.📍Flagship 📍香港灣仔船街35號地舖羽衣甘藍沙律配八珍甜醋Kale Salad(158hkd)你沒有看錯我也沒有打錯,真是八珍甜醋😳特調醬汁相比起常見的黑醋汁比較濃稠,和羽衣甘藍出奇地夾,本身羽衣甘藍口感比較爽脆,加上nuts和蕃茄仔,幾有層次感同好fresh😗Typhoon Shelter Pork Collar(338hkd)店鋪主打中西fusion菜式😍避風塘豬排🥩用的部分是梅頭肉,只煮到7成熟,所以裏面比較粉嫩,肉質有咬口得黎不會又乾又韌🥰咁大舊肉都煮得不乾柴其實好難,上面灑滿炸蒜,超級香,底下的醬汁偏酸甜,好解膩,份量算大,2個人share剛剛好👍🏻Chinese Carbonara(238hkd)這款卡邦尼意粉有別於我們一般街外吃到的,用的肉是臘肉和金華火腿而不是煙肉😳本身以為會好油膩,但竟然好match,幾香,有微微的臘肉甜味,扁意粉好creamy,喜歡重口味的人必須要試一試🙈真心高質👍🏻#foodiblum西式
📍Flagship
📍香港灣仔船街35號地舖

羽衣甘藍沙律配八珍甜醋Kale Salad(158hkd)
Kale  salad

Typhoon Shelter Pork Collar

Chinese Carbonara(238hkd)

#foodiblum西式
2022-08-01
Kale  salad
2022-08-03 2117 浏览
灣仔船街有好多餐廳都以船命名街上一直走到尾就會見到Flagship嘅霓虹燈牌暗黑中嘅一點光,比佢吸引左🙌🏻😜呢度係一棟兩層樓高嘅法式小餐館餐廳以白色桌椅為主調木色門框及飾櫃連同其他擺設充滿古典美🤎🤍 食物方面主打中西合璧🤝🏻美味之餘又有新鮮感滿滿小店風情🌀✨✨.❥ 八珍甜醋|羽衣甘藍|蕃茄|堅果沙律 [$158]𝙺𝚊𝚕𝚎 𝚂𝚊𝚕𝚊𝚍 𝚠/ 𝙲𝚑𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚃𝚘𝚖𝚊𝚝𝚘, 𝚂𝚠𝚎𝚎𝚝𝚎𝚗𝚎𝚍 𝚁𝚒𝚌𝚎 𝚅𝚒𝚗𝚎𝚐𝚊𝚛 羽衣甘藍比人印象係又靭又難咬🙈但呢度將佢嘅質地變得eatable 👍🏻😆八珍甜醋係靈魂所在💗👻甜甜酸酸食食吓會聯想起豬腳薑好少讚沙律好食😋😜呢份真心impressive ❣︎.❥中式|卡邦尼意粉 [$𝟸𝟹𝟾]𝙲𝚑𝚒𝚗𝚎𝚜𝚎 𝙲𝚞𝚛𝚎𝚍 𝙿𝚘𝚛𝚔 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊呢度意粉保持西式嘅al dente 口感😋不過唔係行creamy路線而係炒得較乾身但又有一層汁包覆住成條麵🤭🤗👉🏻事緣無用到煙肉而係用左港式臘肉🍖變相炒到有少少似中式牛河(多蔥少油版)咸香滿滿但仍然食得出卡邦尼嘅味道高手在民間👍🏻😂.❥21天熟成厚切豬扒 [$𝟹𝟹𝟾]𝟸𝟷-𝙳𝚊𝚢 𝙳𝚛𝚢 𝙰𝚐𝚎𝚍 𝙿𝚘𝚛𝚔豬扒肉質爽口

