超時, 店員同你埋單時會再提醒, 如果你唔走係要加錢.另外, 切餅費也是一早知道的, 要收$150, 但有2個朋友生日, 帶了一個蛋糕及一個大牛角包去, 佢話要收2次切餅費. 最後同店員講左幾句, 我地個牛角包唔會係度食, 只係影下相, 最後店員話我地消費都夠了, 就收一次切餅費. 如果要帶2個蛋糕既就最好問多句.

题外话/补充资料: 當晚戶外好大風, 前面檯個張墊盤紙吹起了去左我地張檯, 朋友一手接住左. 如果坐戶外要留意天氣!
2023-11-16
庆祝纪念
生日
2023-11-16 120 浏览
呢間餐廳一直都好想去。之前我記得是食中菜火煱,因生日的朋友喜歡選擇西餐。所以呢間餐廳轉左泰式西餐就非常配合我們可以去享用晚餐🥳。餐廳晚餐時段必需要預約,因為在尖沙咀中心區比較高樓層可以望到一些美景(如安排到好的入座),當晚是星期五餐廳生意幾好,所以職員比較忙,當我們三位坐下先order一瓶紅酒,當人齊後就order餘三人飲品同點餐,因六人用餐所以我有要求多一、兩份刀叉做作分享,當叫服務員幫忙,誰知他說(叫野就一次叫,唔好分開叫。🙄🙄🙄)服務態度驚訝。可能佢做到脾氣暴躁了😱😱用餐時間有限兩小時,如果一班朋友食完飯,想傾下計,最好安排另一地方。因為夠鐘我們需要離坐🙃*食物一般,環境也一般。但唔會再去。怕左D職員🙃

*食物一般,環境也一般。但唔會再去。怕左D職員🙃
2023-11-03
庆祝纪念
生日
2023-11-14 220 浏览
位於尖沙咀嘅泰菜酒吧餐廳,一直係人氣之選,小編首訪就已經愛上了。餐廳室外有美麗夜景欣賞,但室內用餐亦都好享受,特別喜歡他們熱閙氣氛,當晚滿坐,周圍客人說話但距離遠完全冇被打擾到,小編當晚坐Bar枱,看着bartender們忙於準備客人飲品,絕佳表演絕對享受。食物方面,前菜小食超多選擇,主菜雖然得5款,但試咗其中兩款都係超正,下次嚟一定會試其他。◇ 𝘛𝘰𝘮 𝘠𝘶𝘮 𝘊𝘰𝘤𝘰𝘯𝘶𝘵 𝘚𝘤𝘢𝘭𝘭𝘰𝘱 𝘊𝘢𝘳𝘱𝘢𝘤𝘤𝘪𝘰將來自北海道嘅帶子薄切,質感仍然爽口鮮甜,特別之處在用冬陰功湯作酱汁,獨有冬陰功酸酸辣辣味道,非常開胃◇ 𝘋𝘦𝘦𝘱 𝘚𝘦𝘢 𝘛𝘢𝘤𝘰𝘴主要餡料係蝦肉碎粒,唔係細碎係大碎,入口仍然覺得啖啖肉,上層亦有三文魚籽,增加鮮味,蔬菜有生菜、小黃瓜同洋蔥,感覺清新,配上泰式調味料,酸酸甜甜一樣開胃◇ 𝘊𝘳𝘪𝘴𝘱𝘺 𝘍𝘳𝘪𝘦𝘥 𝘍𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘙𝘦𝘥 𝘎𝘳𝘰𝘶𝘱𝘦𝘳 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘛𝘰𝘮 𝘒𝘩𝘢 𝘒𝘢𝘪赤點石斑魚,煎過令魚皮香脆,魚肉質比較厚實潔白,上碟兩大塊份量非常多超讚,加上少量蘑菇提升口感,用上泰式椰汁雞湯作醬汁,令魚肉更鮮美◇ 𝘊𝘶𝘳𝘳𝘺 𝘋𝘶𝘤𝘬 𝘊𝘰𝘯𝘧𝘪𝘵這碟鴨脾真係令小編對鴨料理有所

