2017-06-11 4695 浏览
今日同男朋友紀念日,就搵間令d既cafe食,見到呢間幾就腳裝修幾令就bk左。 好彩有book位,聽到好多walk in客都食閉門羹🙈,如果食夜晚大家一定要book枱!😂 呢度既侍應好有禮貌又好好笑,一坐低會同介紹dinner set有咩食又講可以普通主菜加錢轉set👍🏻👍🏻 叫左1個dinner set同闊條麵。因為本身想睇份量大唔大再決定叫唔叫黑松露薯條,點知太飽冇得叫😭 ⭕️蟹籽蟹棒忌廉意大利闊條麵 $68 醬汁好濃密帶少許creamy,蟹籽份量又多,蟹棒食落有鮮味!闊條麵煮得剛剛好,配上忌廉汁同蟹籽,口感豐富。 😍Dinner Set 香脆豬手配燒汁$148 ❓沙律前菜 由於我討厭酸既沙律汁所以冇點食到,但食左d冇咩醬既沙律菜,食得出非常新鮮! ⭕️薯仔煙肉湯 侍應見我地2個人1碗湯就主動俾多個碗我地😍好濃厚,飲得出係煲出黎,煙肉份量好多👍🏻👍🏻 ⭕️香脆豬手配燒汁 上菜時店員主動問需5需要茄汁芥茉,原來因為伴菜有薯角!薯角好大隻好脆口好好味 隻豬手好易切!肥膏又唔算多,但好多膠質

⭕️蟹籽蟹棒忌廉意大利闊條麵 $68

😍Dinner Set 香脆豬手配燒汁$148
❓沙律前菜

⭕️薯仔煙肉湯

⭕️香脆豬手配燒汁
隻豬手好易切!肥膏又唔算多,但好多膠質!豬手大到食極都仲有😂跟既燒汁甜甜地好match,男朋友仲點左芥末,大家可以試下!

⭕️Chocolate Paradize (+$15)
見到後面枱飲呢杯好令好creamy甘就請侍應介紹一下,聽完就馬上叫左!果然同期望係一樣,朱古力濃郁,配上movenpick朱古力雪糕,真係雙重享受!

⭕️紅桑子mouse蛋糕
細細件,食落酸酸地,沒什麼驚喜😂

價錢亦唔算特別貴,食物高質,侍應又親切(有時仲同你講笑😂)。美中不足就係坐既枱偏細,有少許唔舒服,同未食到黑松露薯條😂😂😂。

庆祝纪念
纪念日
  • 香脆豬手配燒汁
  • 蟹籽蟹棒忌廉闊條麵
  • Chocolate  Paradize
今日小編同朋友兩個人去試試呢間位於太子好出名嘅西餐廳。小編有一個朋友話,呢間餐廳好出名,每一日都好多人食,如果唔訂枱,基本上如果walkin既話,就即係唔使食🤔咁所以小編一早就充滿期待咁訂咗枱去試試佢👍🏿我地大約1830入座,眼見座左兩三枱客📣(不過店內枱嘅數目唔多,大約得8張左右)由於餐廳面積比較細,所以張枱同坐嘅位置都比較狹窄,但係餐廳仲要準備咗一隻公仔陪你一齊坐,其實窩心得來,又有啲搞笑😂餐牌方面,右上角嘅係regular menu,精簡得來,都幾靚,有個3d立體剪紙係入面,都幾特別禁🙈而左前方嘅呢個係晚上既set menu,主菜大約有8款既選擇,全部都包餐湯,甜品,同飲品先來真係前菜,有沙律同埋粟米忌廉湯,沙律係配上黑醋汁既做法,酸酸甜甜,幾開胃👌🏿粟米忌廉湯嘅味道就正正常常,唔會太稀,唔會太燶。當晚我地點左兩個set dinner,第一個先黎既主菜係,煙鴨胸茄汁意大利闊條麵👍🏿味道其實唔錯,茄醬唔會太多太濃,亦唔酸,不過一路食落,其實會覺得呢個面比較普通,冇乜驚喜,入面嘅配菜亦都唔多,鴨胸嘅數量都只係得兩三塊,所以唔算太特別😌第二個黎既主菜就係呢個,香脆豬手👍🏿呢個豬手唔算大

咁所以小編一早就充滿期待咁訂咗枱去試試佢👍🏿
我地大約1830入座,眼見座左兩三枱客📣
(不過店內枱嘅數目唔多,大約得8張左右)

