2021-05-22
如果真係想食扒,有更好選擇!只不過如果要打咭 做各種各樣嘅 show-off,呢度係ok 的。其實佢有個紅蝦都好食,只不過兩個人,一塊 1.2kg porterhouse 加一個starter 已經夠晒!煎好咗,會喺你面前諗威士忌,再點火 。俾你影相打卡。影完相打完卡之後就會攞返去廚房幫你切好。見下圖:佢會跟埋啲沙律菜,俾你食牛扒嗰陣唔會咁「漏」!叫咗五成熟,可惜,因為淋咗酒,燒咗一陣之後,切出嚟變咗唔止五成熟,拿捏得有啲失準!Starter 白蘆筍,老實講,太粗,有渣!我覺得,帝苑Sabatini嘅白蘆筍好D!特別提吓,餐前牛油 + sourdough ,冇咩特別,好基本!可能呢度比較吸引年輕啲嘅人,如果真係要食扒,我prefer Hyatt 嘅 Hugo 多啲!雖然好多人話Hugo冇以前咁好,但起碼都好過呢度!咁講啦,拍拖就呢度,見家長唔去Hugo, 都可以揀Morton,呢度真係好 American,好casual,啲音樂有啲嘈! 综合::唔係唔好,兩個人三千,可以諗下有冇其他alternative。:性價比低。
影完相打完卡之後就會攞返去廚房幫你切好。見下圖:
佢會跟埋啲沙律菜,俾你食牛扒嗰陣唔會咁「漏」!
Starter 白蘆筍,老實講,太粗,有渣!
我覺得,帝苑Sabatini嘅白蘆筍好D!
综合:
:性價比低。