2021-03-05 34 浏览
今日女朋友生日,緊係要帶佢黎食返餐好啦!朋友介紹呢間法日fusion菜,今既就黎試下!呢間GAIJIN裝潢得好靚好有心機,比人感覺好high class。呢到有dinner menu同five course menu,當然想散叫都可以。呢個價錢食靚仔唔算貴。前菜先黎既係日本蠔配青蘋果,勁大隻之餘又真係極重蠔味、又唔會太咸海水味,配青蘋果估唔到又幾match。蝦他他配飛魚子,好別緻,上菜個下仲有乾冰,好有feel。牛油果野菌忌廉酥皮,好濃忌廉味,酥皮夠脆仲好重牛油味,好正!香煎日本帶子,大大粒,兩邊煎得好香,中間keep到軟身唔會過熟,好鮮!到主菜,香煎日本銀鱈魚,魚皮煎到黃金色,脆卜卜,下面魚肉亦唔會散開晒,食落好出魚鮮味,調味得岩岩好唔會太咸,唔錯!澳洲M5和牛肉眼又係頂級,煎出黎係教科書級既medium rare,入口即溶,牛味好出,唔會好韌,而且即使係medium rare都唔會流血水,好高質!食飽之後仲有甜品,想唔頂住個肚走都難!

蝦他他配飛魚子,好別緻,上菜個下仲有乾冰,好有feel。

食飽之後仲有甜品,想唔頂住個肚走都難!
2021-03-04 47 浏览
位於銅鑼灣既中心地帶既永光中心,呢度真係好多隱世美食,平時行開街都真係見唔到,因為佢地係樓上舖,今次黎到呢間GAIJIN真係幾有嘉喜出望外既感覺,西餐黎講,食失性價比都真係幾高,難怪一開返堂食就咁多人book喇。頭盤黎左2欻麵包,牛角包夠曬香口乾身,上碟都仲係熱辣辣,另一隻包就好餘滿,好有garlic既香味。鵝肝方面,好大件,油脂感好正,唔錯。今次叫左佢個M5和牛肉眼餐,d坑紋燒得好靚,格線整整齊齊,有強逼症既人都覺得okay呀,牛扒熟度岩岩好,而且好均勻,由頭到中間到尾都係7成熟,即係牛扒cutting唔錯,食落好juicy,而且重牛味,由於係ribeye所以肉質偏粗身,咬落好有口感。

鵝肝方面,好大件,油脂感好正,唔錯。

2021-03-01 83 浏览
今日忙裏偷閑,同老婆兩個去銅鑼灣食個靚Lunch,因為有朋友黎食過所以推介。先睇下menu先,有個是4 course的,每個course都幾吸引☺️我就先來個蟹肉沙律,沙律配上柚子啫喱,好開胃,食落感覺好清新,老婆就有北海道帶子薄片,賣相好靚,而且我老婆好鍾意乘著食物的器皿,話想買返隻返屋企😅。之後到我的第二度菜,香煎日本珍寶帶子加醬油漬三文魚籽再配上青口忌廉汁,賣相又係好得,味道也相當不錯👍🏻👍🏻,老婆就點了牛肉他他,成條牛骨上乘著牛肉加多士👍🏻,不過多士硬左小小。之後主菜到,我是香煎鱈魚,老婆食海膽意大利飯,兩個主菜都咁出色,鱈魚有忌廉汁做底,令魚食落口更加嫩滑😋。海膽味濃,飯好入味😋。最後來個甜品白酒青柑桔,賣相靚,食落又fresh☺️☺️。大滿足的一餐。
  • 蟹肉沙律
  • 香煎日本珍寶帶子配青口忌廉汁
2021-03-01 37 浏览
位於銅鑼灣既樓上鋪地理位置好方便座位較少最好book定Lunch有lunch set/four course menu今日一於試下four course menu先上麵包呢度既包都係自家製日日唔同我食既係蕃茄飽同忌廉芝士飽兩隻都好鬆軟芝士控既我比較鐘意忌廉芝士飽好似可以refill的 但我緊係留肚食其他Four course叫左燒鹿兒島白豚豬扒前菜有蟹肉沙津同香煎日本帶子蟹肉沙津賣相精緻蟹肉超級鮮甜 而且份量一d都唔吝嗇香煎日本帶子帶子煎得剛好青醬配上椰子泡沫好特別既配搭主菜燒鹿兒島白豚豬扒配芝士千層焗薯,炒時令蔬菜,煙肉炒雜菌白豚豬扒肉質柔軟,口感細嫩個人認為唔用任何sauce係最能夠帶出本身肉既鮮味🤣第一次食千層焗薯 好有驚喜薯仔切成一片片用一層層咁鋪 再去焗口感好豐富 芝士味好香係心機之作甜品係白酒青柑桔mousse cake配vanilia icecream淨睇個賣相已經滿分貝殼上放左mousse cake用餅碎黎營造沙既感覺好有藝術感而且成個甜品唔會好甜有好重柑桔味飲品選左mocha好豐富好滿足既lunch
位於銅鑼灣既樓上鋪