第二個黎既主菜就係呢個,香脆豬手👍🏿呢個豬手唔算大舊,都可以講係適合兩個人食用嘅。第一刀切落去嗰陣,其實感覺到豬手既外層做得幾脆口,都唔會話太難切。

不過小編就習慣將件野切好晒先至開始食,切到中後期,其實發現呢舊豬手嘅骨,所佔嘅比例都幾大,所以出嚟肉嘅份量,其實唔算真係太多,加上有啲係肥豬肉嘅部份,所以小編就唔識欣賞啦🙈

味道方面,其實佢做得OK,唔會太咸,肉既部份 (非肥豬肉果d位) ,食落去真係啖啖肉嘅,再加上右下角果個燒汁,個感覺都係滿足既👍🏿

只係一如之前所講,如果帶着比較高期望咁黎食嘅話,小編自己就覺得點都會有少少失望😪

到最後,跟餐既甜品係呢個紅莓檸檬凍餅,可能係呢個配搭的關係,所以成件事食落都比較酸,可能真係適合比較鍾意食酸野嘅朋友仔了🙈

總括而言,呢間餐廳嘅位置都算方便,價錢唔係特別平, 味道方面,小編就覺得無友人介紹所講既禁優越。可能唔好帶住咁高期望去,會好少少🙈
不過如果想試吓嘅,當然亦都無妨啦🙈🤷🏿‍♂️
2017-06-05 113 浏览
好耐之前去過長沙灣既Cafe Paradise, 對佢地既食物印象唔錯, 原來太子都有分店, 而且較近太子地鐵站, 於是今晚就同朋友前去一齊食dinner。餐廳內面積好細, 座位唔多, 今日星期六晚飯時段, 全場爆滿。不過對比長沙灣分店, 呢度既食物款式比起長沙灣分店既為少。除左本身menu上既set dinner, 意粉/飯類都可以補差價轉為set dinner, set dinner跟是日例湯、沙律、餐飲同埋甜品。set dinner 既是日例湯 (蜆肉忌廉湯)、沙律沙律淋上欖檻油同埋醋, 酸酸地幾開胃【芥末火腿香菇長通粉】HK$58初初睇個名, 意為味道近似wasabi/辣辣地而又有攻鼻感, 所以好奇下叫黎試試。送上檯見到個長通粉好多汁, 超級creamy!! 個汁比較杰, 味道微酸, 再有好濃既忌廉味, 反而沒有預期中辣既攻鼻感。長通粉質素偏硬身, 整碟長通粉都好飽肚。【士多啤梨沙冰】套餐加HK$15少少甜, 幼沙冰套餐甜品【辣辣芝麻雞翼@4隻】HK$45炸過後外表香脆, 沒有油膩感, 內裡還KEEP到肉汁, 唔錯既一個小食【黑松露薯條】HK$38即炸薯條, 點上好香既黑松露醬