灣仔船街有好多餐廳都以船命名
街上一直走到尾就會見到Flagship嘅霓虹燈牌
暗黑中嘅一點光,比佢吸引左🙌🏻😜

呢度係一棟兩層樓高嘅法式小餐館

不過唔係行creamy路線
而係炒得較乾身
但又有一層汁包覆住成條麵🤭🤗

👉🏻事緣無用到煙肉而係用左港式臘肉🍖
變相炒到有少少似中式牛河(多蔥少油版)
咸香滿滿但仍然食得出卡邦尼嘅味道

味道清爽🌱✨✨
✍︎︎ 後記
臨走時聽到店員同其他食客講
仲有西式酸菜魚之類嘅菜式
好想試💁🏻‍♀️💁🏻🤭😂we will be back ❣︎
2022-07-26
2022-08-03 42 浏览
灣仔隱世中西合璧fusion菜🍽·🐷日本保濕豬鞍($178)見到菜名覺得應該會幾juicy😂同行2位朋友都一齊點左!肉質軟嫩唔乾身,果然保濕!少油脂,配埋伴碟瓜果,食完唔覺油膩👍🏻·🐔法國黃油醉酒雞($168)以中式紹興酒烹調,朋友覺得酒味強烈.加上肉質偏鞋,食淨勁多☹️·🥬車厘茄八珍甜醋羽衣甘藍.覺得好好食!本身我都好鍾意羽衣甘藍同醋😂2樣mix埋簡直深得我心!!•📍Flagship灣仔船街35號地鋪
灣仔隱世中西合璧fusion菜🍽

📍Flagship
灣仔船街35號地鋪
2022-07-31 162 浏览
Flagship位於灣仔船街,餐廳面積比較細,座位之間既空間比較窄。雖然裝潢比較平民化,不過令人感覺置身法國嘅小酒館,非常親民。另外菜式亦好有驚喜🥳- 八珍甜醋羽衣甘藍沙律平時食羽衣甘藍沙律都係配意大利黑醋,餐廳大瞻地用上八珍甜醋取代黑醋,效果有幾好🥰。爽脆既羽衣甘藍配上香甜既甜醋,加上蕃茄同nuts,味道非常豐富。- 21天熟成厚切豬扒熟成豬扒肉味幾香濃,而且豬扒咁厚,但肉質仍然嫩滑多汁,醬汁酸酸甜甜可以解膩。另外仲有配料包括薯仔青瓜等等。- 特色卡邦尼意粉餐廳既Carbonara係意大利正宗做法,只用蛋黃同芝士,醬汁蛋香味突出,意粉軟硬適中,而且好掛汁。最特別係餐廳用臘腸取代一般既煙肉或者豬面頰肉,臘腸令整體香味提升一個層次。每道菜式都好有心思,而且加入中式元素,中西合璧!

- 八珍甜醋羽衣甘藍沙律

- 21天熟成厚切豬扒

- 特色卡邦尼意粉
特色卡邦尼意粉

每道菜式都好有心思,而且加入中式元素,中西合璧!

2022-07-26
特色卡邦尼意粉
#📍 Flagship 灣仔船街35號地舖🔸麻唔辣四川蜆 $168🔸21天熟成厚切豬扒 $338🔸特色卡邦尼意粉 $238🔸Fruity mojito $78🔸Iced lemon tea $38🍒點評時間早前都留意左呢間中西合璧嘅餐廳👦🏻book定枱放工帶我黎試😛餐廳係巷尾 但同咁有feel嘅餐廳相映成趣🌸 麻唔辣四川蜆真係名副其實麻唔辣 好香嘅花椒味再帶出蜆肉鮮味蜆肉都好新鮮又大大隻👍🏻🌸 21天熟成厚切豬扒聽到熟成以為overcooked其實剛好相反肉質好嫩切開嘅時候就已經感覺到好易切就知肉質唔會乾身👍🏻醬汁係紫背天葵加蘋果蓉酸甜嘅味道配落豬扒又唔會突兀反而令人想一啖接一啖咁食😋🌸 特色卡邦尼意粉首先意粉唔會係比忌廉汁浸住 呢到已經加分啦✔️呢碟中式卡邦尼意粉用金華火腿同臘肉代替左沿有嘅煙肉帶有金華火腿嘅咸香同臘肉嘅甜味豐富意粉嘅層次感好味指數😋:⭐️⭐️⭐️⭐⭐抵食指數😛:⭐️⭐️⭐️⭐服務指數⚜️:⭐️⭐️⭐️⭐環境指數🧽:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐#foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodbloggers #hkfoodbloggers #hkgirl #instagoo
#

好味指數😋:⭐️⭐️⭐️⭐⭐
抵食指數😛:⭐️⭐️⭐️⭐
服務指數⚜️:⭐️⭐️⭐️⭐
環境指數🧽:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