帶子煎得剛好
青醬配上椰子泡沫
好特別既配搭

主菜燒鹿兒島白豚豬扒
配芝士千層焗薯,炒時令蔬菜,煙肉炒雜菌

白豚豬扒

有好重柑桔味

飲品選左mocha
好豐富好滿足既lunch
2021-02-24 69 浏览
訂左一間新開的餐廳 品嚐法日fusion菜 由頭盤到甜品 都好好味 連presentation 都好!Scallop carpaccio ,/ Daily salad ( Hamachi salad) / corn soup Main : daily fish , 燒美國頂級封門柳 Grill USA prime hanger steak、燒澳洲M5和牛肉眼 Grill aus m5 ribeye steak Dessert : yogurt parfait, Yuzu parfait $698set Oyster 時令生蠔、白海老刺身Shiroebi、香煎日本帶子 jumbo scallop主菜:燒澳洲M5和牛下肩胛肉 Grill m5 wagyu chuck flap 甜品: white wine kalamansi mousse cakeSide order: beef tartare 唯一失色就是對於較為大食既人來說 因為main course 無飯或意粉🍝 怕略嫌不夠飽 但餐前包是可refill 的!
訂左一間新開的餐廳 品嚐法日fusion菜
由頭盤到甜品 都好好味 連presentation 都好!

$698set

Side order: beef tartare
Scallop  carpaccio
Beef  tartare
Daily  fish
Aus  M5  wagyu
Prime  hanger  steak
Daily  salad
🔸餐包 - 牛角包、忌廉芝士包🥐🥯有半個好酥化的牛角包,忌廉芝士包好好食,拎上手仲熱熱地,入口好鬆軟,帶點蒜油同芝士味。🔸蟹肉沙律🦀🥗食到絲絲鮮甜的蟹肉,上面仲有蟹籽,咬落爽口。沙律菜新鮮,配有和風柚子油醋汁,味道酸酸甜甜,作為一道好清新開胃的前菜。🔸香煎日本帶子北海道珍寶帶子相當飽滿厚肉,配上杏奶泡、青口忌廉汁,突顯左帶子既鮮味。🔸香煎日本銀鱈魚🐟銀雪魚相當有驚喜,用左日本刺身級別嘅鱈魚,魚皮煎到好脆口,魚肉肉質又嫩滑又肥美,好有鮮味,完全冇腥味。面頭有北海道海膽,底下仲有豆芽苗,吸收晒香檳忌廉汁🔸白酒青柑桔慕絲蛋糕🍰擺盤好似一件藝術品,一粒大珍珠放係貝殼上面😆白酒味比較淡,不過有好濃好香既柑桔、柚子味,食落唔算好甜,底下的海綿蛋糕好鬆軟,配上雲尼拿吉士雪糕🍦整體都好好食😋總括嚟講,餐廳環境優雅舒適,播放住輕鬆的音樂,加上每道食物都相當之有水準,食材又新鮮,以呢個質素黎講,餐廳嘅定價亦都相當之公道👍🏻值得一讚嘅係侍應服務態度相當好,又坐低介紹Menu上面所有嘅食物、每上一道菜等等都好有禮貌😊有幸食到一餐咁豐富嘅午餐,簡直係味蕾同心靈嘅滿足☺️💕