set dinner 既是日例湯 (蜆肉忌廉湯)、沙律
沙律淋上欖檻油同埋醋, 酸酸地幾開胃

【芥末火腿香菇長通粉】HK$58
芥末火腿香菇長通粉

長通粉質素偏硬身, 整碟長通粉都好飽肚。

【士多啤梨沙冰】套餐加HK$15
士多啤梨沙冰

少少甜, 幼沙冰

套餐甜品

【辣辣芝麻雞翼@4隻】HK$45

【黑松露薯條】HK$38
黑松露薯條

即炸薯條, 點上好香既黑松露醬, 價錢亦唔貴

整體黎講, 雖然呢間分店冇長沙灣咁多選擇, 但味道絕對唔會有差別, 而且價錢亦唔貴, SET DINNER份量都夠飽, 算係一間價錢合理既Cafe!
芥末火腿香菇長通粉
士多啤梨沙冰
黑松露薯條
2017-06-05 6162 浏览
今日我放工去試左1間新既西餐廳(Café Paradise),餐廳雖然細,但都多人等,好左我地預先Book左位啫! 餐廳氣氛幾好,柔和燈光加埋個裝修都幾浪漫,我特別鍾意門口個餐牌,好得意~連個鼻都想食既意大利飯1打開餐牌,中間有個拉開既摺紙,好似係旋轉木馬咁,我勁鍾意~ 我就叫左我既最愛–黑松露野菌意大利飯,可以比較下佢同其他餐廳既水準麻~ 賣相都唔錯,黑松露亦好香,整個配搭好好,意大利飯又有啲煙煙韌韌,非常有口感,醬汁好濃味、好幼滑,非常好食,同出名既意大利餐廳有得fight,連個鼻都想1齊食~香脆鹹滑既雞翼另外,我仲叫左一個芝麻雞翼,雞翼炸得好香脆,上面洒左芝麻,食落好鬼香,鬆脆既雞翼入面,仲有香滑既肉,味道偏鹹少少,我就好啱食,好好味架!紅酒配美人對於鍾意抗氧化既我嚟講,1杯紅酒就最適合不過,呢間餐廳都好平咋,1杯紅酒都係60蚊,雖然杯紅酒酸味少易入口,但品質只屬1般,配合整個西餐,就更有氣氛,又令味道提升,所以都可1喝。呢間餐廳水準都唔錯,食物夠惹味,服務又好、又貼心,下次帶Honey再嚟呢度食~ 推介呀~

連個鼻都想食既意大利飯

香脆鹹滑既雞翼

紅酒配美人
2017-06-02 162 浏览
今日同舊同事食飯, 因為我哋都想傾下偈,所以就揀咗一間比較靜少少嘅西餐廳。大約早咗兩日去 打電話訂位 ,今日星期五8點鐘左右就去到, 原來餐廳唔準好大,所以好彩有訂位 。咁我就見到呢度嘅晚餐都幾抵食,所以今日就我自己叫咗一個牛扒晚餐, 而我朋友就散叫咗另外嘅食物 。因為我想食凱撒沙律關係 ,所以有問侍應,原來晚餐加十蚊就可以轉為凱撒沙律,所以就叫咗。 湯 方面今日係南瓜忌廉湯 ,飲下去南瓜味都算濃,忌廉味道唔錯。沙律嚟到分量畀我心目中多,菜都算新鮮,都幾開胃,而且仲有一片片少少芝士同 麵包碎 ,所以食完都幾 開胃。 大約十分鐘左右,牛扒就到,我叫咗牛扒係西冷扒5成熟,比心目中份量都多。牛扒中間少少紅,味道軟熟有肉香吾錯。而且 薯角炸得很香脆 ,之後牛肉切咗之後,就同朋友一齊分享,朋友都話食落去肉質都濃而且好軟熟。因為有少少肥膏 香氣四溢 。之後飲品方面我就叫咗凍檸茶少甜, 正常味道,而且原來仲有一個小甜品,今日係曲奇朱古力慕士蛋糕 ,份量 唔算好大 ,但朋友覺得十分好味道, 因為佢鍾意食朱古力。佢覺得朱古力好 濃烈而且仲有少少曲奇碎 喺度 ,而且 mousse都好滑 。如果份量再大少少

之後飲品方面我就叫咗凍檸茶少甜, 正常味道,而且原來仲有一個小甜品,今日係曲奇朱古力慕士蛋糕 ,份量 唔算好大 ,但朋友覺得十分好味道, 因為佢鍾意食朱古力。佢覺得朱古力好 濃烈而且仲有少少曲奇碎 喺度 ,而且 mousse都好滑 。如果份量再大少少就更好 !

之後朋友都十分滿意這間餐廳 或下次再聚會嘅時候都可以再過嚟,因為價錢畀心目中平 ,雖然餐廳 唔算大, 但係服務態度都非常之好值得大讚。
2017-06-01 117 浏览
最近發現太子開多左好多cafe ,遠處見到paradise 天堂都幾吸引,睇埋門面嗰啲擺設感覺唔錯,Cafe 都幾full ,勉強有兩個位俾我哋食嗰dinner。見到個有個立體公仔餐牌幾有創意。煙鴨胸茄汁意大利寬條麵鴨胸煙燻味香唔乾,意粉不會硬啱啱好,整體配合得唔錯個香辣蜆肉炒意粉嘅香辣醬汁炒蜆肉好香口,蜆肉都算大粒鮮甜,意粉小小辣同蜆肉味道都幾夾。個薫衣草花茶清清地甘甘地都幾解渇。呢間Cafe細細地感覺幾舒服,下次再嚟過食先。

