2020-05-14
食完之後,過咗個星期我再食第二次,今次我寫係第一次食嘅經歷。首先,鍾意食芫荽、芽菜嘅朋友,你絕對需要想來一次!我直接叫咗個勁辣、芫荽、芽菜增量嘅拉麵。上菜時,眼發亮,從來未見到好似山一樣咁多嘢炒芽菜同埋新鮮芫荽,我都係第一次見到!咁澎湃嘅感覺,幫成碗麻辣風味嘅拉麵用清新平衡。好開心滿足咁用咗5分鐘慢慢食😚nomnomnom用油炒過嘅芽菜大大碗,係鍾意食芽菜嘅人來講真係一大喜訊。每一啖都有清爽以及油大火爆香炒左嘅芽菜叉燒同平時一般拉麵造法不同,並非圓形。風格係中華式正方形厚切,感覺像燒過的東坡肉一般效果。每件大小是一大口的設計,口感豐滿資源,脂肪的油香與肉香比起其他拉麵店的日式叉燒還要強烈。另一款拉麵湯底選擇了小辣小麻,相信一般香港人也能夠接受到。如果比較喜歡麻辣建議直接選擇中或者大。湯頭雖有麻辣味,但依然採用日式拉麵風格湯為底。非常滿足買單兩個人270
首先,鍾意食芫荽、芽菜嘅朋友,你絕對需要想來一次!
特製辣麻拉麵、增量芫荽芽菜
好開心滿足咁用咗5分鐘慢慢食😚nomnomnom
芫荽芽菜