#foodie #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodbloggers #hkfoodbloggers #hkgirl #instagood #foodlovers #globaleats #eathk #sisterhood #foodhunter #foodhunterhk #cafe #cafehk #打卡cafe #eatwithmaruko

麻唔辣四川蜆
2022-07-28 47 浏览
有無港島返工既夥伴係到啊~~🙋🏻‍♀️Happy Friday同朋友去左依間法中fusion餐廳食飯✨餐廳位置好特別 好似灣仔既一個綠島咁樣別樹一格😚餐廳有2層高 都坐得幾舒服~一路都聽朋友提起依到既卡邦尼好好食(´▽`)今次終於試到!!!餐廳店員上菜都會簡單介紹下每款用左咩食材去煮幾細心~📍法式焗田螺 HKD98田螺殻係用炸酥皮扮出黎好特別🤣咁就唔洗剝殻直接食就可以~田螺配上左牛油果醬同蒜蓉焗作為前菜幾開胃~📍21日熟成厚切豬扒🍗 HKD338用刀一切🔪就知道塊豬扒肉質有幾嫩🤤食落仲有好多肉汁 都幾推薦~豬扒配上左好特別既紫貝天葵蘋果醬都幾襯✨酸酸甜甜好fresh去左油膩感~咁大隻兩個人share岩岩好👫📍卡邦尼意粉🍲 HKD238用左最傳統無忌廉既煮法🍽成個醬只係用左蛋黃同芝士🧀最fusion既位佢地無用到煙肉🥓反而用左金華火腿去煮~令到個意粉有種好特別既鹹香味💫意粉用左扁意粉 掛曬卡邦尼既醬汁👍🏻而且煮到煙煙unun好有口感~
有無港島返工既夥伴係到啊~~🙋🏻‍♀️
餐廳位置好特別 好似灣仔既一個綠島咁樣別樹一格😚
餐廳有2層高 都坐得幾舒服~
一路都聽朋友提起依到既卡邦尼好好食(´▽`)
今次終於試到!!!
餐廳店員上菜都會簡單介紹下每款用左咩食材去煮幾細心~

📍法式焗田螺 HKD98
田螺殻係用炸酥皮扮出黎好特別🤣
咁就唔洗剝殻直接食就可以~
田螺配上左牛油果醬同蒜蓉焗
作為前菜幾開胃~

📍21日熟成厚切豬扒🍗 HKD338
用刀一切🔪就知道塊豬扒肉質有幾嫩🤤
食落仲有好多肉汁 都幾推薦~
豬扒配上左好特別既紫貝天葵蘋果醬都幾襯✨
酸酸甜甜好fresh去左油膩感~
咁大隻兩個人share岩岩好👫

