2019-05-12
其實平日真係好少出尖沙咀食飯🙈難得今日佳人有約, 雖然下雨天, 但都無損我出街嘅心情😎厚福街H8個座有好多野食, 今次就去咗2樓ESPUMA😇我試過灣仔個間好好食, 今次又試下尖咀呢間先😊餐廳感覺好柔和好舒服, 枱與枱之間有足夠距離, 完全唔迫!😝試下個至尊海鮮西班牙飯+慢煮花椒口水牛面頰+招牌水果茶💕先黎個招牌水果茶先, 下面有個小火爐熱住佢, 咁就唔會凍😍 水果茶裡面有蘋果,橙, 火龍果等等, 味道少少甜, 好解渴😆慢煮花椒口水牛面頰好出色! 水牛面頰同牛展口感好相似, 個汁醬有少少花椒但唔係好辣😍 但最意外係牛面頰下面個個配菜, 就算現場睇, 我都覺得佢係蕃茄! 😜😜😜原來西瓜呀! 估唔到西瓜配牛面頰係可以咁夾架! 真係要試下❤️❤️❤️至尊海鮮西班牙飯 份量足夠兩個人食, 上面佈滿海鮮好足料😎有蜆, 青口, 帶子, 魷魚, 辣肉腸, 大蝦 (真係大蝦呀! 成隻手咁大架!)👍👍👍西班牙飯會有少少硬係正常架, 唔係未熟, 放心! 😊個飯好煙靭好好食!
難得今日佳人有約, 雖然下雨天, 但都無損我出街嘅心情😎
試下個至尊海鮮西班牙飯+慢煮花椒口水牛面頰+招牌水果茶💕
至尊海鮮西班牙飯 份量足夠兩個人食, 上面佈滿海鮮好足料😎