◇ 𝘋𝘦𝘦𝘱 𝘚𝘦𝘢 𝘛𝘢𝘤𝘰𝘴

◇ 𝘊𝘶𝘳𝘳𝘺 𝘋𝘶𝘤𝘬 𝘊𝘰𝘯𝘧𝘪𝘵
這碟鴨脾真係令小編對鴨料理有所改觀,冇鴨羶味,鴨皮香脆,肉質超嫩滑,味道似燒豬手那種香味,每一口嫩滑香口肉質都係前所未有嘅享受,仲有一大件菠蘿,可以減少油膩感,大推

◇ 𝘊𝘢𝘯𝘭𝘰𝘰𝘤𝘢𝘯
柚子汁加蘋果汁,配上接骨木花味,清新可口

◇ 𝘔𝘢𝘯𝘥𝘢𝘭𝘢𝘺
芒果、菠蘿同檸檬混合,加入少許薑味,有點泰式風味
𝘔𝘢𝘯𝘥𝘢𝘭𝘢𝘺
𝘔𝘢𝘯𝘥𝘢𝘭𝘢𝘺
2023-11-11 161 浏览
Kaboom 呢間餐廳其實係我個list入邊好耐 終於有人帶我嚟食 佢嘅泡泡浴Cocktail 真係打卡感十足 味道吧 就係一杯Cocktail囉 又唔覺得好驚艷 主要都係攞嚟影相 哈哈 食咗個意粉 都係正常食物 不過不失嘅感覺 並沒有覺得佢特別好好味 反而食咗一個粟米頭盤 賣相已經幾吸引 不同幾得意但係排隊排到好多人 大部份都係女仔 估計都係為咗打卡 另外他們店有兩層 頂樓仲有一個天台酒吧 可以給客人抽煙飲酒 氣氛相當好 相信如果天氣冇咁熱,我係會去飲兩杯
Kaboom 呢間餐廳其實係我個list入邊好耐

但係排隊排到好多人 大部份都係女仔 估計都係為咗打卡

2023-08-16
週末和朋友相約酒吧餐廳小酌一番。KABOOM位於商業大廈20樓,裝修主要走木系風,頂層更有一層rooftop,不過今次就坐在室內,遠望維港海景,欣賞黃昏時刻太陽落山的景色。<Kaboom sharing platter> $248小食拼盤份量豐富,可供2-3人分享。內含的小食有單骨雞翼、泰式魚餅、春捲、腸仔,附上三種醬汁。小食香口美味,最適合點來和朋友一起分享。<Deep sea tacos> $138tacos以蝦肉、生菜絲、青瓜作配料,表面加上三文魚籽作點綴,醬汁清爽輕盈,外皮都酥脆,層次豐富。<Thai lobster sauce strozzapreti pasta with lobster tail> $268一整條龍蝦尾上枱賣相精緻。龍蝦肉口感彈牙,醬汁鮮味十足,pasta質感粉粉的,幾掛汁。<Oven baked sambal stingray> $268第一次試森巴魔鬼魚~用上香料和醬料特製,充滿泰式風情。魚肉香口嫩滑,配搭薯仔、車厘茄的伴菜。<Damn pissed off!> $108

<Kaboom sharing platter> $248

<Deep sea tacos> $138

<Damn pissed off!> $108
來到酒吧當然要點上它們的Cocktail,坐在吧檯還可以看到調酒師如何調酒呢。這杯用浴缸裝住cocktail,仿真度高,表面鋪上無限泡泡、花瓣和鴨仔作裝飾,如同鴨子在浸浴一樣。調酒🍸以vodka、passion fruit和pineapple juice作基地,酒味明顯亦較甜,而且相當打卡,難怪是餐廳人氣調酒之選。