煙鴨胸茄汁意大利寬條麵
鴨胸煙燻味香唔乾,意粉不會硬啱啱好,整體配合得唔錯

個薫衣草花茶清清地甘甘地都幾解渇。

呢間Cafe細細地感覺幾舒服,下次再嚟過食先。

2017-05-29 128 浏览
星期五嘅晚上,雖然分咗兩個時段。都座無虛席。 我同朋友六點半入座,還檯時間係晚上八點三。首先要讚侍應嘅態度,親切有禮。好快就遞上一本菜譜,打開一看真係好有心思。因為一打開係一個3D的剪紙。除左外餐牌上面固定的set dinner 外,餐牌上面嘅主菜都可以加錢($50左右)轉set,包括有湯。沙律同甜品。呢個做法好讚啊,立即多咗好多選擇。👍👍👍👍本來都好怕用餐時間唔夠,但係值得一讚係餐廳上菜嘅速度好快。首先有甘筍忌廉薑湯,忌廉湯加上薑味真係好新奇,但係一啲都唔會覺得突兀,頗幼滑帶點稠身,薑味突出,但係可惜甘筍味相對較少。主菜方面點左一客紅菜頭意大利飯。因為一般餐廳比較少見,飯粒軟硬適中。顏色特別。可惜帶子係無味,實在係敗筆之處。另一主菜三文魚天使麵比紅菜頭帶子意大利飯好味,我倆一致覺得比較好食,每條意粉都比醬汁包圍住,煮意粉的時間拿捏得不錯,有口感但又不會太軟身。跟餐的甜品不要有太大的期望,小小的一件香芋蛋糕作完結。滿意一餐,如果枱與檯之間嘅空間唔好咁密就較好呢

👍👍👍👍

跟餐的甜品不要有太大的期望,小小的一件香芋蛋糕作完結。
滿意一餐,如果枱與檯之間嘅空間唔好咁密就較好呢

2017-05-28 115 浏览
星期天想悠閒一點,唔煮飯行出街食飯可以休閒一晚。黎到呢間餐廳都幾多人,我就叫左份set dinner。先黎個南瓜湯,忌廉令湯底夠滑,南瓜味就幾濃,夠暖胃呀。跟手黎沙律,食落夠清新,沙律菜夠晒爽,令胃口進一步打開。主菜到啦,係煙三文魚蜆肉天使麵,三文魚經煙薰後保持滑溜口感,味道帶少量煙味仲有鮮味,至於蜆肉鮮鮮甜甜,口感實在,與三文魚一齊帶出鮮味。白汁味與海鮮鮮味好夾,味道滲入天使麵,令簡單的天使麵變成鮮甜味道。最後仲有份甜品,係黑朱古力蛋糕,朱古力味濃厚,蛋糕鬆軟,令整餐添上句號。
星期天想悠閒一點,唔煮飯行出街食飯可以休閒一晚。

跟手黎沙律,食落夠清新,沙律菜夠晒爽,令胃口進一步打開。

2017-05-28 119 浏览
今日去太子做啲野,做完都差唔多晚飯時間,朋友介紹話附近有間cafe都幾有特色幾好食,就一於去試下啦。餐廳既格局細細,但一入到到就已經覺得環境好舒服好寧靜,完全同外面既鬧市係兩個世界。一打開menu仲有個好靚既立體旋轉木馬係到,好靚呀。店員既服務好好,好細心咁同我地講解個餐牌,所有主食都可以轉做set dinner既。我地叫左兩個set dinner,set dinner包左餐湯,沙律同甜品。今日既餐湯係甘荀薑忌廉湯,個湯好鮮甜,薑味唔太重,入面有好多甘荀茸;沙律菜就好新鮮,酸酸地幾開胃。主菜方面我地就叫左香辣鮮蝦意大利飯。賣相非常之靚,有一大隻炸蝦係面頭,啲蝦既肉質都幾紮實有嚼勁,非常入味。意大利飯既汁有好香好濃既蕃茄味再加上辣味,不過可惜我本身唔係好食得辣,要一邊食一邊飲水。飯都煮得啱啱好,唔會太淋,有咬口。另一個主菜係280克美國頂級肉眼牛扒配燒汁,塊牛扒一黎到就見到真係好大塊同好厚身,真係超級正。我地叫左要五成熟,廚師亦將火侯掌握好好,真係煮到五成熟。一咬落去充滿住啖啖肉汁,非常juicy,而且肉質一啲都唔韌。配菜方面有好多炸薯角,加埋西蘭花,紅蘿蔔同粟米芯。薯角係新鮮炸起,熱辣