📍卡邦尼意粉🍲 HKD238
用左最傳統無忌廉既煮法🍽
成個醬只係用左蛋黃同芝士🧀
最fusion既位佢地無用到煙肉🥓
反而用左金華火腿去煮~
令到個意粉有種好特別既鹹香味💫
意粉用左扁意粉 掛曬卡邦尼既醬汁👍🏻
而且煮到煙煙unun好有口感~
2022-07-22
2022-07-27 46 浏览
今天行走在灣仔的街頭,發現了一間很獨特的西餐廳,於是決定帶我的朋友一起去一探究竟。這家西餐廳的位置就很特別,位於一條灣仔僻靜的裡弄的盡頭,同時這家餐廳主打的是中西合璧的菜式,尤其令我感興趣。落座以後,服務生非常積極地歡迎我們,並給我們遞上了菜單,介紹今天的主要菜式。我們瀏覽了菜單之後,選擇了三樣菜,決定品嚐一下這裡大廚的水準。第一道是八珍甜醋雨衣甘藍沙律。搭配小番茄以及獨特的醬汁,令到這道沙律也變得與眾不同。口感鮮甜,入口清香,給人一種沁人心脾的感覺。第二道主菜是特色卡邦尼意粉,這道意粉融合了濃厚的cheese香,吃到嘴裡令人欲罷不能,同時搭配的火腿和臘肉更加使得這道意粉口感濃厚,令人吃了一口之後還想再吃下一口。最後還有一道主菜是紹興酒法國黃油雞髀。可以說這道菜是整個晚餐的點睛之筆,紹興酒和雞肉的搭配在之前我聞所未聞,但是就是品嚐之後發現這樣的碰撞的確也能產生不一樣的火花,紹興酒的清香搭配雞肉的鮮嫩,使得這道菜給我留下了極其深刻的印象。因此,這間餐廳中西合璧的特色的確給它帶來了很大的吸引力,我也希望下次能夠再帶我朋友一起來體驗這一間餐廳的獨特魅力。
2022-07-25 35 浏览
🍝Flagship 環境勁chill餐廳,門口望落好似啲海邊小屋,入面裝修都好舒服餐廳主打fusion 菜,將中式口味融入去西餐••••••••••••••••••••🥗八珍甜醋羽衣甘藍沙律 $158脆口既羽衣甘藍,仲有車厘茄同腰果醬汁用八珍甜醋,酸酸甜甜好開胃,原來可以咁好食😋唔錯唔錯🐖避風塘伊比利亞黑毛豬扒 $338避風塘炸蒜均勻係肉上,成個豬扒每一啖都有避風塘口味肉質好軟熟,容易切開,好似切緊燒牛肉咁雖然係豬扒,但食落好似牛肉咁嫩,一定要試試👍🏻🍝中式卡邦尼意粉 $238金華火腿加埋本地臘肉,唔會好鹹,比一般卡邦尼多咗陣鹹香味幾特別意粉口感有彈性,醬汁掛到每條意粉 ••••••••••••••••••••2個人埋單 $807食物高質,又好特別,值得一試👍🏻環境又一流,夠chill推介大家可以一試🌟••••••••••••••••••••📍灣仔船街35號地舖••••••••••••••••••••
🍝Flagship

餐廳主打fusion 菜,將中式口味融入去西餐
🥗八珍甜醋羽衣甘藍沙律 $158
脆口既羽衣甘藍,仲有車厘茄同腰果
醬汁用八珍甜醋,酸酸甜甜好開胃,原來可以咁好食😋唔錯唔錯

🐖避風塘伊比利亞黑毛豬扒 $338
避風塘炸蒜均勻係肉上,成個豬扒每一啖都有避風塘口味
肉質好軟熟,容易切開,好似切緊燒牛肉咁
雖然係豬扒,但食落好似牛肉咁嫩,一定要試試👍🏻

🍝中式卡邦尼意粉 $238
意粉口感有彈性,醬汁掛到每條意粉

2個人埋單 $807
食物高質,又好特別,值得一試👍🏻
環境又一流,夠chill
推介大家可以一試🌟

📍灣仔船街35號地舖

2022-07-22 64 浏览
~法式焗田螺($98)🦪第一次食法式田螺😌,原先一開始仲以為有殻要整出黎食🫣,點知原來係炸咗的酥皮黎😂。田螺配埋酥皮一齊食更加有口感👍🏻,一啖一舊都幾方便呀😆。~特色卡邦尼意粉($238)🍝呢個同平時的卡邦尼唔同😗,係同中式混合咗架😉。煙肉火腿用咗金華火腿同腊肉代替😝,食落多咗個鹹香味都幾特別😙。~21日熟成厚切豬扒($338)🐖熟成牛扒食得多🥩,豬扒真係第一次試😂。果然肉質幾嫩👍🏻,多肉汁而且少油脂😚。配埋第一次聽的醬汁紫貝天葵mix 蘋果蓉🍎,成個感覺好清新一d都唔油膩呀😙。
~法式焗田螺($98)🦪