<I need to keep fit!> $108
不知道是不是需要keep fit,所以cocktail都是以牛奶樽裝上。這款以apple yogurt和cucumber syrup作基底,帶有明顯的青瓜味,味道清新,還附有一個綠色的馬卡龍。
  • KABOOM Sharing Platter
  • Deep Sea Tacos
  • Damn Pissed Off!
  • Lobster Pasta with Lobster Tail
  • Oven Baked Sambal Stingray
  • I need to keep fit
2023-11-10 159 浏览
1.Salmon Tartare ($128)呢個他他擺盤好靚😍三文魚他他醬汁好開胃😋而且加埋蝦餅~好有泰式風味,絕對對得住價錢💥評分: 8/102.Lobster pasta with lobster tail 龍蝦都幾彈牙😋煮得啱啱好~龍蝦粉入面有冬菇等配料🤤而個通粉比較滑身~但係我就比較鍾意食扁意粉多啲💥評分: 7/103.Crispy Grouper with Tom Kha Kai ($238)呢個係店員特別推介嘅菜式😌首先冬陰功湯好重椰子味😋而且魚柳嘅份量都好足夠~魚肉質地又好彈牙🤤果然冇推薦錯💥評分: 8/10💥總性價比: 8.5/10👍🏻餐廳景色同vibe一流🥰佢地Bartender嘅互動性真係好好會同我哋傾偈,一齊chill下~幾推介😗🥂👍🏻

1.Salmon Tartare ($128)

💥評分: 8/10

💥評分: 7/10

💥評分: 8/10

💥總性價比: 8.5/10

Romantic dinner × Chill place night🍽🍸💫..身在香港都想搵D 特色餐廳🍽,尖沙咀頂層既泰國菜餐廳會是你的菜嗎❓猶如置身渡假海灘般既渡假餐廳酒吧,可眺望維港迷人景致,而且採用大量大自然物料佈置,室外rooftop 室外花園都異常chill。不過就算坐室內環境一樣好舒服,窗邊同樣望見維港海景。野食方面,以東南亞為主題既fusion 菜式,配以由bartender 特別調配既以心情為題創作出12款獨有的雞尾酒🍸,來個浪漫醉人晚餐吧。最後食完飯,上天台chill 一番,感覺很捨意🌌。Small bites for sharing🔸KABOOM Sharing Platter $248pork skewers, chicken wings, thai fish cakes, netted spring rolls & prawn jujube 🍢香口惹味。🔸Fresh Oyster $118seasonal fresh oyster with coconut, lemongrass dressing & kaffir lime oil 🦪新鮮肥美。Mains🔸

可眺望維港迷人景致,而且採用大量大自然物料佈置,

室外rooftop 室外花園都異常chill。

不過就算坐室內環境一樣好舒服,窗邊同樣望見維港海景。

最後食完飯,上天台chill 一番,感覺很捨意🌌。

Small bites for sharing
🔸KABOOM Sharing Platter $248

🔸Fresh Oyster $118

Mains
🔸Curry Duck Confit $258
green curry, duck leg, pineapple & seasonal vegetables 🦆 原隻煎封鴨脾 外脆肉嫩。

🔸Oven Baked Sambal Stingray $268
sambal paste, stingray & seasonal vegetables 餐廳推介既魚🐟 用大量香料烤焗。

Cocktail
🔸Tonight Is Gonna Be A Good Night! $128
vodka, prosecco, elderflower liqueur, lemon juice with elderflower flavour

Let's kickoff tonight with some vodka & old some prosecco to spice things up further.