飯都煮得啱啱好,唔會太淋,有咬口。

我地叫左要五成熟,廚師亦將火侯掌握好好,真係煮到五成熟。
一咬落去充滿住啖啖肉汁,非常juicy,而且肉質一啲都唔韌。配菜方面有好多炸薯角,加埋西蘭花,紅蘿蔔同粟米芯。薯角係新鮮炸起,熱辣辣又脆,點埋茄汁同mustard食簡直係一流。

最後甜品係朱古力慕絲蛋糕,件cake細細件,唔會太滯。
佢有兩個layer,慕絲下面係朱古力蛋糕。慕絲好滑,朱古力味濃郁,唔會太甜。

餐飲方面我地叫左凍檸茶同玫瑰花茶,玫瑰花茶既玫瑰花香味好濃,茶味偏淡,飲落味道清新。
下面仲有蠟燭keep住坐熱啲花茶,唔驚擺耐左會凍晒。

順帶一提,黎食飯記住要book枱,我地比較好彩算早到所以即刻就有位坐,之後見到繁忙時間好多人walk-in都無得食,睇得出餐廳都真係幾受歡迎!
2017-05-27 143 浏览
今天放工要去太子買龜糧,約埋女兒一齊dinner,旺角太子好多不同種類的食店,想一想食乜好呢?女兒突然想到朋友之前講過,界限街有一間叫 Cafe Paradise, 食品同招呼都吾錯,那我們就去找找這店dinner!忌廉海鮮意大利粉:海鮮有魷魚、蝦、蜆、帶子粒等,濃濃的忌廉汁很惹味,加上海鮮意粉,十分美味!黑松露薯條:脆脆的薯條點黑松露沙律醬,非常惹味,令人食不停口1瑞士雞翼:濃濃的瑞士汁包住每一隻雞翼,十分美味!凍檸檬茶

瑞士雞翼:濃濃的瑞士汁包住每一隻雞翼,十分美味!

凍檸檬茶
2017-05-20
  • 忌廉海鮮意大利粉
2017-05-25 143 浏览
百無聊賴既週未,係太子附近行完街,又到時間醫下個肚仔。唔想求其食完就算,轉左幾個圈,見到間叫Paradise 唔知食完會唔會真係有上天堂既感覺呢!粉筆字餐牌,旋轉木馬擺設,幾個簡單的花瓶,好似歐洲小型餐廳值得一讚係店內服務員好熱情紹待點左3樣菜式,紅菜頭飯–賣相既顏色比常吸引,食落飯一粒粒,少少紅菜頭既甜味,幾開胃瑞士汁雞翼~一個唔錯既小食,唔好睇佢咁黑,其實瑞士汁好重,甜甜既味道加上廚師火喉拿準,雞翼唔會煮都太老。白汁煙三文魚天使面~天使面面質彈牙,加上煙三文魚咸味再配上白汁味道剛剛好,入口後有想再接食一口既感覺。
粉筆字餐牌,旋轉木馬擺設,幾個簡單的花瓶,好似歐洲小型餐廳
值得一讚係店內服務員好熱情紹待
2017-05-25 183 浏览
這晚和朋友慶生,女孩子都喜歡浪漫點嘛所以選擇了Cafe。外牆裝修得很可愛呢白色磚塊,挺少女風呢。那麼多即影即有是餐廳的回憶吧我和朋友點了兩個Set dinner 五成熟的肉眼扒配上薯角和燒汁。即使是五成熟也沒有太生呢肉汁不錯,不用點燒汁已很夠味天使麵很creamy呢我本身就很喜歡吃蜆肉和煙三文魚所以這個天使麵很合我口味!外皮脆脆的芝麻和味鹽令雞翼惹味是日甜品是我很喜歡的心太軟暖暖的流心,配上雲呢拿雪糕。Relax的晚上
這晚和朋友慶生,女孩子都喜歡浪漫點嘛
所以選擇了Cafe。

外牆裝修得很可愛呢
白色磚塊,挺少女風呢。

那麼多即影即有是餐廳的回憶吧

我和朋友點了兩個Set dinner

208克美國頂級肉眼牛扒配燒汁

五成熟的肉眼扒
配上薯角和燒汁。

即使是五成熟也沒有太生呢
肉汁不錯,不用點燒汁已很夠味

煙三文魚蜆肉天使麵

天使麵很creamy呢
我本身就很喜歡吃蜆肉和煙三文魚
所以這個天使麵很合我口味!