🔸餐包 - 牛角包、忌廉芝士包🥐🥯

🔸蟹肉沙律🦀🥗

🔸香煎日本帶子

🔸香煎日本銀鱈魚🐟

🔸白酒青柑桔慕絲蛋糕🍰

2021-02-23 40 浏览
依家終於開放返晚市堂食,但係我哋都係選擇食lunch set! 百零蚊可以食個套餐,但係想食貴啲都有貴啲嘅選擇,而且質素非常之好,除咗有服務之外環境都一流!一開始會有餐包,個餐包同其他餐廳唔一樣,除咗夠熱之外,仲係類似蒜蓉忌廉嘅餐包,而且牛角包食完之後都好開胃!佢嘅蟹肉沙律食落去都好鮮甜,成個沙律都好有味,唔會好淡好清個種。之後我就嗌左牛扒,前菜仲要係比較西日式嘅風格,有四季豆,薯仔蛋等等,四季豆唔會好咸,反而配埋牛扒一齊食,會覺得清清地,中和返牛扒嘅油脂。牛扒嗌左5成熟,就算唔使點汁或者鹽都好好食,完全鎖晒牛嘅肉汁係入面。而最後嘅甜品真係好好食,佢嘅珍珠造型係有少少類似芒果芝士蛋糕嘅味道,但食完之後又會好飽。

2021-02-23 39 浏览
“皇恩浩蕩”,可以4人一枱,我哋家族終於唔駛有人單丁坐一枱,可以開開心心open rice了!打頭陣的牛角包和芝士忌廉包鬆脆香口,令人欲罷不能。帶子薄片味道鮮甜,加上三色醬汁提鮮,三扒兩撥就給我“銷滅”了。我的主菜比目魚也是鮮嫩多汁,睇得又食得。一家人食飯就梗係要互相分享。等我試吓其他人嘅主菜先: 日本海膽risotto鮮味爆棚,我一入口就 wow一聲。鹿兒島白豚肉及澳洲和牛肉眼也相當有水準,屬穩陣之選。正當我細sip一口 mocha,作為今餐完美結束之時,house 竟然為我們送上甜品! 實在太窩心了! Gaijin是一間很有heart 的新開餐廳,值得支持。希望飲食業的寒冬很快會過去,再次生機處處。香港加油!
香港加油!
新年梗係食番餐好既🤪同屋企人黎試下呢間日式fusion餐廳有lunch menu 同4-course menu4-course menu 包前菜、沙律、主菜同甜品前菜有蟹肉沙律同香煎日本帶子鐘意佢真材實料,真係啖啖蟹肉,唔似坊間某啲餐廳話係蟹肉但係俾蟹柳帶子夠晒厚肉同鮮甜鐘意餐包都好有驚喜一款係牛角包另外一款就好似甜甜既香酥包,迷你size食完唔會好飽滯,最鐘意係夠熱同脆,好好味😋😋 如果餐廳可以額外賣麪包就好🤩Main dish 叫左牛肩胛肉個牛肉煎得岩岩好,外面煎得脆但入面口感好滑嫩juicy😋😋 ,配燒汁同芥末,點少少就更惹味!另外比較特別既地方係有三款配菜,包括忌廉芝士千層焗薯、炒時菜同煙肉炒野菌,當中個人特別鐘意個焗薯,夠香濃同啖啖芝士。甜品係白酒青柑桔慕絲蛋糕,賣相超精緻欣賞餐廳既食物質素由前菜、配菜到主菜都有水準,店員有禮細心,好值得節日慶祝!
新年梗係食番餐好既🤪同屋企人黎試下呢間日式fusion餐廳