🔸I Don't Want To Go Home $128
gin, homemade lemon cordial, lemongrass syrup, lemon verbena puree & tonic water

It is never too late to leave and it is only time to go when you are no longer sober.
×××[KABOOM]×××
©尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓
1K
被精緻cocktail吸引,bookmark左呢間餐廳好一段時間,前排終於搵到晚去chill下!🍸✨❣️坐近bar檯成晚都睇住調配cocktail,每杯cocktail都好精緻,好似藝術品咁✨(cocktail名都好特別!)❣️可以望到海景chill,仲有戶外位置,係約朋友傾計好地方!❣️個人幾鍾意呢到嘅主菜,用心製作,味道幾好✨ Tom Yum Coconut Scallop Carpaccio $128- 用上北海道刺身帶子,配上好香口creamy嘅冬蔭公汁同清新泰式herbs,感覺refreshing🐟Hamachi Ceviche $128- 片片厚切彈口幾新鮮,肉質有油脂香,再點上酸酸地嘅柚子汁,味道更昇華🌟 Massaman Curry Risotto with Sea Urchin and Hokkaido Scallop $208 (推介!)- 真係好特別,咖哩texture幾creamy,味道有d辣同惹味,配上淋香risotto撈上菇,啖啖滋味- 用上刺身級帶子,微微煎香過,幾有水準🦞Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta with Lo

❣️個人幾鍾意呢到嘅主菜,用心製作,味道幾好

🐟Hamachi Ceviche $128
Hamachi Ceviche

- 用上刺身級帶子,微微煎香過,幾有水準

🦞Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta with Lobster Tail $268

- 雖然話係lobster tail,但都幾多龍蝦肉。龍蝦尾熟度剛好,彈口新鮮。pasta係長身通粉類,撈上幾濃味lobster sauce,菇同番茄仔,味道幾好!

🐤Pissed me off $128
Pissed me off

- 係vodka加上passionfruit,好清新、順滑、易入口又夠可愛🐤

🍸Coffee, tea or me? $128
Coffee, tea or me?

- Whiskey配上烏龍茶、soda水、配搭好特別!真係guess it’s never too greedy to take all😆😆😆

下次再約朋友來chill過☺️

Hamachi Ceviche
Pissed me off
Coffee, tea or me?
  • Coffee
  • tea or me?
2023-11-07 157 浏览
一開電梯門,見要等一陣位,係而家嘅香港真係好少見KABOOM 分兩層,頂層可望維港景致😍,仲有泰式禾草帳篷🛖同充滿泰式風味嘅禾草酒吧位🛖,秋天時坐著大梳化🛋️望著維港景真是滿滿風味❗️我哋坐室內,舒服有冷氣,看著bartender 摩打手調較一杯又一杯號飲品😎💕Hamachi Ceviche我最愛嘅油甘魚🐟拌以微酸開胃嘅柚子汁🍊, 日本芥辣同青檸油,魚肉肥美,份量夠多💕Thai Green Mango & Green Papaya Beet Salad燒牛肉、青芒、青木瓜、車厘茄伴以自家製泰式汁,清新開胃💕Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta With Lobster Tail椰汁加上龍蝦汁🦞煮成的Strozzapreti意粉,呢種意粉好有咬口,我都係第一次食😆,吸收哂醬汁又彈牙。加上大大條烤龍蝦尾🦞,賣相一流!📸💕Curry Duck Confit以綠咖喱煮的油封鴨腿🦆,更有菠蘿🍍、蔬菜🥬。鴨腿肉細緻嫩滑,鴨味濃厚。💕Damn Pissed Off!主要係因為呢個Vodka base 雞尾酒而黎,真係勁靚勁cute ! D泡泡🫧真係充滿童心👶🏻,配埋
一開電梯門,見要等一陣位,係而家嘅香港真係好少見

💕Hamachi Ceviche

燒牛肉、青芒、青木瓜、車厘茄伴以自家製泰式汁,清新開胃

💕Curry Duck Confit

💕Damn Pissed Off!
主要係因為呢個Vodka base 雞尾酒而黎,真係勁靚勁cute ! D泡泡🫧真係充滿童心👶🏻,配埋呢度嘅維港背景,鴨鴨🦆係度沖涼真係爽!