~特色卡邦尼意粉($238)🍝

~21日熟成厚切豬扒($338)🐖
2022-07-22 40 浏览
嚟到呢度 一定要食中西合璧嘅避風塘伊比利亞黑毛豬扒‼️黑毛豬出晒味肉味濃郁😍煎到啱啱好 肉質勁嫩滑 油脂感十足 肥美又甘香🐷配埋面頭大量嘅避風塘炸蒜🧄勁濃郁香口 太出色了吧~~
真係估唔到Fusions 菜可以咁特別🤩🤩八珍甜醋車厘茄羽衣甘藍沙律,嘩🤩呢個fusion好正,原來甜醋都可以做沙律,而且味道超正,估佢唔到呀👍👍卡邦尼中華火腿臘肉意粉,呢個意粉带出好creamy 嘅味道之餘,最正係用咗中式嘅中華火腿臘肉去配搭,而又十分之夾嘅意粉,佢嘅鹹香味特別濃而又帶出個口感特別好同埋佢個creamy醬汁係特别獨特“正”💯💯避風塘豬扒,用咗依比利亞黑毛豬好大塊架,唔好似為用避風塘做法就會好辣,哈! 係唔辣架,仲有惹味添呀!一咬入口真係勁多汁勁軟淋淋😍😍好好味呀!估唔倒避風塘炒蟹就食得多😅原來避風塘豬扒都一樣咁好味咁惹味架😋😋Flagship地址: 灣仔船街35號地舖
真係估唔到Fusions 菜可以咁特別🤩🤩

地址: 灣仔船街35號地舖

香港既西餐好常見,但Flagship真係好特別,致力將中式口味融入去西餐入面黎到門口已經非常吸晴,好似啲海邊小屋咁既燈牌,非常浪漫嘅感覺如果唔係咁熱坐出面仲正入去入面裝修以白色為主,真正嘅出眾之處又黎喇,店員會主動介紹餐牌,由食材、煮法、特色、賣點講一次俾你聽,專業決定俾佢發板八珍甜醋羽衣甘藍沙律,賣相已經高下立見,好雅緻八珍甜醋好香,上菜都會介紹一次,八珍甜醋配脆口既羽衣甘藍,口感特別,好味羽衣甘藍回甘,仲有車厘茄同腰果,多重口感同味道,好唔錯既沙律令人期待避風塘伊比利亞黑毛豬扒,賣相仍然高質避風塘炸蒜完美覆蓋豬扒表面,好香好正,伊比利亞黑毛豬被稱為「豬肉界和牛」係最好味頂級既豬,平時豬肉係肥瘦分明一層層,只有牛先有油花,而伊比利亞黑毛豬就好似和牛咁正一切開,好似切緊燒牛肉咁,粉紅色係因為七成熟無幾多豬肉可以唔全熟食,放入口,OMG,油香濃,肉腍滑好似溶係個口咁真係有和牛feel試埋薄啲脆啲既位,好香脆好濃避風塘味好滿足既主菜,最後既檸檬撻靚到一個點食完膩啲既主菜配返個酸酸地既甜品,完美既句號相當完美既一餐特色西餐中西合璧、食材高質、煮法有創意、味道…..令人難忘真係要食下,好有心既
如果唔係咁熱坐出面仲正
決定俾佢發板

八珍甜醋羽衣甘藍沙律,賣相已經高下立見,好雅緻
令人期待

羽衣甘藍

避風塘伊比利亞黑毛豬扒,賣相仍然高質
一切開,好似切緊燒牛肉咁,粉紅色係因為七成熟
真係有和牛feel
試埋薄啲脆啲既位,好香脆好濃避風塘味
好滿足既主菜,最後既檸檬撻靚到一個點
食完膩啲既主菜配返個酸酸地既甜品,完美既句號

避風塘伊比利亞黑毛豬扒

避風塘風味

伊比利亞黑毛豬扒(七成)