外皮脆脆的
芝麻和味鹽令雞翼惹味

是日甜品是我很喜歡的心太軟
暖暖的流心,配上雲呢拿雪糕。
焦糖鮮奶咖啡

Relax的晚上

2017-05-03
  • 煙三文魚蜆肉天使麵
  • 辣辣芝麻雞翼
2017-05-24 130 浏览
今日去到太子附近就同朋友上網search特色cafe 食個dinner ,見到呢間嘅食評幾高分之外,還有引人注目嘅繽紛木馬及摩天輪相,感覺很夢幻。所以揀呢間試吓首先見到個menu 好靚,一打開就見到有個旋轉立體木馬彈出黎個立體公仔🦄幾有心思香辣蜆肉炒意粉,意粉不太乾身配以適量的香辣醬汁令每條都有微微辣汁包著,更香口惹味,蜆肉的鮮甜鹹香彈牙爽口。煙鴨胸茄汁意大利寬條麵鴨胸切得夠厚,入囗有口感並唔會好乾,外層少少脆脆地,煙燻味香濃。蕃茄酸甜味適中,意粉煮得剛好不會硬又不會過腍。 薫衣草花茶又有點像花香,淡淡的雅緻的清香,可以淨化心緒,舒解壓力、味道非常香濃回甘有點像草香又一個愉快嘅週末晚餐,地方雖小但整體水準唔錯,值得再去
所以揀呢間試吓
門口特色木馬

特色餐牌

煙鴨胸茄汁意大利寬條麵
意粉煮得剛好不會硬又不會過腍。

薫衣草花茶

又一個愉快嘅週末晚餐,地方雖小但整體水準唔錯,值得再去
薫衣草花茶
2017-05-24 177 浏览
喺太子周圍行,行下行下記起朋友講過附近有間唔錯嘅餐廳,所以就去試試! 間餐廳就係Cafe Paradise。哈哈,最鍾意就係試下啲小店!🤣間餐廳嘅佈置都好有心機,好適合帶朋友黎影下相打下卡!🙈 特別係本menu,打開仲有Pop-up tim ! 😯我同朋友叫咗兩個set dinner。首先黎到嘅係碗餐湯同沙律。 碗湯好creamy,唔錯! 沙律係配上黑醋,少少酸,十分開胃! 香辣鮮蝦意大利飯--知道呢度意大利飯好出名,所以就叫咗一個試試! 果然係名符其實! 個汁好香,好濃,包住粒粒意大利飯,好滿足!😩 飯嘅質地都唔會太硬,煮得岩岩好! 👍🏻280 克美國頂級肉眼牛扒配燒汁--塊牛扒真係大大份! 煎得又唔會好乾,又juicy ! 大大舊嘅薯角吸咗牛扒嘅肉汁,食落更加好味! 甜品方面,都無另我地失望。 件cake 充滿濃濃嘅朱古力味,真係為今餐作一個好好嘅點綴!👍🏻餐飲方面,我地叫咗一杯涷檸茶,同埋玫瑰花茶。值得一讚嘅係壺玫瑰花茶,賣相幾靚,仲會keep住座熱,飲落暖暖地之餘,又有陣陣花香。 🌹下次黎開呢附近,都一定會去黎番呢度,試埋其他意大利飯先!😂

間餐廳嘅佈置都好有心機,好適合帶朋友黎影下相打下卡!🙈

特別係本menu,打開仲有Pop-up tim ! 😯

下次黎開呢附近,都一定會去黎番呢度,試埋其他意大利飯先!😂

2017-05-21 232 浏览
今日下午想食西餐,有意粉有蛋糕嘅西餐廳,於是就同男朋友上網搜尋一間好評嘅餐廳,終於找到了這間。終於來到這間餐廳,男友點了大蝦意大利飯,我就點了卡邦尼意粉,果然,食物質素很不錯!意大利飯是香辣的,味道濃濃的蕃茄味,還有一隻炸到香脆的蝦,yummy !卡邦尼意粉就是濃郁的,creamy的, 價錢合理,味道也很好!下次再來食!
下次再來食!