💕Wohoo, What A Day!
Tequila base, 加上芒果同熱情果汁同綿密奶蓋,估唔到飲酒都可以加奶蓋🥛! 仲要咁靚🥰

2023-09-28
2023-11-07 110 浏览
Kaboom的景觀同用餐環境不錯,我們點了幾個appetizers 和主菜,和兩杯cocktails.Deep Sea Taco的外觀非常吸引人,餅皮金黃酥脆,內裡則填滿了鮮蝦。餅皮的口感和香氣與內餡完美結合,搭配的配料和醬汁也非常恰到好處,增添了菜品的層次感,強烈推薦給喜愛海鮮的。Crispy Grouper With Tom Kha Kai是一道結合了煎魚和的Thai coconut soup的菜品,魚肉鮮嫩非常,湯汁帶來了濃郁的椰香和微辣的口感,讓整道菜更加豐富。湯裡還加入了香茅和青檸葉等泰式香料,提升了菜品的風味層次,我特別喜歡。還有兩杯cocktail , No more OT please! 和 I need to keep fit! Cocktails 都十分清新和果香味重,令人愉悅。presentation 非常靚, 很不錯!十分推介,會再來試其他cocktails 和dishes! 。

十分推介,會再來試其他cocktails 和dishes!
位於尖沙咀太子集團中心頂層有間人氣酒吧餐廳供應東南亞式Fusion菜好有特色 更可以飽覽維港靚景🌃今次被安排坐在吧台 可以近距離欣賞調酒師製作雞尾酒😍bartender熱情招待我們一小杯雞尾酒🍹餐廳空間感十足環境氣氛感一流 情侶約會或跟朋友小聚都好適合~✨KABOOM Sharing Platter $248泰式小食拼盤有雞肉串燒|炸雞翼|春捲|泰式魚餅|蝦棗 每款小食都起碼有4件 份量好足👍🏻當中豬肉串燒帶肉汁😍蝦棗是炸過的蝦膠 好厚身夠彈牙🦐雞翼同春捲都炸得香脆不油膩 魚餅帶點辣的✨Deep Sea Tacos $138🌮玉米脆餅包住滿滿餡料 有雞尾酒蝦🍤三文魚籽🧡青瓜🥒生菜🥬配上濃稠的醬汁 口感味道清爽 整體配合得出色美味😋✨Sambal Stingray $268叁巴醬燒魔鬼魚🐟餐廳取了魚鰭位置 肉厚嫩滑而且一梳一梳的分佈 底下軟骨的位置都食得😋加上叁巴醬味道酸酸甜甜帶微辣好惹味 底下配有許多烤時令蔬菜✨Curry Duck Confit $258法式油封鴨腿的外皮好酥脆🪿烤鴨腿肉夠嫩滑 鹹香味濃好入味 配上香濃不辣的咖哩汁🥘味道好豐富👍🏻配菜有烤雜菜跟菠蘿好清甜多汁🍍非常解膩

✨KABOOM Sharing Platter $248
KABOOM Sharing Platter

✨Deep Sea Tacos $138
Deep Sea Tacos

✨Sambal Stingray $268
Sambal Stingray

✨Curry Duck Confit $258
Curry Duck Confit

✨Damn Pissed Off!
賣相非常可愛吸睛🐥還有一隻小黃鴨放在泡泡浴缸旁🛁🫧雞尾酒以伏特加作基酒 混合薑🍍菠蘿跟熱情果🍹整體酒味不算太濃烈 味道充滿酸酸甜甜的果味比較容易入口
Damn Pissed Off!

✨I Need to Keep Fit!
🥛以牛奶瓶盛住上面放上馬卡龍好可愛🥰冧酒底加入酸甜清新的青檸跟青瓜汁🥒混合蘋果乳酪🍎的香甜味幾特別💚味道清爽可口
I Need to Keep Fit!

📍KABOOM (尖沙咀)
尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓
KABOOM Sharing Platter
Deep Sea Tacos
Sambal Stingray
Curry Duck Confit
Damn Pissed Off!
I Need to Keep Fit!