有lunch menu 同4-course menu

4-course menu 包前菜、沙律、主菜同甜品
前菜有蟹肉沙律同香煎日本帶子

帶子夠晒厚肉同鮮甜鐘意
餐包都好有驚喜
Main dish 叫左牛肩胛肉

甜品係白酒青柑桔慕絲蛋糕,賣相超精緻

朋友今日生日,所以一個星期前已經book定呢間好出名嘅西餐廳食lunch。上到去見到餐廳好有格調,成個感覺好高級好優雅,侍應好有禮貌,續一介紹每一款嘅菜式。我就揀左Lunch set menu。麵包拼盤內有兩款麵包,分別係牛角包同忌廉芝士包,每一件麵包都的的骰骰,咁就唔會好滯,牛角包非常酥脆可口,牛油味好香濃,加埋牛油更香口。忌廉芝士包配上少少香草調味,內有忌廉芝士,好惹味,十分之好味。北海道帶子薄片前菜三選一,我就揀左北海道帶子薄片,賣相好吸引,口感軟腍又鮮味,配上香橙汁同秘制醬汁,好醒胃,係一種非常之好嘅前菜。香煎法國鵝肝 +$68法國鵝肝下面墊左一片牛油多士,法國鵝肝煎得焦香,入口即溶,仲散發出陣陣油脂香味。配上紅酒煮梨,紅酒味相當突出,煮得十分之入味,紅酒平均分佈係整個梨到,梨嘅質地好軟腍,中和番鵝肝嘅油膩感,配搭得唔錯,加$68物超所值,非常建議大家加。燒澳洲M5和牛肉眼主菜我就揀左五成熟嘅燒澳洲M5和牛肉眼,表面煎至焦香入口牛味濃郁,入口即溶,無咩筋,油香味十足,仲有一入甘香風味,點上少少粗鹽,令牛味更顯提升。配上三款小菜,三款都有唔一樣嘅風味,有煙肉炒雜菇、千層芝士薯仔同

麵包拼盤

北海道帶子薄片

香煎法國鵝肝 +$68

燒澳洲M5和牛肉眼
主菜我就揀左五成熟嘅燒澳洲M5和牛肉眼,表面煎至焦香

配上三款小菜,三款都有唔一樣嘅風味,有煙肉炒雜菇、千層芝士薯仔同意式茄子,細細份可以每樣都食少少,都唔會覺得好heavy。

煙肉炒雜菇
炒得好有鑊氣,煙肉好甘香,癖走雜菇嘅草青味,食唔停口。

千層芝士薯仔
將薯仔刨成絲,上層加上大量芝士,口感好豐富,食落仲有香濃芝士味同薯香,十分惹味。

意式茄子
茄子煮到好腍,入口有一份油香,配搭青瓜,多左一份清新嘅感覺。

凍奶茶
茶味好香濃,最貼心就係奶同糖水都係自己落,咁就可以調配到最岩自己口味嘅奶茶。

呢間餐廳嘅野食真係好高級而且仲好好味,就算帶朋友、屋企人或者另一半黎食一啲都失禮,相信佢地仲會讚不絕口,起碼我朋友非常之滿意,話我無介紹錯
2021-02-21 955 浏览
朋友介紹一間在銅鑼灣登龍街永光中心9樓的西餐廳,他說餐廳的set lunch做得好好,推薦我去試,今日星期六一於去試下先。來到餐廳,裝潢有格調,牆上的燈光效果不錯,餐廳感覺很安靜。店員十分有禮,耐心介紹今日Set Menu的每款菜式,服務周到,很細心。餐前麵包:牛角包、芝士包,牛角包外皮酥脆內鬆軟。Daily Salad煙肉Caesar salad,沙律菜新鮮,煙肉烤得十分脆身,口感不錯。+$AppetizerBeef Tartare和牛他他 +$60我另點了Appetizer,味道咸酸好開胃,配上脆多士,口感味道層次都不錯。Grill M5 AUS Rib-eye Steak $288燒澳洲m5和牛肉眼店員建議4成,火喉剛剛好,牛肉眼汁潤味香濃,肉質腍軟,可蘸上特調松露牛肉汁或岩鹽,更有風味;另有三款配菜添,有炒姑菌、焗薯餅、炒荷蘭豆。甜品乳酪芭菲,甜度適中。餐飲對於餐茶好有驚喜,餐廳提供Mocha、Latte等選擇,我揀了凍Mocha,喜出望外。餐廳不論食材、服務等都十分到位,我下次一定再會光臨。