脆皮豬扒邊

相當完美既一餐特色西餐
中西合璧、食材高質、煮法有創意、味道…..令人難忘
真係要食下,好有心既餐廳

#仲有樓上
#節慶之選

羽衣甘藍
避風塘伊比利亞黑毛豬扒
避風塘風味
伊比利亞黑毛豬扒(七成)
脆皮豬扒邊
2022-07-21 41 浏览
放工後同朋友相聚,👯2個女人仔想搵個好地方坐低食個飯,靜採地傾傾計。位於灣仔環境優美既既 #Flagship 係一個好選擇。💑車厘茄八珍甜醋羽衣甘藍🥗 Kale Salad $158羽衣甘藍大家都知係排毒聖物,但一老左就會好硬難以入口😣。而呢度既羽衣甘藍好嫩,食落無渣,好爽口👍。店員上菜是亦有介紹沙律汁加左八珍甜醋,再經大廚調較,所以有一種獨特既清香。入面仲加左nuts,增加口感。呢個新菜式,店員推介的,遲d先會係menu度見到🤫,大家想食既話不防問問店員。😚特色卡邦尼意粉🍝 Carbonara Chinese Style $238平時食開既卡邦尼一般都係用煙肉🥓,而呢度話明係Chinese Style, 當然用返中式既材料啦,用左金華火腿同臘肉,加埋芝士🧀,中西合璧。食落濃濃既芝士味,十分creamy,估唔到金華火腿同臘肉既咸香,配埋芝士又幾match。21天熟成厚切豬扒🍖 Dry age Pork 21 days $338平時去餐廳食飯好怕嗌豬扒,因為一過火就會好鞋好乾🥴。呢度選用左厚切既帶骨豬鞍扒,經21天熟成再烹煮,食落豬味香濃,鮮嫩多汁🤓,而豬扒係下面嘅醬汁係紫背天葵加蘋果

車厘茄八珍甜醋羽衣甘藍🥗 Kale Salad $158

平時去餐廳食飯好怕嗌豬扒,因為一過火就會好鞋好乾🥴。呢度選用左厚切既帶骨豬鞍扒,經21天熟成再烹煮,食落豬味香濃,鮮嫩多汁🤓,而豬扒係下面嘅醬汁係紫背天葵加蘋果蓉,酸酸甜甜,配埋一齊食可以減去油膩感,更加可口。🤩

好味指數:8/10
灣仔船街35號地舖
2022-07-19
  • Dry Age Pork 21 Days
2022-07-13 75 浏览
Flagship 📍灣條船街35號地鋪今次來到灣仔試下呢間中西合璧的餐廳雖然空間細細,但環境裝修好正氣氛好舒服😌八珍甜醋羽衣甘藍沙律🥗$158🤪 中西合璧之作平時接觸到8⃣️珍甜醋都係食豬腳薑完全估唔八珍配埋羽衣甘藍🥬禁夾仲配上果仁,更加有口感👌🏻呢個係隱藏版沙律🤭大家可以試下特色卡邦尼意粉🍝Carbonara Chinese Style $238係用左金華火腿同中式臘腸取代煙肉真係好有特式啊~臘腸的味道好出係食完勁有印象的Carbonara避風塘豬扒Typhoon Style Pork Collar $338呢個大推😍好好味😋店員介紹返原來係用上左名種豬*伊比利亞豬*😙的梅頭肉豬扒係烤到7成熟,保持豬肉嫩感調味係避風塘口味配上蜜糖芥茉醬
📍灣條船街35號地鋪

今次來到灣仔試下呢間中西合璧的餐廳
雖然空間細細,但環境裝修好正
氣氛好舒服😌

八珍甜醋羽衣甘藍沙律🥗$158
🤪 中西合璧之作
平時接觸到8⃣️珍甜醋都係食豬腳薑
完全估唔八珍配埋羽衣甘藍🥬禁夾
仲配上果仁,更加有口感👌🏻
呢個係隱藏版沙律🤭大家可以試下

豬扒係烤到7成熟,保持豬肉嫩感
調味係避風塘口味
配上蜜糖芥茉醬

2022-07-11 79 浏览
🥢ᴇsᴄᴀɢᴏᴛs $𝟿𝟾呢個法式焗田螺, 佢將酥皮加啲紋落去扮殼😂 都真係好逼真, 螺鮮嫩配上牛油果醬, 造成一道精緻既菜😍 真係細細粒容易食😆😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5🥢ᴄᴀʀʙᴏɴᴀʀᴀ ᴄʜɪɴᴇsᴇ sᴛʏʟᴇ $𝟸𝟹𝟾中式既卡邦尼意粉, 用金華火腿同臘肉取代煙肉, 鹹香既味道同濃郁Creamy既醬汁好夾, 而且呢個係手工偏意粉, 幾邪惡🫣😂😋: 🌟🌟🌟🌟/5🥢ʏᴇʟʟᴏᴡ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ $𝟸𝟿𝟾紹酒黃油雞, 肉質鮮嫩比一般既雞少油脂, 個味道好似醉雞咁好入味, 好另類既煮法第一次食到🥰😋: 🌟🌟🌟🌟/5

🥢ᴇsᴄᴀɢᴏᴛs $𝟿𝟾
😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5