來到餐廳,裝潢有格調,牆上的燈光效果不錯,餐廳感覺很安靜。

餐前麵包:牛角包、芝士包,牛角包外皮酥脆內鬆軟。
Daily Salad

+$Appetizer
Beef Tartare和牛他他 +$60

燒澳洲m5和牛肉眼

甜品
乳酪芭菲,甜度適中。
餐飲

餐廳不論食材、服務等都十分到位,我下次一定再會光臨。

2021-02-20
午餐
2021-02-16 53 浏览
銅鑼灣真係好多新開嘅餐廳,而且服務越嚟越好,所以都好鍾意食呢啲服務同環境都高嘅餐廳。同男朋友提早慶祝情人節,揀咗呢一間價錢五六百蚊左右嘅餐廳慶祝。除咗 four course Menu之外,亦都有一個lunch Menu,價錢$100以上。點完餐之後侍應就即刻上咗餐包,餐包有別於其他餐廳,提供左牛角包同埋蒜蓉忌廉包,蒜蓉忌廉包食落去唔會好油,反而好開胃。而呢一個蟹肉沙律真係整得好好食,除咗佢嘅擺盤夠靚之外,上面嘅蘋果醋配埋蟹子加蟹肉,再加埋啲青瓜粒食落去個味道唔會好滯,反而想一啖接一啖咁繼續食。之後我哋仲加咗個$68嘅鵝肝,個鵝肝食落去好厚身,一切出嚟啲油好正,食落去鵝肝味好出 呢呢一個香煎日本帶子,食得出佢有用心烹調過,日本帶子食落去比較甜,而且上下煎微脆脆地,除咗口感之外,再配埋底嘅汁成個味道好夾。而我嗌佢呢一個重頭戲rib eye steak,一開始上咗一啲前菜,前菜係屬於日式嘅菜式,個人覺得佢嘅薯仔煎蛋幾好食。而佢嘅rib eye我就嗌咗五成熟,佢亦都煎得啱啱好,舊嘅味道好出而且配埋佢嘅黑松露燒汁好match,亦都有比肥瘦嘅部位。最後呢個甜品真係喜出望外咁好食,好少見到餐廳咁用

最後呢個甜品真係喜出望外咁好食,好少見到餐廳咁用心提供甜品,佢嘅雪糕係金沙口味,旁邊嘅珍珠蛋糕食落去唔會好滯,有少少慕絲加芝士蛋糕,我差啲仲想嗌多個黎食😂
2021-02-12 62 浏览
COVID-19全球大流行!抗疫1年,生活習慣改變了!其中包括:不聚餐工作日午餐,多數自己1個人吃!今次試了登龍街新開的餐廳,新章優惠,全單打8折!點了 Set lunch:#餐前麵包:有牛角酥和芝士軟包,2種都好味!可添家。#餐湯:當天供應的是蘑菇濃湯,好味!#主菜:燒鹿兒島白豚豬扒,豬扒燒得有油香,但吃着不膩,配3種配菜,芝士忌廉焗薯仔片、炒蘑菇、炒靑豆,挺好的組合!#甜品:加58元配了朱古力三重奏,rich but not sticky ;餐廳送了2件小甜品,芒果撻和Tiramisu,不錯!#餐飲:點了cappuccino,香、濃、滑!喜歡!推薦的店!
COVID-19全球大流行!
抗疫1年,生活習慣改變了!
其中包括:不聚餐
工作日午餐,多數自己1個人吃!

#餐前麵包:有牛角酥和芝士軟包,2種都好味!可添家。
#餐湯:當天供應的是蘑菇濃湯,好味!
;餐廳送了2件小甜品,芒果撻和Tiramisu,不錯!
#餐飲:點了cappuccino,香、濃、滑!喜歡!

推薦的店!
2020-12-23
2021-02-11 802 浏览
晚市冇得堂食,唯有喺lunch 食得好啲,男胖子就話嚟呢間新開嘅西餐廳試下。餐廳地方唔大,得4枱,可以靜靜地慢慢食。前菜有芝士包同牛角包,暖暖地,好鬆化,幾好味~我地叫咗lunch menu 同four course menu share 食。磨菇湯熱辣辣,好新鮮,質地幼滑,正!蟹肉沙律,柚子醋汁令成個沙律加分不少,重點有啖啖蟹肉,share 會有啲唔夠喉。煎日本帶子,品種係北海道嘅珍寶帶子,搭配三文魚籽同青醬汁,同帶子好夾!澳洲M5和牛下肩胛肉,燒得好靚,點少少鹽食就已經好好味,牛味香濃!肉質幼嫩~美國頂級封門柳,呢個都燒得好好味,比較有嚼頭,好香口!兩個main course 都跟一份忌廉芝士千層焗薯,炒四季豆同煙肉炒野菌。餐飲方面,就算係最普通嘅熱檸水同凍奶茶都整得咁高檔,讚!餐廳新開張送嘅甜品~舊brownie 好濃味!餐嘅甜品係白酒青柑桔慕絲蛋糕,好有海洋氣息!
前菜有芝士包同牛角包,暖暖地,好鬆化,幾好味~
磨菇湯熱辣辣,好新鮮,質地幼滑,正!
美國頂級封門柳,呢個都燒得好好味,比較有嚼頭,好香口!
餐飲方面,就算係最普通嘅熱檸水同凍奶茶都整得咁高檔,讚!
餐廳新開張送嘅甜品~舊brownie 好濃味!
餐嘅甜品係白酒青柑桔慕絲蛋糕,好有海洋氣息!
2021-02-10 695 浏览
臨近農曆新年前,收爐前食餐好。又要食物品質好,又要價錢合理,銅鑼灣都有吾少選擇,但係又吾想翻兜,終於搵到位於位於百樂中心GAIJIN 。見食評不多,餐廳應該幾新。比平時早少少到,一入去感覺餐廳氣氛吾錯,以冷色為主色,推開大門被那流聲機吸引住眼球,雖然不知道是否仍然可以運作 , 但現場播放著輕音樂,加上昏黃燈光,感覺很有情調。午餐有兩款選擇,分別是set lunch 和Four course menu 左唸右唸最後揀咗有甜品嘅Four course menu $428先奉上小餐包,一圓一方先拎起長方形那個,富芝士鹹香;又香又脆。另一個小圓形的,則外脆內軟,更滲出淡淡的牛油香,兩款我都喜歡。頭盤「蟹肉、蟹籽、沙律菜配柚子汁」透明的器皿分為上下兩層,上層是明太子醬撈蟹肉,加入左西芹碎和沙律醬,再以蘋果啫喱點綴,味道清新同時吃到蟹肉的鮮甜;下層是沙律菜配柚子汁,就算同蟹肉沙律分開黎食都一樣咁refresh.第二道是超精緻的頭盤「香煎日本帶子」以炸紫蘇葉配襯著珍寶北海渡帶子,配上青口汁、泡沫和閃亮亮的魚籽,感覺到法式的華麗感。北海道超級厚肉,大廚將它輕煎過後,外面微焦,內裡鎖住肉汁,新鮮而富彈性
臨近農曆新年前,收爐前食餐好。
見食評不多,餐廳應該幾新。

午餐有兩款選擇,分別是set lunch 和
Four course menu

左唸右唸最後揀咗有甜品
Four course menu $428

先奉上小餐包,一圓一方
先拎起長方形那個,富芝士鹹香;又香又脆。

頭盤

「蟹肉、蟹籽、沙律菜配柚子汁」
透明的器皿分為上下兩層,
就算同蟹肉沙律分開黎食都一樣咁refresh.

第二道是超精緻的頭盤

北海道超級厚肉,大廚將它輕煎過後,外面微焦,內裡鎖住肉汁,新鮮而富彈性的肉質,非常鮮嫩可口;雖然帶子單獨食已經好好味,但是配上青口汁又是令一層次,顧名思義青口汁是以青口打碎煮汁,醬汁濃郁,但並非只有鮮味,味道帶點神秘,應該是加入左牛油同香草,十分獨特。

主菜
以黑色日式陶瓷碟襯托出雪白無瑕的
「香煎日本銀鱈魚」

大廚煎銀鱈魚的時候拿捏得很準繩,脆卜卜魚皮薄如紙,和油潤多汁的魚肉形成很大的反叉、魚肉細嫩無比,入口即溶;另一吃法將鳕魚和北海道海膽一齊放入口,其鮮味在口腔內爆發,香檳忌廉汁又吾會太搶味,反而我覺得醬汁和嫩口豆芽苗一齊吃味道幾夾。

Side dish 「日本糙米配麵豉醬」
先蒸煮後再略略炒過糙米,配上咸香麵豉醬,好醒胃,估唔到我可以一口氣吃光。

最後是期待已久
「白酒青柑桔mousse cake 」

美如畫的擺碟,畫上的一道彩虹令人讚賞。
起初我還以為蛋糕是白朱古力,先細嚐一下,原來白色只係白酒的代表;味道取決於青柑桔的微酸,酒味較低調,味道清新自然,甜度不高,口感又輕,感覺冇罪惡咁。mousse cake 旁是榛子朱古力醬,加埋果仁碎,又香又滑,整個甜品為四道菜午餐畫上完美的句號。

Perfect taste
House Coffee

我願意愛自己,付出多少少換來不一樣的感受。
2021-02-04
  • Four  course  menu